Itemshop a játékban (INGAME ITEMSHOP) (K)

Indította barcahmilan, 2011-08-25, 18:04:02

Üdv.!
Na van egy 2011es kliensem és a legújabb(rev. 2089es) game fájlom, ami megy a szerverbe. Rákattolok az itemshop gömbre és behoz  egy ablakot hogy nem tudja megjeleníteni a weblapot. De ha ddmt2re megyek fel szépen behozza a ddmt2 szép itemshopját... Ezért gondolom hogy a szerveroldalom kell módosítani valamit, csak ugye itt a kérdés, hogy mit?
ATAG te tudod kérlek segíts!

Próbáld ki hogy a configokba bele írod hogy: MALL_URL: link.
Ezt még valahol láttam, nem tudom hogy működik-e.

Nekem is 2089-es van. Root.e**ban kellett valamelyik fájlban az url-re irányítani... Most hirtelen nem tudom melyikben. Nekem jelenleg epvp jön be mivel még a domain nincs meg :'D

ROOT.e**:

uitaskbar.py-ben ezt:

def __RampageGauge_Click(self):
print "rampage_up"
net.SendChatPacket("/in_game_mall")

Kicseréled erre:

print "rampage_up"
import uiWeb
self.wndWeb = uiWeb.WebWindow()
self.wndWeb.LoadWindow()
self.wndWeb.Hide()
self.wndWeb.Open("http://google.hu")

És uisystem.py-ben ezt:

def __ClickInGameShopButton(self):
self.Close()

net.SendChatPacket("/in_game_mall")

cseréld le erre:

def __ClickInGameShopButton(self):
print "rampage_up"
import uiWeb
self.wndWeb.LoadWindow()
self.wndWeb.Hide()
self.wndWeb.Open("http://google.hu/")
self.wndChat.CloseChat()

Csinálj mentést, mindenképp az eredeti fájlokról, ha netán omlana a kliens.

2011-08-25, 22:00:36 #5 Utolsó szerkesztés: 2011-08-25, 22:07:07 Szerző: barcahmilan
holy shit!
Penger :)

nem jó :SSS

Game.py 1947. sora körül van ez:
self.interface.OpenWebWindow(url)
azt url-t cseréld ki a linkre, a link legyen 2 " között.

Idézetet írta: barcahmilan Dátum 2011-08-28, 10:41:56
okosak? :D

Ez az 1.0 kliensemből 1 részlet
jónak kell lennie
pengerének is elvileg

print "rampage_up"
      import uiWeb
      self.wndWeb.LoadWindow()
      self.wndWeb.Hide()
      self.wndWeb.Open("http://sura6002.5mp.eu")

De valahol a szerveroldalon kell sztem módosítani, mert ugye ugyanennél a kliensnál ha ddmt2re megyek fel bejön az is de ha az én szerveremmel, akkor nem :S
2011es kliensről beszélünk(aktuális metin2.hu)

Nekem megy azal is amit P3NG3R írt meg azzal is amit sura írt, nekem még a facebookot is be hozza ,vagy rossz hejré írod vagy ki hagysz belőle valamit, vagy a fájlok alapból hibásak benne

ugyanennél a kliensnál ha ddmt2re megyek fel bejön az is de ha az én szerveremmel, akkor nem
szval valahol a szerveroldalon kell állítani!

2011-08-28, 13:09:19 #12 Utolsó szerkesztés: 2011-08-28, 13:12:53 Szerző: jozseffff
mysql be be raktad amiket kell?..amúgy ha ugyan azzal a kliensel mész fel ddmt2 re és ott be hozza és a tieden nem akkor az nagyon furcsa :)),főleg ha nem írsz át semmit a kliens oldalon...(és elméletileg a te item shoppodra van irányítva a kliens akkor lehetetlen, hogy ddmt2 őt hozza be)

mysqlbe mit? :D metin2.hu kliens nincs módosítva és a ddmt2-t hozza be ha a ddmt2 ipre írom át, viszont ha sima metinre megyek fel akkor a sima metin itemshopját hizza be, valószínűleg ez egy új rendszer...

Nem tudom, neked mi jön be, de lapatcheltem a ddmt2 klienst és rákattoltam a forgó érmére feljött az ablak, a kliens kifagyott az ablakot meg bezárni 2perc folytonos X-re kattintgatás után sikerült.
Egyébként game fájlban kell megoldani, hogy kezelje a /in_game_mall parancsot.

Idézetet írta: P3NG3R Dátum 2011-08-28, 13:30:45
Nem tudom, neked mi jön be, de lapatcheltem a ddmt2 klienst és rákattoltam a forgó érmére feljött az ablak, a kliens kifagyott az ablakot meg bezárni 2perc folytonos X-re kattintgatás után sikerült.
Egyébként game fájlban kell megoldani, hogy kezelje a /in_game_mall parancsot.
rev2089-ben kezeli mivel nekem bejön saját IS és nekem is rev2089 van...és én is metin2.hu t modosítotam

Milyen indítóval lépsz fel a szerveredre?
Csak mert mc-s indítóval nem fog működni.