Mindent a WP suráról! ( m )

Indította braun7, 2011-05-17, 21:22:19

2011-05-17, 21:22:19 Utolsó szerkesztés: 2012-06-15, 20:25:30 Szerző: [TMOD]Firefly

Sziasztok! Leírom milyen sorrendben vigyétek a skilleket.

Nos, ha WP  Surát akartok PvP-re akkor ez a sorrend:

1. Kard elvarázsolás
2. Védelem
3. Ujjcsapás
4. Forgatag
5. Félelem
6. Varázslat kioltás

PvM Suránál ez a helyzet:

2. Kard elvarázsolás
2. Védelem
3. Sárkány örvény
4. Ujjcsapás
5. Varázslat kioltás
6. Félelem

Szerintem ez a legjobb sorrend. Akinek más a véleménye az írja le de ne OFFOLJATOK LÉCCI!

A félelem nem az ütést védi, hanem csökkenti az ellenség támadóértékét. Úgy kell elképzelni a működését, mint a 61-es pajzsnak (német wiki szerint). Mobok esetében csak a táv támadások misselnek, játékosok esetében csak a nyíl. Skillekre nem hat, de a támadóerő csökkenés természetesen a skillek erejét is csökkenti, jelentősen! Warozó surának egyik alap skillje.

A Félelem a legjobb védelmi skill eredetileg a metinben mindenre hat alap beállítások esetén, de mivel ez nem tetszet sok embernek legyengítették mert nem bírták volna a kard surákat leverni pvp-ben.

Idézetet írta: ZLT Dátum 2011-05-18, 09:16:05
A Félelem a legjobb védelmi skill eredetileg a metinben mindenre hat alap beállítások esetén, de mivel ez nem tetszet sok embernek legyengítették mert nem bírták volna a kard surákat leverni pvp-ben.
Ugyanígy tettek a Kard elvarázsolással is. Eredetileg erősebb volt mint a kard aura :) Legtöbben harcossal játszottak, így igazodni kellett az igényeikhez.

2011-07-27, 10:21:03 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-04-10, 14:47:57 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok.
Lenne 1 kérdésem :)
WP Surának Milyen Optot rakjak hogy könnyedén bírjon majdnem 1 termet lélek2 végén/Lélek3-ba?!
Persze buffal...
Előre is Köszönöm a Válaszokat ;)

Hali! Bocsi ha már írtátok de én még nem találtam meg erre a kérdésemre a választ..
A lényeg hogy van egy tritonom , és milyen köveket tegyek bele? Mert már több variációt is hallottam.
A kaszt elleni az biztos. Átható is nagyon lényeges. Emellé egy varázs seb , vagy egy kritet ajánlotok?
A másik kérdésem hogy néz ki egy jó fegyver alap optja? 10 demi 10 átható az biztos.. de emellé? 12 int vagy 12 erővel járnék jobban? Vagy dex? o.O (már ilyet is hallottam) esetleg int meg erő helyett inkább kritet szórítsak be? Írja le pls mindenki hogy nézne ki a TÖKÉLETES fegyvere egy wpnek. Kérem csak azok írjanak akik 100%-ig értenek a wpkhez!!

Int Krit Demi Méreg VSEB + Krit Kaszt Átható kő
Int Krit Demi Méreg ÁTHATÓ + Krit Kaszt Vseb kő
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

12int 10félember 10crit 10átható 8méreg    kövek:kaszt átható varázs

Szia!

Szóval: Ha ténylegesen 1 jó wp surát akarsz először is pvp-re akkor fontos nagyon az átható találat. ( Ütésre elég gyakran befog jönni, ha magas áthatód van) Másodszor fontos a varázssebesség is mivel ha jó wp surid van 2x eltudod nyomni az ujjcsapást és a kioltást. (örvénybe nem vagyok biztos) Nos hát az elérhető bónuszok ( amiket be is lehet optolni : 22 demi 12 int 10 átható + 5-8 méreg. Int kell jobban, mert az növeli a elvarázsolt penge támadó érték + a skilleket is. Én mégis azt mondom, hogy ében azért mégis csak jobb részletezni nem kívánom, mert hosszú lenne és már párszor átbeszéltük. Abban az esetben ha versenyen akarsz indulni akkor szerintem a v.sebi kő helyett nyugodtan tehetsz krit követ ugyan is versenyen elég sok krit lesz 15% krit nélkülözhetetlen. A státusz osztása pedig az én véleményem az, hogy 95 int 95 vit-élet, 95 dex (mivel a dex ad kitérést is és növel a védelmeden + valamennyit a skillekre is dob.) és a maradék az erőre. Bár valaki név szerint DESCENDANT az erőt húzta, de ő csak versenyen volt (tudta pótolni a védelmet mindenféle löttyel.) Ez az én véleményem remélem tudtam segíteni.

