Játékosok viselkedése (m)

Indította Munnoo, 2011-03-06, 21:08:48

az sajnos nem működik
nem éppen az a kulturált értelmes formák akikkel lehetne bármit is beszélni

hogy egy kis képet kapj a srácról mit ír pm-be:

an**d
te ku**a
f@**opo
ge*i b*zi
roh@dj meg

stb... stb...
és már egy ideje nyomja :S tényleg idegesítő és szánalmas .

hát külföldi szerókon se nagy az összetartás a magyarok közt amint tapasztaltam..
egy magyar kezdő gyerek odamegy egy már haladóban lévőhöz megkérdi:
szia húzol?
menny már ba+ ilyen könnyü szerveren miért húzzalak te barom?
haverommal azt feltételeztük hogy kiutálták minden szeróról azt azért ilyen :D
Evil always finds a way...

legjobb a 65ös karimmal farmolok és én ugy csinálom hogy oda viszem nagykarim is csak logout ba van igy ha jön valaki és belémköt akkor lenyomom és jön egy 99es gondolom full dublás mert 1skill 60k nyomot rám ugy állat def és elkezdni hogy ilyen nyomin minek jársz nekem még map2őn kéne fejlődnöm... erre mondom 90+osan neked lélek 2 végén de tudom 1 csopitol is meghal... belépek nagyal felnyomom ninja 4D és 3sima ninjas cuccom + def és 3skillből megvolt de kb 2skillböl meglett volna csak potizott azt elkezd pofázni hogy ő 69es hozzá tenném lélektelenje volt... és hogy csak 3pje van amikor álca leshely méreg és forgocucc is P ugyhogy mind1és hogy jön nagy karijával... mondtam megvárom 2óra mulva jön az uzi hogy meik chba vagyok mert elfelejtette és mivel máűr rég nem farmoltam ugy mind1 volt szoval nyomorék mindenki:S

2011-03-13, 22:32:31 #43 Utolsó szerkesztés: 2011-03-14, 05:46:29 Szerző: [BA]THymea
vegyük úgy, hogy ezt meg se hallottam
Ez nem taktika kérdése, hanem az, hogy ki mennyire ismeri, tiszteli és tartja be a PvP Etikettet (topicot is linkelnék, csak nemtom h meg van e még)Ez általánosan az 1v1 es harcokra épül poti nélkül
A sárgák egyik része betartja, a többi meg...inkább hagyjuk
A lényeg h NEM vagyunk primitívek (legalábbis 75%-nál nagyobb részünk normális [remélem]), a pistik nagyrésze később vándorolt be kékektől piriktől (sokan tőlünk is mentek át azért, de ők nyafogtak mer sokkal többen voltatok mint a sárgák)
Ja és ne mondd h a fél óráig blokkolunk lélek bejáratánálról h taktika

taktika az az szerintem hogy elvegyülés a playerek között ne légy feltünő ne vond magadra a figyelmet
Na jó ez baromság volt.
On: SZerintem 1v1 poti néljül az igazi ott dől el kia joob de ott se 1 mccsen.
Sziasztok!

Sziasztok.
Egy ideje figyelgetem már ezt a topicot de még most sem jöttem rá mit is akar takarni..(Képletesen értem)
-Most Ti kajak azt hiszitek hogy,ha ide le írjátok a veletek történt eseményeket valamivel jobb lesz..?
Ha bele néz egy Ti általatok nevezett "pisti" ebbe a topicba azt gondolja úgy is hogy, "Én nem vagyok ezek közt"..
Bár... (: Meg merem azt is kockáztatni hogy, a DDMT2-es playerek 60%-a NEM fórumozik.. ami elég nagy hiba..
Felesleges le írnod hogy így szidták a szüleidet meg úgy szidták.. Mit változtatsz meg vele..? SEMMIT !!!

Ugyan úgy fog "anyukázni" hisz azt a legkönnyeb szidni.

Na meg azt se mondja senki hogy, még 1x sem viselkedett "pistiül"..Szóval ugyan úgy elköveted Te is ezt a "hibát"..

Mert mindenkinél egyszer el szakad a cérna..

Na mind1..biztos kapom a "low-(csira vagyok)"  oltásokat mert véleményt nyilvánítottam.. de nézz előbb magadba.. :)

Ezek a viták elkerülhetőek lennének, hogyha nem provokálnák az embert...
Engem is előszeretettel támadnak be alacsonyabb szintűek, és ha le tud győzni,
akkor még Ő örül, hogy levert egy magasabb szintűt, és akkor mekkora egy "csicska" vagyok... Az ilyesféle
modorú üzenetektől mászom a falra.

