Zene a metin alatt ( m )

Indította Zsocca, 2011-12-10, 21:00:48

2011-12-10, 21:00:48 Utolsó szerkesztés: 2011-12-14, 10:52:29 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok

Lenen egy olyan kérdésem hogy játszok bármilyen szerveren ... rakok be zenét ( ízlésem szerint hogy azt hallgassam )

És mindig nekem kell benyomni rendszerbeállításnál a gameba..

Valaki nem tudja hogy lehet megoldani azt hogy egymás után folyamatosan nyomja azokat a zenéket maiket akarok? ( minden mapon / mert ugye minden mapon más-más alap zene van )

Választ előre is köszi :)

Üdv: MrDeejaa
[color=lightblue] Karmát ( segített ) minuszba megköszönném ^^ [/color]

Nézd meg, hogy melyik mapon melyik az Alapzene.
A zenédet nevezd át erre és a BGM mappába írd felül.

youtube

Csinálsz egy lejátszási listát
Belerakod a zenéket, elindítod az egyiket.
Alul kijön egy sáv, ott lesz olyan, hogy autoplay on/off.
Rákattintasz, hogy szürkén világítson.
És ismétli a zenéket, amik bentvannak.
(Bent van pl. 2 zene, végig megy az egyiken, másikon, és kezdi előlről az elsőt.

Vagy amit írt Krye.

Ha jól értem, akkor Awnia te arra célzol hogy közben a YouTube is menjen és a Metin is.

Oké, ez mind szép és jó, akinek nem fagy le a játék tőle. Régebben bírta a gépem de manapság már nem.

Amúgy én is úgy csinálom ahogy Kyre írta. (mondjuk egy ideje a telefonomon szól a zene, a Metinen legfeljebb a skillek és a modok, playerek hangját hallom, egyik dugó bent, a másik kint)

Windows movie player nem egy sok memóriát igénylő program :)
Talán ha azzal próbálod nem fog annyira lefagyni a géped.
Megoldás: Új ram :)

csinálj valami zene szerkesztő programmal mix-eket az az sok zenét vágj össze így automatán váltani fogja, mert 1 fájlban van

Igen az előző megoldások lennének  a legjobbak, de ha nagyon a játékba akarod akkor a felül írás a legjobb a BGM mappába beteszed a zenéid és tső.
Akire számíthatok, az is számíthat rám!

Megpróbálom mind :)

Köszönöm a válaszotokat

Témát zárom :$
[color=lightblue] Karmát ( segített ) minuszba megköszönném ^^ [/color]