Adobe Photoshop ( m )

Indította heveyguns, 2010-09-24, 15:51:20

2011-09-19, 20:03:33 #161 Utolsó szerkesztés: 2011-09-19, 20:05:05 Szerző: [MOD]Wallace
Köszönöm!! :D Ász lett!

2011-09-19, 23:42:14 #162 Utolsó szerkesztés: 2011-09-19, 23:44:42 Szerző: DeathBat666

Mamuszkának sok-sok szeretettel:))

Idézetet írta: StifleR Dátum 2011-09-19, 17:22:24
alone vagy valaki más egy

LeGoLaSs osat csinálnátok amiben benne van maga legolas és az a gyütü ami az aláirásomban van meg valami extra is jöhet
senki?
Wolfy :(

Senki kicsit tökölősebb 1 egész gépből kivágni 1 embert úgy, hogy emberi formája maradjon

jo na akkor nem kell :D akkor egy akármilyen ij ami beleolvad háttérbe de kivehető :D
Wolfy :(

Nem vagyok nagy PhotoShoppos ,de megkérhetnék valakit ,hogy csinálna nekem egy aláírás képet?:DVannak a Granturismo féle aláírás képek......Amin feka hátérrel középen a kaszt szép efektusos írások....

Valaki tudna nekem ugyan olyat csinálni?Sura kasztos képre lenne szükség...Írások ExpiritusX , Lv.99,  8 dupla sura, Toppos bm ,Jinno  ???

Ez ügyben Gran-tot kérd, én is utálnám, ha valaki az engedélyem nélkül az én stílusomat használná

Valaki megmondaná, hogy hogy kell az aláírásomban levő képet lekicsinyíteni, egy mod kiszedte... szerintem azért mert túl  vagy volt..

[IMG]http://noob.hu/2011/09/20/Loci_banner.png[/img]

ennek a max. képes szabálynak aztán sok értelme van ._. (300 x 400 zsenialitás a köbön)

Hát maga a kép nem sok photoshopot látott, viszont maguk a textúrák photoshopos munkák, ezért szeretném itt bemutatni nektek az új, saját hajstílusaim :)
(Kb egész nap ezekkel szórakoztam, mielőtt valaki hozzámvágná az "ezeket már láttam epvpn" című sablondumát, csatoljon hozzá bizonyítékot is...)

2011-09-20, 18:24:12 #172 Utolsó szerkesztés: 2011-09-20, 19:38:09 Szerző: [MOD]Wallace
Pfúú ezt láttam elöször DeatBatnál. Nagyon jók lettek. Kilensbe is belehet tenni?:D Nagyon teszik  a wari hajak. :D

[color=red] Köszönet Alone-nak.
[color=red]ყვáƒ"ლი,сирење,पनीर,£αšε√π.â,,¢,Î"ðvεηÑ,Ï...яε
[color=red]Nem foglalkozok avval hogy segített "+"-t vagy "-"-t adsz.

☺☻♦♣♠◘○◙â™,♀♪♫☼â—,,►•♠•▬▀

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2011-09-20, 14:54:02

ennek a max. képes szabálynak aztán sok értelme van ._. (300 x 400 zsenialitás a köbön)
kedves alone!
ennek a szabálynak több értelme is van!
minél nagyobb a méret annál nehezebben töltődik be a böngészőbe.
ha egy "kedves" fórumozó tesz be ekkora lepedő méretű képet az még nem gond.
de ha egy oldalon minden hozzászólónak ekkora méretű aláírás képe lenne akkor az már eléggé lelassítaná a böngészést és tök mindegy mekkorta a net sebessége.
arról nem is beszélve hogy elég érdekesen (idiótán) tud kinézni amikor vki egy ekkora aláírással csinál egy egy szavas hsz-t.
privát vélemény hogy aki nem tudja max 400x150 pixelbe "elmondani" amit akar az ne készítsen aláírást.
az itt bemutatottaknak a nagyrésze is inkább banner mint fórum aláírás méret.

Sziasztok!
Valaki tudna nekem készíteni egy képet,mivel nekem lejárt 30 Napos Photoshop CS4 próba verzióm,és szabad Serial Kódot nem találok!
Egy mentál warrior lenne a megfelelő,piros fej kendővel,és epicel,kingel.
Kyandasu a nevem,azt kéne rá írni.
Aki tudna adni nem használt serial kódot,annak nagyon megköszönném.
Kód kreátort,pedig nem használok,mivel ennek a 99%-a hackelt.
A méret mindegy,csak beleférjen az elvárásba.Köszönöm aki elkészítené nekem! '^^
Üdv!

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2011-09-20, 14:31:07
Ez ügyben Gran-tot kérd, én is utálnám, ha valaki az engedélyem nélkül az én stílusomat használná
Az a baj,hogy Grant már nem játszik és nem lehet seholse utol érni!

Eh törölve lett a crackem :D Akinek kell kérje el PM-ben.. Kemény fél órán keresztül töltöttem fel..xD

Nekem internésönel halendát vagymi errort írt, amikor rámentem xd

Sziasztok!
Kész az 1. munkám nem nagy valami de hát na.. valahol el kell kezdeni:)
Kritikát elfogadok :P
http://www.kephost.com/view3.php?filename=21qyfleoqh41a1dylzww.jpg

Valahogy jó helyen kezdted :D, tök mutatós lett, csak az a monoton fekete háttér nem kellett volna :D