Játékosok viselkedése (m)

Indította Munnoo, 2011-03-06, 21:08:48

Idézetet írta: HardCoreNL Dátum 2011-06-09, 19:53:08
Nézdcsak..

Most akkor vitázhatunk hogy hány évesek a pistik. Eztneked. FATALITY

Remélem a szép szád miatt kapsz valamit!:).És nem is olyan régi kép..
Sziasztok.
Én vagyok Methadonee (kölcsön kértem haverom acc-át , ameddig én tiltva vagyok :'()
Figyelj ide HardCoreNL.:
Tudod az ok-ot miért írtam ?
Tudod milyen ha ideges az ember?
Te még életedben sohasem hibáztál..? Nemhiszem.

Amit írtam , írtam ...felvállalom , és vállalom a következményeit is.
De már megbántam  hogy gondolkodás elött , elöbb írtam volna , és elnézés-t szeretnék kérni az összes TEAM tagtól.

Nagyon Sajnálom !

Sziasztok.

Methadonee

Idézetet írta: Angyalgyarto Dátum 2011-03-08, 17:21:44
Sziasztok
Nem tudom mi az oka,de itt nagyjából mindenki "kék l.ow," stb.-t ír.
Vagy senki sem kék,vagy csak a kékekről írjátok.
Nem 1 nem 2 ember van aki normális a kékek közül.
Érdekes,én ugyanezt tapasztalom a sárgáknál és a pirosaknál.
És igen,én kék vagyok,"ti" /sárga-piros/ ugyanezt csináljátok a kékekkel.

Angyalgyarto
Igazad van Angyal.
Miért is?
Mert ha mindenki eltöltene 1 kis idöt más birodalomba rájönne hhogy nem a kékek a lowok...
Hanem 1 ké ember aki ott van.
Pirosba sőt sárgába is vannak elég értelmetlen hü+ék.

mik vagytok ti, valami szociologusok? :D

sok a gyökér és a csííra ... nézzetek magatokba és megtaláljátok magatokban is a lappangó ördögöt csá

2011-06-11, 22:26:17 #63 Utolsó szerkesztés: 2011-07-22, 01:45:28 Szerző: Emiko
Idézetet írta: halmos1 Dátum 2011-06-11, 22:00:16
mik vagytok ti, valami szociologusok? :D

sok a gyökér és a csííra ... nézzetek magatokba és megtaláljátok magatokban is a lappangó ördögöt csá

Nem, nyilván egyikünk sem szociológus (gondolom.. :D)
viszont mindenkinek vannak megfigyelési képességei, és nyomon tudjuk követni a körülöttünk lévő eseményeket.
Ehhez hozzá tartoznak tapasztalatok is.

És igen, sok féle ember van..de azért még sem úgy fogalmaznám, hogy "gyökér" vagy "csííra"
vannak rá értelmesebb, ráillőbb szavak is.
"Senki sem tökéletes" ez is igaz.. :)

Plusz annyit még hozzá tennék, nem mindig a kisebb korosztályról van szó.
Mert pl. vannak olyan 12-13 évesek akik a náluk jó pár évvel idősebb embernél is tudnak intelligensebben viselkedni, persze ez fordítva is igaz :)

εмιƙσ

oké ezzel eddig semmi probléma
én nem is külömböztetek meg egy társadalmi ill. életkori réteget, mert fölösleges.
általánositok, mivel igy van.

az itt jelenlevök közül, akik ide irtak,
ugy beszél majdnem mind, aki életében nem sütött volna el egy lájtos k***a a***d-at (köztük jómagam is)

fölöslegesnek tartom bizonyos korosztály ill. mint emlitett társadalmi rétegek kibontását, mivel mind a 10en mind a 20onévesek közt akadnak madarak.

jo persze, az már kicsit gáz ha egy 30+os kezd el ugatni...no mind1, ebben az erkorcsosult, erkölcstelen világban minden lehetséges...tenni ellene??? lehetetlen...tudjátok a szűlük odafigyelésén és a társasági élet etikájára való megtanitásán nagyon sok múlik, ha már az iskolában/oktatási intézményekben ezt nem teszik meg...az már persze máskérdés, hogy miért...itt már szóba jöhet természetesen az etnikum is...de ezt hanyagoljuk

