Játékosok viselkedése (m)

Indította Munnoo, 2011-03-06, 21:08:48

Szerintem kb. a playerek felosztása így van :

Pisti 30%

Low 20%

Raj 25%

Játékos 20%

(Boltos 5%)
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2011-06-12, 00:45:59 #81 Utolsó szerkesztés: 2011-06-12, 00:50:10 Szerző: Francesco De Pazzi
a pistikézés és a lowozás csak két elterjedt szó az emberek kifigurázására a metin2 ben...
a "raj" meg csak azért hordja fent az orrát mert eltudta lopni a szülei telefonját és arról töltögetni a SÉ t
nézhettek hülyének van ilyen ismerősöm..

halmos te lehet rokonlélek vagy
Evil always finds a way...

2011-06-12, 01:00:43 #82 Utolsó szerkesztés: 2011-06-17, 08:01:16 Szerző: [TMOD]Dosu
Szerintem az, de én szegény adminokat sajnálom.
Mivel ők az ADMINOK és a Pisti stb. írogatnak nekik.
Főleg ha megjelenik map1-en akkor szerintem a képernyője tele van a pm-ekkel.
Hogy Gm ellopták a cuccom meg, hogyGm feltörtek stb.

NEM LENNE SEMMI GOND HA VISSZATÉRNÉNK ARRA A SZÍNVONALRA AMI A HU megjelenésekor volt.
MINDENKI SEGÍTETT A MÁSIKNAK ÉS NEM ÁRTOTT NEM BESZÉLT CSÚNYÁN.

Múltkor felnéztem az 50es karimmal és egyből kéregettek volna stb. meg szabadba támadtak.

Használd a "módosítás" gombot. ~ Dosu
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

igazából ez mindenhol ottvan
jártam sok szerveren (persze külföldin)
az addig oké hogy az egyik birodalmi leöli a másik birodalmit
de az hogy map1 en a 130-as hapek öki a lvl15-50-es emberkéket..
oroszoknál mégrosszabb
fejlődök odajön és leöl szabadba

szóval ez hogy a németek segítőkészek, udvariasak stb.. el lehet szerintem felejteni

2011-06-12, 21:24:31 #84 Utolsó szerkesztés: 2011-06-13, 09:03:08 Szerző: [MOD]Niix
 Ezek a játékosok megkülönböztetése titulus elég ostoba már bocs.
Nincs olyan hogy pisti, low meg ilyen nevű játékos! (bár pisti lehet hogy van!)
Van ideges, kevésbé ideges, nyugott!
Nincs mit tenni játszani kell, örülj hogy játszhatsz!
Az ilyen embereknek segítség kell!
Mert többnyire az ilyen emberek mikor beszólnak te vissza szólsz és innen kezdődik a probléma :D
"De ki hogy gondolja!"

Az hogy a külföldiek mások az azért van mert nem ismernek annyi csúnya beszédet mint mi:D
És ezt a beszéd "fajtát" amit mi ismerünk ők gyilkolásban vezetik le!
Szóval a szabadozás megy egész nap reggeltől-estig!
Igaz, jó lenne ha ez a szerver lenne az amin normális játékosok vannak!
És akkor nem csak a csúnya beszéddel büszkélkedhetnénk:D
"De valakinek nem is a viselkedés a baja hanem az hogy el vesztett valamit/valakit!" (Teszem aszt családtag vagy akármi más)
"Ez olyan hogy dolgozol és nem tetszik a munka de ha kilépsz vissza nem vesznek, de ha máshova mész ott meg nem tudsz kibontakozni és nem lesz ennyi barátod!"

"Magyarország én így "nem" szeretlek!"

Nem kell ide más reklámozás!~Niix

énis ma s2-n van egy csaj IKnow 80-s ninja kb 5 duplája van megöl szabadba.. aztán elkezd felettem hadonászni. kb 5x blokkolt míg meg nem untam, ja és nem csak engem haenm mindenkit aki map1-en a körön kívül van... GM-nek meg nem írok mivel hát minek úgyse írna rám.. holnap teszek fel képeket. ma ahoz már fáradt vagyok. holnap csatolom a képeket..

Szerintem vannak különbségek.
Pisti volt,van,lesz.
De a Lowok nem csak úgy lettek hanem, az édesanyja 10évesen bevágta a gép elé had ne keljen foglalkozni vele.

EZ TAPASZTALAT !!!!!

