Adobe Photoshop ( m )

Indította heveyguns, 2010-09-24, 15:51:20

Sziasztok!

Csináltam egy új képet...Hát ez sült ki belőle! :D :

(Nagyobb képért kattints rá!)
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Igaz nem photoshop hanem gimp

Első ilyen színes képem :D

hamarosan elkészülő szerveremhez:D véleményt és kritikát kérek de csak finoman :D kezdő vagyok

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."

Idézetet írta: botkutya1997 Dátum 2012-05-16, 20:08:55
hamarosan elkészülő szerveremhez:D véleményt és kritikát kérek de csak finoman :D kezdő vagyok
Én is próbálkoztam már mindenféle nonfiguratív meg témától eltérő dolgokat keverni a metinnel, meg is kaptam érte keményen a kritikát. Egy metinszerverhez vagy metines témájú képet csinálsz, vagy semmilyet. De ha egy fát meglátnak a playerek, vágnak egy ilyen fejet: o.O" és továbblépnek..

Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2012-05-16, 20:33:37
Én is próbálkoztam már mindenféle nonfiguratív meg témától eltérő dolgokat keverni a metinnel, meg is kaptam érte keményen a kritikát. Egy metinszerverhez vagy metines témájú képet csinálsz, vagy semmilyet. De ha egy fát meglátnak a playerek, vágnak egy ilyen fejet: o.O" és továbblépnek..

Hát igen lehet:/ és egyébként milyen? ha nem ilyen irányból nézzük?:D
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."

Olyan Harry Potter beütéses

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2012-05-16, 22:19:03
Olyan Harry Potter beütéses
ezen kiégtem. ;D
Amúgy tényleg olyan, szerintem is. :)
Death Aláírás képe viszont nagyon adja.

Egy gyorsmunka a SY-nek. (DeathBat-nak elküldtem) És egy másik szervernek ahol dolgozok. Ilyen képek készítését vállalom!

Köszönöm Distraught-nak hogy megtanított

Gimp alkotás nem nagy munka de nekem tetszik :D

Milyen betűtípust használtál?:D
"összebékül az árnyék a fénnyel
az emlékezet nem törÅ'dik a ténnyel."

Sziasztok.
Csinálgattam magamnak egy siget, kétféle változatban. Szerintetek melyik néz ki jobban?
Ez,

Vagy ez?
"összebékül az árnyék a fénnyel
az emlékezet nem törÅ'dik a ténnyel."

Az elsô kép
Hamarosan...

Sziasztok!

Nekem van egy olyan problémám amire nem tudok rá jönni,hogy miért van.Ez pedig az,hogy az eszköztárnál nincs ott a 3D fül..Pedig az lenne most számomra a legfontosabb alapvető dolog :S.Ha valaki tudja mi baj lehet kérem segítsen megoldani a problémát.

Aki tudna olyan képet csinálni nekem, mint ami Shadow aláírásában van az első kép vagy valamilyen hasonlót az kérem írjon PM-et és megbeszéljük a részéleteket. Nagyon hálás lennék! :)

Sziasztok!
Ma reggel kicsit unatkoztam és próbálgattam 3D-t a PhotoShopban. :)
Ez lett a végeredmény: http://noob.hu/2012/06/25/metin2byhawk.jpg

Hát én inkább a Virtual Tuninghoz értek a Photoshopo-n belül :)
De ha muszáj megcsinálok rajta bármit :)

Hawk nagyon jól sösszehoztad azt a 3D-s képet :)
http://noob.hu/2012/06/25/metin2byhawk.jpg
A kulcs a te kezedben van. Ismerd meg a képességeid, tudd meg hogyan javíthatsz ezeken!