Mi a kedvenc kasztod, miért ?

Indította Leoxor, 2011-08-03, 02:53:50

Sziasztok :)

WP sura :)

Hogy miért?? Egyszerűen élvezem, hogy 8duplával ha nyomok egy varászlat kioltást leveszem a warik testjét, auráját, mámorát és nem tudnak megverni xD

Persze ez nem DDMT2 szerver.

Ha érdekel a szerver PÜ :D

Üdv Justi.

Sziasztok.

$ámán méghozzá Gyógy Pvp ben elég jó :) Meg Szép *-*

Az  Ijász  Ninja*>* Szép Skillek Szép  Fegyverek/  Vértek jól  áll  rajta  Zafir + 9*>*
erős pvp Kaszt Élvezetes vele pvp
Nyugodj Békében Wolfy emlékedet sosem  felejtem el! 

"Amit tett, gondolt, létrehozott, annak mi is része lettünk:
a megsemmisülése után bennünk él tovább. "
     Hank Jeff

Elsőnek wari voltam még 2009-ben Aurigán...

Nagyon tetszet és igazábol nem tudtam milyen kaszt is legyek.. Wari voltam sokáig aztán jött az idő és sajnos mivel surák erősebbek ezért átt váltotam privat serverken surára..Nagyon tetszet is erős volt és nekem be jött ez a kaszt!
Azóta csak surát csinálok!:D
Warirot csak kis karinak vagy farm karinak:D

2011-11-25, 20:38:10 #44 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:28:35 Szerző: [MOD]Bluebell
Még szép hogy sámán!

A sámán :)
Jó vele fejlődni és pvp-be se gyenge. (sárkányra gondolok)

Tőr ninjuuu :$

Gyors, erős, és könnyen kezelhető :)

2011-12-27, 22:26:24 #47 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:28:46 Szerző: [MOD]Bluebell
Íjász ninja.

Tőr ninja,gyors jó skilljei vannak,ha jól bevan optolva akkor nagyon erős.:) És persze tudok is optolni ninjára :DDDD

Nekem például,egy sárkány sámánt,azért mert:
Szeretem,kíváló kaszt,és ha értesz hozzá erős lehet...
[color=lightyellow] Lv93 DulcetMage

gyógy sámi!  szerintem a legerősebb kaszt ha fullosan kivan optolva az 5 opja és duplás... bm-et is simán elveri csak ügyesen kell használni és tényleg pro optokkal.
StayAlive

Wari, mert azt választottam legelőszőr

Én a gyógy sámánt szeretem a legjobban...tényleg így van ahogy StayAlivee leírta...ha megfelelő optokkal, megfelelő játékos kezében van...a BM surákat is szépen elveri, na persze nem a sok emelt optos szerveren ahol a kúrál semmit sem ér, mert mindenkinek van 60k TP-je és a kúrál vissza ad 5-7 k-t. :) Szimplán azért a kedvencem, mert tudni kell vele játszani, nem mint egy testi warival ahol szerintem csak végignyomod a skilleket és ennyi...(Bocs harcos fanok...ez a véleményem :D)

Nekem a Wp és  Tőr ninja.. Ezzel  kettővel megy a legjobban a Pvp!! :)

Tőr,Testi,Bm igaz ebből még csak Testi volt de más szerókon ezek voltak :DD

Nekem a BM Sura, Villam Saman legjobban, de igazabol mind a 4 kaszt-ot is szoktam hasznalni csak ezekbol 2 a legjobban tetszik :)

WP Sura és Tőr Ninja:)

Zeed!

[color=white]A Fórum Szabályzat Olvasása Ajánlott![/color]

1.Tőr ninja. értek hozzá és kész.
2.Testi wari.2.kedvenc,ehhez is értek kicsit :D
3.Menta wari. háát csak azért szeretem mert erős :D

Most én jövök...
nekem a ninja, mert jo reflex kell hozzá és figyelni kell az ellenfél hibáit :D
na meg a testi wari mert gyors és ha értessz hozzá akkor elég jó eredményt érhetsz el :)
Persze én mindkettőhöz értek :)

Név:SutiVokTsaaa
Kaszt:TestiWari
Lvl.:99          
Céh:SutiAKiraj
Rang:Lovagias

Természetesen sura :) surával kezdtem a metin karrierem ezzel folytattam egy darabig el untam de még mindig imádom az a legjobb kaszt taktika bevetése számolgatás szükséges hozzá hogy kifér egy a skillek betérése és a sebzést hogy melyik skillt vetessük be hogy mennyi az ellenfelünk Tp je :) legjobb kaszt mindig is a sura volt :)