Haveromat alig tudtam kirángatni a Low rangból.
De 1 év alatt sikerült felvinnem játékosba.
Szóval van minden Rang.
Aki kitapasztalja az majd megérti.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2011-06-17, 07:23:24 #87 Utolsó szerkesztés: 2011-06-17, 07:34:56 Szerző: halmos1
az általunk "uuuugy" szeretett hazánk, világszinten a 3ik. hellyel büszkélkedhet káromkodás szinten és az 1. ahol a legválasztékosabb a a trágár szavak listája.

nem is csodálkozom már azon, ha  ilyen meleg fogadtatásban részesülök 1 magyar szerveren.

egy 10 éves "fiu-lány" elöbb ismeri a vulgáris szavak széles változatait, mint pl. a magyar szinoníma szótárat.

ez kimondottan a szülők, ill. a nevelők, tanárok hibája.

de, hát istenem...nem is mi lennénk azok a magyarok, akik ne ismernénk a pénisz, sperma, a kutya rugja meg és az éjjeli pillangó értelmesebnél értelmesebb szóváltozatait :)

de ez csak a trágárkodásra vonatkozik...

sok mindent meg lehet említeni...bugok kihasználása, játékos társhoz való viszonyulás, moderátorok munkájának a lábcseülése vagy megszólása, lopás, csalás, átverés...estébé

ez mind visszavezethető a "tipikus magyar" etnikumhoz.

nem hiába...európának nem mi magyarok vagyunk a kedvencei...söt, kimondottan van 1-2 ország, aki legszivesebben eltörölne minket a térképről (lsd. Szlovákia)

mi magyarok, nem a kompromisszum kötésröl és a becsületességünkröl vagyunk hiresek.
hiába, roma nem roma...magyar ember közt is akad, aki lesüllyed arra a szintre, hogy kihasználja a másikat...és megfosztja bizonyos élvezeti  tényezöktöl, ami tapasztalható ezen a szerveren is.

ez eddig ok, hogy "bizniszben nincs barátság, ha kell mindenkit átverek..."
de az is, hogy ezt páran nem tolerálják.

sokan elégedetlenek a játékkal, ezért választják, a játék adta költséges variációt.
ezzel semmi probléma, mindenkinek szive-joga, hogy hogyan játszik.

A kedvenc jeleneteim: s1 kékeknél nézegetem a boltokat lovon. Majd egyszerre 6 gyerek különböző kasztokkal jön utánam. persze amikor az5 megunja és még pl 1 wari követ leszálok a lórol benyomom az aurát, erre elkezd menekülni... megölöm erre :jó kis DMG-s jó hogy videóztam. de szerintem azt se tudja hova kéne feltölteni de nembaj...

Idézetet írta: AuraStyLe™ Dátum 2011-03-06, 22:13:15
Nos a témát végig olvasva szerintem neked azzal van a bajod , hogy elvernek és nem tudsz "felkészülni" a támadásra.Vagyis így jött lew a dolog.A téma szerintem felesleges mint tudhatod a metin nincs korhatárhoz kötve (sajnos) , így aztán a 12-13-14 éves kategória is le ül játszani.S van aki abban leli az örömeit , hogy fel huzza a másikat.
Sajnos vannak ilyen emberek.
Viszont ahogy le írtad vannak normális emberek , az ilyen nagyon ritka.Főleg a mai világban.....
Ha meg valaki egy játékon idegesíti fel magát (ami kikapcsolódást kéne , hohy nyújtson) akkor ott már gond van. :)

Bocsánat, de szerintem ez nemigaz, én pl 13 éves vagyok, és normális vagyok, nem másoktól kéregetek stb. Nemvéletlen van SGA karakterem. Én szeretek segíteni másoknak, és ez a viselkedési forma nem fog megváltozni. Én azt hiszem, hogy mindenki l eszólja ezt a korosztályt. Pedig vannak normális, értelmes playerek is köztünk. Szerintem nem leszólni kéne őket, hanem segíteni nekik hogy ne legyenek ilyenek. Nemtudom mi a véleményed rólam, de ezzel a leszólással, hogy "a metin nincs korhatárhoz kötve (sajnos) , így aztán a 12-13-14 éves kategória is le ül játszani.S van aki abban leli az örömeit , hogy fel huzza a másikat." én ezért bun.ónak tartalak... Legalább odaírhattad volna, hogy tisztelet a kivétel. dehát... Ez a metin. Mindenki leszólja a másikat, nemhogy magába nézne, és magába keresné a hibáit, mert mindenkinek van ilyen. Na csak enyit akartam mondani. Ja, és egy jótanács, ha egy pisti rádír, és trágár szavakkal illet akkor tiltsd a pm-et és 1 perc után megunja. Hidd el,

