Ki kire nézz fel?:D

Indította john7, 2011-06-30, 15:31:41

Nem nagyon nézek fel senkire,mert ez csak egy játék,de akiről tudom hogy erős,és tiszteletre mélto az:
Kevinwq23
ATAG-annyira sokan nem irták őt,pedig neki köszönhetjük a szervert,amin játszunk..
magamra is felnézek
És persze NoRi15-re is :D

Lewo

Természetesen magamra amit elértem a játékban..:P

Szép jó reggelt!

Én akiket neveket ide leírok, alaposan átgondoltam hogy meg érdemlik-e a voksomat meg a tiszteletemet hogy leírjam őket. Sok gondolkodás után arra a(z) döntésre jutottam hogy ezeket a neveket írom le:

• Alone
  • DeathBat666
  • Rezo az-az Dávid
  • P3NG3R
  • [BA]THymea
  • [MOD]Niix Szerintem elég jól végzi a munkáját és aktív.
  • Disco
  • ATAG Köszönöm mindenki nevében hogy elkészítetted az első magyar privát szervert.
  • Dorka Gratulálok hogy a sok neveletlen fajankóval így eltudtál bánni, az-az " megnevelted " őket.
  • Sura6002
  • Pyksa

• Szerintem ők azok akik igazán megérdemlik a tiszteletet. Krye mit tett nektek hogy néhányan őt is beteszitek a " szavazat "-oz? Összehozott egy szervert. Hoppá már is tévedtem mert a kis gazdag tesó embereket fizetett le hogy valami " jó " szervert hozzon létre. Szerintem az ilyen nem érdemli meg a szavazatot. Csak annyi hogy létre hozott egy szerver fájlt de semmit nem ér.

További szép reggelt / napot!

sziasztok én akire föl nézek [MOD]Ereon ATAG Dorka
    http://metin2hungary.net/index.php/topic,113697.0.html

egyedül szép az élet lányok nem érdekelnek és senki nem érdekel magam vagyok :D

A MOD és GM csapatra :)
    És persze DeathBat666 - Nélküled a nyugtatók jelentős részét nem ismerném ;)
    [color=white]♥ Niix & Wolfy ♥
    [color=white]♥ THymea, Aegist, Brett, ♥ [/color]
    [color=yellow]Wolfy tesó nagyon hiányzol! :([/color]

TrueAngel1 Nagyon nagy arc  csaj.... főleg most vissza tért ^^

http://www.speedtest.net/result/1102563995.png

Szerver: ddmt2
    Karakter:shámán
    Név:Hadwigis
    Céh:-
    Skill:All p.-s skill
    Ló: 20as

Én ^^: Warboard-ra
                SkullCandy <3 :D

2012-04-25, 10:30:53 #147 Utolsó szerkesztés: 2012-04-25, 12:00:05 Szerző: korobence
    Szerver készítés: az egész SY team. Disco, DosE,
    Moderátor: Wolfy Tyson
    Barátok:GTA, Mole,

Disco és nem Discos. ;)

Én nem írom, hogy miben, csak neveket, szerintem mindenki érteni fogja. Hozzáteszem ez nem sorrend, csak egy felsorolás.

PoOwAa[Tőle nagyon sokat tanultam még a RoD-os időszakban, aztán utána is, örök hálám érte.]
    DB666, Alone, woaning, ATAG, THymea, gondolom már nem fogja olvasni, de azért đripone is ide tartozik, továbbá mivel egy egoista "állat" vagyok, ezért természetesen magamra is. ;D

Anya és apa..
    Szerintem elég gáz h szinte senki nem említi meg a szüleit egy ilyen témánál..

Nagymamámra.
    Apára
    Bátyámra
    Anyura
    Nekem játékban senki se "PÉLDAKÉPEM"

2012-05-21, 16:51:34 #151 Utolsó szerkesztés: 2012-07-03, 17:34:28 Szerző: Alissa
    Szerver készítők:
    Alone, abence, P3NG3R, Pyksa, Thule, woaning

Team:
    THymea, Brett

2012-05-25, 19:46:23 #152 Utolsó szerkesztés: 2012-08-08, 19:41:53 Szerző: Distraught
    Modellezés: Lysander, Bálint
    Kliensoldal: Alone, Lysander, Ghost Attila, Sura6002, totha10,
    Szerveroldal: Tsunayoshi, P3NG3R, abence, Pyksa, Lysander,  GhostAttila, Shadow,
    Vezetőképesség, management: Lyysander

C++ programmer at Gameloft

Forumon: [BA]THymea
    Játékban: Hodito ----> jo hawer es segitokesz ;)
    Szerver készítésben: uress

Én mindenkire fölnézek, aki normálisan beszél velem, és tiszteli társait  ;)

2012-07-28, 12:19:56 #155 Utolsó szerkesztés: 2012-07-28, 12:23:42 Szerző: Stephanie
                                                                     Sziasztok  ;)

~ Fórumon : P3NG3R , Sura6002 , Rezo[Csúnyajózsi<3] , [BA]THymea , Fes, Dripone , Cor3, Dorka ,  abence, Pyksa

~ Játékban : Az összes Barátnőmre  ♥

~ EPVP       : Glossy , Skin , Infinity, IgorGlock,

#

Fórmun: Magamra
    Játékba: magamra

8) :-*

Én annyira nem sok mindenkit ismerek,de 1-2 emberre felnézek úgymond
    Játék nincs senki mivel nem játszok már.
    Szerveroldal: Gugli fórumos nevét nem tudom annó segített 200-asba rakni a 6.7. optolót a szerveremen xD
    Sura6002 lenne a 2. ha az fr-jétől nem kaptam volna Win32 Sality-t...
    Team: Wolfy Skinox  és Niix többieket még nem bombáztam hosszú leveleim-el,de időm engedi megbombázok mindenkit :)
    Fórumon: TySoN (általában leírom neki mi a szitu ha van kedve visszaír xD,de attól még felnézek rá mindig tudja honnan kell szedni kulcsot vírusirtóhoz én meg órákig keresem közben töltök vírust is...)

Hát én nemsok emberre nézek fel, de azért leírom. :D

Először is TheWistlére nézek fel, mostanában egész sokat segít nekem szerver téren, és nagyon jó barát is. Emellett felnézek még P3NG3R-re és abencére.