Legjobb Kasztokból! DDMT2.

Indította whyadam, 2010-09-21, 17:15:35

2011-02-07, 12:19:26 #60 Utolsó szerkesztés: 2011-02-07, 17:21:26 Szerző: ZsOmBiKiNg21
Tech nezavarjon Eclips surázik :P

Megmondom hogy van ez...
Akár tetszik akár nem..:D

Testi:Top1:Noszferat Top2:ProfX(a kistúlélőxD)Top3:TriPod
Menta:Top1:gekko555 Top2:MentaVegzet,GTO99 Top3:Hát most nem tudok olyan erőset,még régiek közül TheGenesis
Íjász:Crew,Mee
Tőr:Top1:Chemotox Top2:GreenykeRew xD Top3:xXDarkStarOo
Villám:Top1:kisskgeri Top2:xXMage93Xx Top3:ProMage
Wp:Amoderin egyértelmű:$ <3
Bm:Top1:kamiz,Energie Top2:Deed,XElipsSuraX top3:Suraking01

2011-02-07, 12:46:54 #61 Utolsó szerkesztés: 2011-02-07, 12:50:05 Szerző: kadosavoo
Hali...
--Warrior--
-testi:noszferat ProfX Génius Tripod
-Menta:nemtudom:D

--Ninja--
-Tőr:x°DevilProx°D (ez a neve aszemxd),xXDarkStarOo,Chemotox,Antonello,evert nem irom mert őmár nem gamel:S
-Ijász:Crew:D

--Sura--
-Bm:Kamiz,Energie,Suraking01
-Wp:Félvérangyal

--Sámán--
-gyógy:ProMage,kissgeri,xXMage93Xx
-Dragon:---

Köszönöm aki meg emlitett

2011-02-07, 13:58:59 #62 Utolsó szerkesztés: 2011-02-07, 15:36:36 Szerző: Eclips15
Nem sokáig... Ezt elhiheted nekem

Hidd el több fog verni... Ja és híreszteld már el azt is hogy qD7-től is kikaptál a jó múltkorába...

Csak egyet nem értek... sourmone miért topos karakter???Egyáltalán nem TOPOS karakter... Sőt még jónak se mondhatnám...  Meg ott van kamiz is.. ő is topos karakter pvpzni meg nem mer ??? Több száz fullos karakter van ebbe a játékba de mindig csak ugyan azokat írja majdnem mindenki.

Na a nagy TOP1 ProfX most kapott ki tőlem 5:2re .... És ez lenne a nagy top1? Mikor 2 pvp-t vert rám úgy hogy csopizott mással... Kilépett a csoportból érdekes módon  kapott 5pvp-t... Ez közel sincs top1...

Igaz azt mondtam abba hagyom a warit, de most már újra vissza tértem
Eclips15,Pueblo.

2011-02-07, 14:23:10 #63 Utolsó szerkesztés: 2011-02-12, 07:16:37 Szerző: RapidCrewASD
Én csak egyet-egyet írok:
BM Sura: kamiz

WP Sura:SourMone

Ijász ninja:Crew

Tőr:Chemotox, Die

Sárkány:Erisz

Healer: ProMage

Testi:Noszferat

Menta:StrongerBody
[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

Leírom én is a véleményem.:

Testi Harcos.:

-Eclips15(mielőtt abbahagyta a warrit)
-Noszferat(no comment)
-kismeszi(Fura, hogy kevesen írják)
-TriPod

Mentális Harcos.:
-GTO99
-StrongerBody
-gekko555
-TheGenesis(Akárki akármit mond... Ha nem lett volna hülye, hogy bannoltatja magát, akkor benne lenne a Top3-ba...)

Tőr Nindzsa.:
-4everFight(Régen...)
-Chemotox
-ANTONELLO(Tesó : D Holnap tali)

Íjász Nindzsa.:
-Crew
-WarYou(Bár mindig elvertem...)

Villám Sámán.:

-ReQu
-ProDiKaa
-kisskgeri

Sárkány Sámán.:

-CandyDemon(Ha jól tudom akkor most sárkány)
-Dragonfőnix

BM Sura.:

-Energie
-kamiz(Bár alig áll már ki...)
-xEclipsSurax(Bocsi, ha nem így írják...)

KardSura.:
-félvérangyal
-OldSchool(Még nagyon, nagyon régen...)

