"A magyar lvl 99-esek"!

Indította Ichirio, 2010-10-02, 09:38:13

Sziasztok.
Elérte Nyusza a magyar metinen a 99 szintet. ő a 2. QQRIQ után.
QQRIQ-Pegasus
Nyusza-Auriga

Mi a véleményetek róla.?

2010-12-02, 18:12:53 #61 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:53:10 Szerző: [MOD]Bluebell
Kory LVL UP 99 :D Grat neki!

2010-12-04, 18:01:52 #63 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:54:19 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok én is csak gratulálok QQRIQ-nak, aki ki tartott a gép elött enyi idöt de még azon esett le az állam hogy WP SURA nem például harcos mert gondoltam hogy a harcos keményebb mint a sura FEJLÖDÉSBEN (de eszt csak én gondoltam :P)nah akkor továbra is gratulálok a kitartásáért :D

Gratulálok QQRIQ-nak, én lvl 67en meguntam és abbahagytam a játékot magyaron, pedig mégcsak nem is játszottam olyan sokat.
Most is csak véletlenül tévedtem ide fel.

2010-12-04, 18:19:40 #65 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:54:32 Szerző: [MOD]Bluebell
Grat mind a 3. nak ^^ =)...
Én még pl. a DDMT2-n sem tudtam elérni a Lv.99-t xD
Na jó , mondjuk ők régebb óta játszanak, de én sem egy kevés időt töltöttem a DDMT2-n ... ;)
Hát csak Gratula   xD

UI.: P34nKiller , a WP sura 100x jobb fejlődésben...
WP sura : Erős támadás , kiváló védelem... :D
Harcos: Vagy erős támadás, kevésbé jó védelem, vagy jó védelem, gyengébb lassabb/gyengébb ütés

2010-12-04, 22:15:18 #66 Utolsó szerkesztés: 2010-12-05, 00:43:00 Szerző: [TMOD]Niix
Szia.én is játszottam a magyaron de nagyon nehéz 43-ason elakadtam és nem megy tovább(pedig mob elleni vagyok)és még igyse szóval csodálkozok hogy QQRIQ ijen türelemmel végig csinálta mind a 99színtet GRATULÁLOK neki:)(Y)

Gyerekek Kory is meglépte a 99. szintet testi harcosként tudotommal!

Gratulálok Kory-nak:)

2010-12-05, 09:03:58 #68 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:54:53 Szerző: [MOD]Bluebell
aquillán nyusza is lv 99 lett
de pegán vlagyimir is mingy 99 lesz.
By:GH
Az élet ragyogó, akár egy drágakÅ', ám törékeny is, mint az ablaküveg, Ám ne feledjük, ami törékeny, az nincs feltétlen

Csak Gratulálni tudok QQRIQnak, Nyuszának és Korynak ehez a kitartó kemény munkához amit végig vittek!

Nem kis teljesítmény! :D

Nagy kockának kell lenni ahoz hogy ekkora lvl-t elérjen ! Egyébként Grat nekik

Idézetet írta: NarutoKun Dátum 2010-12-12, 20:05:27
Nagy kockának kell lenni ahoz hogy ekkora lvl-t elérjen ! Egyébként Grat nekik
Hát csak gratulálni szeretnék nekik...
Amúgy ehhez nem kockaság kell hanem önbizalom,kitartás + beosztani hogy ma felmegyek eddig és farmolok ennyi yangot
Én is ezt csinálom

Hát most nézem hogy már Vlagyimir is 9
U.I.:és Altairon lekvar is mindjárt 99 es lesz :')
“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi   
sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.”
      [color=black]Albert Einstein[/color]

Vlagyimir LvL up 99 :D Grat neki

2011-01-02, 12:09:52 #74 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:55:14 Szerző: [MOD]Bluebell
Lekvar is 99 lett..És szerintem pár hét és Szti is eléri.Én neki szorítok a legjobban,mert őt ismerem már nagyon rég óta

Sziasztok

Amúgy elmondom nektek Dracon volt egy olyan 54-es BM sura aki minden GM-et vert
De miért is?
Több millió forintot költött a játékra
Full +9-es 2K TP-s nagyon durva optolású kari volt
És bannolták mert azt hitték hogy hacker volt.
De kiderítették hogy nem volt hacker de mivel kitörölték az accot nem tudták vissza adni.

A másik fele
Az a Draco 75-ös karakter nem más mint Divinitusz aki 18 millió forintot költött a játékra.
Őt egyszer azért bannolták mert egy nap alatt felhúzt a céhét 1-ről 20-ra
És azt hitték hogy hacker.
Pedig úgy húzta fel a céhét hogy egy űber nagy kocka volt.

