Ezek mik és mire valók? ( m )

Indította morfeusz, 2010-04-06, 21:18:58

2010-04-06, 21:18:58 Utolsó szerkesztés: 2011-04-29, 09:12:19 Szerző: [MOD]Niix
Ha esetleg valahol már foglalkoznak vele,előre is bocs. Lenne pár tárgy,amit nem igazán tudom,mire jó.Ebben kérném a segítségetek.
1. ismeretlen öreg láda ( hogyan nyílik?)
2. rejtélyes láda (páran azt mondták,ox-versenyhez kell,de az tegnap volt,nekem meg ma esett és nem tudom kinyitni)
3. előrelátás könyve (mire jó? Főork dobta)

1.Ismeretlen öreg láda dt7es szintjé nesik a 70es metin eltörése után 2 térképel hamis sai-go és az igazi zin barlang ami a 8asra visz!

Az összes sai go térkép szemét nem ér semmit!

Jobb klikk egérrel és a térkép a földre esik!

2. ezekből jöttek a mobok egyesek tárgyakról is beszámoltak....

a 3.at én személy szerint nem tudom még nem találkoztam ilyennel.

iyen kérdésem nekem is van:
warp gyűrű mire jó?

Idézetet írta: noszferat Dátum 2010-04-06, 21:32:30
Ha raksz be képet és az itteni pontos nevét lehet megtudom neked mondani(ha a gf szervereken is valamilyen úton módon van ilyen) mivel az itteni nevek nem feltétlen egyeznek és itt vannak egyéb tárgyak is...
Ahhoz,hogy képet tegyek be,be kellene lépnem,ami most nem megy ugyebár. Amúgy megmondanád,hogy tudok ide képet betenni róla? Még nem csináltam ilyent.

Teleport gyűrű, nem idő... :)

2010-04-07, 17:30:08 #6 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:50:55 Szerző: [MOD]Bluebell
Idézetet írta: noszferat Dátum 2010-04-06, 21:32:30
Amúgy megmondanád,hogy tudok ide képet betenni róla? Még nem csináltam ilyent.
feltöltöd a képet egy arra alkalmas heyre pl. http://imageshack.us
(a képefeltöltés.hu-t ne használd mert lassú!!!!!)
ott kapsz több lehetőséget is
de ajánlott a direkt linket bemásolni ide hogy a túl nagy kép ne húzza szét az oldalt
és a lassúbb géppel rendelkezők ne haljanak éhen mire betöltődik egy 8000x6000 pixeles 27 megás képecske.
de ha mégis ezt szeretnéd akkor van itt a hsz szerkesztőben a harmadik sor legelején
egy oyan hogy insert image gomb
ebbe már csak a kép linkjét kell beírnod és kész.

A Warp gyűrű az bugos nem működik de amúgy olyan mint a teleport tekercs

Az erőellátás könyvével én már találkoztam, a GF-es szerón a kovács jegyzetének ugyanez a képe, vagyis ilyen papír féle, de nemtom mire jó...

elöre látás nekem is van szerintem bugos + ba van kovács jegyzet aszt item shopban lehet venni aszt irjahogy megtanit valamire vagy már nem emlékszek:D

2010-08-04, 17:36:45 #10 Utolsó szerkesztés: 2010-08-04, 19:48:20 Szerző: [SMOD]THymea
Warp gyürü:(Nem toom hogy kell használni ilyet még nem láttam) rákattintöl behozod a nagytérképet ctrl + katt 1 helyre és elvisz oda(multikliensen lehet gyürü nélkül) de ez az én véleményem lehet nem igy kell használni!!!!
Elötárlás könyve:Haverom azt monta mikor nekem eset a föorktol hogy 90 vagy 92 es fegyóhoz kell (nem toom igaz e)
Kovács jegyzete:olyan mint a magic matal(varázsfém) és az áldás tekercs csak ez 100% alékos csak kár hogy buggos nem engedi megcsinálni a + olást csak kiadja azt hogy mijen lesz meg mit kér stb....
Remélem tudtam segiteni

Látjuk kisebb betűkkel is!

Idézetet írta: [MOD]lasek71 Dátum 2010-04-06, 21:29:50
iyen kérdésem nekem is van:
warp gyűrű mire jó?
Jobb klik rá és eltelportol ingyen mint az öreg ember ha meg pl orkonál vagy és akor job klik rá vagy map1re vagy map1re vihet

Én olyat is láttam mint a üres üveg ddmt2-ön a szélcipő+60 aminek az volt a neve hogy "Kín" na most ezt én se tudta mi ez szal most ez kínoz :D

Engem az érdekelne hogy azt hallotam,hogy az öreg ládából MOB hivó is jön...Ez igaz?
Bármi kérdés van,írj...

Most tisztázom, a kovi tekit. NEM 100%-os csak kicsit jobb mint az álds teki. +6-ra akartam vinni a mennyei könyv fülesemet vissazment +4-re vinni akartam +3 és így lementem vele +2-re és áldás tekivelhúztam fel +6-ra xd. Őszintén szerintem semmire se jó csk meglehet belőle gazdagodni akár
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

előrelátás könyve: németek azt írták hogy a céh-el kapcsolatos, nekem is esett már de hiába jobb click-elek semmi se történik ha tudsz németül fordíts le a ''előrelátás könyve'' és keress rá a googlere ha nagyon érdekel. remélem segítettem

Az Előre látás könyve:

Megmutassa mi kell a tárgy következő szintre Húzásához  (yang és kiegészítő) ha ráhúzod!

by [GM]About

ja lenne nekem is egy hasonló kérdésem: az Ékszeres doboz mit rejt? aki nem tudja Hatalom tüzéből esik. Más dropjai: 75 fegyók és 66 vertek tehát gondolom hogy az Ékszeres doboz nem elefántcsont öltönyt dobb (a jelenlegi GF szerón nem lehet még kinyitni) ha valaki már nyitott ki vagy halott valami írjon, nagyon kiváncsi vok mi lehet bennexD

Bölcs császár jegyzete (ugyanúgy néz ki mint ez előrelátás könyve, de nincs hatása)

Tigris csontfüles (50óra +200támadóérték Ahová az érzelem maszkot is lehet rakni oda szerelhető fel)

Sárkány csont füles (50óra +300védelem Ahová az érzelem maszkot is lehet rakni oda szerelhető fel)

5db Átütő csapás (10percig +20%átható találat)

by [GM]About

2010-09-23, 16:12:38 #19 Utolsó szerkesztés: 2011-03-29, 19:32:06 Szerző: Xenogator
a Kín t én is keresem eddig azt tudom h egy csomóan ilyen 15-300m et (nem írtam el) adnak érte
azonkívül az öreg láda csak dt ben nyitható 70 es metin dobja 7.-en és térképeket dob amiből a zin barlang térkép működik és visz tovább 8.-ra