Ha valaki nem ért velem egyet az írjon PM-t és mondja el a véleményét.

2011-02-09, 16:51:00 #65 Utolsó szerkesztés: 2011-02-09, 16:57:28 Szerző: laci22
Wari/Test:kismeszi,noname124,Eclips15,TriPod
Wari/Menta:gekko555,TheGenessis,StrongerBlody
Sura/BM:Hodito,kamiz,InSuperable,§ura,Energie
Sura/Wp:félvérangyal
Ninja/Tőr:4ever,IhitYou,halmos,Antonello
Ninja/Íjász:Mee,WarYou,Crew
Sámi/Villám:ProMage,Vincenzo,ProLoKe,ReGu,Mage93,kissgeri,ProDiiKaa
Sámi/Dragon:Domina69,Erisz,son,CandyDemon,Pearldrum-még iszonyatosan régen =)
Server:DDMt2
Karakter: CrazySweet (Test Harcos)
Lv:99
Rang:Lovagias
Ló:21, Áfonya <3 *-* :D
Politikai nézetek: Waffen SS :D
<3 88 <3

HalaMadrid volt egy topos sura és ő is INT-tel csinálta.

Mi az a Butaság kő?xD
Wari:Noszferat
Sura:kamiz és SuraManHUN
Sámi:ProMage
Ninja:
Tőr:4ewer
Ijjász:Wadoc
Ez nem vicces de igaz! parapara paaaaaa I'm love in it

Sziasztok.

Az én véleményem
--------------------------------------
BM Sura:Commandos,JeremiDriver,Sakak,Energie,kamiz
Kard Sura:Denim
Testi Wari:Noszferat
Menta:StongerBody
Gyógy Sámán:Vincenzo-t tartottam míg ki nem raboltákReQu
Sárkány Sámán:Erisz
Tőr Ninja:4everFight
Íjjász:Crew,WarYou[Inkább sura ellen erős]

Így ennyit tudnék az erősebb emberkékből^^

wari:kismeszi

sura:kamiz

sámán:vincenzo

ninja:antonello

Eltértetek a témától.... Kapjatok már a fejetekhez, ha van valakinek butaság köve, akkor had használja, sokan ezért hiszik őket GM kiskariknak mert GM köve van, elárulom, hogy összesen 2 GM kő van játékban amit OX-en szabályosan nyertek meg, a jelenlegi gazdák: Noszferat, Alivio. A GMeket is köti egy szabály, hogy nem cuccolhatják fel a játszó karakterüket mármint ha egyáltalán van nekik, úgyhogy ezt a témát lezártuk. És gondolkodjatok el azon, hogy ha nektek lenne ilyen követek ti használnátok e.....
M.

sziasztok :)

sokan elég rosszul vagytok összeszerelve a legjobb fogalmával :)
Ki a legjobb kasztokból? Szedj össze egy szerinted TOP1 surát, majd harcoltasd a szerinted TOP1 nindzsával, warrival és sámánnal.
Most vedd a szerinted TOP2es surát és harcoltasd ugyan azokkal a karakterekkel mint az előzőt... és most jöhet a TOP2 TOP3 sura is.... majd meglátod az eredményt, hogy nem is biztos az a szerinted TOP1es sura a legjobb, mert lehet az a TOP2es elveri mondjuk a warrit és a sámánt 10ből többször és jobban mint a "legjobb". És a legvégén ereszd össze a surákat. :) Akkor hogy is van ez? :) ugye nem is olyan könnyű :)

üdv Fine :)

UI.: Mint Erozim is kérte, ne térjetek a témától :)
[color=black]nem vagyok mindig bunkó, néha alszom is![/color]

Sziasztok!
Nekem lenne egy kis pótolni valóm ebben
egyértelműen kamiz a legerősebb bm sura de robert is egy nagyon erős  :)

