Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

ez norton melyik változata és kaphatnák egy linket hozzá?

Avastal az a baj hogyha bevan kapcsolva 1 csomó dolgot megakadájoz és nem tudsz semmitse csinálni.

Igen az avast! egy szörnyűség... Avg Free ami nekem eddig bevált most is az avg védi a gépemet. Én szerintem a naponta való frissítés a lényeg nem az, hogy milyen márka... Illetve az, hogy ne legyen tört azaz ismeretlen forrásból származó cuc.

2012-09-15, 22:36:51 #404 Utolsó szerkesztés: 2012-11-23, 22:19:34 Szerző: FainZero
Újságkódok nod32(eset)-hez: PCGURU  Kód: P0CXCE
Regisztrálása: http://www.eset.hu/pcguru
Lejárat:  2012.12.01
CH1P : vljck6
Regisztrálása: http://www.eset.hu/chip
Érvényes:  2012.12.15
Kaspersky és F-secure itt látható:
Ez a Hozzászólás mindig fog frissülni.
F-secure -hoz 1 éves lilencküldő https://shop.f-secure.com/cgi-bin/dlreg/reg=DE?ID=FSIS12-CU&desid=CHIP-IS&src=chip13  elvileg 1 évig érvényes kulcsot küld chip magazinos találmány.Jelenleg nem működik...
Jelenlegi védelmem: Bullguard IS 2013 90 napos microsoft partner cuc eddig elég erősen írtja amit kell. Mindenkinek ajánlom aki keres vmi megbízhatót nagyon nem ajánlom tűzfala mikor újraindítottam a windows-t kikapcsolt ennyit róla..

2012-10-29, 23:09:00 #405 Utolsó szerkesztés: 2012-10-31, 20:30:42 Szerző: AnonimT.
Sziasztok.

Szeretném telepíteni az AVG free-t, de ezt a hibaüzenetet kapom:

http://kepfeltoltes.hu/121029/Screenshot_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
(Win xP SP2)

Mi a baja? hogy oldjam meg?

Megoldva!!!!!

Ezzel az SP2-vel sok gondod van állítólag a win8-nak kb. megegyeznek az igényei az SP2-vel és már az nem is biztonságos, régi sok rá az expolit

--Felraktam az F-secure 13-mat, egy nap alatt 3x több hibával találkoztam, mint a 09-esben... pl. elfelejti jelenteni, ha kilövik taskkillel és hasonló kis viccek, remek lett ez az F-secure 13--

Sajnos nagy átlagban a régebbi termékek stabilabbak pl Bullguard 2013 IS volt most fent windows-t újraindítom tűzfala kikapcsolódik windows tűzfal pedig be innentől kuka ha betörnek a windows tűzfala tuti nem védi ki. A 12 es ilyen problémákkal nem jelentkezett.
Trusport 2013 IS mikor a gépemen volt csak a ramot használta a 2012 es stabilabb volt.
Trend Micro ez talán az amelyik nem változott 2012 es verzió óta, de tűzfala még mindig windows-os.
Szóval szerintem inkább 2013 ig tesztelték volna és akkor adták volna ki ezt a sok szemetet.
Már készülőben vannak:
Comodo 6  és a Kingsoft AV 2013 ( már kínai nyelven SP 0-val elérhető) és még a Nod32 6-os verzió-i jelenleg RC azaz teszt verzió. eset.com és ott találjátok.
F-secure 2013 al én sem voltam megelégedve főleg, hogy IS és nincsen saját tűzfala...

2012-10-30, 10:55:30 #408 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 10:58:25 Szerző: SilentHill
én nem használok vírusírtót:)

van egy 500GB HDD-m amire nagyon vigyázok és csak a főbb megvásárolt programokat teszem rá
és van egy 1TB-s külső HDD 8 partícióval ahova a letöltöttet, mert ha valami vírusos csak újraformázom az adott partíciót és meg van oldva:)
és ez így olcsóbb mintha évente kidobnék 70-80 ezret egy jó vírusírtóra

továbbá sok vírusírtó úgy dolgozik, hogy saját vírust gyárt és elszórja a gépen, hogy meg tudja találni és későbbiekben felismerje
csak sajnos nem mindig találja meg és akkor viszont igen csak nagy a baj

a gépbe való betörés ellen meg nincs védelem
ha ügyes a hacker mindent feltör, így megint csak értelmetlen az egész
a windows tűzfal teljesen tökéletes az apróbb vírusok-, trójaiak kivédésére

Jó drága nálad egy vírusirtó .Figyelmes ember külföldi oldalon vásárol kulcsot ,nem dobozos változatot így még a legdrágább vírusirtót is beszerzi 2-3kért.