Van ilyen sajnos. Dehát mit lehet csinálni az ilyenekkel? Voltak és lesznek is ilyenek. A játék amúgyis ez miatt nem élvezhető már annyira, mert a sok "kispisti" elrontja a játékot. A másik meg az, hogy a rang mit ér mondjátok már meg.. Vegyünk egy példát : kevinwq23 rangja mentaként SOHA NEM VOLT, mégis vert duplásokat is(nem fullra gondolok), és sok surát is mellé. Mégegyszer mond:NO RANG(NINCS RANGJA) , és ott van kamiz, 99-es volt még a RÉGI IDŐKBEN, és csak barátságos-Jó rangja volt, és minden kasztból 8(full) duplája volt/van. Ennyi. :).

szerintem csak azért kell nekik a rang hogy kitűnjenek a többi player közül
"fúú nekem lovagias a rangom én jobb vagyok"

2011-06-23, 14:08:52 #92 Utolsó szerkesztés: 2011-07-27, 01:18:40 Szerző: [TMOD]Wallace
Sziasztok!

Kedves Halmos1 jól mondod, látom te is  egészen kívülről látod át ezt az egészet, hogy igen ezeket a jelenségeket nem a metinen belül kell nézni, sok palyer gondolkozhatna így!
Meg mondom neked őszintén  én azon tűnődtem, hogy még is kiktől indulhatót ki ez!?
Hát mondok 1 példát, én ahol lakom  van 1 olyan társadalmi kör ahol  ha nem nyitod ki a szád , és tudsz oltani , meg viccet mondani tehát nem vagy jó akkor kisemmiznek, meg minden!
pl diszkoszban is verekedések alakulnak ki, a foci meccseken a szurkolok egymásnak mennek neki,  Ferencváros, és Újpest stb

Ezzel csak annyit akarok mondani , hogy nem a szerveren alakult ez ki, 1x feljött egy ilyen játékos, legyen az  akár hány éves, nem volt esze amit csinált, elindult ez az egész, és így tovább, fertőzte a többit is, hisz sok más kicsiket jó, hogy fertőzi, mert  nincs meg az az ész , az a tudás, hogy hogyan kezelje sajnos a helyzeteket, azaz nincs immunitása rá, így  őt is megfertőzi,és terjeszti!

Egyet tudni kell az ember a hibájából tanul, és ezt akkor veszi észre mikor ennél a hibánál eszesebb lett, mikor rá jön h ezt nem így kellett volna!

Az automatikusan chatbanelő progi jó, csak hogy tökéletes legyen  sok, időt, és az elkészítéséhez meglévő tudás szükséges!

A másik meg sok GM  lenne még jó, hát igen csak sokan elbuknak a teszten!

Ezek után olvasva rájövök h a jelenlegi team is mennyit tűr el, és hogyan kezelik, igen  csodálom őket, mert midig mikor aktívak akkor ezzel kell szembenézniük!

ATAG jól mondja aki ezt átlátja tűrnie kell, és hagyni érvényesülni a hibázókat, előbb vagy utóbb észre veszi, tudom h könnyen beszélek, de őt rosszabbul fogja érinteni mikor rá jön h mekkorát hibázott, hogy sokak szemében milyen volt, és hogy  a szerver helyzete is neki is köszönhető volt részben!
Be vallom  én se tudom sokszor  tolerálni a helyzeteket, ilyenkor én is  kulturált kereteken belül elkezdek beszélni az illetőhöz, és megpróbálom a helyes útra "felvilágosítani", néha mégis lepődöm ha sikerrel járok!!

A  nagyok nem hisznek semmit , mert  nem is nagyok az értelmes nem a korban mutatkozik meg, hanem abból , hogy hogyan áll a világhoz, az emberekhez!