2011-02-13, 11:46:46 #73 Utolsó szerkesztés: 2011-02-13, 12:53:27 Szerző: [SMOD]THymea
Teljesen igaza van. :D  Nem úgy fog eldőlni a top1 - top2 hogy a saját kasztjában a legerősebb.. mert lehet hogy a saját  kasztjában elver mindenki de , ki hívja egy XY kaszt és 1-2 skillből beveri.. hát ez már alapjába véve nem top1.. :D
Szóval ezt tényleg egész nehéz eldönteni hogy , ki a Top1. :D Végülis DDMT2ről van szó, és nagyrészük akik Ti szerintetek  Top1 az fórumon is megfordul.. dobjatok össze egy találkát XY helyen és "versenyezzenek" a top1ért.. :D Igaz semmi jelentősége sincs... csak mégis elég rég óa figyelem ezt a témát.. és titeket ez igazán foglalkoztat. :D
Kíváncsi lennék ki is a top1.. Biztos hogy nem Bm sura lenne a butaság kő miatt..
Ezt gondoljátok át.. ;D

A nagy kritnek, hogy most 57k-t vagy 60k-t kritelt  semmi köze az erőhöz, meg hogy ki top mennyi. Megnézném ugyan abban a cuccban(ami ugye 5erő 10kaszt elleni vagy 5int 10kaszt elleni) mit ér egy full duplás ellen :D Szerintem? Szerintem annyit, hogy haverommal teszteltük, full 5int 10sura cuccba volt, nyomott belém 4,2k-t én meg rá 10,6-ot. Hiába több az int-je és ezzel erősebb is de akkor nincs defe azaz = 0 épp ezért pvp-be esélye 0 :DDD Egy szempont szerint lehet eldönteni ki erős,erősebb,akár legerősebb, hogy milyen cuccai vannak, ennyi... metinhez nem kell sok tudás csak annyi, hogy sokat optolj és valami jó optokat adjon be, ehez meg ugye szerencse kell semmi megerőltető tudás :DD

kamiz
GAME OVER

Nem akarok beleszolni a nagyok dolgaba de eddig aszem 1 wari vert el:OmbakK1
Aki ismer meg kemeny warit sura ellen szoljon pls:D
Nagy arcokkal nem pvpztem de kiprobalnam
(1 dupla 146 int)
Szerver:DDMT2 S3
Kaszt:Wari
Szint:95
Rang:-
Ló:-

Ahh...xXPetike94Xx    gekko srác D  Eclips asszem még sura ellenis...Noszferat ..,TheGenesis de ő már veterán rock legenda D

2011-02-14, 21:04:15 #77 Utolsó szerkesztés: 2011-02-20, 15:16:31 Szerző: [MOD]Erozim
Figyelem.

Ide csak azt legyetek szívesek leírni, hogy ti kit gondoltok top1nek, az esetleges nézeteltéréseket PMben vagy a csevegőben legyetek szívesek megoldani...

2011-02-20, 15:22:48 #78 Utolsó szerkesztés: 2011-02-20, 15:26:05 Szerző: [MOD]Erozim
Sziasztok.

A legjobb kasztokból és a legendás céhek pár napra szünetelnek, amíg nemtudtok rendesen véleményt nyilvánítani az általatok gondolt toppos karakterről illetve céhről. Példának:
Legjobb kasztokból: valaki beírta kamizt, más fikázta más meg 3 posztot hozott létre azzal, hogy kamiz "maga az isten"
Legendás céhek: Én megírtam a saját véleményem egy szóban: AncientBlood, erre másfél oldalnyi hsz született az ancient fikázásáról, [GA]Abyss figyelmeztetése után is csak folytattátok az ócsárolást, köszönjétek a 2 téma IDEIGLENES zárását azoknak akik nem bírnak ki egy egyszeri vélemény nyilvánítással, ahány ember, annyi vélemény, nem kell, hogy mindenki szerint ugyanaz legyen a top karakter / céh. Az esetleges nézeteltéréseket PÜ-ben rendezzétek le egymás közt, illetve ha engem akartok szidni azt is PÜ-ben tegyétek meg.
Köszönöm.
M.

(Ez a szöveg lesz a legendás céhek topikban is, hogy mindenki lássa miért szünetel a 2 téma. :) )

Sziasztok.

A mai napon teszek rá egy kísérletet, hogy megnyissa kapuit újra a 2 téma, de csak bizonyos keretek között fog megmaradni, ugyanis még egy húzásotok van és mind a kettő törölve lesz.

-csak véleményt írjatok, kommentálni nemkell.
-ha nemtetszik a másik véleménye akkor nem kell olvasni.
-a másik által írt karaktert / céhet TILOS ócsárolni.

További jó írkálást.
M.