Adobe Photoshop ( m )

Indította heveyguns, 2010-09-24, 15:51:20

hááát...
a mondat első felében kételkedem egy kicsit  :-*
a brush mappám 830 megás a style pedig 540 (jééé a gradient csak 10?)
nem tartom jó ötletnek ezt mind berakni a ps saját mappáiba.
egy esetleges rendszerösszeomlásról már nem is beszélve.
gyűjtögetni kell ezeket!

Az enyém nem fog összeomlani :D
Azért neked is volna mit publikálni ahogy elnézem :P

Szerintetek így elsőre teszteltem Roxanne fájljait mennyire lett jó rossz (negatív kritika is érdekel :D Normálisan leírva)!

minél többet nézem annál inkább nem tetszik.
a legrosszabb benne az elképzelés.
onnan már teljesen mindegy milyen lesz a kivitelezés.
a hátteret még értem és talán a felirat is passzolna hozzá
de azok az eltorzított figurák a négy sarkában, na az vmi szörnyű.

2014-04-07, 21:05:03 #704 Utolsó szerkesztés: 2014-04-07, 21:22:31 Szerző: Ezion
azok nagyon nekem se tetszenek, de azért köszi :D

Szerk.: elképzelés nem is volt csak próbálgattam ha már letöltöttem játszok is vele alapon és ez jött ki :D

Szerk2.:Esetleg így :D

Vélemény?
Negatív ,építő kritikákat várok el inkább.  :)

Idézetet írta: [SMOD]Brett Dátum 2014-04-07, 20:56:35
minél többet nézem annál inkább nem tetszik.

:DDDDDD

@Ezion: Próbálj meg szerintem valami letisztultabbal kísérletezni. Eleinte én is minél több dolgot próbáltam összezsúfolni egy képre, aztán rájöttem, hogy a lehető legrosszabb taktika. Először kevés dologgal kell tudni jól bánni, és ha az sikerül, onnét a zsúfoltabb képek is jobban fognak sikerülni. Nálam legalábbis valahogy így volt, aztán lehet van, akinél pont fordítva  ::)
//Azt ne nézzétek, amik a publikálásomban vannak képek, mert az össze-vissza kattintgatás eredménye volt, és nekem se tetszik

@Extend: Szerintem menő, bár nem értem, hogy került oda az üveg ahhoz a teljesen más anyaghoz

Idézetet írta: Roxanne Dátum 2014-04-08, 15:30:40
@Extend: Szerintem menő, bár nem értem, hogy került oda az üveg ahhoz a teljesen más anyaghoz

Az azért van úgy, mert szerettem volna feltüntetni egy amolyan törést. Azért vannak a betűk is megtördelve néhány helyen.Ha a törés effektet hozom fel, akkor onnan már gondolom tudod miért van az ott :)

Idézetet írta: Roxanne Dátum 2014-04-08, 15:30:40

@Ezion: Próbálj meg szerintem valami letisztultabbal kísérletezni. Eleinte én is minél több dolgot próbáltam összezsúfolni egy képre, aztán rájöttem, hogy a lehető legrosszabb taktika. Először kevés dologgal kell tudni jól bánni, és ha az sikerül, onnét a zsúfoltabb képek is jobban fognak sikerülni. Nálam legalábbis valahogy így volt, aztán lehet van, akinél pont fordítva  ::)
Köszönöm meg fogadom a tanácsod :D

Idézetet írta: Extend Dátum 2014-04-08, 15:44:01
Az azért van úgy, mert szerettem volna feltüntetni egy amolyan törést. Azért vannak a betűk is megtördelve néhány helyen.Ha a törés effektet hozom fel, akkor onnan már gondolom tudod miért van az ott :)

Az még oké, csak kicsit furcsa, hogy egy teljesen más anyagnak tűnő dologból üveg törik ki. Ha kicsit a felirat is olyan lenne, mintha üveg borítaná, akkor  már valósabbnak tűnne. Vagy az üveg lehetne szürkésebb, nem tudom :D

2014-04-08, 22:12:07 #710 Utolsó szerkesztés: 2014-04-09, 13:11:04 Szerző: Feco
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem PS-el kapcsolatban. Hordozható változatot használok, és mindig szenvednem kell azzal, hogy a dds-t először átkonvertálom, utána szerkesztem, és visszakonvertálom. Valaki nem tud hozzá egy dds plugint? Kerestem, de nem találtam működőt. (CS6)
És arra sem tudok rájönni, hogy amit PS-ben transparent-nek látok, miért fehérként menti el? Erre is megoldást keresek, remélem valaki tud választ adni. :)

Idézetet írta: Feco Dátum 2014-04-08, 22:12:07
És arra sem tudok rájönni, hogy amit PS-ben transparent-nek látok, miért fehérként menti el? Erre is megoldást keresek, remélem valaki tud választ adni. :)

.PNG kiterjesztésbe mented le, és jó lessz.

Próbáltam már több kiterjesztést is, de ugyanúgy fehéren adja vissza.

2014-04-09, 18:36:10 #713 Utolsó szerkesztés: 2014-04-17, 19:33:40 Szerző: Roxanne
https://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop

A fehéredést az alfa csatornán lehet állítani. A fehér az átlátszatlan, fekete az átlátszó, szürke árnyalatok pedig az áttűnés.

Game of Thrones, Daenerys Targaryen

Sziasztok!

Gondoltam készítek valami komolyabbat is, így hát egy tutorial alapján, elkészítettem Tupacról egy képet. :)

Eredeti:

Enyém:

Belinkelnéd a tutorialt?

http://www.photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/drawing/smoke-portrait/

Itt van. :)

Lehet látni, hogy a fejét elrontottam, ugyanis nem szabadna látszódnia az arcának hanem a füstből kellene kivenni, hogy az ő.
A tutorialban a Gaussian Blur-t 6-ra állította. Emiatt rontottam el. Bőven kisebbre kell venni, kb. 2-3-ra és akkor szépen látszik a végeredmény.

hát alulmúltam önmagam o.O
nincs megosztható adat

2014-05-04, 21:10:59 #719 Utolsó szerkesztés: 2014-05-24, 19:18:22 Szerző: Roxanne

A kevesebb néha több.

#GameOfThrones #RedWedding #RainsOfCastamere