Mi a kedvenc mobod?

Indította biharydavid, 2011-06-23, 20:08:03

am nekem még a hógyolyó lélekböl :D

2011-07-02, 01:19:45 #61 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:57:00 Szerző: [MOD]Bluebell
majom generális ! xD nemtom miért :D olyan vicces a feje XD

Nekem is a vadkutya:D

Sivatagi róka
Bármi kérdés van,írj...

2011-07-02, 13:20:02 #64 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:57:15 Szerző: [MOD]Bluebell
Nekem a Bear ^^
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

hát nem is tom talán a vaddisznó rá nézek és éhes leszek xD

Sziasztok.

Cresss-el kell egyet értenem, a Sötét fanatikus a legjobb. Bohóc forma, nagy legyező. Plusz, mikor meghal, még ki is röhög. xD

Mikor GF-en oda jutottam hogy rib-et farmoltam(tudom hogy fanatikusok nem dobnak), akkor is öltem őket. Mikor meghalnak és kiröhögnek az atomnagy. xD

ÜDV: Wishcraft
DDmt2-S1 / Chunjo / Céh: Metamorphsis
LvL 98Lovagias Sium (Gyógy shaman)
LvL 91Barátságos SiumDragoOn (Sárkány shaman)

Óriás szellem fa! :D Mert amikor ütöttem metint és gyenge voltam akkor mindig jött és nem tudtam leütni, amikor meg erős voltam és akartam hogy idézzen a metin akkor meg nem jött! xD

2011-07-03, 14:28:38 #68 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:57:29 Szerző: [MOD]Bluebell
Vadkutya, Kaszás ^^

Vadkutya..:D(Mert Ő volt az első Mob akit megöltem):)

Yeti meg a Gonosz Elvarázsolt Jég :)...

örök Kedvenc:

1. Sivatagi róka - Mert olyan ari a hangja is :)

2. Lykos - mikor az ember átváltozik lykossá (GM karival) És /set_w-zik olyan karaly a mozgása :)

3.Vörös Sárkány - Mert nagy és imádom a sárkányokat

A nagy kedvenc: a Yeti.Mikor meghallottam ezt a zenét: Itt van a yeti nagy pö**e van neki szájába kisgyerek integet.... xD
Kész voltam.De a lángokat is bírom.(Nagy vörös ilyen lángok.. Problem?!)Olyanok mint a szumó harcosok... xD

-Vadkutya, mert támadás közben ugat

-Setau Harcos, mert úgy néz ki mint a kedvenc bandámnak, a Hollywood Undeadnak az egyik tagjára emlékeztet, Charlie Scene-re.

1.Pók király :D

2. Wörös Sárkány

3.Csivava :DD

Fekete vihar Pho-Hwan, ez a leges-legszebb mob a játékban. xDDD

1.Pók király :))
Mert Hatalmas cuki pók
2.Sivatagi teknős
Mert amikor még GFen DarkPowers volt a top1 70es lvlel, láttam a teknős béka alatt feküdni>< XD

Szerény netem

sivatagi róka azaz csiva mert olyan cukíí :D:D