Tudod mire lennék kíváncsi ha mindenki 1 órás chatbant kapna akkor mi lenne ?
Megzavarodnátok hogy nem tudtok beszólni a másiknak!
Amúgy van úgy hogy nem is a rosz kezdi a kötekedést.
HardCore te is a másikat fikázod. egy rosszul elkapott kép methadone-ről
De te ?
Te szent ember vagy te sose semmit nem csinálsz á nem cigány beszéden és trágár kifejezések terén te huhh.. mit ne mondjak itt mindenki csinált már olyan dolgot hogy csak na, olyan nincs hogy nincs!
Mindig a másikat beszélitek ki mint valami pletykás öregasszonyok!
Nézzetek egyszer magatokba is!

2011-06-11, 22:53:52 #66 Utolsó szerkesztés: 2011-08-13, 05:02:41 Szerző: Emiko
Hát igen, ez tény, hogy mindenki mondott, írt olyat..amit utólag kissé megbánt.
Én is írtam már nem is egyszer szolidabb mondatokat, mikor olyan szinten hergelnek, hogy már a családomat sértegetik pl.
De abba nem megyek bele, nem vagyok rá büszke.

Ha a gyerek nem olyan közösségben nő fel, vagy ha nem foglalkoznak velük eleget.
Nagy eséllyel "rossz útra hajlik", és általában úgy, hogy nem is tudnak róluk.
Én pl ezzel kapcsolatban gondolom.. "Nincs hülye gyerek, csak hülye szülő"
Elnézést, ha kicsit durvább idézet volt.
Azért így fogalmaztam, mert a gyerek nem születik neveletlennek, pofátlannak, ha nem úgy nevelik őket, vagy ha a szülők hagyják had menjen a feje után, akkor ez lesz a következménye.

εмιƙσ

mint már egyszer leirtam, érdemes elolvasni még 1x.

Idézetet írta: halmos1 Dátum 2011-03-10, 22:57:02
A játékos egy ördögi körbe került.
Az általa létrehozott struktúra nem szolgálja a társadalom nagy részének a jobblétét, sőt egyre nagyobb társadalmi egyenlőtlenséget okoz.
Ez a struktúra egyre nagyobb költséget (SÉ-t), és ezáltal egyre nagyobb energia befektetést igényel az egyén részéről, miközben egyre nagyobb ellenműködést fejt ki társadalmi szinten.
Ez viszont a létfenntartó rendszerek (DDMT2) összeomlását veszélyezteti.
Ez az ördögi kör tehát olyan, mint mikor az ember maga alatt vágja a fát, és amikor látja, hogy baj van, akkor sem tud mást tenni, mint egyre gyorsabban fűrészelni...

Tehát...
Legyél te az okosabb és hagyd rá. Ergó, te vagy a barom ,hogy még fel is húzod rajta magad.

Van egy dolog, amit ajánlani tudok...a neve: Elfogadás

Ez mit is takar?

Az elfogadás bárminek a magadba fogadását jelenti, feltételek nélkül.

Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony "rosszul mennek".

Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára, hogy száműzhesd életedből a fájdalmat és a szomorúságot.
Bármit hozzon is a pillanat, fogadd úgy,mintha te választottad volna!
Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz mindig vele együtt - soha ne ellene! Tedd a barátoddá, a szövetségeseddé - ne az ellenségeddé!

2011-06-11, 23:15:26 #68 Utolsó szerkesztés: 2011-07-22, 01:44:52 Szerző: Emiko
Idézetet írta: halmos1 Dátum 2011-06-11, 23:04:58
mint már egyszer leirtam, érdemes elolvasni még 1x.

Idézetet írta: halmos1 Dátum 2011-03-10, 22:57:02
A játékos egy ördögi körbe került.
Az általa létrehozott struktúra nem szolgálja a társadalom nagy részének a jobblétét, sőt egyre nagyobb társadalmi egyenlőtlenséget okoz.
Ez a struktúra egyre nagyobb költséget (SÉ-t), és ezáltal egyre nagyobb energia befektetést igényel az egyén részéről, miközben egyre nagyobb ellenműködést fejt ki társadalmi szinten.
Ez viszont a létfenntartó rendszerek (DDMT2) összeomlását veszélyezteti.
Ez az ördögi kör tehát olyan, mint mikor az ember maga alatt vágja a fát, és amikor látja, hogy baj van, akkor sem tud mást tenni, mint egyre gyorsabban fűrészelni...

