Ki kire nézz fel?:D

Indította john7, 2011-06-30, 15:31:41

A szüleimre akik felneveltek, tetőt "adtak" a fejem fölé, vettek nekem ételt, gondoskodtak rólam, stb.

Sok fa.szkalap akiknek 32 fullos top1es dupla többet ér mint a család és a barátok(Nabuk), illetve aki a szülei pénzén rendeli a SÉ-t(kamiz)

egyébként játékban: magamra, és a 45% surámra, 10% waris vértemre, és a nekem jó cuccaimra. Lehet hogy más ilyeneket dobál el, de én nem vagyok computerlife.
Fórumon: [SMOD]Brett, [BA]THymea, [MOD]Niix, DeathBat666, Alone, wStn

Csak fórumról eggyik haver,de senki más:D

Természetesen a szüleimre, hogy nevelnek még mostis, és mindent megadtak nekem  még akkor is, amikor nekik is alig volt valamilyük.

Játék:

Youtube

Alternativee
Blonde
Azarjaved

Akiket nem nagyon szeretek:

Hodito[lehet hogy 0 séből csinálta az összes dupláját mert erdélyben él, de attól még egy dicsekvő senkihá**
ReQu[lehet hogy páran szeretik, én nem, megvan az okom rá ^^]
Ésssss persze a szemé* 99-es 32-es  "nemtúl kedves" duplásokra.
Az hogy 99-es , és 32 duplája van valakinek, azzal nincsen gondom, de a kérkedő, nagyoskodó, lenéző játékosokat/embereket nagyon utálom. :).

29

Hát énis le irom.:)

DD-n:Ayve,Markinnho007,Nermál, <Őket mindig el vertem PvP-ben még warimmal de mindig erősebbek lettek és sokat optoltak hogy meg álják a helyüket..Sosem nyugodott bele marki,hogy el verem mindig javitot a cucain és egész jófej haverom is lett:DMég fel nézek:dehunter,Swep mindig is elég erőssek voltak :D

Forum:[BA]THymea,[MOD]Tyson mindig segitetek ha nem értetem valamit,és le irtok hogy/mit kel hogyan csinálni :D

Én még régen DarkNaar szerintem Q**va nagy arc volt(elnézést a kifejezésért....)

Sziasztok!
Hát én is el jutottam idáig :D
Fórum/szerver/kliens készítés:
Alone
Rezo(alias:Dávid ^^)
C0R3 hát tesó rád nagyon :D
Droug ^^ gyere fel skype mert különben töröllek innen xD
P3NG3R
BSI
EgoistDreamer
Modok:
[MOD]Niix
[MoD]TySoN

GM:
Nah azé áljunk meg...ha lenne se mondanám főleg mert nem is játszom DD-n :D

Más szervereken:EgoistDreamer

Barátok közül: Egoist Dreamer (4 ever tesó :D )

2011-10-02, 23:08:37 #106 Utolsó szerkesztés: 2011-10-03, 10:50:40 Szerző: [MOD]Niix
én egy emberre nézek fel az is Atag mert ő csinálta a legelső magyar p szervert!.

Én játékban 1 barátomra Security-ra aki megvéd a bajban a való életben is

és persze jó magamra Magyaros - magara csak azért mert 3hét alatt elértem 65% warit 55% surát
anélkül hogy sé-t(hát ha számít az az ajándék 3.5m akkor így jártam) vagy bármi mást tettem volna a farmoláson kívül.

Szeretném üzeni másnak is sokkal jobban megbecsülőd magad a  játékban ha saját agad szerzed cuccaid karaktered egyedül
viszed 90+-ra mint hogy bárki is a segged alá rakna mindent mert tudod menyi munkát fektettél bele

ha problémája lenne bárkinek is velem írjon üzibe és megbeszéljük kulturált módon főleg ha az csak 1 fére értés

by Magyaros

Fórumon:... Mindenkire, aki segít, nem bunkó paraszt stb.
Játékban:... Aizen00 (tepocs :o), a bm suráimra :o (Csak hogy egozzak ), ..Dávid (Rezo), TheGenesis, Kevinwq23... (pocs :o) SirMamutPl SÉ-s lov :$, T3ch, QQRIQ (Magyaron)
Szerverkészítésben:... ATAG, Dávid (Rezo), Alone, és az epvp-s emberkék. (Illetve a többi Magyar szerverkészítő)
Életben:...Szüleim, Dávid, Martin, Dani (NaDi), Dani (Aizen00), Dani (Apeh :$), összes JÓ DJ-re (Eigen Csabi, rádis :p)

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, ha valaki eszembe jut még, módosítom :p

Játékban: Hát nem is tudom..
Fórumon: ATAG, Alone, Rezo, DeathBat666, És a többi rendes mod és a forumozók.

