Vásárlás átverés/nélkül ( m )

Indította royalflush, 2011-11-24, 18:13:03

2011-11-24, 18:13:03 Utolsó szerkesztés: 2012-08-21, 17:47:44 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok azért nyitom ezt a témát, hogy segítséget kérjek, hogy ha valakitől venni akarok egy tárgyat és ő azt mondja, hogy 2 milliárdba kerül vagy esetleg többe akkor csak az "emberi becsületében tudok bízni ismeretlenül". Sajnos van pár egy két ember aki nem tisztességesen játszik ellop 1milliárdot és a tárgyat ide se adja.Kérnék titeket  téma olvasói adjatok tippet, hogy lehessen kivédeni nekem meg a többi játékosnak ezt!?.:)

[[color=yellow]lv.99[/color]][color=blue]AK[/color][color=red]47[/color]  [color=aqua]Elég egy pozítiv katt ha segítettem![/color]

Csinálják meg ,hogy boltba 9.9 miliárdik lehessen pakolni tárgyakat.:)

2011-11-24, 18:17:49 #2 Utolsó szerkesztés: 2011-11-25, 01:02:07 Szerző: royalflush
Igen az is egy megoldás lenne de mivel nincs így, más ötleteket várok ami hátha segítene de amúgy ilyenkor lehetne is olyat kérni ha ilyen vásárlás van , hogy a GM ott áll mellettünk és végig nézi az adás vételt. Ha átverés lenne egyből bannolná az illetőt!

[[color=yellow]lv.99[/color]][color=blue]AK[/color][color=red]47[/color]  [color=aqua]Elég egy pozítiv katt ha segítettem![/color]

2011-11-24, 18:29:16 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-11-24, 18:33:35 Szerző: Skrillex™
Olyan tárgyakat kéne betenni, amiket shopokba körülbelül 500 millióért lehet venni meg 100 és 250 millióért, és a kívánt item helyett ezeket a tárgyakat adod oda a kereskedésben [mikor kereskedsz, te a tárgyat ő az itemet] és ő el tudja adni az npc-kben vagy ki tudja majd nyitni és az összeget megkapja [amennyit az adott tárgy ér, más szóval amennyiért te vetted és így senki nem lesz átverve]. Léteznek ilyen cuccok. :) Jó megoldás szerintem.

Például a hamvak...

Azt ilyen 340 millákért megveszik :)

és tádám azt adod aztcsá.

Heni ötletéből :D

2011-11-24, 19:26:00 #5 Utolsó szerkesztés: 2011-11-24, 21:36:52 Szerző: royalflush

Skrillex szerintem te az aranytömbökre gondolsz.:) Igen, igen jó megoldás lenne de sajnos nincs berakva. De akkor is az lenne a legjobb ha az lenne azt hiszem a raktárosnál kell venni az aranytömböt nem tudom pontosan mennyi a legnagyobb aranytömb 500millióra emlékszem.Ha vennénk egy 2milliárd értékű tárgyat vennénk 4db aranytömböt és azt adnánk át miközbe a vértet is ide tudják adni a kereskedésben.:) Így átverés nélkül sikeres lenne a tranzakció!=)

Megnéztem a legnagyobb arany tömb 2milla :S Jó lenne ha át írnák 500millióra.

Én is 2 millióra emlékeztem, egyébként azok a dolgok amiket 100-200-500 millióért lehet venni első ránézésre úgy néznek ki mint egy szürke kő, különböző színű aurával.
Na... ezt jól megfogalmaztam. :)
Nem tudom a nevüket mert más nyelvű szervereken láttam eddig csak ilyet.

bekéne rakni itt is mint sok másik szerveren a 100-300-500 netán 1 milliárd yangért vehető tárgyakat amit utána NPC vissza is vásárolja annyiért
[color=lightblue] Karmát ( segített ) minuszba megköszönném ^^ [/color]

2011-11-25, 16:28:19 #8 Utolsó szerkesztés: 2011-11-25, 16:33:48 Szerző: Skrillex™
Vásárlás Átverés nélkül

