Ki kire nézz fel?:D

Indította john7, 2011-06-30, 15:31:41

Sziasztok

Én nem nézek fel senkire, hanem inkább tisztelek pár embert. Neveket nem írnék, de szerintem tudják hogy legfőbb ként a barátaimra gondolok itt most.

És akit nagyon mélyen tisztelek, és kedvelek is az a jelenlegi legjobb barátom:

DeathJack - Akár szerver készítés, akár fórum készítés akár miben nálam ő a top1. :)

Imádlak tesó. :)

MorFeus
[color=blue][Đ]ea[T]h[J]ac[K] Best Friend !

DolChe / Kalács , Én vagyok az Igazi .Sehol nem akarom meglátni h DolChe ;)[/color]

Én a szüleimre amiért felneveltek és a családomra...nem olyan emberekre akiket játékban ismerek de am nem...

2011-07-20, 12:42:12 #62 Utolsó szerkesztés: 2011-07-23, 14:31:59 Szerző: gondocsgreg
Én jövök!
Fórum: Alone, DeathJack, Rezo, P3NG3R, paccyk1994, GhostAttila, Wixikee, Pyksa,DeathBat, Thymea, TySoN.

Game:Már ugye rég nem dd-ztem de: Tesó: EvilAssasinI ANTONELLO Kevinwq23 DAMAGED/P3NG3R

Üdv:§HOTGUN

Absszolut:GhostAttila :D

Alone,Pyksa,rezo

Team:ATAG

Alone:Megcsinálta a legjobb klienst *.* :-))

Rezo: Nagyon jó volt a DragonRiderMt2

WarBoard:Nagyon jó TOP1 PvP Magyar szervert csinált!

Micus: Legjobb Ninja PvP2-n!

DAMAGED: Legjobb wari *.*

DeathBat666: Teh master :D

GhostAttilla: Jófej,sokmindenhez ért!

DeathJack: Ő a legjobb barátom!

.Awesome : Egy veszekedésből,egy jó barátságra tettem szert.

ATAG:Megcsinálta ha nem is a legjobb de legendás DDMT2-t ! OFF: ATAG leírhatnád honnan jött a DDMT2-név :)

Szabad0z0k: Egy nagyon jó fej ninja :-)

McLaren: Többször kirabolták,de ujra bírta kezdeni:..

LiLWaYne: Egyszerűen jó arc

És még arra nézek fel aki az én nevemet írja :-) !

Nos hát én őőő hát:)
C0r3=Nagyon segítőkész, kedves,vicces jó barátom aki mellettem állt eddig. És én is megpróbálom őt védeni.
Rezo=A hős :) Jó barátom.
Gamer=Ha tudja ki vagyok köszi mindenért.
FallenAngel=Csak úgy :P
BSI=Gratulálok a kreálmányaidhoz :)
THymea=Hát rá ki nem büszke? A legjobb BA a föld kerekségen.
Daniel=A világ legjobb haverja, köszönöm hogy 8 éve a spanom vagy :)
Kory=Azt hiszem ismerem. :D De grat ahhoz amit elért.
LsD=Mester :)
És felnézek mind azokra akik egy kicsit is segítettek nekem régen vagy most. Vagy is mostmár mondhatom hogy senkit sem hagytam ki. Aki úgy gondolja hogy segített az vegye úgy hogy felnézek rá. :)
Ezt mindenki meg érdemli.
Üdv Droug

2011-07-22, 22:27:38 #67 Utolsó szerkesztés: 2011-07-23, 12:28:13 Szerző: DeathBat666
Köszi annak aki megemlített :$

Fórum:
Team: [BA]THymea <3
Szerverkészítők: PoOwaA, BSI, Pyksa
Külföldiek: Daroo, Kay331, Infinity, Crank, IgorGlock, Computerkrank

