Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2012-05-05, 07:08:16 #360 Utolsó szerkesztés: 2012-05-06, 14:09:26 Szerző: korobence
Sziasztok.
Eljött az idő, hogy azt mondjam vége.
Mindent köszönök aki, segített valamit a metinbe. FWmt jó voltál meg még sorolhatnám
Szeretnék el köszöni ottani barátaimtól!
-Bea (feleség)
-Riwer (perverz)
-DesiSámi (egyszer megverlek)
-VinDiesel (mennyi karid van még)
-HunterNinja (neked meg sok sikert megverni Rivert)
Nanaaa voltam aki nem ismerné fel.
http://www.youtube.com/watch?v=oFkSMHle8-M&ob=av3n Minden,  abba hagyott gamernek! :)

Hát egyszer mindenkinek eljön az a nap amikor már megunja a sok "pistikét" hát ez nekem is bekövetkezett Elbúcsúznék néhány havertól akik elég sokat jelentettek nekem:

PvPArahan : Te voltál a legjobb haver a játékban, veled még most is tartom a kapcsolatot, Sok Sikert továbra is TESÓ<3
Csongiboy12: Te is nagy spanom voltál , előben legjobb haver <3 emlékszem mennyüt hűjűltünk eggyűtt Tesa

Danger00: Tesó sok sikert nagy haver voltál , néha összevesztünk de senkivel nem dumáltam olyan jót mint veled tesó voltál <3

Bocs ha vkit kifelejtettem : PvPMageF1 lelép , Vagyis Sziliboy Tesója , Tesóm fogja forum nevem használni jó volt veletek játszani , sok játékélmény , További sok sikert mindenkinek !
DDMT2 S1
Név: OriginalBlu

2012-05-25, 22:10:02 #362 Utolsó szerkesztés: 2012-05-25, 22:20:16 Szerző: TheOneAndOnly
Eljött az én utolsó bejegyzésem is...

Részemről teljesen értelmetlen itt lennem a fórumon, mert itt nem lehet a játékon kívül más dologról beszélgetni. Teljesen értelmetlen, hogy MOD-ok vannak itt a fórumon, mert több vizet kavarnak mit más játékosok. Ok nélkül törölnek topicokat, olyanért bannolnak le másokat aminek oka elhanyagolható. Nekem már 3 fórum accountom bannolva lett, de azt nem tudom, hogy miért, mind véglegesen.
Itt nem lehet elmondani a véleményedet a MOD-ok munkásságáról mert instant ban-t kapsz, mint játékban, mint fórumon. 
A DDMT2 fórumának használatát, böngészését teljesen értelmetlennek tartom, már azt sem értem miért fárasztom a kezeimet emiatt.
Meglátszik az is, hogy az én fajtám közül csak én lehetek ennyire alsóbbrendű, hogy mérnökként és elnökként osztom meg veletek a véleményemet, ami úgyis törlésre kerül.

Játékban szeretnék maradni, mert van 1-2 olyan ember akikkel még lehet beszélgetni, és néha még játszani is akadhat kedvem.
Elbeszélgetnék a MOD-ok tagja akármelyikével szívesen :)

UI: Thymeával, ATAG-gal, Dorkával, Nemesissel és a GM-ekkel nem volt sose bajom, kivéve régebben Dosut

2012-05-30, 22:39:25 #363 Utolsó szerkesztés: 2012-05-30, 22:54:26 Szerző: BlackStaR
Jó estét!:)

Ugy döntöttem én is elbúcsúzom a játéktól és a fórumtól egykis időre!:)

Cuccaim (duplák) Legjobb metin spanomnak Ábelnek adtam <3 [SkullCandy,TheT3ch]

Fórum:

Legjobb élményeket megkaptam a metinvilágban mindenkitől!;) Főleg mostanában Skinoxtól,Wolfy és Thymeától :)

Szerettem itt lenni jó volt,bár nagyképűeket nagyon nem bírtam ^^ -.- [most se ]:/

Kezdett basztatni,hogy mindig valamiért beszól valamelyik hiszen még csak most ballag szegény szerencsétlen! Nah de mind1 hiszen voltak jó barátaim is !;)

Elején mikor vissza tértem új volt minden,kik ezek a nonamek  stb.. O.o

Aztán így világosodtam,hogy Ghost...,Alone . ,! WTF?!

