Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

2012-02-18, 14:40:24 #140 Utolsó szerkesztés: 2012-02-18, 15:03:41 Szerző: [MOD]Niix

A memória 1 fajta "parasztvakítás"
Az,hogy a metin hogy megy[nem fagy be meg ilyesmi ] az 3 dologtól függ nagyban:
Processzor:Hány magos?Magonként  mekkora órajel?A Cachek mekkorák?
A videókártyának a szériaszáma.A videókártya invekciója [gyártási vert számai] ,és  a videókártya 3. és legutolsó szempontja a memória.Meg persze az órajelek amik nagyon ütnek a kártyába!
és a ram amitől még függ.Mekkora méret?[512mb?1-2-4-6 gb?] Mekkora óramem jel?

A videókártyádba hiába van 512 mb ram...A gyártási invekciója még nagyon kezdetleges széria...az még a legelső PCI.exprees próbálkozások voltak...ott akartak nagy pénzt keresni mert akkor voltak ilyen 64 -128 megás kártyák...És ezért beledobtak 512 mb-t ...:Szerintem ha nem akarsz nagy összeget költeni de még is élvezni akarod a játékot újíts be pl:egy hd 2660-at vagy gt-gts-gtx 260 ast....5-10 ezerig vannak [260 as lenne a legjobb ezek közül] és fix,hogy  klasszisokkal javítaná a játék élményt.

pl egy ilyent beujítasz mingyárt más : http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/videokartyak/sapphire_radeon_hd_5450_512_mb_ddr3/

grafikus processzor ez nem rendes vidikari

Sziasztok!

Miért van az hogy a Mozilla Firefox elég sokszor összeomlik? Ma egyszer összeomlott újraínditottam gépet,most megint összeomlott...

Valakinek valami ötlet? :/ Újraínditom akkor kiadja újra a hibát...

Idézetet írta: ElitDragon Dátum 2012-03-04, 12:04:39
Sziasztok!

Miért van az hogy a Mozilla Firefox elég sokszor összeomlik? Ma egyszer összeomlott újraínditottam gépet,most megint összeomlott...

töb oka van a mozzila a legnagyobb virus szedö melete nagyon sok ramott visz..
nem a legstabillab rendszer..
szerintem használj operát vagy chromot..
ha nagyon mozzila kell akor fogad el igy..:D a mozzila megfog halni elöbb utobb mert nagyon sok virrust plugint cookitszedöszeami nem kéne..
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"

így nem fogadom el a Mozillát mivel el se indul így, szóval az operát letöltöttem, és köszi...

2012-03-11, 18:43:19 #145 Utolsó szerkesztés: 2012-03-12, 10:32:31 Szerző: [MOD]Niix
amikor meg nyitom a modzillát ezt írja ki :   Nem sikerült az alkalmazás biztonsági részét inicializálni. A legvalószínűbb ok az lehet, hogy gondok vannak az Ön fájljaival a beállítási könyvtárában. Ellenőrizze, hogy nincsen írási/olvasási korlátozás a könyvtáron és van-e elég hely a merevlemezén. Tanácsos kilépni az alkalmazásból a hiba elhárításakor. Amennyiben nem lép ki, helytelen működést tapasztalhat a biztonsági képességek használata során.   mért van ez :S ? help

Összevontam!
~Niix

http://kepfeltoltes.hu/view/120313/k_p_www.kepfeltoltes.hu_.png

Jobb also sarokba "The Audio Service is not running" evvel mi a szart csináljak? mert nem müxik a hang..-.-"

Hali elindítottamn a játékot és amikor a karim kiválasztottam el akarom índítani és azután szinte egyböl kidob amint elidítom :'S miért van ez?? és hogy birok most játszani?

2012-03-16, 21:10:20 #148 Utolsó szerkesztés: 2012-03-18, 10:23:37 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok
Lenne itt fórumon egy olyan problémám , hogy nem tudok idézetet beszúrni...
Rákattintok az Idézet beszúrására és nem csinál semmit...

Összevontam!
~Niix

detto

újraindítod a böngésződet és jó lesz (nálam így a jó)

Idézetet írta: ElitDragon Dátum 2012-03-04, 12:04:39
Sziasztok!

Mozzila-exploler kettős nálam nagyon leszerepelt... Lassúak, megbízhatatlanok, sokszor omlanak össze, de amióta rátaláltam a google chrome-ra, minden gondom-bajom megszűnt  8)  ;)
www.google.com/chrome

Am előző topicomból kivéve,szerintem akinek több mint 1 éve nem volt újranyomva gépe ^^annak akkor ajánlom!:)

Hogyha  a win7 alatt hozzáse nyultam bioszhoz és amikor beakarok lépni valamilyen rejtéjes jelszót kér...Ezmien cucc már?:o újra rakni nem akarom...Egyszerüen hogy lehetne megoldani?

Levszed a gép oldalát.. csavarhúzó meg a 2 szép kezed kell hozzá..meg egy erőteljes mozdulat.. keresel az alaplapon 1 kis fényes kerek valamit..olyan mint egy metal smarties.. *-*  de me ne edd -.-  na az az elem..húzd ki a gépet a konektroból és vedd ki az elemet 10mp-re.. tedd vissza szereld vissza az oldalát dugd be és ha mákos a beigli akkor nem kér semmit.. ha igen akkor megnézted milyen a géped belülről.. :')

Szerintem az hogy túlmelegszik a processzorod, és vagy nem tudja hűteni, hogy fázzon :D

Ha segítettem egy + karmát!

~Omeegaa

Pláne: Operációs rendszer, mióta függ, vagy függ össze a biszhoz-biosztól?:D Soha..:)

valaki tudna megoldást a Runtime error-ra? :/ nem DDMT-n van hanem egy másik metinen, a metin2client-bin.nel van valami, azzal lehet csináléni valamit hogy jó legyen, vagy majd elintézik ök.?
Játék:WolfTeam ^^
Név:KnifeHUN
"Level":Master sergeant

Idézetet írta: kecskesl94 Dátum 2012-03-19, 12:38:48
Levszed a gép oldalát.. csavarhúzó meg a 2 szép kezed kell hozzá..meg egy erőteljes mozdulat.. keresel az alaplapon 1 kis fényes kerek valamit..olyan mint egy metal smarties.. *-*  de me ne edd -.-  na az az elem..húzd ki a gépet a konektroból és vedd ki az elemet 10mp-re.. tedd vissza szereld vissza az oldalát dugd be és ha mákos a beigli akkor nem kér semmit.. ha igen akkor megnézted milyen a géped belülről.. :')

Erre gondoltam én is csak nem sima alaplapon nyomatom Night alap tervezésű alaplap...Ami nem a  sima  alaplapok megszokottja hanem az extra tuning gépekhez szükséges ezért 10 ram slot  4 betehető kártya satöbbi...és ezeken nem lehetséges a Bios reset.='(

Sziasztok! Nagy problémám akadt másik gépemmel. Na az van hogy valami 700 valahány Win32-es vírus van ralyta bekapcsolom és kuva lassú 10 perc mire megnyitja a startot stb... A DvD olvasóm nem jó vmiért ( Kábelek rendesen bevannak dugva stb...) mit tegyek?????????? HEEEEELP!

braun7

Én újratenném (És leformáznám a merevlemezeket)

Utána beszerzel egy AVG-t és nem töltesz le epvp ről metin2 hackeket:D

De ha a Windows mappa tiszta, amit nem hiszek.....  akkor nem kell ujratenni csak egy jó nagy vírusirtás.