Rangolási tippek ( m )

Indította T3ch, 2011-04-10, 14:38:49

2011-04-10, 14:38:49 Utolsó szerkesztés: 2011-05-05, 13:53:44 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol a legérdemesebb rangolni és hol lehet 1-2 nap alatt 4000 (4K) rangot összegyűjteni j
Bölcs Császár Szimbólum és Bölcs Császár kesztyűe nélkül.
Előre is kössz a segítséget!
Üdv: T3ch

Szia..
2 tippet ajánlok..
Veszek bölcs császár kesztyűjét elmész lélek 2-be és 2óra alatt összeütsz 2k-t...

Bölcs császár szimbólummal pedig sivatag közepén ruhában nyitsz boltot , vagy dt legfelső szintjén ugyanezzel a módszerrel..
U.I: Én ezt csak tapasztalatból mondom..
Bye : h!p3RR

2011-04-10, 15:22:31 #2 Utolsó szerkesztés: 2011-04-10, 16:06:11 Szerző: seastorn
Sziasztok, én Lovagiasra a rangomat úgy csináltam, hogy 11500-rangig bölcs császár kesztyűvel beálltam Völgyben ch4-en bolttal Aztán mikor meglett a 11500-rang elmentem ölni lélek 2-őben =) Szerintem lélek2-őben jobban megy a rang és hangsúlyoznám hogy semleges területeken jobban jön a rang! Például: völgy Sivatag. Jártam már úgyis, hogy Resi miatt ledobott este a szerver és nem volt bent a karim ezek előfordulhatnak
Hát elég sok ideig tart, de néha este is bent hagytam a karakteremet állni és ment a rang.Ha jól számoltam 1percenként Dob egy 1 rangot^^ Inkább az ölést ajánlom, de ha lusta vagy mint én akkor csináld így.

2011-04-10, 15:39:22 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-05-21, 12:23:51 Szerző: Prewiew
Sziasztok!

A rangoláshoz szűkséges információk íme:
Bölcs császár kesztyű : Ez a tárgy a megölt szörnyek után járó rangpontot duplázza, az eltelt időért kapottat nem!
Bölcs császár szimbólum: Az eltelt idő után járó rangpontokat  duplázza, a megölt szörnyekért járót nem!

Az 50-es szinttől a negatív rangú játékos ha meghal, akkor el tud veszíteni tárgyakat. Ezt a Lucy gyűrűje nevű tárggyal lehet küszöbölni, Ennek viselésekor ha megölik az 50 fölötti, negatív rangú játékost, akkor ezt fogja eldobni, nem más saját tárgyát...

Ha csoportban (partyban) fejlődik több játékos, és az egyikük "szabad" módban megöl valakit, akkor a csoport összes tagjának romlani fog a rangja!

Ha jobb a rangunk, akkor egy kicsit jobban fognak esni a tárgyak.

Barátságos : 1%
Jó : 2%
Nemes: 3%
Lovagias: 5%

Hát ennyit eről további kellemes napokat, karácsonyt, és boldog új évet mindenkinek előre!:D

Ja és még  amit elfelejtettem közölni:

A semleges területeken gyorsabban nő a rang, ezért a szimbólumot érdemesebb ilyen helyeken használni. Például ha az ember tudja, hogy van egy pár órás dolga, akkor kipakol mindent a raktárba (MINDENT!) és mondjuk kiáll sivatagba egy szimbólummal és egy köpennyel. 4 óra alatt 2880 ponttal nő így a rang, ami nem elhanyagolható.

By : AGRESSOR . Köszönd neki én csak megtaláltam
Sziasztok!

=Prewiew=

És ha Lélek2-ben rangolok Kesztyű,szimbólum nélkül akkor 2 nap alatt mennyi rang jönne össze. (Úgy értem 48 óra alatt)

Sziasztok!
Rangolni gyorsan csak fejlődéssel lehet javaslom a bölcs császár cuccokat
De ha semleges területen hagyod éjszakára a karaktered 200-300 rang jön akkor is!

70-75között sd2-be vigyétek fel 20k-ra, 2nap se.... azt utána fejlődjetek tovább :)
GAME OVER

kamiz de ne felejsd el h 75 ön még nincs meg az all p-s skillünk :) szóval ugyis leromlik mindenkinek jobb esetben 86nál

na mit akkor hogy ez van ez?? 2-3k 4 óra alatt sivibe?

elmentem szimbólummal meg m.köpivel sivibe cucc nélkül boltoltam 4 órát jött keményen 120rang XD

hol itt a 2-3k pont?? :D

mit csinálok rosszul? :D

help me

Én is így jártam mint §ura PM ide is hogy mit csináltam rosszul!!!!!!
Vagy írd ide!