Végül most már sokan belehuztak ebbe a Metin2 fejlesztébe ami nagyon jó Magyarok számára!: )

Egy kettő embernek örülök,hogy ennyit megtanult [Krye]

Mikor Markeddel megismerkedtem az is elég jó élmény volt karácsonykor !:D Persze ennek is oka Krye volt :D :)

Markeddel elég jól elvoltunk poénok terén is :D Viszont egyszer elkapott minket az ideg :D Azóta csak szevasz pajti néha !;)

SkullCandy [Legjobb :) ]  Nála éreztem magam a legjobban ^^  terveztük nyárra a mókánkat ,Sajnos kudarcba fulladt  amit nagyon sajánlok :///  :'( Tudom,hogy találkoztam vele MSN-en,csak titkolja ^^

Nem tudom mibántott meg ,de ha megtudom felforgatom a világot !;)

Te voltál legjobb barátom metinben ^^ és bíztam,hogy életben is lesz valam <3 :D[jól bebasztunk volna xd]Téged soha :)

[BA]Thymea :

Hát rólad sok jót mondhatok :D mindig segítettél !;) Most is :)  Téged nem felejtelek soha :D

Wolfy :

Ahh Veled remélem MSN-en tartjuk a kapcsolatot :)  Segítettél mindenben amiben csak tudtál !:D

Skinox :

Megvertünk harcban nyertünk :) Kész,pasz szevasz :D

Private=Nagyon jófej :) 4 ever .)

|| BÉlekirálynő :D :)  Nagyon jófej segít mindenben :D

Krye : Segít amiben tud,bár néha elkap tőle az ideg :) <3

Ronnin: Legjobb fej akit eddig megismertem emberként,remélem tudom teljesíteni amit szeretnél!
Akit kihagytam bocsi,szerkeztem majd !:)

Akivel csupor voltam attól bocsánatot kérek!;)

OneStyle= Igazából,rólad annyit,hogy  Kábel vagy,Tudom,hogy érted  tudom hogy látod amit írok,és tudom ,hogy érted :) Megérzem ha Egy baráttal beszélek tudod, és megérzem,ha az a legjobb barátom  lenne!;) :)

"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod és milyen kiemelkedő teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?"

Dávid : Nem régóta ismerlek de ,nagyon jófej vagy !;) Maradj ilyen :)

Remélem ha vissza jövök,nem ugy fogtok rám tekinteni mint "hülyére" ;)

"

Minden tökéletes a kezdetektől a végig, ha van egy barátod.

2012-06-15, 21:35:06 #364 Utolsó szerkesztés: 2012-06-16, 20:43:15 Szerző: LordDestiny
Sziasztok
Valahogy mindig írok ide...

Mindig visszatérekxd

De most tényleg végleges Game Over...

Hogy miért?
Már meguntam...
És amúgy is jön a nyár..Foci , csajok , nyaralás...
Csak tőlük búcsúzok...Mivel velük beszéltem , míg még aktivan kockultamxd
Lewi:yowotacs...Majd még itt beszélünkxdFace nem lesz..xd
ThLondelyGod:Jó voltál Sherlock...Kitaláltad...Amúgy nem hiszem , hogy emlékszel...De remélem igen :P
Gaara95:Megtömtél pénzzel rendesenxd De meg dolgoztam érte:D(bocs hogy elfelejtettelek>.<)

Tső mindenkinek..

U.I.:Fórumon még leszek

GameÖver - NorbiNinja  :O  :o
Forumra néha fölnézek karakterem elajándékoztam.
KÖszönöm neketek

BA Thymea :)
MOD Niix :$
Nemesis
Akikel nagyon jóba voltam (csak párembert irok ide :|)

Gabezjee <3
Bazsi6(6)(6)(6)(6) sok a 6 os :$
Redoxxi:$
Burn7 - nagyon rég hallotam felőled :'(
ThugLifeC :DD
Buterflyy veled is sokat cseverésztem :$:D

Hosszú a lista
az időm kevés
ígyhát sziasztok  :'( :-*
élek virulok !13.02.13
"Holnap ROHANÁS A VIRÁG BOLTBA!!!"

