Ékszerdoboz

Indította Smook, 2011-10-18, 22:05:15

2011-10-18, 22:05:15 Utolsó szerkesztés: 2011-10-22, 08:26:52 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok
Fórumban nem igazán találtam róla semmit, viszont nagyon piszkál hogy mi lehet abban az ékszerdobozban, hogy duplákat ajánlanak érte?Párat már nyitottam de csak szemét volt benne, pl danaka füle.
Valaki elmondhatná, vagy dobhatnátok egy linket ahol utánna tudok nézni.
Birodalom:Jinno
Név: BOWlee
Kaszt: Ijjászninja

Tigriscsont füles (támadó értéket)
SárkányCsontfüles (védelmet) ad

És mennyit ad? mert ahhoz nagyon sokat kellene adjon hogy 1 duplát adjak egy ládáért amiben TALÁN az van :)

300 védelem ----> Sárkánycsont.
200 tám. ----> Tigriscsont.
+8 dupla = szinte verhetetlen vagy
Mindezek warira és ninjára aranyat érnek :) Ezért adnak érte olyan sok duplát
Név: MiniBuffer
Kaszt: Gyógy Sámán
Szint: 90
Rang: Lovagias
SegítÅ'késznek tartom magam , de csakis azokkal az emberekkel , akik velem is azok , illetve akik nem bántottak meg.

Nincs egy kicsit túlértékelve?Gondolok itt arra ha van 8 duplám xy ellen és rám versz skillel 1500-at viszont ha megvan ez a füles akkor csak 1200at. Hát nemtudom hogy adnék e egy ékszerdobozért akárcsak 1 duplát is.
Jobban jövök akkor ki ha az új vért hejett csinálok egy duplás king-et és máris ott a +kb 250 def.
Vagy ennyire rosszul gondolom?
Mellesleg ha nyitok egy ilyen fülest azt ugy képzeljem el mint pl ébenfa fülbevaló? Vagy pedig egy plussz dolog mint a szélcipő?(mármint hogy oda láb mellé teszi) Végleg az enyém az a füles vagy időkorlátos?Eladható?

Időkorlátos. és oda rakható ahova  a szélcipő. :)

deff nem igazan jo wari ninjanal. viszont tigriscsont aranyat er. 50 oraig hasznalhato mint a szelcipo es +200 tamadoerteket ad.. meger az nem 1 duplat^^
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

2011-10-26, 19:43:42 #7 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:25:39 Szerző: [MOD]Bluebell
Idézetet írta: Smook Dátum 2011-10-19, 12:38:45
Nincs egy kicsit túlértékelve?Gondolok itt arra ha van 8 duplám xy ellen és rám versz skillel 1500-at viszont ha megvan ez a füles akkor csak 1200at. Hát nemtudom hogy adnék e egy ékszerdobozért akárcsak 1 duplát is.
Jobban jövök akkor ki ha az új vért hejett csinálok egy duplás king-et és máris ott a +kb 250 def.
Vagy ennyire rosszul gondolom?
Mellesleg ha nyitok egy ilyen fülest azt ugy képzeljem el mint pl ébenfa fülbevaló? Vagy pedig egy plussz dolog mint a szélcipő?(mármint hogy oda láb mellé teszi) Végleg az enyém az a füles vagy időkorlátos?Eladható?

Ne igy fogd fel hogy ha 1.5k-t csapnak rád akkor sárkány fülivel 1.2k-t mert ugye 300deff
Teljesen másképp van számolva
Szerver:DDMT2 S3
Kaszt:Wari
Szint:95
Rang:-
Ló:-

És igen ha minden ütést skillt beveszünk pvp végére +3k tp-ét hozzá nyom a védelmes füles.
Szóval igen sokat ér :D

Mennyi annak az esélye h iylen füliket ad :)

Háát figyelj tesómnak 1db ékszerdoboza volt kinyitotta és hopplá Sárkánycsont füles!

Ez szerencse kérdése,haverom 20.-at nyitja és danaka füle stb...

Úgyhogy.. ez sztem szerencse kérdése ha van is kb 5%-8% sztem ...

5% ha jól tudom. 1 hónapja kb 6db-ból 1-et nyitottam.

ÉN multkor nyitotam van róla vidi is:D 8ból 2 tigiscsontot adott wari vok :D

Én tegnap nyitottam 6db ládát*-*  2 lett egy accounton tigris/sárkány 2meg a boltoson xDD azért ez nagy 6ból 4 csont fülii

na nem baj az egyszer nekem is lehet szerencsém*-*

Ilyen ékszerdobozt hol találok? :D

2011-11-27, 01:02:49 #15 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:25:51 Szerző: [MOD]Bluebell
Hatalom tüze droppolja.

Az mi és holvan?xDD

Eventeken szokott lenni. (100-as metin)

Hatalom tüze :D Ezt a metint kívált ha 2-3at dobnak le belőle akkor megsem lehet közelíteni :D rámennek 500-an és várják droppoljon Ékszerdobozt nekem még sosem dobott de nem is híányzik mert nekem jó így is ahogy van,nekem még csak poit fekákat meg ilyen kisebb értékű cuccokat droppolt :S Na báy

-PowerFighter™

Egy kis segitség az okosabb nemzedéknek.
A sárkánycsont fülest jobban ajánlom Lélek 3.ba mint pvpbe

Minél nagyon valakinek a defe annál nagyobb eséllyel kap áthato találatot Skill - és ütésnél egyaránt...és ez az esély mindig nagy főleg menta warival 1400 def + 300 def 1700 on felüli védelemnél szinte lehetetlen hogy pvpbe nem kapsz áthato skill minimum 1et meg 3-4 áthato ütéssel többet mint Sárkány csont nélkül.

Szóval lehet gondolkodni nem kötelező senkinek megfogadni a tanánocs de wari ellen én nem raknék Defes fülest.