"A magyar lvl 99-esek"!

Indította Ichirio, 2010-10-02, 09:38:13

Hamarosan nem csak QQRIQ-ról fog szólni ez a topic :)
Nyusza és elég rendesen bandukol a 99 felé :) a héten várhatóan meglesz neki a 98 :)

2010-10-05, 17:22:20 #21 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:47:32 Szerző: [MOD]Bluebell
Gratulálok nekik elismerésem.
(Én 62-nél kiakadtam)

2010-10-06, 12:21:14 #22 Utolsó szerkesztés: 2010-10-06, 12:40:29 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok!

Gondoltam hozzászólok a témához egy kicsit ha nem baj .
QQRIQ- nak gratulálok eme szép teljesítményhez és mindemelett a nagy kitartáshoz a magyar metinen játszó alattomos és gusztustalan emberek miatt, ő egy igen tisztességes és normális játékos.

Talán nem ide tartozik de a buta kisgyerekek találgatása végett elárulom nektek a nagy titkot.
Nyusza egy nem fiatal nő aki a kisgyermekét otthon nevelgeti mindemelett van bőven ideje játszani amíg a gyerek alszik stb.
Ilyet hogy a palija GM stb ez nagy butaság, ez a gyerekek hatalmas nagy butasága illetve tudatlansága.
Gondolom nem nagyon ismeritek a magyar metin szabályzatát és GM rendszerét stb.
Ott egy gm még magának sem tud és nem is csinálhat semmi tárgyat nemhogy másnak sőt segíteni sem tud sehogy.
Nyusza és a Valós életbeli férje nem kevés pénzt költenek a játékra de ezért a pénzért ők meg is dolgoznak elég keményen, mivel minket lakosokat szolgálnak és védenek. Csak hogy ne írjak róluk semmi pontosabb konkrétumot mivel ez teljesen magán életi dolguk ami nem tartozik nagyon rátok.
Így ez a dolgot bátran elfelejthetitek hogy a barátja GM stb. Aki ilyen butaságot állít ajánlom neki a minimum 8 LMI elvégzését vagy egy jó pszichológust. De ha még ez sem segít és van elég tudásotok jelentkezzetek GM-nek a magyar metinre meglátjátok ami ott történik nem gyerekjáték, nem úgy van mint a kis tört szervereken hogy azt csináltok amit csak akartok.
Erről a témáról röviden ennyit szerettem volna.

Még egyszer gratulálok QQRIQ- nak szép teljesítmény.

ÜDV: MED2

/töröltem/

Én is csak annyit tudok mondani hogy grat, olvastam az előző véleményeket látam olyat is hogy valaki 3 éve magyar metinezik azt ugyan nem tudom hogy hogy amikor februárba volt 1 éves a metin, QQRIQ is akkor kezdte kb mikor elindult a magyar metin egyedüli  pegaserverrel, meg még pár régi jó arc (Zrínyi kb a legelső ember volt , DarkPowers, Harcos0602"jómagam Kemenyati, Bence1999 és még sorolhatnám ..:)

Gratulálok^^

Nagyon szép teljesítmény.Sok idő be telt de azért szerintem mindenkinek példa értékű aki ennyire kitartó.Nem sok ember ilyen ember szaladgál a világban.Még 1x gratulálok QQRIQ.    EZ IGEN!!!!=)

2010-10-14, 17:26:51 #25 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:47:59 Szerző: [MOD]Bluebell
Én már egyszer kifejeztem itt gratulációmat nem is azért írok most h megint leírjam.Hanem mert szerintem ez szép szép teljesítmény és most itt a játék világában mindenki felnéz rá h "úristen elérte lvl99 jajj mindjárt elélvezek" de mondjátok meg nekem légyszives h mire jó ez h beleölnek ezreket,tízezreket sőt vannak akik százezreket???Hmmm???Kikapcsolja kikapcsoljátok v kikapcsolom a gépet és kész vége nincs ott a karakter a való világban vagy vagytok vagyok.Nem azt mondom mert szép teljesítmény és grat neki de mondjátok meg h ez az ember mikor felkel a gép elől akk mit csinál???Az ilyen ember szerintetek valaha felfog kelni a székből és fog csinálni bármit is ami hasznos lehet a társadalom számára???Mert őszintén szólva én nem nézem ki belőle hiába nem ismerem.Én is toltam sőt szoktam is tolni néha de én melette járok iskolába,dolgozok élek egy hétköznapi életet amit ő sztem nem él csak a gép előtt ül és ott elégíti a vágyait.Sajnos az ilyen emberek általában(tetszik nem tetszik) vagy gazdagok és megtehetik h költsék a pénzt v pedig hatalmas koczkák akiknek a szülei adják pénzt(kortól függetlenül).Nem tom ki hogy van vele de nekem ez a véleményem.De azért grat neki érte.

Ui:Bocs ha vkit megbántottam v megsértettem saját meggyőződéseit.Bocs a helyesírási hibákért is.