2012-06-17, 11:11:26 #366 Utolsó szerkesztés: 2012-06-17, 11:33:42 Szerző: Excorsim
Sziasztok nekem is eljött az idő. :)

2009 Október 9.-én letöltöttem a játékot akkor nem hittem volna hogy ennyi mindent elfogok érni. Szinte minden kasztal benne voltam top10 be SÉ nélkül !! Elsősorban azért teszem le a fegyvert mert sajnos elvitték 28 duplám. :( Semmibaj 1 hét alatt felálltam a semmiből most van 7 duplasurám wp-re de már unalmas minden nap a lof redoxékat hallgatni.xdd Szoval gémóver cuccaim megmaradnak.

Akiktől bucsúzok:

Redoxx-cslow
OpenAL-KIRAJ<3
Klarissa: Grétike msn.<3
Markinnho: régen jóba voltunk köszi hogy megtanítottál ninjázni. :)
Thug. : tesaaa. :D
Chenzo : jovoltal lof
FUNREAL- MELEGGYEREK
TheKillah: Tomy. :))

kb ennyi.

cslofok hianyzni fogtok.

Menelaosz
SkullCandy
Zhyper
1HitGoHome
DestinySword
ROGER85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-06-17, 11:26:14 #367 Utolsó szerkesztés: 2012-10-19, 16:12:09 Szerző: Beast
Én is, befejeztem már a DDMT2 -t, mivel már a harcos semmit nem ér, hiába kezdenék új karaktert, azt is letombólnák, mivel már lehetetlen, egy híres ember lenni.
Viszont, egy két ember sokat segített, amikor szomorú voltam megnevettetett, ezt köszönöm tőlük.
Sajnos, mindenkinek eljön ez a pillanat.
Nem teljesen a metinezést hagyom abba, csak már nincs annyi időm se, mint régen.
Tehát, néhány nagyobb szerverekre felnézek még most is, például Metin2 HU  ;)
Köszönöm mindenkinek, a Teamnek is, hogy olyan kedvesek voltam velem, velünk akik abbahagyták.
A szerverkészítést is abbahagyom, talán, még 1 pillanatra elgondolkozok rajta, hátha visszatérek.
Tehát, a Metin2 már az életemben, nagyjából a múlt, s nem a jövő.
Még egyszer köszönöm a Team kedvességét, hogy segített mindenben, s a többieknek is, akik segítettek, megröhögtettek,jókedvet adtak,akivel sokat röhögtem,nevettem,játszottam,cseverésztünk.

Köszönöm mindenkinek ezt a szép időt, még visszanézek rátok jó játékot kívánok mindenkinek.
Aki ezt az üzenetet (Levelet) olvassa, annak ne mennyen el a játék kedve, csak én már meguntam mivel már elég sok szerveren játszottam és már untam, és nincs rá időm megint hogy játszok.

Tisztelettel: Beast

2012-06-17, 12:01:33 #368 Utolsó szerkesztés: 2012-06-17, 12:14:45 Szerző: [MOD]Niix
A Játékot ezennel én is befejezem. Jelenleg dolgozok egy szerveren, azon maradok, és a fórumon is... szánalmas szerverek vannak, még nem volt 1 szerver se az / MODERÁLVA / kívül ami 2 hónapnál tovább foglalkoztatott.

2012-06-25, 12:01:45 #369 Utolsó szerkesztés: 2012-06-25, 12:04:00 Szerző: Lumike
Sziasztok!

Hát nem is tudom,hogy hol kezdjem :)).

