Kliens szerkesztési ajánlat (K)

Indította thunderbird, 2011-09-02, 22:33:28

Most én egy klienst szerkesztgetek egy ideje.
Egy Multi 1.5A klienst.
Ha ez kész lesz.....egyszer minden módosítva amit csak lehet.
Akkor ezt úgymond nevezhetem sajátnak vagy ezzel megsértem azt akiéből készült?

Végeredménytől függ...

Eddig a multi klienssek és az abból készültek csak sértik a nálam komolyabb kliens készítőket... 

Ez jó kérdés :D
De ha sokat alakitottál rajta, akkor szerintem átnevezheted

Szerény netem

Idézetet írta: thunderbird Dátum 2011-09-02, 22:33:28
Egy Multi 1.5A klienst.

A Multikliens így is úgyis sz*r , ha kicseréled a pc-t efecteket meg stb-t akkor már nem is multikliens, de a multikliens az 1 szemét,de nem értem miért sokan használják
ne szerkeszd
Egy kliensről tudom h multis kapásból le se töltöm mert csak rossz lehet..

mondj egy okot, hogy miért rossz :) Mi a hiba?

Szerény netem

Idézetet írta: ricsi1012 Dátum 2011-09-02, 22:38:06

az első és legfontosabb ok az hogy xar de egyébként az az undorító csillogás, textúrák, skill packok
fúj, undorító...

Idézetet írta: Sura6002 Dátum 2011-09-02, 22:37:11
Idézetet írta: thunderbird Dátum 2011-09-02, 22:33:28
Egy Multi 1.5A klienst.

A Multikliens így is úgyis sz*r , ha kicseréled a pc-t efecteket meg stb-t akkor már nem is multikliens, de a multikliens az 1 szemét,de nem értem miért sokan használják
ne szerkeszd
Egy kliensről tudom h multis kapásból le se töltöm mert csak rossz lehet..

Ez így érthető de én csak a szerverhez amin dolgozgatok egy ideje akarok egy olyan klienst ami passzol. Készítőnek nem nevezném magam mert még nagyon tanuló fázisban vagyok a célom annyi ha valaha ez a szerver útjára indulna akkor, ne érjenek vádak hogy loptam a klienst.
A multit csak azért kezdtem el mert eddig ez az egyetlen ami nem volt levédve, és jutottam vele valamire, ugyanis a védett dolgok az én kezem alatt általában azok is maradnak. :D
De amennyien tudtok olyan klienst ajánlani amit nem védett le senki és könnyen kezelhető, akkor meg fogom próbálni azt is.
A 2010es kliensek sajnos ki vannak lőve mert ahoz ugye 2010es szerverfájl szükségeltetik és abban sok minden eltér a megszokottól.
Ami ahhoz vezetne hogy telekérdezném ezt a topicot.

Igen, ezt én is le írtam, hogy a skill, meg a csillógás csúnya, de az nem a minősége.  2 gombnyomással átalakítom, és minden benne van a kliensben :)

Szerény netem

Jól van... Trenom-nak meglehetne köszönni, hogy megcsinálta ezzel beindított 1 hullámot mulit kliensek után nem sokkal

Blac Lounguj is megjelent We The People és egyéb kis kliensek... csak az ingame hackokkal vannak a gondok...

Idézetet írta: Sura6002 Dátum 2011-09-02, 22:41:48
Idézetet írta: ricsi1012 Dátum 2011-09-02, 22:38:06

az első és legfontosabb ok az hogy xar de egyébként az az undorító csillogás, textúrák, skill packok
fúj, undorító...

A csillogás és a skillpack volt az első amitől megszabadultam ment bele a metin2 hu ból. :D

Szerk:De a kérdés továbbra is adott:Mi a másik alternatíva az általam adott feltételekkel.

