1 éves a DDMt2 !!!

Indította MeGun, 2010-10-09, 08:05:02

BOLDOG BOLDOG BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK HOGY LEGYEN MÉG SOK ILYEN SZÉP NAPOD... XD BOLDOG SZÜLINAPOT DDMT2!

GRATULA!!! ám kössz ha nem szól valaki nem is tudom :)

Happy Birthday DDMT2...
Lehetőleg ne itt Pistikézetek,meg fikázzátok a szervert,playereket....stb. Arra biztos van egy másik topic.

Én még régi módon megint ezt írom:

Megint wgy évvel öregebb lettél
a mosásban egy kicsit összementél
de légy boldog jön még télre tavasz,
ennyi éves is csak egy évig maradsz!!!

Happí Birthday <3 remélem még egy pár évig ezen a napon nyílik még egy jópár ilyen topic ;)

Köszönjük atagnak és azoknak akik végig kibírták és küzdöttek a szerverért. igaz én már nem lehetek köztük mert s1en feladtam a küzdelmet de így is minden elismerésem a TEAM-é
[color=limegreen]Lv98[/color][color=blue]Nemes[/color][color=yellow]youcanseeme[/color]

Gratulálok DDMT2 :) még sok szülinapot :)
[color=black]nem vagyok mindig bunkó, néha alszom is![/color]

Örülök hogy megérte az 1 évet :D

Én mikor indult rá 2 héttel kezdtem. Télen február fele ha bezárják a regisztráciot teljesen más lenne most a szerver!

akkor csak úgy özönlöttek a játékosok. ezt nemkellett volna hagyni de mind1 ez most nem ide tartozik!

azért jó hogy van :D

2010-10-09, 18:59:21 #28 Utolsó szerkesztés: 2011-04-15, 08:37:42 Szerző: [MOD]Niix
Na,DDmt2 gratulálok öregem,adtál jó sok szép emléket,rosszat,bánatot,örömöt,barátokat,és sorolhatnám!
BÓDÓG SÜLINAPOT
END

Gratula hozzá :D Kb ilyenkor kezdtem én is rajta játszani :D

Not bad Not bad!!:D:D  Happy Birth neked DD!!De ez ink. ATAG-nak egy szülinap!!:D 
Thx h itt lehettem én is és tolhattam 1 évig!!Rem még sokáig lesz zseró és talán még 1xer lehet én is visszatérek!!Ha lesz 2. évforduló akk visszajövök hozzátok!!!Havok,hardyy,Equ,Gajdi,Mizumi,4EverFight,Észlény,BloodVampire,Fa,Noszferat stb még tallunk ha 1 év múlva is lesz a szeró!!D

ATAG -Köszi hogy öszedobtad nekünk ezt a jó kis szervert  TEAM Kitartás  

Boldog Szüli napot TEAM ÉS DDMT2

Hááát ezt a szervert nemcsak úgy "összedobták" és ha jól tudom nem is ATAG, de ebbe ne menjünk bele
Grat hozzá, hogy eddig kibírta a szerver, és remélem tovább is kifogja húzni!

Bódóg szűlínaapóót
Nagy az Isten álatkertje... de kicsi a kerítés...

Ha nincs élet kedved, akkor ezt halgasd meg ;) http://www.youtube.com/watch?v=U7Mi5Ms4738

Durva alappal Norba és NKS http://www.youtube.com/watch?v=ILj32cPvEAw
Be flying above the clouds man

Boldog szülinapot DDmt2

Happy Birthday,köszönjük ATAG ezt a jó szervert

Happy Brithady DDMT2 nagyon is jó a szerver !

U.I.:de jöhetne v.mi szülinapi event :D

HAPPY BIRTHDAY DDMT2!

Én is köszönöm hogy el tölthetem ezt a szép évett ezen a JÓ szerrón!!!
Remélem ha vissza jővők a Régi lesz és ÚJRA BOLDOG SZÜLI NAPOT DDMT2:)

És neked is Grat ATAG és a GM csapattnak is:)