Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2011-11-17, 17:00:49 #320 Utolsó szerkesztés: 2011-11-17, 18:47:37 Szerző: Dani502
Idézetet írta: Chouko Dátum 2011-11-14, 17:31:12
[...]
GAME OVER! :)

Főnökúr, há' maga is?

Há' gádzsókáim, csak hogy ne legyen off:

VÉGLEGESEN BEFEJEZTEM A METINT *-*

S1: Apeh, Necrorage, Narukami, darkFury voltam!
A karaktereim már NEM AZ ENYÉMEK. Aki velük fent lát, az tuti nem én vagyok.
Egyik haveromnak odaadtam. Ha csövel cuccot (bár nemhiszem xD) akkor ne adjatok neki

Riszpekt for májszelf.

(Csak a fórumra járok fel. ;-D)

Peace

Eklipszbácsi, magais? (Tudom hogy mondtad már, csak tök ironikus megkérdezni. )

Sziasztok!

Én már egy jó ideje hanyagolom a játékot.

Gondoltam itt az ideje nekem is hogy Game Over topicba írjak :)

Semmiféle búcsúzkodást, elköszönést nem akarok senkitől és semmitől.

Akik akarnak valamit azok  bármikor eltudnak érni, csak tőlük függ a dolog. :) (Skype: csabikaa17 )

Fórumon szoktam lenni, de a játékban nem igazán, már nem az én stílusomhoz van szabva  a metin2.

Eclips15
Eclips15,Pueblo.

Nekem is el jött az idő most már utoljára, ki nőttem a metinből már nem az az érzés mint régen.
Senkitől nem szeretnék búcsúzkodni, sok barátom volt dd-n és persze sok ellenségem is.
Szeretném meg köszöni  pár embernek a teamből.
[SGM]Fine, te voltál az az ember akire fel néztem köszönök mindent<3
[GM]Dosu, te is jó ember vagy bocsi, hogy sok hülyeséget csináltam<3
[GM]Kaela, te már nem vagy team tag, de te voltál a legkedvesebb team tag köszönöm, hogy meg ismerhettelek.
A végén, szeretnék bocsánatot kérni teamtől, hogy néha bunkó voltam.
Fórumon még leszek!

ShaadyxD Game over!

2011-11-17, 19:42:50 #323 Utolsó szerkesztés: 2011-11-26, 09:36:59 Szerző: T3ch
Hát eljött az idő...
Game  Over, mostmár véglegesen abbahagyom a Metin2-t...
Csakfórum.

Igazából én semmire sem vagyok büszke, mivel olyan profi vagyok, hogy DDMT2-n 2 év alatt sikerült összehoznom a semmit....

Igazából sokszor volt olyan, ez a 2 év alatt amikor kiírtam Game Over 1 hónapig tényleg az volt de utána ugyanúgy játszottam.
Ez most nem lesz így.
Végleges Game Over.
Akiket szeretek :
Dani~Apeh: Teállat  <3 MSN-en teis megtalálsz :)
Sum41-FatalError: Köszi mindent :) Te is egy nagy állatvagy <3.Majd egy msn címmel megdobhatsz...xD
Bence7: tesó <3
xXxKexxXx: Telov :P Hamachin megtalálsz.
EgoistDreamer: x-en megtalálsz, yoacod2 ?:o
SósPopcorn: alovja itthagyott.Nyáróta nembeszéltünk.Dumálni kéne te lov :/

[MOD]Wolfy : Egy nagyon jó ember :) Vicces, segítőkész.

[MOD]NeoX : Ő is egy jó ember. Nagyon segítőkész.

[MOD]TySoN : Ő is egy jó ember. Rá se tudok mást mondani. Nagyon segítőkész.Elismerésem, nagyonértesz a vírusírtó programokhoz.
Akit kihagytam annak: Entschuldigung :/
És hát ezt küldeném mindenkinek : http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&feature=channel_video_title

Ennyi.
Hát köszönöm mindenkinek ezt a 2 évet.
Azoknak is akik nem nagyon bírtak.
Mert kellenek ilyenek is .

DDMT2 GAME OVER.