Nem sokan Ismertek/nek... Nem tudom ki ismerte/ismeri a jó"öreg" subscribe-t vagy halmos-t ...Nos,hát én a barátnője vagyok... :)
Először tökre megtetszett a játék..aztán én is elkezdtem játszani.Majd akadt azóta jó pár problémám és maga a játékkal nem volt semmi gond,csak maga az ígérettel... :)

Nagyon sok mindent átéltem..jó hangulat,játék élmény a "cuccok cuccolása" :))
Nem vagyok büszke,se szomorú,amit eddig letettem mint kárba vészet,mert mindig törölve lett a karim..és így hát az ígéret is megmarad.
Befejezem. :)

Pár embert kiemelnék akiknek Sokat Köszönhetek.

Elsősorban mofere-t,ki mást :D xD :)) Nagyon sokat segítettél,és jól elbeszélgettünk.Köszönöm Neked azt  a pár napot amikor fent voltam :)<3

Másodszorra Adrilla-"lának" korodhoz képest egész intelligens vagy és neked is sokat köszönhetek. :) <3

Amikor Angvil-lel voltam SurnyaBMsura-nak is Köszönöm a fáradalmait. :)

http://kepfeltoltes.hu/view/120625/SA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Így hát ,mindenkinek Köszönök Mindent.
Mindenkinek jó játékot Kívánok.

Sayorana Sensei~

Bye.: Angvil  Angs.~

Sziasztok !

Mindenkinek tudtára kell adnom azt, hogy mostantól 2 és fél év folyamatos játék után véglegesen befejezem a pályafutásom. Az oka annyi, hogy már nem éri meg egyáltalán SÉ-t költeni a játékra, mert akármennyit adományozunk nem lesz hamarabb semmi frissítés. A játékban én voltam az egyetlen akinek minden egyes sámánra való felszerelése megvolt 4 féle duplával, és olyan bónuszokkal amiket mások megemészteni sem tudnának. Azokat a cuccokat megemlítem, a szösszenet végén amik valójában nagyon jól sikerültek. Megosztanám veletek azt az élményt is, hogy egy 56ÁK 10 félemberes orchidea haranggal vertem szét az állitólag legerősebb BM surát is. És ugyanazzal a D surás haranggal, a legerősebb villám sámánt is. A ritka játékosok egyike voltam akik, sárkány sámánnal jártam farmolni SD2be. A warik csak tátották a szájukat, de sokszor sikertelenül le is akartak ütni onnan :D A játékban minden létező játékost, vagy magát profinak gondoló playert megvertem 2 nappal ezelött. Akik vergődnek, hogy ők a topposok stb... Nem sokat értek mert mindegyik 10k+ felett hagyott az összes körben. Minden kasztot ide vennék.
Olyan játékos voltam aki a legnehezebb utat választotta mindig, de végül a legjobb voltam mindenki közül. Én valóban TOP1-es vagyok, nem úgy mint a többi fórum szökevény. Nekik nem sikerült veretlennek lenni :D Megemliteném azt is, hogy anno LifeStyles elleni PvP-ben úgy nyertem, hogy ő 80% mágia deffel rendelkezett, én meg 45%-al és úgy vertem le úgy, hogy 15k HP-m maradt (Ennyit a TOP1 sámiról). Nem volt olyan játékos aki a kész felszerelésemmel 10k életnél többet vett volna le :)
Ennyit szerettem volna mondani, mindenkinek minden jót. A játékban már nem kell tőlem rettegni SD2ben és az ellenséges birodalmakban, szóval jöhet számotokra a buli.

2012-07-12, 13:44:52 #371 Utolsó szerkesztés: 2012-07-12, 18:34:22 Szerző: Hajnal99
Szerintem nekem is itt a vége.
Okokat nem mondok.

Akit félreismertem:

-markinnho007

Itt a vége! Imádtam ddmt2-t legfeljebb akkor leszek újra amikor kész lesznek az újítások!
Sok barátom elveszett, de nem akarom sorolni, hogy miért.
Mindennek én voltam az oka, vagy nem?
Nem érdekel már, engem csak a barátaim érdekeltek, és akivel voltam.
A barátaim, erőt adtak, hogy folytassam tovább a játékot, mivel töbször akartam abba hagyni.
De most már itt a vég, nincs megállás.
4 duplám volt.
Legjobb barátaim: Davidux, vinetal111
Köszönök mindenkinek mindent!
LidjaBuff voltam!
+Fórumon leszek!
UI:ATAG nagyon jó a szervered! Csak így tovább! :)

Búcsúzok végleg.
(.Takyang. voltam)

A DDMT2-t már abbahagytam több okból is.
Most a fórumról búcsúzok végleg.
Metin2-t nem fogom abbahagyni, csak most minden demotivál engem.