Tehát...
Legyél te az okosabb és hagyd rá. Ergó, te vagy a barom ,hogy még fel is húzod rajta magad.

Van egy dolog, amit ajánlani tudok...a neve: Elfogadás

Ez mit is takar?

Az elfogadás bárminek a magadba fogadását jelenti, feltételek nélkül.

Aki eleget élt, tudja, hogy a dolgok sokszor bizony "rosszul mennek".

Pontosan az ilyen időkben van szükség az elfogadás begyakorlottságára, hogy száműzhesd életedből a fájdalmat és a szomorúságot.
Bármit hozzon is a pillanat, fogadd úgy,mintha te választottad volna!
Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz mindig vele együtt - soha ne ellene! Tedd a barátoddá, a szövetségeseddé - ne az ellenségeddé!

Elolvastam előtte is
Valószínű akkor rosszul fogalmaztam ez előző hozzászólásomban
Nem ezt akartam leírni még 1x más változatban
Persze vannak egybevágó dolgok, de én mást is "körül akartam írni"

U.I: Azt még hozzá tenném, szépen megfogalmaztad :)

εмιƙσ

biztos igazatok van meg minden de én még mindig csak egy szemszögből tudom nézni a dolgokat..:
nem topicot kéne nyitni ezekről a dolgokról hanem tenni ellene
topicot minden fórumozó tud arról nyitni hogy mennyire ostoba emberkék vannak DDMT2 n stb..
Evil always finds a way...

Minden előttem szólónak igaza van.
Mindenki tett már olyat, hogy ...
Viszont télleg van egy olyan játékos "réteg", akinek az iq-ja mínuszba van, írási kézségei nem túl jók, és előszerettel szidja a másik családtagjait.

2011-06-12, 00:06:23 #71 Utolsó szerkesztés: 2011-07-22, 01:45:02 Szerző: Emiko
Idézetet írta: Francesco De Pazzi Dátum 2011-06-11, 23:50:27
biztos igazatok van meg minden de én még mindig csak egy szemszögből tudom nézni a dolgokat..:
nem topicot kéne nyitni ezekről a dolgokról hanem tenni ellene
topicot minden fórumozó tud arról nyitni hogy mennyire ostoba emberkék vannak DDMT2 n stb..

Értelek valahol..
de azt megkérdezném, hogyan, illetve mit kéne tenni az ostoba emberek ellen?
Ha egyszer "buták", neveletlenek, szemtelenek..akkor mit akarsz velük csinálni? :)

εмιƙσ

2011-06-12, 00:10:27 #72 Utolsó szerkesztés: 2011-06-12, 00:23:51 Szerző: Francesco De Pazzi
én nem azt mondtam hogy én szeretnék tenni ellene valamit hanem az ilyesfajta topic nyitókhoz szóltam
és a buta meg a neveletlen kicsit enyhe kifejezés szerintem
a gép előtt anyázás sokmindenkinek megy
de fél méterről már keveseknek..

meg az ilyesféléknek mint pl.: neked nesquik5 már nem nagyon hiszek mert volt már rá példa hogy a játékban mint egy vadállat (enyhén szólva) fórumon meg nevelt úriember

saját tapasztalatból írom lehet hogy véletlen kapták le a képet de lehet hogy az én szituációm van érvényben

hibázni mindenki szokott

Samael szerinted ez megállítaná őket?
vagy új karit kezdenek vagy megvárnák azt az 1 órát mert nem túl sok idő 1 óra az életéből (talán)
meg ez az ide oda dobálózás nem túl értelmes hogy "van olyan 18 éves aki 9 éves szinten van" meg "ismerek olyan 12-13 évest aki értelmesebb mint egy felnőtt ember"

nekem úgy tűnik hogy az egyik fél a kisebb serdülőket védi a másik meg a 18 éves majdnem felnőtt embert

kevés ember vállalja a korát de nem ez alapján ítélünk
bevallom én 14 vagyok..
és? szerintem senkit se érdekel
szerintem ha belegondol minden ember akkor egyvalamiért nem kell anyázni

szerintem egyértelmű
nem esik jól senkinek se ha az édesanyját szidják

ha meg ideges vagy elszámolsz 10 ig közben otthagyod had örüljön a fejének
észre se veszed és már nyugodt is vagy

