Sárkány sámán avagy FARM karakter!

Indította ze0n, 2010-10-11, 16:26:02

2010-10-11, 16:26:02 Utolsó szerkesztés: 2010-10-17, 19:22:46 Szerző: ze0n
Sziasztok!
(Mostanába szeretek témát nyitni^^)
Márk tesóm, nyitott egy harcos farmot, mivel nekem sámim volt első sorba, így én sámit nyitok:)

Cuccok:
-King vért
-Lehetőleg nagy kk-s(Késség kár) 75-ös harang illetve, ha lóról szeretnénk farmolni akkor egy nagy 30+ ák-s(Átlag kár) harang.
-61-es pajzs
-41-es sisak
-Mennyei könny fülbevaló
-Extázis cipő( Azért ajánlom, mert nekem is ezvan, és 25% mozgási sebességet + 10 varázs sebességet ad!)
-Lehetőleg 56-os az-az mennyei könny karkötő.
-50-es Az-az Atemisz(t) nyaklánc
Bónuszok!
-Vértbe.: 2000Hp Illetve 1500, 15kard def(Ha neked jönnek, ami elég sűrűn van, akkor legyen valami defed)És támadó érték +
-Harang Késség káros.: 10%+ és 12 vagy 10 intelligencia, és 10Krit/Átható. 6-7Optba: Szörnyek elleni erő, illetve INT +5
-Harang Átlag káros.:30%+ És 12 illetve 10 erő legyen benne, itt is 10Krit/Átható. 6-7Optba: Szörnyek elleni erő, És erő +5
-Pajzs.:Intelligencia 12
6-7Optba: Szörnyek elleni erő, illetve INT +5
-Sisak.: TP REG!(Mindenképpen legyen benne)És esetleg megtoldhatód Mágia deffel.6-7Optba: Szörnyek elleni erő, illetve INT +5
-Fülbevaló.:Kard def(Ha beléd kötnek) 6-7Optba: Szörnyek elleni erő, illetve INT +5
-Cipő.:Hp 1500 ill. 2000hp. Kard def(Ha beléd kötnek)
-Karkötő.: Hp 1500 vagy 2000. Mágia def( Esetleg)
-Nyaklánc.:Hp 1500 esetleg 2000. Kard def(Ha beléd kötnek)
EZ SD2-RE VONATKOZIK!
HA, LÉLEK BARLANGBA AKARTOK FARMOLNI AKKOR, UGYAN EZ, CSAK MEG TOLDJÁTOK MÁGIA DEFFEL ÉS ÖRDÖG ELLENI ERŐVEL.

http://ddmt2.net/
http://s2.ddmt2.net/
"Winning does not make you strong. Struggle develops your strength."

2010-11-08, 17:09:20 #1 Utolsó szerkesztés: 2010-11-08, 17:42:30 Szerző: dillerke
Annyival kiegeszitenem hogy MOB-ok ellen az 55 os ciponek tobb hasznat veszed!-(kiterest ad) es ugyananyi mozgasi sebesseget ad!
Torekedjuk a Kiteresre hogy minnel tobbet misseljen az ellenseges szorny! (Pajzs-ba 15%testi tamadas kivedese,vert be pedig mindenkeppen legyen kiteres kove!!)
es meg annyi hogy probaljatok kicsit a DEX(Mozgasi Kepessegre) fokuszalni mivel noveli a kitereseteket es vedelmeteket!

ennyit akartam:D
es bocsanat a hsz-ert
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Én még annyit fűznék hozzá hogy ne ördög ellenit tegyen a cuccba mert az nem ér semmit ezek ellen...Hiába írja a magyar wiki az csak magyar szerverre vonatkozik...

Én mindig is sárkány voltam, csak ha PvP-zni akartam akkor váltottam villámra, de akkor sem mindig.
Krit az lesz a buffban szóval ne arra törekedj, sok félember elleni erőt és nyíl ellenálást szedj össze.
Fegyónak lehetőleg 75-ös harang, magas ÁK / KK , hiszen többet ütsz, mint skillezel és olykor egy ütés 4k is lehet, és a skill-t se nagyon gyengíti. Továbbá, TP-s cuccok, Kitérés, Yang eldobás. Jha és persze ha teheted MOB-elleni erő,( és kő) na meg INT, INT, INT.