Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Sziasztok

Egy időre én is abbahagyom:)

Nem búcsúzok senkitől , mivel majd jövök vissza(még nem tudom mikor)

Úgyhogy: VenomWarrior Game Over
Viszlát nemsokára:)

Sziasztok!

Eljött ez a nap:)

Abba hagyom végleg a játékot, naponta 1-2x felnézek fórumra.

Nem búcsúzom senkitől,mivel akik a barátaim voltak. Tudják hogy

Az a baj,hogy 4év múlva jöttem rá,hogy a metin2 nem ér semmit.
Csak az idődet rabolja...

Csak is FÓRUMON vagyis itt vagyok elérhető, senkinek nem adok elérhetőséget.

Pár embernek adtam, azok tudják FB-n is a nevem.
Akinek kell, és ismerem is az illetőt,annak megadom az FB nevem. Csak dobjon egy PM-et.

~FutureSoldier. - Játékban Sum41.

Ennyi voltam
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Hát sziasztok.

Úgy döntötem abba hagyom metinezést  jovolt de meguntam.
De azért néha felnézek.
Öszzesen eltöltöt játék időm 5 év.

Szisztok

BY          FantasyHUN
FantasyHUN Barátságos 94 S1 Céh Fizz
AllStar Semleges 90 S3 Céh IceHellion

2012-01-12, 22:50:45 #343 Utolsó szerkesztés: 2012-01-13, 14:32:35 Szerző: [MOD]Niix
Hát hol is kezdjem?..

Talán a végén a legegyszerűbb :) Hát szóval nem meguntam mert szerintem jó meg vannak jó élmények egyszerűen csak annyi lenne hogy nincs normális szeró :( mindenhol a pénz dominál sajnos ez így is lesz mert nem lesz egy non profit metin szerver :D
Na mindegy nem is húzom tovább az időt :)

donlolo,tuL8k,LordLucian,[HIGHLIGHT=#3f3f3f]Fu[/HIGHLIGHT],Joey,Trooger és még egy két név amiket ritkábban használtam na azok nem is ugranak be :D

Köszönet minden szép és jó élményért az összes szervernek ahol játszhattam! :)

Ennyi lett volna.

Sziasztok!

[HIGHLIGHT=#3f3f3f]Ui.: No pain, No game.. :)[/HIGHLIGHT]

Kisebb betűvel is látjuk!
~Niix

2012-01-16, 21:28:04 #344 Utolsó szerkesztés: 2012-01-16, 21:29:51 Szerző: TheOneAndOnly
Sziasztok!

Ha engeditek nekem, az én búcsú levelemet is meg írom ezen a szép hétfőn nektek.

Arra a döntésre jutottam, hogy közkívánatra bejelentem azt, hogy elküldöm aludni a metin2es karaktereimet, és törekszem arra, hogy olyan felnőttkorom legyen, ahol megtalálom azt amit szeretek csinálni, és boldog legyek benne. Remélem mindenki egészséges és boldog életet szeretne élni az életben. De egy jó tanácsot mindig el lehet fogadni a szüleitektől amit mondanak nektek, mert ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy boldogak legyetek ezen a földön, DE ne feledd, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy te jól érezd magad. Élj, sportolj, és érd el azt amire képes vagy!

Most jönnek azok akik a ddmt2 világában nagyon sokat jelentettek, akiket megemlítenék azok mind tudják mit gondolok róluk, de ez inkább listához hasonló lesz, rangsortól, barátság mértékétől függetlenül: KiLLeR47, Bohoc, Arclight, XmynewX, SyFlox, s0ld3rk1ll3r, Bebec, xGodofWarX, Apolo, c0re, Csinisami, gorezone, Harcosboy, S4N4X, Rinn, MyLastChance, YoungG, klajos67, Trixter, AncientOne, GumiKacsa, D0RA, Eclair, LightSura, NewFuture, SnakeBuff, Sergent, TuroK, SuraKing, k0k0n. ladykitti, xXPetikeXx.

