Hogyan tudom kiszedni csillogást (K)

Indította Ultimaten, 2011-10-08, 21:29:48

2011-10-08, 21:29:48 Utolsó szerkesztés: 2011-10-08, 21:31:56 Szerző: Ultimaten
Sziasztok ezt a fajta csillogást hogy tudom kiszedni? Kör körös csilogást?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Lehetöleg érthetően irjátok le..
Köszönöm!

Hát ez a klienstől függ, hogy hogy csillognak a dolgok próbáld meg másik kliensel, mert nem akarom és sztem senki se fogja leirni mit kel kicserélni ehez a kliensben. Meg lehet, hogy patcheres a kliens nem tudom milyen szerveren játszasz akkor meg ha kicseréled kijavitja.

Idézetet írta: kecskesajt Dátum 2011-10-08, 21:47:36
Hát ez a klienstől függ, hogy hogy csillognak a dolgok próbáld meg másik kliensel, mert nem akarom és sztem senki se fogja leirni mit kel kicserélni ehez a kliensben. Meg lehet, hogy patcheres a kliens nem tudom milyen szerveren játszasz akkor meg ha kicseréled kijavitja.

Nem pathceres.. sajátom xD Csak már csillogást akarom kiszedni:)
Saját kliensem csak csillogást nem én tetem be.. Benne volt.. :D

pc.epk/eix
common/effect/armor <- páncélok csillogása
common/effect/weapon <- fegyverek csillogása

by Morpheus

Ha van köztük ami normálisan csillog, akkor simán átírod socket pct-t item protoban..

Idézetet írta: Union Dátum 2011-10-08, 21:53:05
Effekt.eix - epk

PC2 -> common

:)

Egyik se nyert xD

pc - common-ban vannak a csillogások

De a root.eix epk -> playersetting-ben meglehet nézni, csak rá kell keresni" armor-9 "  -re

Valaki le irná nekem?.. Hogy hogyan kell mert kicsomagoltam és nem volt ilyen...
És anyi megoldást irtatok hogy nem tudom melyik a jó..
Kérlek érthetően és egy jó megoldást irjátok le:D

2011-10-09, 16:10:21 #9 Utolsó szerkesztés: 2011-10-09, 16:11:56 Szerző: totha10
pc.epk/eix-et bontsd ki
source/ymir work/pc/common/effect/
itt az armor a páncélok csillogása
a weapon a fegyverek csillogása

az armor-ban kicseréled a fájlokat mondjuk gf-es fájlokra, visszacsomagolod és egyből másabb lesz a csillogás
ha csak simán kitörlöd és nem teszel a helyére másikat, akkor meg gondolom nem lesz csillogás

vagy ahogy deathbat is irta, ha van normális csillogás, akkor csak átirod item_proto-ban socket_pct-t

by Morpheus