Lovas küldetések

Indította szabi2008, 2010-02-26, 19:50:07

2010-02-26, 19:50:07 Utolsó szerkesztés: 2011-03-30, 10:12:32 Szerző: [MOD]Niix
Üdv mindenkinek
Akinak valmi problémája  vagy kérdése van a lovas küldetésel kapcsolatban az csak irjon .

2010-02-26, 22:20:35 #1 Utolsó szerkesztés: 2011-03-30, 10:16:48 Szerző: [MOD]Niix
 LVL
2-10
:
itt különböző pontokat kell érintened a térképen, ne szállj le a lóról,
mert nem lesz meg a küldetés. (nem veszted el a medált, csak várnod
kell  24 órát) a 6-os szintű lóhoz már el kell menned az első és második térképről nyíló városokba.Pl.: Yongbi-sivatag, Doyum-papir, Seungryong-völgy, Suh-han hegy (nem biztos, hogy ilyen sorrendben)
LVL 11   
-  Legalább 35-ös szinten kell lenned. Meg kell ölnöd 100!!! (nem 50 mint a másik szerveren)
skorpió/kígyóíjászt 30 perc alatt, (Yongbi-sivatag: a második városból az öreg embernél van a teleport ide) érdemes party-ba ölni őket
(ha te vagy a vezető akkor azt is számolja, amit a többiek ölnek. Vagy üthetsz 45-ös metint (metinof shadow-t)
LVL  12
-  Ölj meg 5 black wind bu-t ? minden nemzet második városában és minden ch-n 2-t  találsz, szóval válts ch-t (a beillesztett térképet meg nyitod és ott a bal felöl lehet találni)
LVL 13
5 black wind chuong ? szintén második térképen van. Mindig  olvasd el a tekercset, amit a lovász adott, ha ch-t váltottál. (atérképen a kék jelölés)
LVL 14
10 elite orc general. Seungryong-völgy-ben találod a sziget közepén.
LVL 15
10 black orc-k, szintén Seungryong-völgy-ben találod a középső szigeten.
LVL 16
10 elite esoteric tormentor Seungryong-völgy-ben találod a sziget közepén a
Hwang-templom körül.
LVL 17
10 claw poisonous spider, vigyázz, elírták, most claw arachnid valcon dungeon 1-ben, (Yongbi-sivatag jobb alsó sarkában). Nem   túl nehéz, de vigyázz a venom arachnid-okkal. (itt nem tudom, hogy melyik van írva)
LVL 18
20 sivatagi bandita (desert outlaw) keresgélhetsz Yongbi-sivatag közepén, vagy üss 45-ös metint (metin of shadow-t), de vigyázz, mert abból egyszerre több jön. Ne halj meg, mert sikertelen lesz a küldetés.
LVL 19
10 ice golem - a gólem-ek Suh-han hegy jobb alsó sarkában vannak.
LVL  20
20 fighting tiger Ezeket az aranyos kis állatokat megtalálod Doyum-papir-ban. A második város teleportere vissz oda.
És végül LVL 21
Minimum 55-ös szint kell. (Lvl 60-ként el tudsz teleportálni a demon tower-be a teleporter-rel.) Meg kell ölnöd 150 demon   archer-t 30 perc  alatt, vigyél barátokat és alakíts parti-t, vagy vigyél bátorság köpenyt? (bravery cape-et)  - várj 1 napot és fizess 1,000,000 Yangot.

Hello!
A 11-es küldinél mindegy hogy kigyó ijjászt ölök vagy azt a másikat?

Kígyó ijjászt, és skorpió ijjászt kell ölni. Mindegy melyiket ölöd, beleszámolja ezt is-azt is.

lécci mondja el vki gyors mit kell ölni és mennyit és hány perc alatt hogy meglegyen az 1.szintű lovam??

30 perc alatt 50 vad íjászt.

Kösz8ike és azt is megtudnád mondani merre találom őket mert eddig csak erős vad ijászt és kegyetlen íjászt találtam.

Idézetet írta: Predatore Dátum 2010-03-15, 17:10:32
Kösz8ike és azt is megtudnád mondani merre találom őket mert eddig csak erős vad ijászt és kegyetlen íjászt találtam.

A vad íjjász és a kegyetlen íjjász egy és ugyanaz Magyaron vad íjjász, itt kegyetlen lett

sziasztok.a lovas küldinél amikor pontokhoz kell menni ott milyen pontokhozz kell elmenni?
ha tudjátok akkor íratok már légyszíves

draco (ch2)
adzsar3
testi.forgó kard m2
kék birodalom

Először is eleve 1-esen kapod a lovad.
Másodszor ha arra gondolsz hogy 2-esre csinálod a lovadat, és nem adta meg a küldit, akkor az azért lehet mert:
1, Egyszerűen nem mindig fogadja el elsőre. Ilyenkor addig kell csinálni míg tudod(jelen esetben míg nem fárad el a ló alólad)
2, Lehet hogy bugos a küldid, és ilyenkor csak napi 1-et lehet leadni.
Ha valami kérdésed van dobj rám egy üzit

és a 11es lóküldit 35ös szint altt nem is lehet megcsinálni?? vagyis köteleznő min. 35-nek lenni?