Játék:
Pegasus: Infantile, P0MYX, Szissz, Cornelius, Lamaner, edrere, babka, Xiaoyuu, Serena16, Luciferia, Molokhai, NomySumy, ssanyi, DeathOri, SzaBoLcS16, BlueLaguna, Jégcsákány és Bruinen céh nagy része, IchBinSuraBM, GateKiller, Sakurachan21, LadyPrincess, mester, mester000, és mindenki aki segített az ottani pályafutásomban, vagy legalább tudtam vele jókat beszélgetni :)
Teoden, még téged is kiírlak ide, leszámítva, hogy nem voltunk túl jóba, de ha te nem vagy, valszeg sosem jutottam volna el oda, ahol tartottam, mikor végeztem.
Auriga: Merk, SirPssszt
Privát: Izaya, Shizou, Hodito

Élet: Dimebag Darrel, Zakk Wylde, Synyster Gates, M. Shadows, és akiknek bár hírnevük nincsen, de mindennél többet jelentenek számomra: a barátaim :)

Sziasztok!
Szerverek terén: Rezo [Dávid],Alone,DeathBat,Jackim,Robbes,P3NG3R,POowaA,GhostAttila,Pyksa.
A TEAM-ből: [SA]Nemesis,[MOD]TySoN,[BA]THymea.
Játékban: Yasuni [Fejet hajtok előtted,32 Dupla rekord idő alatt,gratulálni tudok csak!]

Fórumon: Magamra :D
Szerverek terén: Magamra, SM-re, és kb ennyi :D

Gm-ek közül : About és Dosu
Játékban: Alternativee -barátomra és Donnay

Szerverterén: Richy102
Játék: Magamra xD

En a szuleimre akik felneveltek...

Hat a ddrol annyit h eleg sokat jatszottam regen karit mar nem en viszem;)

de a ddrol megemlitteni valo ember szerintem akik teleg mindig melletem altak:xXDragonXx(Dragi)es akit nagyon megkedveltem megszerettem 1 kedves sami lany TJ(VadMacska)Remelem el olvassak.tovabbi szep gamet mindekinek puszi

2011-08-01, 17:52:25 #73 Utolsó szerkesztés: 2011-08-25, 15:27:51 Szerző: ShoTiKa
Sziasztok.
Fórum:Alone[Fülöp], DeathBat[Lucza], Rezo[Dávid], DeathJack[Máté<3], GhostAttila, P3NG3R, Wixikee, Pyksa[Dávid], gondocsgreg, Angyalgyarto, Droug, C0r3, .
Game:SHOTGUN, Kewinwq23, DAMAGED, és tesó: 66Dragon99 (Y), Fállen Éndzsöl
Külföld:

Smille [titok miért *.*] Kay331 Infinity, Banjo1 Lexico és sok más.

Sziasztok!
Én:
Fórum:Alone, P3NG3R, Wixikee, Pyksa, bajnokman ...
[color=purple]J()|-|/\//\/y.^^[/color]

[color=red]Ha Problem^^ van a klienseddel akkor:[/color]

[color=white]http://metin2hungary.net/index.php/topic,140196.0.html[/color]

2011-08-25, 15:32:40 #76 Utolsó szerkesztés: 2011-08-25, 15:39:33 Szerző: FallenAngel™
Cső:D

Fórum/Szerósok kliensesek : §HOTGUN
                             abence(ahova ír ott biztos segít)
                              вυɢ™/Droug
                              DeathBat666 >.<
                              C0R3
                              DeathJack(bátyjóó<3)
                              [MOD]Tyíszon (csak ,mert jó volt veled epicet csinálni)
                              Rezo

Aki nekem segített azokra felnézek akiket láttam segíteni másnak és nem csak offoltak elküldték a másikat a p*csába stb azokra mind mind mind felnézek :) Akik jobban értenek a játékhoz azokra is felnézek :D

Egy pár példa akikkel jó volt játszani: .Awesome. (Zzooozzooooo má' nem tudom nevedet <3)
                                     xTySoNx (:D)

Még sok más :D   

McLaren, xXDarkDragon, IHitYouSit , GanxtaHUN , Monyoo14 , HardyPetikee , YourFear , gekko555 , Erisz , Gourry , MaTxxx, Wildstylez , WolkorN , Zolkoh19, kismeszi , vok , o0Sasuke0o ,

Kár hogy nagy része már nem játszik..:///   legjobb haverok voltak<3!

Én csak magamra mert akárkinek akármenyire DDMT"-ön MrDzsoint a sztár!! :)