Szerintem elég értelmes, hogy van pár 18éves, aki 9 éves agyi szintjén van, és van pár 12-13éves aki elég értelmes.

na látod erről beszélek
itt egyes fórumozók annyira felsőbbrendünek érzik magukat hogy ha már valaki (talán) igazat mond elkezdenek kötekedni vele a semmiért..ez esetben te

2011-06-12, 00:27:17 #75 Utolsó szerkesztés: 2011-07-22, 01:46:18 Szerző: Emiko
Viszont nem hiszem, hogy bármit lehetne tenni az "unintelligens" emberek ellen, mi nem tudjuk megváltoztatni őket, csak saját maguk tudnak moderálni valamit a viselkedésükön.
ide-oda dobálózunk a nem túl értelmes mondatokkal..nos, én azt csak 1 példának hoztam fel, mert igaz
te talán nem találkoztál ilyen esettel? :)

εмιƙσ

persze...egyetértek, de

igen, vannak akik védik egymás társadalmi rétegeit...mivel ök is ahhoz a korosztályhoz tartoznak.

itt sosem lesz rend...mondtam...azaz irtam, tenni ellen nem lehet semmit.
most azért, mert van egy topic...nem hiszem, hogy szurni fogja a szemed a másik a 25 értelmetlen sz*r mellett
szvsz ez egy jó topic, ahol ki lehet fejteni az egyéb társadalmi rétegek közti vagy  illem-értelmi külömbséget.

tudod van egy-két mondás a szűlöi  részre.

"kutyábol nem lesz szalonna"
"nem esik messze az alma..."

és igen.
hiába radikákis a megnyilvánulásom...akkor is sok a sz*r a szerveren és elkélne egy "takarító osztag"

nem fogok másra kenni ezt azt és nem fogok dobálózni mások érveivel, mikor tudom nagyon jól, hogy hirtelen haragú természetem van és hajlamos vagyok elküldeni valakit a bús büdös p*csába.

2011-06-12, 00:35:12 #77 Utolsó szerkesztés: 2011-06-12, 00:38:48 Szerző: Francesco De Pazzi
nem még nem
lehet hogy nem is fogok
lehet hogy jobb is
de igazság szerint nem is nekünk kéne ellene tenni
abban igazad van hogy saját magukat kéne fegyelmezniük és egy határt szabni
de a szerver "tisztaságáért" nem a playerek felelősek (maximum kisebb részben)
merthát vannak nekünk Super Game Adminjaink,Game Adminjaink,meg Game Mastereink ugyebár
és eleve nekik kéne a szervert szabályozni viselkedés ügyileg is egy csöppet, nem a playereknek

nekem megvannak a véleményeim a fórumozókról is
Emiko nem mondtam hogy kifejezetten rád értettem a felsőbbrendüt

szerintem ezt beszéljük meg PM-be

A játékban van:

Pisti = Ingyen kell neki minden és ha elverik vagy waron meghal egyböl DGM meg csics.ka-zik.

Low = Szabadozik, de ha leölik akkor egyből benyomja a dmg-t, hogy legalább valahogy győzzön.

"Raj" = Menőzik, hogy neki három 99es karija van full duplákkal.
        Utánna kihív pvp-re és elvered 1 skillböl.
        (múltkor 30k-t toltam így egy "Raj"-ra.
)

Játékos = Szeretne játszani csak egyedül van.
          (rangba) :D
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

persze...de véges is a készlet.

1 adminra jut kb. 4-500 játékos (nem tudok pontos adatot)
nem kis teljesitmén kell, hogy kordában tarsa öket

csak szimplán kéne egy faxa kis program, ami nem kicsllagozná a vulgáris vagy szexuális tartalmu szavakat, hanem auto chatbant dobna a palyerekre...