[color=red] Köszönet Alone-nak.
[color=red]ყვáƒ"ლი,сирење,पनीर,£αšε√π.â,,¢,Î"ðvεηÑ,Ï...яε
[color=red]Nem foglalkozok avval hogy segített "+"-t vagy "-"-t adsz.

☺☻♦♣♠◘○◙â™,♀♪♫☼â—,,►•♠•▬▀

Játékban: JamakasiHUN-(lov <3 xd)
-amigo
-Lyon
-Danger00

Fórumon:Hát..akire fel nézek az 3 ember..:
ATAG
P3NG3R
Alone

2011-10-09, 10:57:32 #112 Utolsó szerkesztés: 2011-10-09, 11:15:27 Szerző: [MOD]Niix
Hát...Ahogy látom mindenki irkál minden féle nevet...Csak sajna azokat nem említik meg,akikre épült ez az egész szerver készítés dolog...Látom Alone-t ,Rezo-T,Droug-ot...Mindenkit...Mondjuk nem csodálom,hogy a "régi idők veteránja"-it senki nem említi meg....Például eléggé sokat segítettem még anno az embereknek,bár  munkáim 3/4-e eltünt....A maradékot meg mások topicjaiban lelem,a saját nevükkel kiadva...Szánalom...Nah de mind 1...Ilyenné fajult a Privát szerverek világ,sodródok az árral....

Barátim,akikre felnézek,mert a 0-tól velem vannak,és miattuk vagyok az,aki  vagyok :

[DJ]shikamaru (Tesó For ever ^^ Barátom,te vagy az egyik legkedvesebb barátom...Felnézek rád,a kedvességedért,a baráti tiszteletedért,és mert mindig kiállsz mellettem,mikor a földön vagyok ^^ Várd el tőlem is,hogy ott legyek mikor baj van....Mert ott leszek :)
Angyalgyarto- Tiszta lov vagy hallod-e :D Rég beszéltünk haver,azért néha egy PÜ-t dobhatnál te kretén :D:D:D:D
PoOwAa- Hát Néha néha beszélgetünk MSN-en,érdeklődök mi újság a Házad táján ^^
Gamer- Hugames óta nem beszéltünk egy jót...Téged már sajna  a pénz hajt...:) Ne feledd amit régen igértél...:)
FallenAngel: WeedBMx3 :D A LovZorBos :D veled mindig jó tesa...kár hogy ritkán beszélünk manapság... :)
BSI: Bármerre jársz,én követlek teee Avers :D Jól tetted hogy ott hagytad Gamer-t...Sokkal többet érsz el nélküle :)

És az összes OrangeMoonMt2 GM-re,és playerre... :) Nektek is köszönök mindent ^^

Több embert nem méltatok kiemelni,mert ti vagytok azok,akik segítettek mindig,mikor kelett... :) Szeretlek titeket lovak ^^

2011-11-06, 02:30:21 #113 Utolsó szerkesztés: 2011-11-06, 02:37:24 Szerző: DeathBat666
Bár már írtam ide egyszer, de azt hiszem, azóta sok víz lefolyt a Dunán, és a most következő emberek mindenképp megérdemlik, hogy ide kerüljön mégegyszer, vagy akár százszor is a nevük.

(L) Alone (L): Nálad tökéletesebb társszerkesztőt nem is találhattam volna. Tökéletesen kiegészíti egymást a tudásunk, és remekül lehet veled együtt dolgozni. Rengeteget fejlődtem, mióta együtt dolgozunk, és ezt főként neked köszönhetem. Rengeteg dolgot megtanultam tőled, amit kb sehol sem találhattam volna meg, és neked köszönhetem, hogy sikerült véghez vinnem az elmebeteg tervem, amihez az én tudásom édeskevés lett volna.

