WP vs BM~Összevont

Indította evi15, 2010-07-06, 22:20:28

Ez a krites dolog is igaz oda vissza mert a WP-vel is így van ha full krit és egy azonos szintűre. Gondolom egyetértesz.

Na gondolom szoktatok Billiárdozni, Csocsózni meg hasonlók
Hány változata van?
Hogy szoktátok  játszanni?
Kezdéskor megbeszélitek szabályokat
Ennyi
[GA]RajZoL

Szerintem is a BM jobb de nem csaphat 20k-25k-t ez hülyeség!!!!!

Nem tudom :D WP elsősorban PvM kari de LvL 99-es wp-k mostanában verik  BM-eket. De ez fordítva is igaz. Szóval nem lehet tudni :D

Sziasztok. Nekem csak egy véleményem lenne, egyik kaszt sem selejt. Az egy dolog kinek merre húz a szíve(valakinek harcos,valakinek sura.. és sorolhatnám melyik tetszik) Ha egy kasztnak, legyen az sura illetve harcos, a karakterhez való tárgyakat illetve optokat adsz, egészen jó lehet bármilyen kaszt ellen.Ha egy warriornak. Én személy szerint, WP és BM surákat. jobban inkább a WP surát. Nem vagyok valami hyperaktív játékos, kicsit nyugisabb mint a többi :) Most egy WP-ben gondolkodom BM-et már meguntam mindenkinek az van gondom nem lehet vele mivel WP-nek is int kell szóval BM cuccok bőven használatosak rá:)

Köszöntem a tanácsaitokat.
Sziasztok.

BB

Sziasztok! Találtam egy videót ami cáfolja azt, hogy a WP nagyon rossz PvP-re!! Tessék:

http://www.youtube.com/watch?v=ZxAYadezwJM

Lenne egy véleményem ha megengeditek.

Én anno mikor nem váltottam BM-be (lv.98 99%-nál)
nagyon megvoltam elégedve a WP Surámmal PvP-be Varázskioltással kezdtem és nem nagyon volt ellenfelem :)

Semmi értelme ezeknek a 40 sorol válaszoknak mert a 2. sornál már megunják az olvasók :'D
A lényeg hogy BM Vs WP 1értelműen hogy BM.
WP meg fejlődésre is.
Igaz nem sok értelme van hogy jobb a fejlődésre mert BM is simán visz 1 lélek termet.
WP max lélek 3 farmolásra jó :)

Azért én ennyire nyíltan nem jelenteném ki, hogy BM jobb, mint a WP. Sok mindentől függ, hogy ki melyikkel jobb. Például, hogy ki, melyiket tudja jobban felépíteni. Sok WP bizonyította már, hogy egyáltalán nem gyengébb. Sőt..  Minden kaszt ugyan olyan erős, igaz, h nem teljesen fair a többi kaszttal szemben, hogy a BM-nek ott a láng lélek. De ettől függetlenül szerintem semmivel nem erősebb a BM, minden csak az optolástól függ.
[color=white]♥ Niix & Wolfy ♥
[color=white]♥ THymea, Aegist, Brett, ♥ [/color]
[color=yellow]Wolfy tesó nagyon hiányzol! :([/color]

2011-12-24, 10:21:29 #29 Utolsó szerkesztés: 2011-12-24, 10:23:04 Szerző: sanyi666
Idézetet írta: springel Dátum 2011-12-19, 15:21:18
Semmi értelme ezeknek a 40 sorol válaszoknak mert a 2. sornál már megunják az olvasók :'D
A lényeg hogy BM Vs WP 1értelműen hogy BM.
WP meg fejlődésre is.
Igaz nem sok értelme van hogy jobb a fejlődésre mert BM is simán visz 1 lélek termet.
WP max lélek 3 farmolásra jó :)

Hát ezt a kijelentést én nagyban szeretném cáfolni ha megengeded :) .És el is mondom miért..
Minden szerver csak fejlődik bekerülnek ilyen olyan cuccok,harmatok,italok.Már ddmt2őn is megtalálható a sárkányisten védekezés támadást stb..(talán bent van a kezdetektől) Régebben lehet h nem használták pedig ott volt.De mostanában egyre gyakrabban látom h használják.És ha már bejönnének a harmatok is ott lenne a BM-nek vége pvp-ben. Az a tömérdek mágia ellenállás amit össze lehet hozni ellene tönkre tenné az egész sebzését. 1 kő 20%os harmattal +full mágia deffel+1 kis mágia potival 1k sem lenne lehet.(hirtelen nem jut eszembe a neve valamien viz talán Mong.) Az már akkora mágia védekezést nyujt h a BM eláshatja magát... És hopp jön 1 régi kaszt akit mindenki szidott össze vissza h ilyen-olyan pvp ben 1x csak nagy lenne. S miért? Mert aki évek során megtanulta azt a fránya "sz.r" wp-t kezelni optolgatni stb most igenis nagy előnybe lenne. A WP sura 1 magas ák-s méreggel full átható találattal mellé 1 kicsike kis krittel is nagyon is nagy csodákra képes higyétek el nekem :)
Most nemrég játszodtam  1 hasonló szerevren mint ddmt2 kb annyi különbséggel h voltak harmatok  és sárkány isten cuccok ingyen és tádááááá mindenki jött a BM el én meg voltam a kis "sz.r" WP vel és csak csodálkoztam h mi van ezzel a WP vel h megveri a nagy BM eket...

