Nem kívánt questek törlése (K)

Indította endor, 2011-12-09, 21:01:28

Sziasztok.

Tudja valaki mitől van az ha franziba beírom, hogy phyton.make.sh akkor minden questet kitöröl az obiject mappából.

Elvileg csak azokat kellene kitörölnie amelyik nincs benne a quest listbe nem?

Valaki?

Köszönöm.

2011-12-09, 21:18:26 #1 Utolsó szerkesztés: 2011-12-09, 22:28:06 Szerző: Krye
Szia!
Ne ezt csináld!
Hanem...
ird be:
cd /home/game/.../germany/quest/ [ENTER]
./qc questednekaneve.quest [ENTER]
reboot

Ez P3NG3R érdeme!
Ő írta le nekünk is!

Igen tudom azzal teszi be a questet az object mappába.

De én questet akarok törölni. És parancsal kiszedni a darabjait az object böl. koreainál az sh make.sh törli az object böl az olyan questeket ami nincs benne a quest list ben.

De Franziban töröl mindent ha benne van hanem.

2011-12-09, 21:59:55 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-12-09, 22:20:39 Szerző: P3NG3R
1. Kiszeded quest_list-ből és futtatsz egy sh make.sh-t / python make.py-t.

Igen először törli az egész object mappát ezzel a paranccsal: rm -rf object
      Aztán lefuttat a quest_lisben lévő sorokra egy ./qc parancsot(minden sorra).
      A qc gondoskodik a questről, és bevágja az objectbe.

2. Átnevezed az object mappád "Object_mentes"-re és lefuttatod a törölni kívánt questet.
A qc elvégzi a dolgát, létrehozza a fájlokat az új object mappába és te azt lemented a gépedre, majd törlöd az újonnan létrejött object mappát, visszanevezed az Object_mentes nevű mappát(ami az eredeti volt) object-re, és a lementett object mappádban lévő fájlokat kikeresed a visszanevezett object mappában és kitörlöd. Ez hosszabb, de ha módosítottál valamit az objectben célszerű ezt használni, mert a make-el elvésznek azok a módosítások.

Quest futtatása: cd /home/game/quest && ./qc QUESTNEVE.quest
      & == BalShift+6 <-- Vbox // Alt Gr + C <-- Putty
      QUESTNEVE == értelemszerűen a törölni kívánt quest neve. Pld: "collect_quest_lv30"

Köszönöm. :)

A választ megkaptam. Témát zárom.