Sötétmágja

A ranghoz annyit fűznék hozzá, hogy még aki nem is figyeli annak is nő a rang, mert játékidő alapján nő, persze kivéve az ilyen körökben ahol nem tudnak leölni!
Tévhit az is akik azt hiszik h bölcs szimbólummal meg anélkül leöl más birodalmit akkor gyorsabban nő a rang , mert nem, még ha úgy tűnik is hisz az olyan mintha egy helyben állnál  a játékban és nem csinálnál semmit!
Szóval röviden annak is lehet rangja akinek nem volt célja, és nem kell szidni senkit, van akinek ez tetszik, mert mindenkiben ott van a kekszin szeretés, hisz a boldogság jele a kék!

Angyalgyarto

Az h sokan szidják a kékeket ez azért van mert a nagyok(eszesebbek) is betámadják a látogatókat akiket a kicsik ölik miközben ő vásárolni jött!
Meg amikor feljön pl Dorka vagy más teamtag mindig a kékeknél van  bannolás teammal való vita során!
Sok okot add, de  persze  ettől nagyon jól tudom , hogy sárgáknál is , meg pirosaknál is vannak  hibások!
DE ott megtudom nézni az összes boltot a körből ha rá kattintok 1 boltra, kékeknél meg nem, mert a rakiig kinyúlik, és ott meg betámadnak, mert tudod ez is 1 trükk lenne arra h előre megnézem a boltokat utána  megyek oda!

Könnyebb lenne ha minden bolt a kör körül boltozna akár 1 es akár mekkora, csak mert ahol van a  raki ott kéne mindenkinek pvpznie stb kulturált módon, ez mennyivel könnyebb lenne a lagg is elkerülendő lenne, és a pvp is élmény lenne sokaknak!

A megfelelő társadalom, illetve a legjobb szerver képe így nézne ki:

Megyek a birodalmi mappákon nézelődök a boltokban , és kulturált társadalmú játékosok vesznek körül, és hol az egyik  információt kér dolgokról, a másik üdvözöl, a harmadik meg megkérdezi h nincs e kedvem pvpre, én meg ha azt mondom , de   akkor ő meg erre oké gyere raki felé!
Oda megyünk és látom a sok kulturált játékosok akik egymással türelmesen pvpznek a sort kivárva és pvp szabály betartásával!
Amelyik meg nem tud vmit kérdez , akkor kisegítik információval, ő meg  megérti, és ha nem hiszi el utána néz, a kapót információból hogy hol talál róla részletes leírást stb

Ezt mind meglehetne oldani, ha tényleg megtanuljuk  egymást tisztelni, békén hagyni, még azokat is akit be támadnak  főleg ha nem az elejétől látjuk, még ha a kicsit is öli a nagy , hisz kitudja lehet h csak védi magát!
Meg ezeken a döntéseken múlik azon, hogy egyre több játékos normálisan játszik, a kicsik , meg észre veszik előbb vagy utóbb!
Sokszor volt olyan is, hogy kék mapon, beszélgettem vkivel, és jött egy kicsi nem hagyott rá szolt a kék meg még pár kék h fejezze be , érdekes módon be tudta fejezni a többség, de van olyan esett is amikor  elmegy!
Én azt gondolom, van rá mód, és lehetőség, csak akik úgy érzik képesek rá, tegyék  meg akkor!

Hisz mindegyikünknek ugyan úgy meg van a játékhoz való jogunk!
Tessék tiszteletben tartani mások jogát, ezen az alatt is értem h ha piros vagyok akkor jogom van kék map1 , 2 ön állni akár melyik ch án akár körön kívül is!
Attól hogy más birodalmi vagyok nem jelenti azt hogy ölni kell!
Őszintén mi értelme?
Nem azért van 3 birodalom, hogy egymást öljük!
Azt warron kell, meg pvpben , és legfőként birodalmi háborúban, nem véletlen  részesítem a birodalmi háborút is!
Hisz kárpótolná azt az érzést!
Megvan a jogunk arra is, hogy 1 fiú  lánykarival, 1 lány fiú karival menyen, nincs tiltva nincs szabály rá, akinek nem tetszik, az ne oltogassa őket, hisz bármikor ő is megunj hatja , és kipróbálhatja , sőt játszhat is vele, tartsátok be mások jogait, ahogy mások a tiédet!(szive joga mindenkinek, és nem arra van jogod, h másokat sértegesd, mások modifikálásért meg már szabály szegésnek minősül!)
Meg kell tanulni csajozni, én pl speciel direkt többet kérdezek , tőle mert ha pl , én fiú vagyok, és csajjal ismerkedem puhatolozok , mindig, és lelehet vágni, hogy ki fiú k lány, meg amúgy is aki csak azért választotta az ellenkező nemet , mert neki az új, tetszik, izgalmasabb, skin, az úgy is kikosaraz, vagy tájékoztat arról, hogy nem akar tőled semmit!
Hisz a legtöbb kérdés az, h szia  van pasid?- igen van! ezt kapja vagy,szia hogy hívnak?- szia  Tamásnak hívnak!,vagy
szia hogy hívnak?- nem publikus, miért?- mert nem akarom h tudd!(ez mind kikosarazás, ez még az ovisnak is megy főleg azzal , h a nevét elárulja, vagy a nemét, vagy van aki azt mondja h  szia nem érdekelsz, van a köszönéséből le vágod pl cs, csá, stb!)