2010-08-27, 12:59:14 #11 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:32:57 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Én is szeretnék adni egy kis segítséget.
Akinek nincs elég DC-je lófejlesztő Book-ra (könyvre) annak elmondanám a warló fejlesztő küldetéseket.
Az alap lovat gondolom még mindneki elég egyszerűen feltudja fejleszteni nem nagy ördöngőség csak futni kell ahova jelzni.
Viszont ezen a szerveren a war ló fejlesztés lovas kk nélkül nem egy egyszerű dolog.
Nos , lássunk is hozzá.
A war ló utáni ló küldestések:
- 12-es lóhoz szükséges: 5db Bó ( ez egy boss) (map2-n találjátok meg én csak sárgáknál tudom hol)
-13-as lóhoz : 5 darab Chuong  (map2-n találjátok meg sajna ezt is sárgáknál ismerem :)
-14-es lóhoz: 10 darab büszke ork generális (mindenki ismeri a helyet )
-15-ös lóhoz: 10 darab fekete ork  (ezt tudjátok :)
-16-os lóhoz: 10 sötét kínzó (a völgyben a templom környékén kell csinálni)
-17-es lóhoz : 10 ollós mérges pók (sd1-ben kell csinálni)
-18-as lóhoz: 20 darab sivatagi bandita (oázis környékén kell csinálni)
-19-es lóhoz: 10 jéggólem megölése (  lungsam előtt kell csinálni)
-20-as lóhoz: 20 harci tigris (Doyum papírban) (tűzföldön) kell megcsinálni)
-21-es lóhoz: 300 démon íjász kell 30 perc alatt (könnyű küldi)

A 20as ló után egyből meglehet csinálni a 21-es az az a profi lovat.
Ha bármi kérdésetek van PM rám:)

Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám ugyanis most ddmt2-őn 6-os a lovam és tegnap legalább 10-szer próbáltam megcsinálni 7-esre,de valamiért nem sikerült. Pedig egyszer sem szálltam le a lóról és úgy is próbáltam,hogy pl.ha map1-en veszem fel a küldit akkor a sivibe kell menni ha map2-őn akkor a völgybe. Na mármost úgy is próbáltam,hogy ha map2-őn veszem fel a küldit map1-en adom le és fordítva is,de mégsem akar sikerülni. Valakinek nincs ötlete,hogy miért nem? Előre is köszi.
Gabriel

2010-09-08, 11:07:52 #13 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:33:09 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Velem az történt hogy megpróbáltam megcsinálni a 20as ló küldit könnyen le öltem a 20 hari tigrist vissza mentem map1re hogy át vegyem ki ír valami 1 soros szöveget és ennyi nem adta meg a lovam.

A lovakhoz kell a szint.
alap ló 25
war ló 35
profi lo 50

s2-n a lofejlesztő könyv neve lovas kézikönyv 10K DC 1 db koncentrált olvasás nem érvényes de az ördögűző teki igen.
és csak a szint növelésre használható.
A fejlsztés a következő(ajánlott):
alap ló megszerzése(50 vad íjász) kicsit sok de megoldható (1 nap várakozás) ár 100K
könyv olvasás 10-s szintig
war lo küldi szükséges szint 35,100 kígyó v skorpió íjász, 1nap várakozás ár 500K
könyv olvasás 20-s szintig
profi küldi szükséges szint 50, 300 démon íjász, 1nap várakozás ár 1 misi

így 3 nap alatt megvan a profi ló.
de ez csak s2-n érvényes

Hali

Nekem az lenne a kérdésem h ha megcsináltam a 21 es külsit időn belül, és az olyankor 100% h sikerül??

Idézetet írta: texa1793 Dátum 2010-11-24, 14:57:23
Hali

Nekem az lenne a kérdésem h ha megcsináltam a 21 es külsit időn belül, és az olyankor 100% h sikerül??

Igen ,de ha nem akkor is elveszi a lómedált és várnod kell egy napot.

Szevasztok.
Én annyit szeretnék hozzá fűzni a témához hogy a 11-s , 17-s , 18-s  ló küldetésnél nem fogadja el ha azokat a Pók kazamatában végzed el !
By.:ZackRyder ;)

szasztok pls valaki mongya meg ha megvan a lvl 10 utána egyböl csinálhatom a warlovat?

Azt hiszem egyből csinálhatod de hívj össze 1-2 embert még ha ddmt2-n is vagy. Ha HU-n akkor 7embert hívj össze:D