Sajnos vannak olyan játékosok akik meggondolatlanul adnak oda dolgokat annak akivel kereskedik, bízva abban hogy nem fog ellopni semmit, mert hát vele miért történne ilyen? Pedig történik, és még a legrokonszenvesebb első benyomást keltő felhasználó is kirabolhat. Szóval, vásárlás átverés nélkül? Ez első sorban a játékosokon múlik hogy mennyire gyakran történik ez meg vagy sem. Minden bizonnyal ha kevesebben reménykednének üzletpartnerük becsületességében talán kevesebb átverés lenne a játékban. Azonban ez korán sem így van. Másik pedig a játék készítőin múlik. Az csöppet se elég ha annyit mondanak hogy minden a játékosok felelőssége ami rablással kapcsolatos, ettől még ugyan úgy fenn áll a lehetősége, és azért ugye ezzel mentesítik magukat alóla [mert ez az igazság és teljesen igazuk van]. De, rajtuk is sok minden függ! Ami lehetőséget én, majd később Zsocca is felírt, szerintem a legbiztonságosabb és a legenergiatakarékosabb megoldása. Igaz idő mire ezeket megtennék, energiát fektetnek bele, viszont egy idő után a játékosok megunják ezt az állandó bizalmaskodást és reménykedést, és a végén teljesen más benyomásuk lesz a játékról és a biztonságos kereskedelemről is persze. Nem kéne annyit dolgozni ha az árak másak lennének, no de ez nyilván megint más. Csak úgy felhoztam, senki ne vegye figyelembe hogy ezt leírtam most. Véleményem szerint még is csak két csoporton múlik minden, a Teamon és a játékosokon. Sose bízzunk másokban, mert ezért a játékért és a benne való boldogulás érdekében rengeteg ember képes rengeteg mindent megtenni azért hogy megszerezze amit akar. Ezért nem kell megsértődni ha valaki nem bízik benned. Persze biztos vannak kivételek de akkor is, egy idő után az ember bizalma is véges, és persze hogy erről is azok tehetnek akik csak a lopkodásból tudnak boldogulni. Személy szerint én nem igazán szoktam odaadni a dolgaimat senkinek, maximum annak akit évek óta ismerek, és látszik, hogy eddig nem igazán raboltak ki a játékban. Ha egy jó tanácsot adhatnék csak annyit mondanák, ti se bízzatok másokban akik mondhatni vad idegenek, akkor pedig tényleg sokkal biztonságosabb lenne a kereskedés ha ezeket az itemeket betennék. De még mindig itt van ez: ,,Saját felelősség." Erről a véleményem még utólag annyi lenne hogy, oké.. Felelősség. No de ha egyes itemekkel vagy javításokkal kiküszöbölhető lenne a probléma, és akkor már létezne orvosság a bajra [nyilván itt ezek az itemnek] akkor nem mondhatnák azt hogy nem volt más választásom, mert igen is volt, és itt már tényleg nem a Team lehetne részben felelős a dolgokért. Így azonban azt tudom mondani, részben ők is azok, és tudom hogy nem járok tévúton e téren, mind a két fél hibás, de ha a Team ilyen téren is cselekedne kevesebb lenne az ilyen rablások száma.

Skrillex teljesen egyet értek csak javítanám az utolsó mondatodat ha ezek az itemek bekerülnének és a NPC-ék vissza is adják az árat akkor teljesen meg szűnne a lopás nem lehetne kamu mesékkel beetetni egymást.! =)

Öhm én akartam veni 1 oxot 600m et eloptak.

megtanultam ha 1 miliárd fölöt adja akkor inkább nem veszem meg!

vagy cserélt ajánlok neki.

Azóta sem vertek át:)

Yes! Elég nagy probléma. :(

2011-12-18, 19:35:37 #12 Utolsó szerkesztés: 2011-12-18, 19:38:30 Szerző: XinYou
Idézetet írta: Sum41 Dátum 2011-11-24, 18:14:24
Csinálják meg ,hogy boltba 9.9 miliárdik lehessen pakolni tárgyakat.:)

ez hülyeség nem kellene azt megcsinálni,inkább arany ezüst rudak

én úgy szoktam  ha pl. 1.4 milliárdba adja elöre adok neki 200 at utána megveszem töle 999be utána ha nálam van adok neki még 200 at álltálába  így nem szoktak átverni ha még is akkor 200 misiből nem megy semmire megeheti azt :D

Legjobb hogyha cuccokba adod.
Amúgy az ilyen 1.5 miliárdba eladó dupla pmpm annak 90 % a átverés :D főleg ha rögtön előre kéri.
Arany rúd kéne erre a szerverre is. :)
Ha nem ismered jól az illetőt akkor ne adj senkinek semmit előre.

2011-12-19, 16:28:30 #14 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:59:24 Szerző: [MOD]Bluebell
Legtöbb esetben ha ilyen helyzet van, akkor észre veszed a gyerekről, hogy milyen.
Ha nagyon mogorva-felejtős
Ha túl kedves akkor is
Ha nagyon zaklat szintén.
És ha azt sugallja, hogy őt mennyire nem érdekli akkor is.

De engem egyszer egy barátom vert át 500 misivel. Nem gondoltam volna...

Ez a rudas dolog egyébként nagyon tetszik jó lenne ha később bevezetnék :)

Ez egyébként abban is jó lenne, ha valaki farmolni akar és meg van neki a 2 mrd, akkor nem kell átrakni másik karira, hanem vesz 1-2 rudat.
[color=yellow]Princceeuj[/color]

Volt 1 csávo aki árult ox ot 1.6milliárdért és ö el árulta nekem h csalni akar és hogy már több mint 10milliárdot gyüjtött igy Én meg gyorsan jelentettemxD

Csak az a vicces lenne megoldás, hogy 1milliárd yang feletti tárgyakat megvegyük kereskedésben de nem tesznek ellene semmit se."Szép..."