Ők voltak azok akik pozitiv hatással voltak a DDMT2-es pályafutásomnak, és nagyot köszönök nekik azért a hűségért amit kaptam tőlük. 

Pár S1es nevet is megemlitenék bár ők nem voltak nagy hatással rám a játék során, de itt lesznek olyanok akik nem lesznek rajta a listámon: DarkNaar, Ziggi?, Nosferat, ..... , ......

MODoknak sok sikert kivánok, a fórum igazgatásában és az S1-es és S2-es GM-eknek a játék felügyelésében is! De aki szándékozni valamit csinálni a topicommal írjon. Ez lenne az utolsó amit tőletek is megkérnék!

Szeretnék tőletek egészségben elköszönni!
Ha szeretnétek valamit mondani nekem akkor pmbe kapj el! De még egy meglepetésem hátra van.
Jók legyetek!
Puszpusz

2012-01-17, 20:11:30 #345 Utolsó szerkesztés: 2012-07-31, 12:57:43 Szerző: .Takyang.
Ezennel abbahagyom a DDMT2-őt.

Fórumon nem tudom meddig maradok.

Sziasztok.

Sok néven ismerhettetek nem fogok egyet sem leírni. Akik ismernek tudják ki vagyok ki voltam..
Befejezésem oka?Fogjam én is a playerekre? Először magamba is kéne néznem, hisz én is player vagyok.(Voltam)
Sok pisti?Pisti az egy név..Még most sem értem mért így kellett elnevezni a csöppet kisebb tudású "gyerekeket" higgyétek el senki nem tud mindent sem a játékról sem pedig az életről.
Rengeteg időm ment el a ddmt2-es "Karrieremre", ezért is hagytam ott .hu-s karakterem amit most kezdek megbánni..Vissza is térek.. Sajnos már a cuccaim ott nincsenek meg 1 drága barátom miatt, de hát kezdjük előröl.Küzdő szellem nélkül se a játékban se sehol nem lehet semmit elérni.

Sok sikert kívánok mindenkinek a továbbiakban.

Game Over.

Fórumon maradok. Még mielőtt rámír valaki, hogy adjam oda a cuccaim, felejtse el.Már biztonságos helyen vannak.(Vegyeskereskedő nő.)

2012-01-29, 16:15:15 #347 Utolsó szerkesztés: 2012-01-30, 17:48:11 Szerző: batista774
Namár nekem is gameover. :D
köszönhető TheSentinelnek..
egy freudi elszólás miatt(nemrészletezem)
aztmondta hogy ebből nem mászok ki.
most azt terjeszti rólam, hogy bu.zi vagyok.
WhiteRawen, SoulkeepeR, MentalkeepeR voltam..
többet nem láttok fent. :)
barátokat nem írok, mivel alig voltak.

szerk: a story:

sentinellel veszekedtünk hogy ki a szebb, és én azt mondtam(poénból természetesen), hogy én nyertem a mister gay italia 2011et. (XDDDD)
azt írta, hogy erre vártam. ezt nem fogod lemosni magadról:D
és elkezdte terjeszteni hívásba...
így bízzatok meg bárkiben is... =)

2012-02-02, 20:33:07 #348 Utolsó szerkesztés: 2012-02-02, 20:37:32 Szerző: LordDestiny
Sziasztok
Megint írok ide.
Mivel most már örökre GameOver..
Nem búcsúzok senkitől..
Képzeljétek ide a neveteket xD
A cuccaimmal a vegyes és azok akik orkok elején voltak jártak jól:D

Sziasztok VenomWarrior voltam:)

Fórumon még megtaláltok:D

Sziasztok. Nem fogok sokat írni. Én azért hagyom abba mert a legjobb barátom (akit személyesen is ismerek) feltörte az emailomat és azzal együtt az accountomat is. És még a p*fámba hazudott hogy nem ő volt. Ennyi lenne. Ezentúl xProBladerx az én dupláimmal fog pvpzni.

Akitől szeretnék elbúcsúzni az csak 1 igaz jó barátom

Redoxx<3 te vagy a legjobb^^

Riw3r°°/Choxee  GAME OVER

Sziasztok.