2012-03-29, 19:47:24 #9 Utolsó szerkesztés: 2012-03-29, 22:10:48 Szerző: delete001
Felveszed mennyei könny fülest meg gyöngy nyakit betolod pengét+vértezést amikor benyomtad átváltasz ébenre és mennyei nyakira :) +20%átható 12erő 1650tp elgondolkodtató...:D

Idézetet írta: delete001 Dátum 2012-03-29, 19:47:24
Felveszed mennyei könny fülest meg gyöngy nyakit betolod pengét+vértezést amikor benyomtad átváltadz ébenre és mennyei nyakira :) +20%átható 12erő 1650tp elgondolkodtató...:D

Támogatom.
Amúgy ha kevésnek érzed a vsebedet, akkor áthatót rakjál alap optnak tritonba, és vseb követ.
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

Amiket irkáltok hogy 22 demi 12 int10  krit 10 áth. 20 varázs ez mind szép és jó....Csak az a bibi,hogy ilyen darab nincs...és ezt hány hónap lenne?!:o Ugy birom mindig....megkérdezi valaki milyen szentet csináljon...Oda van irva,hogy 22 demi 12 int 10 krit 20 varázs 12 élet...LÁtott már valaki ilyesmit?:o

Igen ez lenne az abszolut top1...de még egy  22 demi 12 int 10 crit 8-12 életeset is 1-2 hétbe tellik kioptolni és jó pár mrd yangba....

Sztem 1 22 demi 12 int 10 áth 5-10 krites triton már szépnek számít....

Nekem 22 demi 10 krit 10 átható 5 mérges van csak az a 12 int is kell, ink 12 int mint 10 krit ;)

Nos én sima metinen kezdtem wp surát : Elsönek persze az elvarázsolt pengét, de másodiknak nem tudom mit fejlesszek

2012-04-26, 07:14:40 #14 Utolsó szerkesztés: 2012-06-21, 17:59:46 Szerző: [MOD]Niix
Szerintem Félelem vagy Elvarázsolt Vértezés.:)
De ink. a félelmet ajánlom.

okés köszönö,látom h a félelemhez azt irja hogy az ellenséges támado érték - . ez minden ellen jo? mob , játékos, minden ellen? mert láttam hogy dd-n a wpk k utoljára hagyják a félelmet.... vagyis nem tudom mi az elönye hátránya ennek a skillnek...

esetleg mong víz vagy harmat mert tudtommal a kioltás az mágia támadás vagy bekritelt mert a sebzése annak is kritelhet

nekem is lenne egy fontos kérdésem!

Ha pvp-ben vagyunk WP-vel akkor a skilleket, hogy toljuk, és hogyan p-zzünk stb... Meg még azt is ha lehet, hogy a dsura cuccok milyenek legyenek pls optjai szintek stb :) Köszi!

Szia a leírást ne nekem hanem xXDaweedXx-nek köszönd de azért nekem is elfér a thánk :D

Triton: 22 demi 8 méreg 20 varázs 10 átható 12 int (12 int helyett 10 krit is vagány!)
Karos:2ktp 10 demi 10 átható 54 es legyen!
Pajzs:12 int 15 kivédés immun 10 demi 12 erő!
Nyaki:2ktp 15 kard 10 krit 8 ájulás 15 kétkezes!
King:2ktp 15 kard 15 kétkéz 20 varázs 50 támadó!
Quillin:2ktp 15 kard 10 krit 15 kétkéz 8 ájulás!
60sapi:10 dmei 8 méreg 8 támadó (30 tpreg)
Ébenfa:10 demi 15kard 15 kétkéz 5 méreg ell 20 mozgási seb.

3.INT VIT DEX! (Erő helyett dex mivel ,ha 0-t teszel a dexre akkor ne nézz nagyot,ha bő 5-6k forgót tolnak rád mégha 8duplás is vagy!Ezt próbáltam!)

4.A Vértezésen kívül mindent p-re kell húzni!

Szia.

Bocsi,de ez már el van rontva:)

Ha pvp-s wp-t szeretnél,akkor a kioltás nagyon fontos!