Fórumon: Alone, [VIP]Disco, egyszer kétszer Tyson segített ebben abban.
Barátokra nem nagyon leltem, de nem is vártam. Ereman-al voltam talán barátságba csak.

Aki ismert, kedvelt, segítettem neki, legyen elég ennyi: привет (Hello).

"Minden fájdalmam ismétli magát mint a történelem..."

(Aki esetleg fel akar keresni ezen elér: [email protected] )

Heyho.

Háhá. Sokak örömére énis abbahagyom ezt a borzalmat:')
Ok természetesen a hozzám közel álló(legalábbis én így éreztem) emberekben való hatalmas csalódás
Szerver indulása utáni 2. hétben regeltem, azóta 1év kihagyással játszottam.
5x nyertem OX-et, egyszer királyválasztást sárga birodalomban.
Sok gerinctelen ember mellett, köszi annak a pár jó srácnak/hölgynek akik segítettek, akiknek segithettem:')
Külön köszi jár 1-2 embernek még, csak felsorolás szintjén:
ßenceSura, Ceara, mehi, Jakuza, ProMage, Butterflyy, DarkKiller007, Nabuk, Atsumi, MagaCell, stb.

Illetve külön nagy köszi annak a személynek aki megmutatta hogy mekkorát lehet csalódni a játékban neked legfontosabb emberben ><(   hmpf ;(  )

Köszönöm az élményt!

Samanka97~Matts
(Mindkét kari törölve, név lefoglalva)

2012-08-08, 14:32:27 #374 Utolsó szerkesztés: 2012-08-08, 14:37:18 Szerző: Crass
Sziasztok!
Az én időm is eljött, én is abbahagyom a játékot, ameik barátomtól személyesen nem sikerült elköszönnöm SRY. Kiemelnék néhány embert, akik nagyon fognak hiányozni:  :'(
Anderiel, BenceeSura, Choxxee, Atsumi, Dorinaa, MagaCell, Redoxx.
Annak ellenére, hogy TheSentinel -el megromlott a viszonyom, attól még nagyon fog hiányozni, mivel anno legjobb barátok voltunk.
Örülök, hogy megismerhettelek titeket, további jó játékot mindenkinek!  ;)

Nekem is eljött a vég :(. Kiraboltak, ezért nem folytatom tovább, legyen boldog aki feltörte a karimat!!

Fórumon még néha néha fent leszek, de nekem enyi volt, tovabbi jo játékot mindenkinek. Hy all.

2012-08-15, 16:20:05 #376 Utolsó szerkesztés: 2012-09-22, 13:16:06 Szerző: [BA]THymea
Asszem én is itt hagyom...Lehetnék szemét  és kitálalhatnék  pár emberről aki lopkod,opt progizik stb....
De az igazság keze hosszú..:
  Daweed története:
Amikor ddmt2 megnyitotta kapuit elsők között lépett színre!
Amikor még Noszferat,kismeszi és kamiz volt az ász a kis Daweed még csak álmodozott:)
Első pvp eventen 1. körbe:Alternativee vs ExpiritusX(Daweed)
Alternativee nyer Expiri felett:)Gratuláltam is nagyhiszeműen...
2.Pvp event:kiírta Daweed  fórum csevegőbe,h top4 ben végez vagy ha nem akkor mindenkinek akivel fogadott 1mrd-t ad neki!
Kb 10 en fogadtak velem ennyibe senkise hitte,h dobogós leszek:
1.Kör:ExpiritusX vs Alternativee(A sors megismétlődik)
2-1 re viszi a kört expiritus!
ExpiritusX: Top3!Fura mi?
persze a kis expiri nem kapta meg a fejenként 1 mrd-t azaz 10 et...de elvárták volna ha ő veszít...