2012-10-30, 11:00:03 #410 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 11:23:51 Szerző: [MOD]Aegist
elárulom neked, hogy sajnos van ilyen drága vírusírtó pl a Panda
de még 10 ezer is drága értük hiszen minden kijátszható
nincs 100% védelem sőt még 75%-os sincs
max 50%
Vagy kivédi vagy nem

2012-10-30, 11:06:34 #411 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 11:14:36 Szerző: TySoN
Egyszerű példa ,miért ne vegyen az ember dobozos terméket,máris mennyivel olcsóbb.

Elosztod 3-al 2285 Ft 1év/gép.

2012-10-30, 12:55:04 #412 Utolsó szerkesztés: 2012-10-30, 13:00:57 Szerző: Λʟonє
Idézetet írta: SilentHill Dátum 2012-10-30, 10:55:30
én nem használok vírusírtót:)

van egy 500GB HDD-m amire nagyon vigyázok és csak a főbb megvásárolt programokat teszem rá
és van egy 1TB-s külső HDD 8 partícióval ahova a letöltöttet, mert ha valami vírusos csak újraformázom az adott partíciót és meg van oldva:)
és ez így olcsóbb mintha évente kidobnék 70-80 ezret egy jó vírusírtóra

továbbá sok vírusírtó úgy dolgozik, hogy saját vírust gyárt és elszórja a gépen, hogy meg tudja találni és későbbiekben felismerje
csak sajnos nem mindig találja meg és akkor viszont igen csak nagy a baj

a gépbe való betörés ellen meg nincs védelem
ha ügyes a hacker mindent feltör, így megint csak értelmetlen az egész
a windows tűzfal teljesen tökéletes az apróbb vírusok-, trójaiak kivédésére

-.- minek kéne pont a te gépeid adatai? a vírusoktól, amik tömegben lopnak, attól védenek a vírusirtók, ennyire egoista ne legyél, nem hallottam a neved más fórumokon, hogy a te gépedet felkéne törni, és vannak a fórumon olyan emberek, akikét már láttam :)

Vírusirtó úgy dolgozik, hogy Md5-re, checksum, hex kódláncokra keres rá a fájlokban

Fain, nekem van benne saját tűzfal csak a deepgurald-ba van építve

Akkor van benne tűzfal csak a windows 7 nem ismeri fel?
Amúgy van-e valakinek valami aktiválási módszere bitdefender(mindegy melyik verzió, de legjobban IS van TS)-hez a 2040 valameddig érvényes csökkentett módú indításon kívül?

Nekem windows 7-em van és jó, nem tudom lehet, hogy valami bezavart telepítésnél

Nem, én arra értem, hogy a műveletközpontban azt írja nekem:  A Windows tűzfal aktívan védi a számítógépet.

Szerintem a nod32 megéri az összeset az avaszt túl nagyban viszi a kémkedést a mások meg gyengék :)

NOD32 harmat gyenge a többihez képest, de oké,

Nekem a 09-es F-securnál is azt írta, de akárhányszor akar valami csatlakozni a nethez megkérdezi ez is az is

2012-10-30, 19:13:18 #418 Utolsó szerkesztés: 2012-10-31, 21:39:22 Szerző: FainZero
NOD32 2 forintot sem ér tudom milyen a megvett verzió 2 hónapig volt eredeti újságkódos esetem ,de nagyon nem értem vele sok mindent mert pl azt is vírusnak jelezte ami egy hivatalos program és más vírusirtó nem jelez rá(alap beállításokkal is jelez rá.). Szerintem tanuld meg helyesen leírni az avaszt-ot magyar ember is avast-nak vagy avast!-nek írja nem avasztnak mint a tehénpásztor gyereke.

F-Secure  a Windows tűzfalát használja,pár funkcióval kiegészítve.