By:Exes,Exes02,Lacee

2010-10-15, 07:26:46 #26 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:49:02 Szerző: [MOD]Bluebell
Mától újabb 99lv-s taggal bővűlt a Magyar szerver, ugyanis Nyusza a tegnap éjjeli órákban Aquila szerverén elérte a játék végét :)

Csak gratulálni tudok mid két embernek.Szép teljesitmény.:)

Nyusza is 99 lett grat neki :D

Ígywan:)GRAT Nyusza!

A köwetkező 99es biztos wagyok benne hogy a pegazus szeró legjobb testije:Kory lesz:)

QQRQ tuti nem olyan. ismerem, jófej :)

a sok idióta meg nem is jut el odáig :) 1 jutott el 90+ ba Kriszu de ő meg is kapta a büntetését :D

2010-10-16, 17:26:22 #31 Utolsó szerkesztés: 2010-10-16, 17:36:27 Szerző: nyakogASD
QQRIQ előbb lett 99:)am nem beszólásból mondom és nyusza lebecsüléséből de ha Proteust nem bannolják ő már rég werné a 99et:D

Vlagyimir és SzTi wisszawettek:)jah és ittwan az hogy ha Kriszut nem bannolják akk ez és ezwan:)nembiztos^^

Köwetkező 99es játékos pedig :Kory lesz:)(szerintem)

Üdw:Rooney/Sk1zoFrEEn

SzTi, nem vett vissza, csak egyszer fejlödik, egyszer yangot gyüjt.Jó haverom.Mellesleg Szti sokkal késöbb kezdte ezt a kariját mint mikor kezdödött az egész draco.78-ig annyira simán ment, hogy az hihetetlen..Persze sok pénze benne van, de ha megteheti:)

Gratulálok... én is neki!

Gratulálok Nyusza! Ugyan már a másik topicban is megtettem,de ez a legkevesebb. Ezt most mindenkinek szól: Nyuszánál kitartóbb embert keresve se találhatsz a metines játékosok sorai között,de amiért én igazán tisztelem az az,hogy sikerült 'embernek' maradnia. (aki ismeri tudja miről beszélek) A rossz nyelveknek meg annyit,hogy a legtöbben még csalással sem tudnának felmenni 99-es szintre,hogy mennyit költ rá az meg mindenkinek a szíve joga és igen megvan az okotok irigykedni rá.
Nasu

Kory mindjárt 99-es :)
UI: Gratulálok Nyuszának és QQRIQ-nak is

2010-10-18, 14:14:13 #37 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:49:41 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!
Igen egészen biztos hogy Kory lesz a következő lvl 99.
Mivel nemrég fejlődött 98-ra ezért még a héten szerintem meglesz a 3. 99-es a metin2.hu-n.
Amúgy szerintetek mi buzdította a népet a fejlődésre,a 99lv megszerzésére értem...
Szerintem QQRIQ látványos fejlődése,és egy kis "küzdelem" alakult ki köztük,hogy ki mikor szerzi meg a 99lv-t.(Szerintem.)
Hát kiváncsi vagyok a ti véleményeitekre is.
Brut
UI:Aki aztmondja hogy 90+ hoz hackel lehet csak eljutni,az bolond.

Már Nyusza is 99-es. :)

És udjátok mi a szégyen? Az hogy asmodeus is szarik rá QQ-ra...Más szervereken minden 99-es King vértet meg egy arany amulettet kapott, és QQ mit kapott? SEMMIT! Abba a topicba ahol QQrol irnak ogy QQ lett, oda is asmodeus nem méltóztatott írni, még annyitse hogy gratula. Szégyen a magyar metin2...ilyenkor jobb a ddmt2 mint a hun.

2010-10-18, 15:08:59 #39 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:50:09 Szerző: [MOD]Bluebell
Idézetet írta: haveltomi Dátum 2010-10-18, 14:14:13
Sziasztok!
Igen egészen biztos hogy Kory lesz a következő lvl 99.
Mivel nemrég fejlődött 98-ra ezért még a héten szerintem meglesz a 3. 99-es a metin2.hu-n.
Amúgy szerintetek mi buzdította a népet a fejlődésre,a 99lv megszerzésére értem...
Szerintem QQRIQ látványos fejlődése,és egy kis "küzdelem" alakult ki köztük,hogy ki mikor szerzi meg a 99lv-t.(Szerintem.)
Hát kiváncsi vagyok a ti véleményeitekre is.
Brut
UI:Aki aztmondja hogy 90+ hoz hackel lehet csak eljutni,az bolond.

Szia!

Kory nem mostanában lesz 99 hiába 98=)

Minap beszélgettem wele(pontosabban tegnap este)miwel DWC-t akartam tőle wenni..nade a lényeg:
2hét múlwa terwezi a 99et HA meglesz addigra a Gszáguldás miwel csak M-es
=)ha nem,akkorpedig későbbre halasztja!