Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

Nem töltöttem le Heckeket :) Valószínű hogy Vdj-vel meg Fl studioval jöttek le. De hogy rakhatnám újra, ha nem jó a DVD olvasóm ????

Pendrive-ről =)
[color=green]Csak akkor álmodj, ha van munkád! :)[/color]

nekem ugyan ez a problémám és amúgy win32/heur vírus
gyorsan cselekedj mert nekem megölte e gépem
leformáztam mindent de vagy a kábel halt meg vagy a rosszabb (és drágább -.-) 1 terás winchester-em :/
a kábel 300Ft a winchester kicsit már több
már mind2őt vettem csak nincs kedvem újra rakni xD

formázás után nekem ezt írta amikor telepítettem volna win xp-t:
nem talál merevlemezt amire rátehetné

Valami ötlet? :/

Szerintem videó kártya grafikusvezérlője bemondta az unalmast..

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
2 gépem van és az asztali gép nem működik csak annyit csinál hogy bekapcsol tölt addig h behozza a Windows képet és alatta amit szokott tölteni (tudjátok) és utána ujraindul ezt megcsinálja amig nem kapcsolom ki és mi lehet ennek a baja amióta rossz lett előtte napon töredezettség mentesitettem és az Avasttal virust irtottam rajta meg minden felesleges programokat töröltem régi játékokat stb...
Szóval mmi lehet a baja ?
Válaszokat előre is köszönöm. :D

kicsit bővebben kellene vegyek ujat bele??

A gépem nem kapcsol be...Vagyis ahogy "áram alá helyezem és az indítás gombot rátolom fekete képernyő végig ...Kb 5 mp mulva 8-9 et sipol váltakozó időközökkel....Idegesítő telóról írni.

A "sípolás" több minden tettese lehet.Pontosan nem emlékszem hogy vannak de ha még jól emlékszem a 7-9 közötti vagy Memória vagy Videókártya probléma...

Nem kell egyből megijedni...először ennyit próbálj meg...: vedd ki a memóriákat a csatlakozási portjait tisztítsd meg pl .: szemüveg törlővel...Ezután extra vékony  törlőt tegyél a ram csatlakozó részére..:És ÓVATOSAN illeszd be.Ezzel az alaplapi csatlakozó is tisztítva lesz.Lehet,hogy csak szimpla érintkezési hiba.

Ha semmiAkkor csind ugyan ezt a vidi karival...Sokszor csak az érintkezés...Ha nem lesz jó ezek után sem akkor újabb bővítő kártya [videókártya kell ] vagy memória kell..Pontosan kell utánna nézni ,hogy hány impulzus jelzés melyik észlelési hibáját jelenti.

2012-03-25, 21:08:35 #169 Utolsó szerkesztés: 2012-03-25, 21:12:27 Szerző: KillerHerczeg
Sziasztok nekem is volt ez a problémá sajnos nagy részt nem tom mit besélztetek mert lusta voltam végig nézni nos én úgy orvosoltam a problémát hogy újból raktam a windowsot és mostmár 1 metint normálisan indit a gép de a 2. metint már nem akkor ki kapcsolok s a gépem ellég ratyi 504MB ram videó kártyám sincsen csak anyi ami az allaplapban van. Ám remélem segitetem tedd újból a windowsot és akkor meg oldodik a gondod nekem segitet igaz 1-2 napomba bele telt amit mind visza töltötem és ajánlok egy jó virus ellenörző progit  AVG Free 9.0 nekem ez van ojkor ojkor magától is el inditsa a virus keresést rég ótta használom ezt (neten is mutatja meik oldal virusos) remélem segitetem.

Post Merge: 2012-03-25, 21:12:27

Amit az imént írtam azt davidk97 nek írtam..:)
Név:xXRINOXx
Lv.:99
Ló:21
Kaszt: Wari
Céh:-
Biri:Piros
Rang:Barátságos

Az lenne a problémám hogy amikor DDMT2-zök és újra megnyitom mindig újraindul a gépem.
Segítsetek léci.Válaszokat előre is kössz. :)

Sziasztok!! aza  problémám van hogy van egy metin Névszerint MyLastPvP mi ugye levan védve hack shieldel És nekem windows 7-em van és ha rmegyek h Kompatibilitás Service Pack 2 Akkor Ezt Kapom Tőle: http://kepfeltoltes.hu/view/120407/hiba._www.kepfeltoltes.hu_.jpg  Ha Valaki tudna egy értelmes választ adni megköszönném ((

Sziasztok!
Olvasd El És Tanuld Meg .:) !!!!

http://metin2hungary.net/index.php/topic,25326.0.html

Idézetet írta: Bucka98 Dátum 2012-04-07, 12:57:32
Az lenne a problémám hogy amikor DDMT2-zök és újra megnyitom mindig újraindul a gépem.
Segítsetek léci.Válaszokat előre is kössz. :)

Mert windows xP SP2 őt használsz:)

Rakj fel avastot, abban van zárt környezetben való indítás..

Mit ajánlok? bármit Win xP SP2 őn kívül:) (SP3 nál tökéletesen működnie kell.)

csak majd jön egy új patcher valamikor biztos és az szerintem xP-n el sem fog indulni....

szóval win7 et rakj fel ha lehetséges.

Sziasztok!

Windows XP SP3-az OP-om és be fegy a gr2 viewer ha be tallózok valamit.

Valakinek valami ötlete?:D

2012-04-15, 16:41:26 #176 Utolsó szerkesztés: 2012-04-15, 16:45:06 Szerző: Bucka98
Csősztök, philips monitorom van és már régóta megszoktam azt a kis szöveget fehér színbe smartimage off and on :D. De jó most megcsináltam képernyőn nagy-kicsinyítésbe de el is tűnt. Csak a nagy baj az a képernyő fölső része kb. 2cm-el föl van húzva és akárhogyis húzom lefele nem megy lejebb. valaki  :( De amúgy nem csak ez a baj, hanem lekicsinyűltek tálcán ikonok meg minden kisebb lett és tudom hol kell állítani, akárhogy is állítom nem tudom mi a baj.  Ha valaki tudja hogy mi a problem vagy esetleg hol kell ezt visszaállítani(mert szerintem én jól nézem hogy hol kell biztos, de ha te tudod hogy tudom megcsinálni akkor THX.) Kérlek valaki segítsen! Thanks.

Sziasztok. Nekem olyan problémám lenne, hogy amikor a "Programok telepítése és törlése" mappában / a CCleaner-el akarom letörölni az Avast vírusirtó progit ezt a hibaüzit kapom : A Setiface error has occurred : 536870929  Try to reinstall or contact support, please.
Mit tudnék csinálni? Válaszotokat előre is köszönöm:)

Vezérlőpult --> programok telepítése, eltávolítása.

(Hozzáteszem amikor én uninstalloztam Avastot meghalt a windows, szóval amit tudsz ments le mert hát....)