Fegyverek magyarositása ( m )

Indította fifa200011, 2011-07-03, 22:05:03

2011-07-03, 22:05:03 Utolsó szerkesztés: 2011-07-09, 14:58:59 Szerző: [MOD]Dosu
Sziasztok.

Hogy tudnám azt megcsinálni fogy : a Fegyver neve ne Pl. NaturSchwert hanem Sima Kard legyen a neve??

Lécives aki tudja irja le nagyon fontos lenne és a többieknek is akik akarnának fegyvert magyarositani. :D

Na Irjátok le ha tudjátok

Előre is köszi. fifa200011

Szia!
A szerverben Navicat-ba belépsz, elmész a Player-be és ott az item_proto táblában kikeresed (CTRL+F) annak a fegyvernek az ID-jét aminek a nevét át akarod írni, és a gb2312name oszlopban átírod a nevét! A Kliensben kicsomagolod a root.epk/.iex-et vagy a pc.epk/.eix-et (nem vagyok benne biztos) és ott is az item_proto-ban át kell írnod! Remélem jól tudom, de ha nem bocsi!
Üdv: Ichigo121

Köszi.

De hogyan kell kicsomagolni őket és miket kell átirni benne?? ebben pls még segits

Idézetet írta: Ichigo121 Dátum 2011-07-03, 22:55:20
Szia!
A szerverben Navicat-ba belépsz, elmész a Player-be és ott az item_proto táblában kikeresed (CTRL+F) annak a fegyvernek az ID-jét aminek a nevét át akarod írni, és a gb2312name oszlopban átírod a nevét! A Kliensben kicsomagolod a root.epk/.iex-et vagy a pc.epk/.eix-et (nem vagyok benne biztos) és ott is az item_proto-ban át kell írnod! Remélem jól tudom, de ha nem bocsi!
Üdv: Ichigo121
Pontosan :D
Csak annyi benne a szépséghiba,hogy a locale/de mappában találod meg (ha nincs a locale_de.epk fájlt kicsomagolod)

Köszönöm! Ez tényleg kimaradt! :P

2011-07-03, 23:08:45 #7 Utolsó szerkesztés: 2011-07-03, 23:13:04 Szerző: fifa200011
naha ezt nekem megcsinálod teamwineverel lehetsz GM a szerómon :D

de am. ez nem EIX,EPK file.
sima..

ha van locale mappa akkor abban van, ha nincs akkor keress locale_valami nevű epk-t és eixet,bontsd ki, meglesz az item_proto FA val kinyitod átírod tárgy ID alapján a nevet
visszcsomagolod az itemproto-t
aztán nem csomagolod vissza mert nemtudod xDD
hanem csinálsz 1 locale mappát
azon belül 1 de mappát és abba bedobsz mindent amit kicsomagoltál