Új vértek kliensbe! (K)

Indította tripleh619, 2011-08-18, 07:32:03

Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy vannak ezek az új vértek.Arany vért - Smaragd - Méreg stb.
Betettem a kliensembe.
pc,pc,icon be van téve.
XML-t át írtam.
item_list - item proto átírva.
msm fájlokat betettem a root mappába.
Miért csak fehérek a vértek:)?

A pack mappában vanak ezek:pc.eix| pc.epk | pc2.eix | pc2.epk ezeket cseréld ki a youtuben ird be hogy metin2 pack és ad ki vidiket és ammeik vidiben tecenek a vértek skilek azt tölcsd le és cseréld ki ezekkel

Engem nem az érdekelt hogy lehet kicserélni, mivel nekem olyanvan amiben kikell csomagolni és csak bekelltenni.

Aki az első hszből nem értené letöltöttem a fórumon található vért rar fájlt.
Van benne arany,méreg,smaragd,zafír stb. vért, betettem amit tartalmazott item porotoba,item listbe,pc-pc2be és iconba.
illetve xmlt felül írtam.
Rendben, a vértet mutatja,iconját mutatja viszont ha valaki felveszi csak fehér színű
Miért?

Vagy nem írtál hozzá .msm fájlokat, vagy a shapeindexet elszúrtad, esetleg nem jól társítottad a megfelelő shapeindexet.

PoOwAa

Idézetet írta: Po0wAa Dátum 2011-08-18, 11:13:33
Vagy nem írtál hozzá .msm fájlokat, vagy a shapeindexet elszúrtad, esetleg nem jól társítottad a megfelelő shapeindexet.

PoOwAa
az msm fájlokat hozzá adtak felülírtam.
shapeindex az micsoda:)?

A shapeindex határozza meg, hogy az adott vértnek melyik textúrát rakja a kliens.
Pld:

Group ShapeData49
   {   
      ShapeIndex         67         
      Model            "assassin_4-1.GR2"
      SourceSkin         "assassin_4-1.dds"
      TargetSkin         "assassin_4-10.dds"
   }

<Item vnum="42009" name="ȸ©¶°Č©+9" gb2312name="Smaragd Vért+9" type="2" subtype="0" weight="0" size="2" antiflag="312" flag="1" wearflag="1" immuneflag="0" gold="150000" buy_price="50000" limittype0="1" limitvalue0="87" limittype1="0" limitvalue1="0" applytype0="0" applyvalue0="0" applytype1="0" applyvalue1="0" applytype2="0" applyvalue2="0" value0="0" value1="115" value2="0" value3="67" value4="0" value5="86" socket0="0" socket1="64992" socket2="127" socket3="64976" socket4="21631" socket5="4855" refine_vnum="0" refine_set="0" magic_pct="15" specular="100" socket_pct="3" />

A "Model" értelemszerűen a modelt határozza meg, hogy melyik model kerül a vértre.
A "SourseSkin" ugye angolul is ForrásKinézet, ennek a mintájára teszi fel a textúrát.
A "TargetSkin" ugye szintén angol CélKinézet, amelyik textúrát felhelyezi a SourceSkin mintájára a modellre.

Ha ebből nem látod át akkor semmiből...

pc.epk & pc2.epk becsomagolásánál mindig hibát ír ki.
Nem ok nélkül.
Mivel az XML és a fájl nevek el vannak írva.
warrior_4_6 warrior_4-6 valami ilyesmi
És a megfelelőre kell átírni,vagy a fájlnevet,vagy az xml-t