A másik az, hogy az ilyesféle üzeneteket hogy " Csicska ilyen-olyan birodalom", EL LEHET FELEJTENI!
Mindenhol vannak normális játékosok. És lehet hogy a többiek benned látják ez a feljebb leírtat.

Te sem vagy különb ember mint a többi (akinek nem inge, ne vegye magára).
Hogyha nem tudsz viselkedni, a többiektől miért várod el?

Ameddig tele lesz a szerver "kiskorú" (9-12éves) gyerekekkel, addig nem fog semmi változni.
Nem azt mondom, minden korosztályból vannak intelligens egyének.

Változtassatok, ne provokáljatok, ne szóljátok le ezt meg azt, és Ők sem fognak provokálni.

Szerintem a metin szerverek mindig tele lesznek 9-12 éves emberkékkel, hiszen ez első sorban egy játék,amit számukra készítettek. Más kérdés, hogy az egyéb funkciói miatt idősebbeket is le tud kötni. Emiatt panaszkodni majdnem olyan, mint a homokozóban hisztizni, hogy elvitték a körteformát.
Nem bántásból írtam, csupán így gondolom. Hagyni kell "érvényesülni" a fiatalokat és kész :)

szerintem nezzetek mindennek a jo oldalat..ha nem lennenek pistik akkor se lenne szep a szerver.Es kerlek mondjuk piros ne utalja keket,kek ne utalja sargat,sarga ne utalja pirosat!!!!Higgyetek el kilehet eggyezni mindenkivel..Pld:en sarga vagyok csajom meg kek....es nem zavar minket es ugy vagyunk osszehazasodva h. nem egy birodalomhoz tartozunk

Megmondom a tutit. De most itt mindenkinek. Nem érdekel hogy kék, sárga vagy piros.

Eredetileg piros vagyok de most már kék.
Azt vettem észre hogy ameddig piros voltam mindenki anyázta a kékeket meg a sárgákat. Terméseztessen jogtalanul.
Erre akkor jöttem rá mikor 3 napja átálltam a kékhez. És azt látom hogy jönnek a pirosak és a sárgák és gyilkolják a kékeket. Persze nem egyszerre. Elgondolkodtam, és úgy döntöttem hogy beszállok a harcba hogy ne üsse szegény 71 est. Levertem a (jelen esetben a sárga fickót) és ezt kezdi írni: Húzzál a jó mocskos k**** virágomba te kék g**i.......Mi a f***t képzelsz magadról? 92 szintű vagy én meg csak 86. Én természetesen nem hagyom annyiban vissza írok: Hát ez kb. olyan mint az előbb. Ölöd a nálad 15 szinttel kisebbet. Tehát meg se szólalj.
Ő: Le****** XD
Ő: Te kis low f***szopó
Én: Na, mennyel és a saját birodalmadban oszd az észt.
Ez még eltartott egy darabig.

Tehát számomra minden egyértelművé vált ekkora.  Nincs olyan vagy legalábbis kevés játékos van aki tisztelné a másikat és nem ba*****ná egyfolytában.

Meg a másik: Mostanában sokk a lagg. Nem is kevés. Ez miatt sokan írdogálnak ide a fórumra meg chatbe. Én ehhez annyit fűznék hogy ha már ilyen nagy a szád próbálj meg tökéletesen működő szervert csinálni anélkül hogy egy darab lagg is legyen rajta. Nem lesz könnyű annyit el árulok. Ezt azzal is lehetne csökkenteni ha nem írdogálnátok annyiszor hogy: lagg 4 ever, laggmt2, I love lagg, I'm laggin it. Meg még sorolhatnám

Csak ennyit akartam közölni mindenkivel.
S ismét mondom: TISZTELET ANNAK A NÉHÁNY KIVÉTELNEK!

2011-05-02, 13:55:31 #50 Utolsó szerkesztés: 2011-05-02, 13:57:40 Szerző: Francesco De Pazzi
Pisti..
maradjál már ezzel a dumával
a Pisti az egy név
nem arra van hogy egy új "fajt" nevezzünk el vele
amúgy meg miért lennék az mások szemében?
ha egyszerűen ide járnak a fórumra kibeszélni őket attól nem lesz jobb
ha teszel érte: jobb lesz
ha csak sír a szád másoknak: semmi nem lesz
Istvánnal...
jólvan gratulálok..
az ilyet mint pl.: te csak úgy lehet leírni hogy van a milliárdos ember meg a minimálbérrel megélő ember
te lenézed a másikat elnevezed és azt hiszed felette álsz, hogy te annyival különb vagy
ember és ember közt nem kéne ekkora kölönbséget tenni
a Pistikézés már akkora 1 lejárt szöveg hogy az valami HIHETETLEN
ATAG elkezdte utánna az összes talpnyaló folytatta
na és hol a vége? na ez a kérdés
Evil always finds a way...

a téma addig marad amíg nem lesz flame.
egy bizonyos kedves fórumozónak lehetne több esze is.
remélem felfogja az illető!