Szóval én ajánlom h gondoljátok át ezt a dolgot alaposan :)

Azért nagy szemétség[már bocsánat] ,hogy a wp direkt meglett gyengítve:S

A Wp az abszolút top1 kaszt:)a top1 wp kb 4-5k-t hagyhat a top1 bm re!De a wp az abszolút top1 kaszt!CSak kiszúrás az,hogy a félelem a wp-nek csak dísznek van mert nem véd...Bárki megmondja,hogy ténylegesen is védjem 2 perc lenne megcsinálni!De nem mert igy abszolút top1 kaszt lenne:SDe azért meglehetne mert wp állati kevés van!

WP és BM ugyanolyan cuccokkal sosem fog verni BM-et, kritelhet akár az összes skillje is WPnek.
Mire leszedi (ha egyáltalán sikerül) a védelmet, addigra wpnek max fél élete marad.
Így semmit se lehet kezdeni egy 8Duplás és full kard defes bmel szemben.
Higgyétek el, ez tapasztalat.
A top 1 WP sorait olvastátok.XD

Szerintem a WP lazán elássa a BM surákat... Én eddig akárhány szerveren toltam , szinte mindig a WP-m nyert rengeteg BM ellen.
Na most gondolkozzatok el azon is, hogy a full s.isten cuccok meg a harmatok meg az egyéb potik csodákra képesek! nekem minden tárgyamba benne volt a Mágia védelem+ harmat+ egyéb mellett egy full kasztos BM sura KRIT KÖVE 1.1K volt.. Szval elástam..

Ramiz

2011-12-26, 17:46:49 #33 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:17:34 Szerző: [MOD]Bluebell
WP eszméletlenül le van gyengítve.
Félelem nem véd semmi ellen.
Pedig ha védene, pl. mágia ellen is, akkor az ütései miatt top1 lenne mindenben.
Lekapod a bm védelmét, ütöd ezerrel, átható krittel és tádá.
Csak nem véd a félelem mágia ellen, tehát ez...
Meg régen magyaron bugos volt az elv. penge, úgy javították ki, hogy a kiírt értéket lejjebb vitték.
(Mert nem adta meg megfelelően...(Kevesebbet adott, mint kiírt...) )
Kedves SÉ nyelő GF így tartja kordában a WP-ket, hogy több wari, azaz több Sé jöjjön.

Üdv.

A félelem fejlődésre ér valamit ? :D

Sziasztok!
Én véleményem:
WP: egyszerre jó PvM karakter és PvP is...Ez a karakter olyan embereknek való,akik szeretnek küzdeni MINDENÉRT.

BM: az igaz,hogy jó PvP-re,de a fejlődése nagyon gagyi...A BM szintén mint a testi keménycsávó01-eknek való...

Ez az ÉN véleményem,nem kell leszólni...

Mint már egyszer leírtam egy témában: egy fullos WP full mágiadeffel (harmat, és egyéb "tuning"), és full áthatóval (itt sem ártanak a löttyök) bőven 1k felett ver ütéssel a BM -re (mmint, ha áthatózik) - Kioltás után még nagyobbat...
Ergo, ha kioltod WP-vel, a skilljeid olyan 4k körül lehetnek (? - nem játszom a szerveren, csupán olyan szerókról tudok tapasztalatot megosztani, ahol NEM volt 6-7 opt.), még neki - a mágiadefes harmattal, és a többi cuccosoddal - nagyjából 2.5k a sötét köve... A lélek kb 2.5x kevesebb, azaz 1k... Nos, ha full áthatód van, nagyjából annyiszor csaphatsz rá kb ekkora összeget, mint ő rád lánglélekkel (lehet, többször is > zöld poti)... A skilljeid viszont - karddefes harmat hiányában - valamivel nagyobbat ütnek rá, mint az övéi rád...
Mindigis BM párti voltam (sig-emben is láthatjátok), de a szomorú tény az, hogy egy fullos WP bizony szépen el tud bánni egy fullos BM -mel...

Z3D

Naiv emberek mindenhol...

WP sura:

Fegyver: 10 demi 12 int 10 krit 10 athat 20 varisebi/12 ero
Sisak:10 8 tamadoseb 15 Magia(vagy 10,nem vagom....) es esetleg egy 3-5% mereg...
Nyaklanc:10krit 2k tp 5-8% ajulas 10-15(?)kard (mennyei konny)
Cipo:10krit 2k tp 5-8 ajulas 10 kard (eksztazis)
Fules:10 demi 10-15(?)kard,ketkezes (ebenfafules)
Karos:10 demi 10 athat 10-15(?) magia es 1.5-2k tp
Pajzs(bm ellen): 12 int 12 ero 10 demi Immun 12(?) eletero
Vert:10-15(?)kard,tp veszteseg,varazssebi

+ harmatok...Lehetetlennek tunnek az item osszeallitasok,de ha penzes vagy,beszerezheto.....Mivel nincs lehetetlen,es akarmit belehet optolni....minden csak kitartas es akarat kerdese....ezzel a buildel bm-et 100% vered...meg ha o is fullos akkor is :)