Hát igen, még nekem is az eredeti skill textúra, csillógás textúra tetszik a legjobban :D

Szerény netem

Látom ilyen nincs ok akkor ha csak olyan van jöhet a 2010es is de akkor ahhoz egy 2010es szerverfile is kellene, mert amiket eddig próbáltam nem igazán váltak be.
Am csak nevek kellenek linket találok úgyis. :D

Franzi FinalMt2 szerverfájlja elvileg és magasan a legjobb bááár questeket néhányat nem árt kicserélni az 1675-ösökkel, mert fele koreai, fele hibás. Az a baj hogy drága Franzi már törölte megauploadról úgyhogy gőzöm sincs honnét lehetne leszedni.

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2011-09-02, 22:39:58
Ingame hackok...

Sziasztok!

Sajnos ez igaz, és bizonyított tény hogy a Multikliens 1.4-ben találhatóak beépített "kiskapuk".
Én csak kettőről tudok...
Az egyik az hogy mini vagy nagy térképen ráviszed az egeret az egyik npc-re és nyomsz egy ctrl gombot, és hoppá a kliens oda teleportál téged.
A másik az valami gagyi speed hack, semmire nem jó. Ráviszed az egeret mini térképen a karidra és nyomod a W-t és a ctrl-t ha jól emlékszem.

Összegezve:

Én inkább a régi (Joshy által írt) DDMT2_HU klienst ajánlom szerkeszésre amibe még nem kerültek bele a grafikai frissítések.
Az én kliensem is az övéből készült, igaz könnyen vissza lehetne alakítani eredetire a klienst (DSMT2.HU Kliens)
Szerintem csak az "nyer" ma akinek van működő auto patcher-e, vagyis úgy teszi közzé kliensét hogy patcher van benne.
Avval kapcsolatos tippem az hogy lehetőleg ellenőrizze a PC, PC2 (DMG miatt), root, locale fájlokat mivel így viszonylag kevés dolgot tudnak módosítani rajta. A patch adminisztrációs felületét még véletlenül se a saját számítógépről futtassatok
mert a tárhelyek mint például a freeweb.hu sokkal megbízhatóbb és gyorsabb mint saját számítógépünk.
Továbbá az utóbb kiderült hibákat is könyen javíthatjuk segítségével :D

2011-09-03, 00:47:02 #15 Utolsó szerkesztés: 2011-09-03, 00:54:13 Szerző: thunderbird
És arra van valami tipped hogy a régi joshi féle klienshez honnan lehet jutni?
Mert tudomásom szerint már csak az új van fent.
A patcher dolgon gondolkodtam már én is de ahoz egy leheltnyi gözöm nincs:D
Már megint tanulni kell valamit:D

Szerk: El se hiszem a megkövült lemezeim között volt egy dd kliens:D

Háát igen, azt a klienst már vastag por fedi, pedig szerintem az volt az igazi kliens :)
Anno énis egy DVD lemezen találtam rá, igaz azóta már eltűnt a francba azis xD
A kliensem linkjét is szívesn oda adom PM-ben, mondom nincs sok alakítanivaló rajta.
Amúgy szívesen leírom neked hogyan kell patchert készíteni, mert egyáltalán nem olyan bonyolult mint sokan azt gondolják.
Én nem a torrentes hanem a html-es patch-ekre esküszök mert ezek teljes sávszélességet tudnak használni, amíg társuk a torrentes   nagyon is függ attól hogy hányan seed-elik az adott klienst.

Akkor kis felsorolás nem írom le, hogy kell használni őket...

1.3 Gm panelt behozza ._.

1.4 Gm panel, teleport, Wixike által leírt

1.5 Harcos száguldása 3x sebez és a hasonló skillek is... GM panel, teleport még külön 'Menj hozzá!' funkciót is csinált nekünk Trenom ... és még van 1-2

Egyébként ottvan az us kliens is, mai napig kb eredeti állapotban letölthető (http://metin2.z8games.com), az új hajak is kifogástalanul benne vannak, kb semmi módosítás, annyi hogy le kell magyarosítani. DD kliens is egyébként ebből épült.

BSI elit kliensét szerkeszd.
Könnyű,alap,és még szép is úgy ahogy.
Ingame hackekről nem tudok,de valószínűleg nincs benne,mert még a DD-nek készítgette.