Nem mondta senki,hogy 4 óra alatt 2-3k pont..
Az az,hogyha este 10-kor bennhagyod a karit és rajta van egy szimbólum,másnap délután 4-körül lesz meg a 2-3k pont..
Ezt írja wiki is,és ez a reális..

Csak tudod ha este felrakod a 4orás cumot nem hiszem h délután 4kor még meglesz addig 5x elfogy ember-.-

2011-05-21, 13:36:51 #12 Utolsó szerkesztés: 2011-05-21, 13:51:28 Szerző: [GA]About

Idézetet írta: Angyalgyarto Dátum 2011-05-21, 12:17:26
Nem mondta senki,hogy 4 óra alatt 2-3k pont..
Az az,hogyha este 10-kor bennhagyod a karit és rajta van egy szimbólum,másnap délután 4-körül lesz meg a 2-3k pont..
Ezt írja wiki is,és ez a reális..

Egyértelműen a semleges területen való mobok ölése növeli a legjobban! 90+osan lélek2ben jön legjobban a rang!

[*]40-es szint alatt ugyebár nem lehet dt-be menni, de tárgyat veszíteni sem (hiszen az csak 50-es szinttől él). Ilyenkor a legegyszerűbb kirakni egy semleges területre és otthagyni éjszakára, esetleg amíg az ember iskolában van vagy dolgozik. Este 10-től másnap délután négyig egy elhasznált 4 órás szimbólummal akár 8000 rangpontot is
közeledhet nulla felé.[/list]

[*]A semleges területeken gyorsabban nő a rang, ezért a szimbólumot érdemesebb ilyen helyeken használni. Például ha az ember tudja, hogy van egy pár órás dolga,
akkor kipakol mindent a raktárba (MINDENT!) és mondjuk kiáll sivatagba egy szimbólummal és egy köpennyel. 4 óra alatt 2880 ponttal nő így a rang, ami nem elhanyagolható. [/list]Bölcs császár szimbóluma! Duplázza az idő után járó rangpontot!
1perc alatt 6nől a rang negatívnál! 240*6*2 = 2880
1perc alatt 0.33 a rang semlegesnél vagy pozitívnál! 240*0.33*2 = 158

Bölcs császár kesztyű!
Negatív vagy semleges rang esetén megduplázza a megölt szörnyek után járó rangpontot a viselőjének.
vagy 10szintnél kisebb szörnyek ölése esetén nincs hatása!
Tehát elvileg barátságostól nem dupláz (Forrás NÉMET wikipédia)

"

Tippek rangnövelésre

[*]Egyértelműen a semleges területen való mobok ölése növeli a legjobban, de pár dologra nem árt figyelni. Egyrészt itt is figyelembe kell venni a mobok és a karakter szintjét. Ha 10-nél nagyobb a különbség, akkor hiába a
kesztyű, nem fog rangot növelni! Kb 68-as szintig érdemes a DT-be menni, hisz addigra sokat bír a karakter az ottani moboktól, ezért a kesztyű sokat dob a dolgon, így csak az első három emelet között kell ingázni és viszonylag hamar semleges lehet a rang. 68 fölött az SD2-ben vagy Lungsam végében érdemesebb próbálkozni a kesztyűs megoldással. Ilyenkor helyzettől függően érdemes Menekült köpenyt vagy Lucy gyűrűjet, leginkább mindkettőt a leltárban tartani, illetve jól jöhet a házastárs és a teleportgyűrű arra az esetre ha elfajulna a dolog és halálközeli élménye lenne a karakterünknek.
[*]40-es szint alatt ugyebár nem lehet dt-be menni, de tárgyat veszíteni sem (hiszen az csak 50-es szinttől él). Ilyenkor a legegyszerűbb kirakni egy semleges területre és otthagyni éjszakára, esetleg amíg az ember iskolában van vagy dolgozik. Este 10-től másnap délután négyig egy elhasznált 4 órás szimbólummal akár 8000 rangpontot is közeledhet nulla felé.
[*]A semleges területeken gyorsabban nő a rang, ezért a szimbólumot érdemesebb ilyen helyeken használni. Például ha az ember tudja, hogy van egy pár órás dolga, akkor kipakol mindent a raktárba (MINDENT!) és mondjuk kiáll sivatagba egy szimbólummal és egy köpennyel. 4 óra alatt 2880 ponttal nő így a rang, ami nem elhanyagolható.
[*]Érdemes odafigyelni, hogy negatív rang esetén 50 fölött az itt felsorolt tárgyak a karakternél legyenek, mert váratlan helyzet következtében is szükség lehet rájuk."[/list]