Szóval nem akarom szidni a magyar metin2-őt mert én is sokat játszottam a Dracon és Pegazuson.
Csak a GM-ekkel anyi bajom volt hogy igazságtalanok voltak néha.
Na mind1 ez nem rám tartozik.
Már Divinitusz és a megnem nevezett BM sura rég 99-es lehetett volna Dracon.
És azon kívül és már Flash72 Nova és Buldózer is már 99 lehetne ha nem hagyák abba.
Egy kis felvilágosítás Dracorol.
Köszönöm hogy elolvastátok

2011-01-09, 22:53:30 #76 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:55:32 Szerző: [MOD]Bluebell
OFF:

Ez az egyik része a dolognak. A másik pedig az, hogy Divinitus volt a srác neve és nem Divinitusz. A másik pedig, hogy senki nem hiszi el, hogy 1 nap alatt felhúz hack nélkül egy céhet 1-ről 20-ra...magyaron lehetetlenség annyi expet összeütni 1 nap alatt...akárki akármit mondd ezt AKKOR SE LEHET MEGCSINÁLNI. És mellesleg Divinitus MasterXP-vel egyetemben német származású és nem magyar...szóval szerintem felesleges idekeverni őket...(Csak azért jegyeztem meg, hogy németek, mert bár soknak tűnik eléggé az a pénz de tőlük talán ez nem is annyira sok...)

Mellesleg magyaron a GM-eket nem nehéz elverni, mert szinte semmi cuccuk nincs csak 66os vért meg 65ös fegyver  +9-esek..optok és egyéb dolgok nélkül, még az is nagy luxus nekik ha P-s skill-t kapnak.(Szóval szerintem az az 54-es kari is csak a mese része.)

Csak ennyit szerettem volna...

ON:

Maxrespect azoknak akik végigcsinálták a 99-et. Én azért kíváncsi leszek, hogy ezután mihez is kezdenek. Jöhet a PvP optolás vegy esetleg egy új karakter?

Ui.:
Draco a múltam...
Auriga a jelenem...

És a jövőm...??? Talán majd az a bizonyos 6.szerver

2011-01-10, 11:48:19 #77 Utolsó szerkesztés: 2011-01-10, 11:50:14 Szerző: nyami
Csatlakozom az előttem szólóhoz :) Egy nap alatt 24 órában játszva sem ütsz annyit ki, hogy 1ről 20 legyen a céhed.
Amúgy az összegre visszatérve:
Annak idején, mielőtt még meguntam gf-et ;) átlagban 500ezer-1,5 milla között költöttek über-kocka emberek a játékra 75-85 közötti szinten. Azért ezt írom mert erről tudok nyilatkozni, természetesen neveket nem említenék :) (Pegazus szeró)
18 millió forint elég nagy túlzás :D Arról az időről beszélek, besorolás miatt, amikor még a max lvl. 86 volt. Bár az is tény, hogy volt aki akkor már 2 milla felett járt, nem tisztem bárkit bírálni, de úgy gondolom azért ez már túlmutat a normális szinten :)

Amúgy nagyon helyesen úgy kezdődött, hogy a gratulációkat ne ide, ehhez képest minden 2. hozzászólásban ez van. :D

Kihangsúlyozom saját véleményem:
Furcsának tartom, hogy valakinek azért gratulálnak mert a számítógép előtt éli a teljes életét :) Nem egy követendő példa. Ettől függetlenül tényleg igen nagy teljesítmény. Bizonyára aki játszott/játszik nagyobb szinten gf-en tudja, hogy ez mennyi lemondással jár. Szerintem jó, hogy egy játék közösséget tud alkotni, de nem mindegy mennyi részt veszt ki az életedből.

Szintén példa nélkül említve, van aki másfél éves gyerekkel, anya szerepben napi 15 órákat játszik. ...vagy éjjel azért marad fent, hogy meglépje a szintjét és úgy megy el dolgozni semmit nem aludt. Nagyon sok ilyen és ehhez hasonló van. Tapasztaltam.

Az ő dolguk mivel szúrják el az életüket vagy miben találják meg a boldogságot a valóság helyett, de szerintem nem kellene piedesztálra emelni a nevüket, ahogy ezt elég sokan teszik :) Nyilván ez annak szól, aki így tett, nem kell százával irkálni "Én nem emeltem..." :D

Grat neki.De szerintem a metin2 HU Pegasus szerverén már nem éri meg játszani,mert már megvan három 99es is és igy már nem lehet velük versenyezni.

Nicsak Nicsak... QQRIQ-t megelőzte Vlamigyir