(L) abence (L): Más, aki ennyire vágja a hexes meg programozásos meg egyebes dolgokat, szóba se állt volna velem. Te pedig már rengeteget tettél értem, a SY-ért, olyan dolgokat, amikbe már másnak rég beletört volna a foga. Csodállak azért, hogy van türelmed ezekhez, én pont ezt a műfajt gyűlölöm a legjobban, talán azért is tartok ott, hogy egy pong átírásnál tovább már nem futja ezen a téren a tudásom :D

(L) P3NG3R (L): Bár veled nem dolgozom együtt, és nem hittem volna, hogy tudok még benned ennél is kellemesebben csalódni, de megtörtént :D Szinte bármikor számíthatok rád, szinte bármit megosztasz velem, nekem sose lenne ilyen jó lelkem :D Emellett nagyon jókat lehet veled beszélgetni is :) Ha épp nem nyakig vagy a kockulásban...xD Neked is köszönök mindent ^^

(L) Rezo (L): Kedvenc dropposmanusom :D Te is bármikor önzetlenül segítesz, ha tudsz, amit nagyon becsülök benned, benned is rettentő kellemesen csalódtam :D Sőt, mindig észreveszed a hibát, amikor én vakegérkedem épp szokásomhoz híven (lásd patchconfig xD). Neked is köszönök mindent :D

(L) Savior (L): Őszintén szólva, az elején nem bíztam benned. Mondjuk ez inkább azért volt, mert nem ismertelek. Mostmár viszont szinte maximális benned a bizalmam :) Bár van, hogy néha valamit 10x el kell magyaráznom, de tudom, hogy azt meg is csinálod, és igazából nélküled is el lenne süllyedve ez a hajó :D Neked is köszönöm, hogy itt vagy köztünk ^^

(L) Pyksa (L): Bár már te egyszer felkerültél a listámra, de mindenképp meg kell, hogy említselek mégegyszer :D Teljesen meglepődtem, amikor múltkor egy fél napig képes voltál szenvedni velem a FreeBSD-vel. Más már akkor is elküldött volna a büdös francba, ha fizettem volna neki érte. Te pedig végig küzdöttél velem, és teljesen lepadlóztam, hogy ennyire jólelkű és segítőkész vagy :D Bár sosem kellett benned csalódnom, hiszen a fórumodon is rendkívül segítőkész vagy, még akkor is próbáltál valamit kihozni az ügyemből, ha senki nem tudott hozzászólni, vagy épp te magad sem tudtad, hogy mi lehet a megoldás. Ahogy elnézem, mindig mindenkinek segítesz ahol tudsz, és ez rendkívül jó szokás :D Nagyon tisztellek ezért.

Köszönöm ezeknek az embereknek a rengeteg segítséget, amit nyújtottak idáig, nélkületek most nem tartanék ott, ahol tartok :)

Sziasztok!Előszőr is édesanyámra vagyok büszke!(Édesapámra nem,ezt inkább nem irom le:(( )

A fórumon a TeamTagokon kivűl eggyetlen egy emberre nézek fel! Ő pedig

DeathBat666

Nagyon okos ember,ért az informatikához,kiváló metinező,szerintem lehetne TeamTag!Bár ez nem az én döntésem!

Üdv!Viszlát:) !

Sziaztok!!! :D szerintem mindenki magára nézzen fel én is ezt teszem dd-n sokan lennének a helyembe :) aki nem ismer vessen magára :DDD 1-re néztem fel mindig Alternativee-ra,Eclips15-re (jó barát) és a csajaimra :DDD

Kariaim:.... Donnay,Humberto,DesertRain,Dastan,Kalel,BoonDocks

Fórumon: haveltomi (mindig segített) + logó készítésben <3

ha valakit kihagytam sorry :)

DDMT2 karaktereim: DesertRain,Dastan,Humberto,Donnay,DolceVita,BoonDocks

Sziasztok:D. Én különösen a "Monitor Fighterekre" nézek fel. Pl: Alternativee,kamiz. Tele van a szobám Alter és kamiz poszterral XDXD. Vicceltem. Játékban senkire nem nézek fel.Fórumon úgyszintén. Számomra legfontosabb a családom.Pénzt meg nem verek el játékra. BY: OpenAL

ATAG, hogy megalapítottad.
Fine, köszi a segítséget. :)

Forumon : Pyksa, DeathBat666, Alone, Sura6002, Arnold , P3NG3R
Játékban : Sayonra
GM-csapatból : [GM]Tenshura(ne vegyék magukra, de a többit utálom :D)
MOD-ok ból : [BA]THymea, [MOD]Wolfy, [SMOD]Brett