2012-02-06, 23:08:27 #350 Utolsó szerkesztés: 2012-02-06, 23:35:20 Szerző: Nagasaki
Sziasztok...

Bár, én már írtam ide, de újra írok. Egy kis időre, de lehet, hogy örökre abbahagyom a DDMT2-t. Újrakezdtem, miután feltörtek, de nem gondoltam, hogy megint ez lesz... Egészen más oka van annak, hogy abbahagyom a DD-t... Akinek fontos vagyok/voltam, az megtalál, ha nagyon akar...

Sziasztok, További kellemes Játékot, és Fórumozást kívánok mindenkinek!

Ui.: Akinek kell, és kéri, annak elérhetőséget is adok!

ProSkill ~ Ziggi GameOver!! <3
[/color]

Most már örökké itt hagyom a DDMt2-S2 szervert (És ezzel együtt az egész metin2-t)
Neveket nem írok, Akik a barátaim voltak képzeljék ide..

Drunk GameOver Videó: http://www.youtube.com/watch?v=013nLBlisfI&feature=youtu.be

Drunk voltam..

Fórum profilt is törölném ha tudnám hogy kell.. xDD

Majd DeathJack használja a Fórum accom. :)

tudom hogy már írtam ide, de ennyi
game over.
72k perc, 20k rang, és kipakolnak
a játékban öregedtem meg, és megérte? nem

Üdv mindenkinek..
Végleg befejeztem mert álítólag kiraboltam Choxee-t..
Ennyi lenne búcsúzni nem fogok senkitől..
Fórumon maradok.
xProBladerx GAME OVER

U.I: Karaktert töröltem cuccait a vegyesbe adtam.

Tudom, hogy köbö 1hónapja írtam ide. De most tényleg itt hagyok MINDEN egyes metin2 szervert. :))

Miért is? Játékélmény:0, Társaság: -100000000, Meg hát... le is fosztottak. :D

Barátok? húúh volt sok. :D de velük ugyanúgy beszélek.. Szóval nem írok neveket. :)

Én voltam: S1: AngelKiss [Törölve], TibikeeFarm, ReszegPlayer, FrostDamage [Törölve], SoldierGhost.
S2: Drunk, Artew, Dhronk, dealer.

Fórumon maradok, szóval nem köszönök el. xDD

Sziasztok!
Hát eljött az én időm is Csak  annyit írnék Én RawNess,Excessive,Sentry,DarkThunder,xXxShoxXx,Paddy,
Nevű játékosnak köszönhetem.....Aki látja kérdezze meg tőle pls, hogy mért...

Devergo voltam
[color=green]Csak akkor álmodj, ha van munkád! :)[/color]

2012-04-04, 21:29:19 #356 Utolsó szerkesztés: 2013-06-05, 20:43:52 Szerző: TheCruelFate
Game Over
"Az élet olyan mint a sakk,csak több benne a paraszt,,

na elértem odáig hogy game over van.meguntam,hogy lenéznek csak azért mert nem vagyok low-agias
és hogy mennyire elfajult korcsok vannak a szerveren.bár "orkérzékeny" vagyok, sokáig türtem ezeket a kis szerencsétleneket akik a rangjukra,és nem a cuccukra kemények.

a videót meg a low-agiasok alázásáról még összerakom,utána vége.

Hali

Én csak is azért hagytam abba a ddmt2-öt mert 70-es szintig csak alap cuccal bírtam felmenni és azért mert csak aranyárban volt minden és se hogysem bírtam annyi yangot össze gyűjteni és ezek által elég unalmas volt SZERINTEM!!!

De persze régen ááá de jó is volt még semmi nem volt annyira drága farmolni is jobban lehetett :) :)

És persze a suliban volt a legjobb játszani rajta :$ :$ :P :P :D

Sziasztok!
Azt hiszem bőven itt az ideje...
"A pillangó elrepül, hiába kapkodsz utána,
szárnyainak a hamva sem marad meg sokáig az ujjaid hegyén.."
További jó játékot! :)