2011-05-02, 19:48:25 #52 Utolsó szerkesztés: 2011-05-02, 19:50:12 Szerző: Goke
Mindenki úgy viselkedik ahogy tanították neki. De vannak kivételek is. Akinek nem tetszik a másik viselkedése az így járt. Van erre egy hatásos mód. Messzire elkerülöd azt az embert aki nem szimpi neki.

Ui: Én is ezt teszem mindig, és nem sírok semmiért :)

DDMT2 pvp . TheBest Wp.

http://www

2011-06-09, 19:53:08 #53 Utolsó szerkesztés: 2011-06-09, 21:14:05 Szerző: [BA]THymea
Nézdcsak..

Most akkor vitázhatunk hogy hány évesek a pistik. Eztneked. FATALITY

Remélem a szép szád miatt kapsz valamit!:).És nem is olyan régi kép..

Most szerinted, 1 ha foglalkoznak vele senkinek sincs kedve a gyereket keresgélni.
A 11 éves kis taknyos nem tud vigyázni a szájára mert nincs jobb dolga, 7 órai vacsi és pancsi között.
Meg ezen a szerveren minek játszani?

2011-06-09, 21:04:13 #55 Utolsó szerkesztés: 2011-06-10, 17:03:58 Szerző: royalty1995
''Pisti'' igen 1 név és nem 1 új faj..

Amúgy meg serdülő korba vannak ha nem vettétek volna észre..most lehet jönni hogy ''én nem vagyok olyan mint a többi''
Majd ha felnőlnek ''18 körül'' értelmesebb emberek lesznek.
Észt senkinek se lehet adni.
Csak ennyit akartam.

Idézetet írta: royalty1995 Dátum 2011-06-09, 21:04:13
''Pisti'' igen 1 név és nem 1 új faj..

Amúgy meg serdülő korba vannak ha nem vettétek volna észre..most lehet jönni hogy ''én nem vagyok olyan mint a többi''
Majd ha felnőlnek ''18 körül'' értelmesebb emberek lesznek.
Észt senkinek se lehet adni.
Csak ennyit akartam.
Már elnézést. De van pár olyan aki "18" elmúlt és ilyen szinten van mint ők. akkor neki mit mondasz? :)

Én azokra akadok ki,pl: a német szerókon,nem lehet körön kivül megmaradni mert az egyik német hülyegyerek úgyis megöl és nem veszi figyelembe hogy én most kezdem a játékot,az meg kiélvezi hogy felvan szerelve meg minden..-.-"

Idézetet írta: Pontiac Dátum 2011-06-11, 02:20:38
Én azokra akadok ki,pl: a német szerókon,nem lehet körön kivül megmaradni mert az egyik német hülyegyerek úgyis megöl és nem veszi figyelembe hogy én most kezdem a játékot,az meg kiélvezi hogy felvan szerelve meg minden..-.-"

Hidd el ugyan ez van ddmt-n is. van egy 79-s karim s2-n kimyegyek kékenél a körből nekemjön 3db 90+-os gyerek és álltalában 2 ninja 1 wari.. és örülnek maguknak mert 6-skillre megöltek...

[HIGHLIGHT=#00b0f0]Hat en ahogy latom mostanaban 70% hulye gamer-eknek
regen  mijen jo volt nem rohangalt mindenki full duplaba nem csinalta mindenki hogy [HIGHLIGHT=#000000]''KI VAGYOK EN ''  [HIGHLIGHT=#00b0f0]En altalaban ahogy mar jo paran lattak mindig cuc nelkul alap akrdba vagyok es jon sok hulye gyerek es elkezd tamadni ... Mi ertelme ?
Felkelek megolom es egyboll jaj hekker jaj dmgs ...
Szal ezeket elobb jol segbe kene rugni es utanna tanujanak jatszani ...
Csak anyit akartam ^^
Udv mindenkinek :)

[HIGHLIGHT=#000000]XtremBm :)[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]