Ellen esetben vannak olyanok akik  azért csinálják ezt h másokat kihasználjanak, átverjenek, kipakolhassák, nah ezektől megy el az életkedvem,és őket kéne ostromolni, de akit kikosaraznak az ne trágárkodjon, örüljön hogy nem verték át, és megtisztelte az illető azzal hogy  ő nem akar tőle semmit, azaz kikosarazta, tudatta ki valójában , vagy foglalt a szive stb!

Üdv: AGRESSOR!

2011-06-23, 23:13:50 #93 Utolsó szerkesztés: 2011-06-24, 12:16:53 Szerző: Francesco De Pazzi
még ha kicsit is öli a nagy

ez akkor is érvénybe lehet ha egy 50-es fejlődik odamegy egy 90+ os és heccből csak úgy leöli?
szerintetek igen? szerintem se

Amikor én elkezdtem ezzel nemvolt probléma...Manapság terjedtek el a ''pistike'' nevezetű férgek.
Akik csak saját érdekeit nézve taposnak át a többin.Lassan ott tartunk  hogy bemegyek lélekbe és könyörögnöm kell,hogy fejlődjek...Szerintem ez már szánalmas. Map1en békésen állok gondolnak egyet és rám rontanak szabad módba.
Mióta lett ez divat? Sajnos sport és egyéb tevékenységek helyett itt élik ki magukat.Én ezt már megelégeltem !
Menjetek ki a levegőre,sportoljatok vezessétek le a fölös energiát. Ez így nem állapot ! Tönkre teszitek más játékos ''játék élményét'' Most akire ezek a sorok igazak gondolkozzon el magán ... Mi értelme ezt csinálni?... Ezzel senki szemébe nem leszel nagyobb. Sőt,azt veszed majd észre hogy megutál mindenki ,SENKINEK SEM fogsz kelleni. Nem kérek sokat, csak annyit hogy próbáljatok normális emberi módon viselkedni könnyebb lenne TEAM-nek is ,és a playereknek is az metines életük.
Jó,pampoghatok itt semmit nem érek el vele aki hülye az is marad... :-)

Üdv:Monyoo14.
Oldschool player

elmondom hogy itt fórumon az emberek nagy része is csak azt hiszi hogy értelmes..
itt a fórumon az emberek kb 60-70% a csak nagyképü és próbálja (ISMÉTLEM PRÓBÁLJA) sugározni az értelmet ami nincs
10% semleges és a maradék meg normális

2011-06-29, 12:25:00 #96 Utolsó szerkesztés: 2011-06-30, 11:15:02 Szerző: zhotti
Sziasztok!

Ezeket a dolgokat én is tapasztaltam már, ok nélkül szidják az anyámat és a többi. :)
Sajnos ez ilyen.
Engem sosem zavart hogy vannak nálam erősebbek, mi van akkor? :D Ez egy játék, azért játszom mert tetszik, és mert örömömet lelem benne. Innentől kezdve nem nagyon érdekel hogy ki erősebb nálam és ki nem. :)
Tisztelet azoknak, akik PvP után, ha vesztesen jönnek ki a csatából, meg tudják dícsérni a győztes felet ( pl. Odaírják hogy Grat, Szép def, Szép volt, stb...), és nem kezd el úgy beszélni vele mint a kutyákkal szokás... Az ilyen embereket tartom én értelmesnek KORTÓL függetlenül. :) Nem a koron van a hangsúly, lehet az ember 20-22 éves is, ha agyi szinten beelőzi őt egy 13 éves. És sajnos vannak ilyenek. Miért baj ha valaki 12-14 éves? Hadd játszon, csak legyen normális.
Ennyi lenne az én mondandóm. :) És egyébként én sem szeretem azokat akik mindenféle előzmény nélkül megtámadnak (nem vagyok kötekedős fajta, de ha megölnek 1-2x más defben, akkor utána visszacsapok) és miután én küldön földre rögtön jön a l0wozás és egyebek. Hova süllyedünk? :)

