Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

de ha jól emlékszem olyasmit tanultunk infóból h a monitor minőségétől is függ a megjelenités... xd

Ha rosszabb a monitorod akkor rosszabbul látod a játékot...Látni még látni fogod. Bizonyára van különbség egy 5k forintos TFT és egy fél millió forintos 3D monitor között.

De a grafika attól még ugyan olyan lesz?

Olvas el amit írtam. Az meg, hogy milyen grafikai beállításokon tudod játszani az a hardvereden múlik.

Akkor mi a kérdés? Nem a monitoron múlik, hogy milyen jól fut a játék. A kinézet pedig egyértelműen szebb egy fél millió forintos monitornál mint egy pár ezer forintosnál.

ok:D mert azt hittem h azon is múlik... :D Kösz a választ

Disco, van mikrofon a gépben, mindigis használtam. :D Esetleg más ötlet? :|
[color=purple]Karakterek:

DonVincent - Sámán Lv. 90.
DonVincent69 - Harcos Lv. 99 Lovagias.

Régi kari (már nem én vagyok!!!):
Agress0r - Ninja Lv. 99.[/color]

Üdv mindenkinek!
Nekem nemrég lépett fel egy olyan probléma ami eddig nem volt. Valamiért metin2 játékok akár rendes, akár privát szerókon ha belépek ahol sok az ember a cursor olyan szinten szaggat hogy 3mp mire eggyik helyről a másikra megy. Azóta van amióta új videókártyám van mégis mi lehet a gond? a régivel ami gyengébb volt hasonló gond nem jelentkezett.
A válaszokat előre is köszönöm.

Mért van az hogy WinXP alatt királyul fut a játék de mióta Win7-m van feszt ledob kérdőjelekkel, pedig rendszergazdai módban indítok meg minden...
Vírusírtó nem blokkolja se tűzfal.

Valaki egy jó tanácsot adna megköszönném.

az újratelepítés sokszor megoldja:) legalábbis nekem

Lehetséges hogy valamelyik program hiányzik... azért dob le kérdőjelekkel, vagyis igazából az nem kérdőjelek hanem betűk, csak a géped nem ismeri fel a betűt, azért jelzi kérdőjelekkel. Tegyél fel minden hasznos programot és jólesz, nekem is ez volt a gondom feltettem sok programot... és jólett:D

De elsőnek telepítsd újra:D Vagy a gépedet úgy 100% jólesz.

Amúgy syserr.txt-ben nem ír semmit?

2012-07-20, 22:55:29 #254 Utolsó szerkesztés: 2012-07-20, 22:57:38 Szerző: Bucka98
Lenne egy gondom...

Már régóta ezt írja gépem, és nem tudok berakni hátteret. Egy idő után megszoktam, de most megint szúrja a szemem, hogy nem tudok hátteret berakni. Egyszer valaki segített, hogy töltsek le majd telepítsek föl valamit,
és hogy akkor megoldódik. Hát nem sikerült... Itt a kép:

Amúgy erre a szoftverhamisításos valamire gondolok... Kérlek segítsetek megoldást találni! Előre is kössz :D

Tölts le egy Windows Loadert és kapcsold ki a frissítéseket...

Idézetet írta: steewe93 Dátum 2012-07-07, 16:04:15
Üdv mindenkinek!
Nekem nemrég lépett fel egy olyan probléma ami eddig nem volt. Valamiért metin2 játékok akár rendes, akár privát szerókon ha belépek ahol sok az ember a cursor olyan szinten szaggat hogy 3mp mire eggyik helyről a másikra megy. Azóta van amióta új videókártyám van mégis mi lehet a gond? a régivel ami gyengébb volt hasonló gond nem jelentkezett.
A válaszokat előre is köszönöm.

Új videókártya drivere felvan telepitve rendesen?
[color=purple]Karakterek:

DonVincent - Sámán Lv. 90.
DonVincent69 - Harcos Lv. 99 Lovagias.

Régi kari (már nem én vagyok!!!):
Agress0r - Ninja Lv. 99.[/color]

Lehet hogy túl melegedett a processzorod, vagy valami telepítő program hiányzik a számító gépedre (new framevork) de ez nem lehet, mert akkor el se indulna. Lehet hogy a táp, vagy túl sok a program a gépeden. Rakd/rakasd újra és szerintem tökéletesen fog futni!

Remélem segítettem:) +karmát lécci :D

hali az lenne a bajom h amikor elindítom a ddmt2őt akkor azt írja ki h
a letöltési kérelem nem nyitható meg (URL/patch/metin2torrent.newconfig.xml errcode2)
a távoli konfiguráció nem nyitható meg..
????
köszönöm előre is

Nemtudok egyszerre 2ddmt-t megnyitni.

Ez lenne a problemam windows 7-em van,ha megnyitok 1et bejön,a másiknál pedig be kell zárni az elsot mer anélkül nem inditja el. Nem lepek be egyikbesem és ugyseengedi. Tegnap meg ment aki tudja,hogy ennek mi az oka kérem segítsen:)
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt