Pár dolog, ami arra utal hogy függö VAGY!!! ( m )

Indította kelen1995, 2010-10-23, 21:16:08

Amikor megkapod a dolit akkor rávan irva hogy 50% erre  megveszem hol van 50 os posi

Vagy amikor haverod fél literes kólát iszik azt mondod ez milyen poti?

Amikor elmész halpiacra körbe nézel akkor ez jut eszedbe ur isten több ezer hal +9-10es botjuk van ezeknek?

Amikor a zsigulidat lecseréled bmw re akkor azt mondod kezdő csokiról war kocsim lett és amikor ferrarit veszel pro kocsim van ezt mivel kell etetni?

Amikor látsz egy képet a napról :tüzföld

2010-11-05, 21:13:22 #101 Utolsó szerkesztés: 2010-11-14, 17:15:43 Szerző: csavargo00
tom hogy függö vagyok tegnap haverokkkal játszottunk szomszéd a legjobb barátom faxom meg ölt szabadba át megyek hozzá be kopogok az anyuja nyit ajtot mondom neki Domi itt van muterja persze Gépezik

Csumi Domi
Szeva Dani

erre én neki megyek erre meg kérdi

mi a fax volt ez
ez száguldás kard aurával

SOKA MONGYÁK HOGY FÜGGÖ VOK

Ha csocsózol és a báburól akarsz vmit mondeni, de a bábu helyett karaktert mondasz.
Ha történelmi múzeumban jársz a kis név táblákon keresed, hogy hány + és hányas lvl-től lehet használni a vérteket, fegyókat, pajzsokat.

Egyenlőre ennyi.

Hazajöttél a sulibol:

Szia Anya! Megyek ddmt2 -őzni mert olyan jó! Képzeld ma szereztem +9 cuccokat.
Szia fiam! Miket szereztél te hol?
Az egy játék.
Okés.
Hééé anya nem jösz egy pvp-t?
Tessék?
Félsz kiállni ellenem mi? +9 cuccaim vannak levernélek háháhá.
Hát fiam te teljesen megörültél.

Remélem tetszik.

2010-11-12, 18:22:24 #104 Utolsó szerkesztés: 2011-06-25, 08:00:44 Szerző: [TMOD]Dosu
na én is függő lehetek...

Suliba fizika órán hátulról megköpnek köpőcsövel, én meg elkezdem, álj már le bazki ezért bann jár XD padtársam aki nálam is nagyobb kocka, csak később vedte észre h mit mondtam, olyat szakadtunk XD

/Moderálva/

2010-11-12, 18:28:48 #105 Utolsó szerkesztés: 2010-11-27, 09:30:48 Szerző: [TMOD]Niix
reggel megyek suliba jön 1 hajléktalan és kéredet erre mondom neki húzzál innen kispista nem adok
Osztálytársamnak Kovács a vezetékneve és megkérdeztem mennyi  javítás

Haggyátok rá :) most rájött az "5perc":D Öcskös osztálytársa metin2-zik és amikor mentem érte öcsémért akk oda jön a kis gyerek szép nagy fekete szemekkel és azt mondta hogy érdekel-e rib +9?csak 2ezer FT :)))

Huu, ezek nagyon jóók  =))
Kedvem lett játszani :)
Köszönöm nektek *-*.
Amugy:

Keresed a szélcipőt.
Ha nem tudsz felkelni, akkor azt mondod: Anya blockolnak!
Ha valaki megver, azt mondod az oszt. főnöködnek, hogy bannolja ki.
:)
END

Na beszállok:)

Barátodnak az a  monogramja hogy G.M és meg kérdezed:
Adsz levelt?Fegyot?

ma van a 14 éves szülinapod és annak örülsz hogy jhee upoltam 14 re :)

nem tudtam mással előrukkolni

[HIGHLIGHT=#0c0c0c]ha meghalsz a karidat adod oda valakinek végrendeletbe

és nem az lesz a koporsón, hogy hányéves voltálhanem, hogy:

99Lv. volt<----
[/HIGHLIGHT]

Tesvéredet Kovács Ádámnak hívják(csak tipp)megkérdezed mennyi a javítás.azt kérdezi milyen javítás.megmondod neki hogy tolja fel 100%-osan a poisonodat +9-re :D(ez már megtörtént velem XD)

Dogát írtok és észreveszed,h vki puskázik és szólsz neki,h : Héé Ne hackelj mer bann...xd

-nagypapád szülinapján azt mondod:Grat a leveuphoz
                ^^
               II
               II
             Ez nagyon jó lett!

2010-11-19, 22:06:23 #114 Utolsó szerkesztés: 2010-11-20, 17:14:58 Szerző: [TMOD]Niix
osztálytársam Kovács K******-nak hívják na egy ok van amiért nem verem meg... erősebb nálam XD

am betörte már az Airsoft vegyverem, meg betörte / elszakított a bringám láncát XD

állatkertben nagy keményen magyarázod, hogy 1 ütés lenne ott minden állat :D

nézed a boxmecset, és amikor szünet van az egyik bokzsoló iszik 1-et és te fölálsz és kiabálod :

Apa ez potizik !!!!!!!

2010-11-22, 16:32:35 #115 Utolsó szerkesztés: 2010-11-27, 09:31:56 Szerző: [TMOD]Niix
Ha mész haza sulibólés elfáradtál aszt mondod imun bug.....
Ha valakivel verekedsz suliba és megvernek akk aszt mondod h dmg (vagy dgm nemtom xD) hacker bann!!!

Most találtam ki egy-két sajátot :D

Ha egy Rendőr autót lától azt mondod kérem ne bannoljon.
Ha az FBI elvisz a börtönbe azt mondod magadba hogy" SA kérlek ne bannolj ki xD"
Mikor a telefonodat mutatod és kérsz egy memot bele a Boltos Mondja ebbe SD jár erre te mondod "Nincs SD2 Belépőmre SÉ"

lehet ratyi de most találtam ki xD

Üdv. Amiket írok mind saját, mint, ahogy ez is az lesz De ez ma történt meg velem IGAZÁBOL.

Haverom mondja: Csá
Én: Csá
Haverom: Most megverlek :@
Én: Oké, tölem mehet, GO!
Haverom: A pi*csába hogy csináltad?
Én: Ezt úgy hívják: Kard aura, harci mámor.
Haverom: Mivan?
Én: Amúgy száguldással öltelek meg, pont kriteltem 20k-t
Haverom: Mi van már?!
Én: Úhh bocs egy kicsit elszaladt az agyam, metin2 -őbe képzeltem magam.
Haverom: De hülye vagy.
Én: Ki a hülye neked? Most meghalsz!
Haverom: Na csá futok a tanárokhoz mert ilyen hülye vagy.
Én: Na fuss csak a GM -ekhez ők úgy is lusta pöcsök.

OFF: Loool!! XD hát ez az utóbbi marha jóó :D

On: Ha mész egy autón és megállit a zsaru gyorshajtásért. Elkér 10k Forintot. Beköpöd: Nem lehetne később? előbb öszze kell farmolnom.

Sajátok:
Ha Infó órán ki fagy a szöveg szerkesztőd mondod magadba: kuva kilens bug -.-'
Mikor Kémia tanár rád nézz dolgozat irás közben akkor mondod magadba: ez a cs ira észre vette hogy hackelek

xD