ÜDV: Wishcraft
DDmt2-S1 / Chunjo / Céh: Metamorphsis
LvL 98Lovagias Sium (Gyógy shaman)
LvL 91Barátságos SiumDragoOn (Sárkány shaman)

Háát,az én véleményem alapján a "lowság" egy "betegség" a fórum,pedig valami fajta kórház ....Mikor,HU-n játszottam,én is nagyon low,pisti voltam ....Tehát,cs huzol.De aztán el kezdtem olvasni a fórumot és "megtértem" nagyon sokat olvastam,a droppokról,a pisti,low szó jelentéséről stb...És rádöbbentem,hogy jogosan küldtek el a p****ba akkor ..... Tehát,jó lenne ha minden ilyen "pisti" megtérne,és akkor egy jobb játék lehetne a Metin2.
Mert,régen mit nyújtott a Metin2:Nyugalmat,egy jó baráti kőrt,egy kedves közösséget,hobbit.
Ma,mit nyújt ? .... : Egy olyan játékot ahol mindenki szidja a másikat,és csak az átverés megy....Ezen kellene elgondolkozniuk a kis 8-9-10-11-12 éveseknek !....
Üdv: Griff.
[color=green]Lv 99[/color] [color=#00FFFF]LOWagias[/color][color=yellow] LovagVokCs[/color]
[color=#00FFFF]OWNEĐ ;d[/color]

Griff megsúgom általában nem a 10-12évesek ügyeskednek a szerverben //hack külső progi meg azt hiszik, hogy nekik mindent lehet//  jó elismerem van ilyen is, de 15éves korosztályból hadne soroljam, hogy ki mit csinál akár még nagyobb is...

Raj-ból 2 fajta van 1. az anyuci pénzén él

2. az ügyes gyerekek akiknek már van elég tudásuk 1 saját hack felpatcheléséhez elindításához és az átlag 12évesek lusták utána nézni // sík hülyék hozzá

'Pitsike'... Ezek az anyuci apuci által elkényeztetett egóval jól táplált székbe nőtt háj kupacok akiktől létezni sem lehet

Na meg a LOW azt se tudjátok mit jelent pedig ez 1 fórum... írjátok már be a fordítóba és mit kaptok? KICSI.... ezt még a RAJ-oknak se lenne szabad használniuk a náluk 30szintell kisebbre ezt az Angolok kezdték el, de nem rossz szándékból, hanem, hogy kisebb pl. nem tudja csopiba hívni

'Yout too low to mee"

Szóval a 10-12 évesek szidását szépen belehet fejezni, mert 15évesek is vannak akik agyi szinttel megegyeznek 1 5évessel

Igen, Sajnos ez így  van.

Általában az ilyen emberek/gyerekek, nem csak Metin-ben használják ezt a hihetetlenül kicsi tapasztalatot(értsd h*lyék mint a s*gg). Sokan nem érik fel ésszel hogy ez csak egy játék. Sokszor csak azt látom hogy áll a karakter a "kovács előtt" és +9 re húzná szeretett cuccát. Ilyenkor egy ablakban ez a szöveg fogadja: "Nem sikerült, elrontottuk!", máris a feje fölött van vagy 10-15 csillag. Mire jó ez?

Én már nagyon régen, 2009-11-hóban terveztem egy olyan céh tervezését amiben csak "okostojások(pl: siberia,SM,AngyalGyarto,BSI(még nem GM)) vannak. Ekkor jöttek a változások, megnyílt a regisztráció, mindenki pénzes akar lenni(emlékszem venni akartam egy félholdkard+6-t. rám is írtak 60milió [megj. Ezután hagytam ki +-fél évet). Az árak az egekbe szöktek. megnőtt a lag. Egyszóval élvezhetetlenné válik a játék. és ez tart a mai napig.

Fogjunk össze, együtt újra jóvá tehetjük a szervert.

ANISION
2011.szep.25
Nagy az Isten álatkertje... de kicsi a kerítés...