1 éves a DDMt2 !!!

Indította MeGun, 2010-10-09, 08:05:02

Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam, hogy közöljem:
Ma lett 1 éves a DDMT2!!
Gratulálok hozzá

2010-10-09, 08:31:38 #1 Utolsó szerkesztés: 2010-10-09, 08:33:36 Szerző: istonensap
Én szeretem ezt a szervert, de úgy látom már semmi értelme..
Boltokban mindent meg lehet kapni amit szeretnél.
Ezért szerettem volna magamnak megteremteni, Kaszás ládából.
Hát 1 hete próbálkozok, reggel, éjjel, nappal és nem sikerül, folyton ledob.
Tudom, hogy nem tehettek róla, hisz nagyon sokat játszanak rajta.
Erről sem tehettek, de leírom.    Nekem valahol a metinben, a Démon Torony
a kedvencem nagy szinten, nekem ez jelent majdnem mindent.
De azért nagyon jó szerver!
És következő lenne a kérdésem : Server2-vel mi a helyzet?
Ezt eltekintve, Nagyon Boldog Születésnapot kívánok a DDMT2-nek, és a DDMT2 csapatának! :)
Üdvözletem : istonensap

Most nem értem, aki nem szereti minek ir ide?
Mindenhol ezt akarjátok csinálni.
Én a DDMT2 höz anyit füznék hozzá hogy Grat nekik eddig kibirták. Régen jó volt , de mostanság már nem az igazi . Én már nem játszom de nem ez a lényeg.
Játékba menyetek el valahova azt ünnepeljétek meg hogy 1éves a DDMt2.

Az nembaj, hogy mennyi.
Legalább megdolgozol, én játszottam AspireMt2-n
Német szerver, még mindig van, csak engem ledob ha fellépek.
A Lélekkövet nem lehetett kapni a boltokba, 90 metinekből kellet farmolnod :)
Az volt ám az igazi, és volt P skillem hidd el :) nem is 1..
Üdv.

2010-10-09, 08:49:21 #5 Utolsó szerkesztés: 2010-10-09, 15:29:21 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok!

dani0096   és royalty1995!

Azt gondoltam tudtok kicsit  gondolkozni, használjátok az eszetek.

Napok óta ha ti  ketten rátaláltok egy új topira azt halálra is ítélitek!

Kezdjetek el gondolkozni hogy miért is írom, ha nem megy jelezz! Segítek!

Köszönöm

ui: Boldog szülinapot DDMT2  

Még nincs 1 éves :)
Pontosan ekkor nyitott: 2009-10-09, 09:18:53
És még van 14 perc és 53 másodperc hátra :)

grat a ddmt2-nek
de szerintem is egy kicsit alacsonyak a szorzók
tudom ,hogy miért lett ilyen kicsi

Bolgod születésnapot,DDMT2-ő!
Jó lenne olyannak látni,mint régen!
És mindenki volt kispistike!

Igen, 1 éves lett a szerver. De amit végig olvastam az előttem írok többségét, sokan ismét negatívumokat kezdtek el írni. Nem tudom egyesekkel hol van a gond, de miért kell még ebbe a témába is beírni mit akartok???
Miért nem jó nektek az ami van?
Egyszerűen nem értem ilyenkor az embereket.
Néhány pld:
-Kell szorzó. Ha felteszem 500% lenne a szorzó akkor a 600-ért sírnátok.
-Kellenek új fegyverek. Az részletkérdés ugye, hogy a dd-s liensben nem látszanak. Csak ugye tegyék már be. De ha mégis betennék, akkor meg az lenne a baj, hogy nem látszik!!!
-Sok a "Kispistike". Mert egyesek szerint ugye erről a GM-ek tehetnek.. Ilyenkor megnézném, ő mit tenne egy GM helyében. Mert a 99%-a 2 napnál nem bírná tovább az is biztos.
-Nem tudsz ütni a mountokról. Régen azért sírtatok, hogy nincs állat, amin lehet lovagolni. Erre tessék, megkaptuk. És máris elkezdődött a nekünk semmi se elég cirkusz. Ha már van mount ugye, akkor már ütni is kell róla!
Néha elgondolkozok azon, hogy velem van e a baj, és én látom e így egyedül a dolgokat?
Nem tudom, de szerintem sokak magukba nézhetnénk, és elgondolkozhatnának..
És vegezetül:
Gratulálok hogy 1 éves lett a szerver:)
Cassy

Sziasztok!
Hát igen egy éves lett a ddmt2!!!

Boldog születésnapot!!!!! <333

grat a ddmt2-nek :D de ténleg kicsit lehetne nagyobb a szórzo

2010-10-09, 12:03:00 #12 Utolsó szerkesztés: 2010-10-09, 12:06:26 Szerző: [GA]Dorka
Hello Mindenkinek!!!Mért van az hogy a weblapon nem tudok bejelentkezni??am boldog szülinapot DDMT2--Alegjobb szeró...:)
S1 en ellopták a karim:( ha vkinek fölös S1 es karija az irjon lécci!!!a válaszólóknak elöre is köszi!!! ja és PM ben irjatok pls!!!Köszi-köszi!!