M1.:

Akiktől elbúcsúzok.:

Csuu :Encsii.:Drága barátoskám mit is mondhatnék te retard:D:33 buszmegőrültem ....Talán mindent felidézni sem lehet!Csulaa:)
Heavenly.:lehet nem voltál top1 de amikor szarul voltam cuccok tekintetéből te akkorsem fordultál el!
BmAkosBacsi:tekészvagy!Hozzád semmit sem írok mert túl sok van :)
Markinnho.:Segítőkész vagyol.:)
WrongWay:Dév:Topetyvagyol oke?Sokelmenyxd
Maxskil.::)
MarcusHunasd:Topety wari vagyol oke?xd
Hyuuga:Nem fordult el akkor sem ha látta,h nem hagyok se rá se senkire sem cuccot!
Lehetne pár fejből
TheSentinel:Forro vérű:33
Pellazium/Skullkiller/TheKillah(az  eredeti! nem a  mostani!::) legjobb arc:)
Eclips15/TokuGawa.:Máig is az egyik legnagyobb barátomnak tartalak!Sajna én rontottam el az egészet!De rájöttem,h 1 játék miatt nem éri meg a barátokat elveszteni!kb minden cuccomat amit valaha szereztem ddmt-n eldobnám,ha azt a sok hülyeséget amit csináltam semissé tehetném!
Redoxx (Jehovak):imadlak oke ,jehovak lof:33
Akit kihagytam sry:)
HardyPetikee:Loffaty petunia cs:33 imadom szikrat

Ezt megtanultam:) sose adj senkinek még csak 10m et se!Mertha nekik kell akkor adsz:)de ha te neked kell 1 pici akkor sose kapsz senkitől hiába pénzelted őket hónapokig:)

:2 MOD van akik a legjobbak:Niix és Wolfy! :) nem kell titeket jellemezni mivel ti jóarcok vagytok alapjáraton:)

Eléggé sok mindent tudnék mesélni:) Ha egy team tagot érdekelne 1 pici lista,h ki is használ segédprogit és hogyan akkor Skype:TheScrye :) eléggé sokat megtudtam sajna környezetükben voltam és nem volt nehéz rájönni ,hogy is csinálják!Szeretném ezt meggátolni!

Pá!

2012-08-20, 13:23:31 #377 Utolsó szerkesztés: 2012-08-20, 13:25:05 Szerző: onemoreshot
hali... hát én is abbahagyom. :( alig játszok fél éve, de hát eljött az ideje.
nagyon élveztem a játékot. :D haverokkal sokat hülyültem. :)
kiemelnék 2havert akiknek köszönet jár a sok jó emlékért:
-xłIchigołx  tesó bár összeveszve váltunk el de akkor is hatalmasak voltunk:))
-Werzu37 az elején utáltalak de a végére összehaverkodtunk
:DDDDDD
illetve
Msskepmy aki segített elindítani a játékban. :)
lehet hogy néha-néha visszanézek... :D
lehet ezért törlitek a kommentemet de azért megyek el mert jönnek az újítások.:/
ennyi lenne! imádtam veletek játszani! :D
JÓ JÁTÉKOT
UI: csak az S1-es accomat hagyom abba. lehet s3-an feltűnök.

Hát újra vége. Fél év szünet után megint game over..
Túlságosan az okok: már vagy kb 3hete gamelek újra és már UNOM. Szal ennyi lenne:D
A karikat odaadtam haveromnak. Fórumon még leszek:D

DDMT2.S1
Név:Areintheblas
Kaszt:WP Suri:$
LvL:95(egyenlÅ're elég)
Biri:kék

Projecz X : Felért egy tavaszi szünettel :DD

D.surákat veszek!

2012-08-31, 14:09:07 #379 Utolsó szerkesztés: 2012-09-04, 19:06:33 Szerző: [BA]THymea
Eljött az idő hogy énis itthagyam a szervert, köszönöm mindenkinek aki támogatott engem és szeretnék búcsúzni minden1es DDMT2-es játékostól.További szép és jó élményeket kivánok nektek by:Harunobu=Ikszeeeeeeee  :'(