uiwhisper.py (K)

Indította braxa, 2011-09-07, 10:31:47

Haliho!
Valaki tud adni egy uiwhisper.py fájlt ami nem hibás? ( Gondolok itt arra,hogy a jelenlegi nem jelzi súgásban hogy valaki offline hanem jelzi mintha a másik fél megkapta volna az üzenetet. )
Vagy elég ha csak elmondja valaki hogy hogyan lehet orvosolni ezt a problémát.
Előre is köszönöm a válaszokat!

Azt valamelyik fájlban ki kell törölni, hogy ne adjon rá választ nem a kliensben... (mivel ott mindig mást ír szervertől változóan)

Tehát hogy tudom megoldni,hogy súgásnál ha ráírok valakire és nem online akkor kiírja pirossal az alábbit:
" xy nem online. " ?

Szerverben valamelyik fájl (talán az amiben a többi üzenet is van csak hirtelen nem tud melyik az )

A game.py -ben van a súgás "hibaüzeneteinek" kiírása:
def OnRecvWhisperError

Maga a hibaüzenet pedig a locale.py -ben van.
WHISPER_ERROR = {
1 : CANNOT_WHISPER_NOT_LOGON,
2 : CANNOT_WHISPER_DEST_REFUSE,
3 : CANNOT_WHISPER_SELF_REFUSE,
}

Ezek megfelelői pedig locale_game.txt-ben.

Szerintem nálad arról lehet szó, hogy a core-al nem kompatibilis a kliensed és/vagy (emiatt) meg van piszkálva a OnRecvWhisperError funkció.

Nem nem igaz... oda írhatsz amit akarsz nem fog változni, hogy mit ír ki, ha 1 német szerverre megyek fel a kliensemmel akkor is németül írja, ha DD-re a Nem online-s verziót fogja beírni... azokat is működésbe lehet hozni, egyes kliensekben van, de azzal csak a hiba van főleg, hogy állandóan beáll... (biztos lehet javítani, de találd ki kinek van kedve átnézni az összes hivatkozást...)

2011-09-07, 15:19:34 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-09-07, 18:38:20 Szerző: [MOD]Wolfy
Így néz most ki a game.py fájl: http://noob.hu/2011/09/07/game.png

Elnézést a dupla postért,de sikerült megcsinálom idő közben.
Nem kellett más tennem,mint kicserélnem a game.py fájlt egy ddmt2-esből kivettre!
Témát Zártam + Köszönöm a segítséget!

#Closed

EDIT:
Elnézni nem fogom. Többet ne tegyed.
Wolfy