Aki "ellopta", megváltoztatta a jelszavad valszeg. Máskülönben a karakterkereskedelem még mindig nem megengedett.

2010-10-09, 12:05:23 #13 Utolsó szerkesztés: 2010-10-09, 12:06:58 Szerző: [GA]Dorka
Miért akarnak az emberek 5 nap alatt 99-esek lenni? Attól menő valaki, hogy lvl99? P szerver ide vagy oda...nektek nem kell egy kis játékélmény, hogy elmondhassátok, megküzdöttetek érte? Tudom, h ez nem a HU szerver, mégis ahhoz hasonlítom...hol/hogy jut el az ember mittomén 1 hónap alatt ott 99-re? Sehogy!

(Utána meg az lenne, hogy "jaj, 99 vagyok, és csak állok map1 főtéren")

Boldog szülinapot nekünk, és azon playereknek, akik kezdetektől velünk vannak, és/vagy azoknak, akik nem hisztiznek.

Sziasztok:)
Boldog születésnapot DDMT2!!!!!!!    
Amúgy nekem semmi bajom a szerverrel.Szerintem jók a szorzók és jó a társaság.
Üdv:Frezer:)

Idézetet írta: [GA]Dorka Dátum 2010-10-09, 12:05:23
Miért akarnak az emberek 5 nap alatt 99-esek lenni? Attól menő valaki, hogy lvl99? P szerver ide vagy oda...nektek nem kell egy kis játékélmény, hogy elmondhassátok, megküzdöttetek érte? Tudom, h ez nem a HU szerver, mégis ahhoz hasonlítom...hol/hogy jut el az ember mittomén 1 hónap alatt ott 99-re? Sehogy!

Boldog szülinapot nekünk, és azon playereknek, akik kezdetektől velünk vannak, és/vagy azoknak, akik nem hisztiznek.

Szia Dorka!
Nem vitázni akarok,csupán a véleményem.
Nah szóval az oké,hogy maradjon kicsi a szorzó.
De ha valakinek például nincs annyi ideje játszani hogy normálisan fejlődjön.
És egyszer csak azt veszi észre,hogy "hopp ez már 90+os ezt,hogy?
Hiszen később kezdte mint én".
És akkor nem azért hagyod abba mert 99es vagy.
Hanem hogy még mindig ott tökölsz 86on.
Szerintem inkább jobb a csúcson abba hagyni(ez esetben a 99es szinten)
Mint 80+on

2010-10-09, 12:22:11 #16 Utolsó szerkesztés: 2010-10-09, 12:24:38 Szerző: [GA]Dorka
Idézetet írta: S4JT Dátum 2010-10-09, 12:14:20
Idézetet írta: [GA]Dorka Dátum 2010-10-09, 12:05:23

Szia Dorka!
Nem vitázni akarok,csupán a véleményem.
Nah szóval az oké,hogy maradjon kicsi a szorzó.
De ha valakinek például nincs annyi ideje játszani hogy normálisan fejlődjön.
És egyszer csak azt veszi észre,hogy "hopp ez már 90+os ezt,hogy?
Hiszen később kezdte mint én".
És akkor nem azért hagyod abba mert 99es vagy.
Hanem hogy még mindig ott tökölsz 86on.
Szerintem inkább jobb a csúcson abba hagyni(ez esetben a 99es szinten)
Mint 80+on

Téged az érdekel, hogy más esetleg nagyobb lesz, mint te? Épp te írtad az okát. Mondogasd magadban olyankor, hogy XY-nak volt ideje fejlődni, neked meg nem. Irigy meg pláne ne legyél. Képzeld, én hónapok óta 95 vagyok a karimmal (nem felhúztam kóddal, hanem rendesen fejlődtem, mint mások), és nem zavar h sokan nagyobbak nálam.
Aki meg azért abbahagyja, mert XY gyorsabban fejlődött, mint ő, az egy idióta. :) Akkor nem is való ide játszani. Sőt, nemcsak ide nem való, máshova sem. :)

A témáról meg ennyit. Ez nem az a topik, ahol erről kell beszélni.

2010-10-09, 12:26:28 #17 Utolsó szerkesztés: 2011-04-15, 08:36:35 Szerző: [MOD]Niix
Boldog születésnapot a DDMT2-őnek!
[GA]Dorka four ever!

Gratula ddmt2 és továbbra is sok sikert és kitartást kívánok nektek.
Egyben köszönetet is szeretnék mondani hogy általatok sikerült egy nagyon jó barátcságót kötni.
Köszi szépen és Gratula.

Énis csak gratulálni tudok és köszi hogy olyan sok barátot szerezhettem magamnak egy játékon keresztül:) BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT DDMT2^^