Énis abbahagytam (félig mert csináltam saját szervert xD)

2011-11-26, 00:04:17 #325 Utolsó szerkesztés: 2011-12-04, 10:15:47 Szerző: [MOD]Niix
Hát itt az idő..
ForEverke is abbahagyja a játékot.Igaz, többször írtam hogy abbahagyom, de a barátok mindig visszahívtak..Csak rontott a helyzeten, hogy egy kipakolásból helyre tudtam állni..Rá 3-4 napra megint kipakoltak..Mostmár nincs értelme a játéknak számomra.Nembeszélve arról, hogy mindenki 115% wari, 115% nindzsa, 105%sura..1skilles pvp-k.Régen sokkal jobb volt.Ott már egy sárkánykés+7 nagycuccnak számított.Ahol az emberek nem dobálták csak úgy el a cuccaikat.Amikor még nemvolt annyi pisti..
95ös tőrnindzsát törlök..
Legjobb barátaim: EwO, Dangate, Roscoe, WayOfLife, és Alynie.
Majd talán egyszer új szerveren, régi nevemen újra kezdem.Dangate, Roscoe, ha valaki közületek olvassa ezt az üzenetet, írjon PÜ-t.
Köszönöm mindenkinek a játékot, akikkel tudtam szórakozni.Ennyi volt.
További kellemes játékot mindenkinek.

Game Over!

Bannoltattam magam:)
Abba hagyom a játékot, őszintén nem is érdekel, mivel meguntam az egészet.:)
Üdv: FallenLeaves.

Ui: BrutalShami, nem gratulálok a top1 hez, mivel sehol nem vagy az.:)
valamelyik gm írt hogy miért nem mentem?:D
Tudod miért nem kicsi szívem?:D mert elosztogadtam a cuccom.:)
Ezt nem írhattam meg, mivel egyből bann-t kaptam:D
Ilyen az a ddmt2.:)
Üdv.:D

2011-12-03, 19:15:32 #327 Utolsó szerkesztés: 2011-12-04, 10:15:30 Szerző: [MOD]Niix
Eljött az én időm is .. :) Szerver kezdete óta ittvagyok.... sok nagy dolgot értem el.. de talán ezek a "nagy dolgok"  az életben semmik .. h. igaz barátok egy olyan játékban ahol mindenki rivális... ez a játék sajnos márcsak az ujgazdagok számára élmény :) nah mind1 aki megakar keresni annak majd mondok msn cimet :)                                    
Danger00 voltam..
GAME OVER

Kisebb betűvel is látjuk!
~Niix
2013...vs Danger00 0-5 cs.

én is abba hagyom:) mivel kiraboltak igaz a hülyeségem miatt csak 30 duplám veszet kárba :) na aki ismer  TrueLegend voltam meg BukoBM NemesBM is volta de az régen FirstBlade is voltam FirstMage is meg Neymar is:) elég sok karimvolt de BukoBM az ismertebb:) köszön hogy veletek lehettem de egy jó tipp zolistar1 be senkise bizzon meg:) ő rabolt ki mivel én megbíztam benne

XBmSuRaBm, xXBukoXx, AmericannBoy, stb game over.
tudom, hogy már írtam ide, de DD-ről mindig visszahúztak a haverok.
Mostanra nekik is game over lett, elköszöntek tőlem, aztán kiléptek... bizonytalan időre.
már nincs aki visszahúzzon.
Barátok:

BHZ: Heil Orbán ^^xDDD(ő még játszik)

TheCsongi: -bau -aaaaa(ő is)

xXStreetXx: Nagyon jó céhvezér, nagyon nagy arc :D(ő is)

Necrorage/Apeh: (L) enis enis..., az baj ha az egyik golyóm nagyobb mint a másik 2?... Ő már nem játszik.

Ők a legjobb haverok. :D

Bye all.

2011-12-11, 15:27:03 #330 Utolsó szerkesztés: 2011-12-11, 18:16:43 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok.
BHZ Game over, határozatlan ideig.
Lv. 91 Mental warrior.

Akiktől elszeretnék köszönni az.

XBmSuRaBm..Respect tesó :) hiányozni fogsz. (egyébként már abbahagyta.) MODERÁLVA
És..TheTopBuffer. Szeretlek tesó..:) remélem valamikor még találkozunk.

És egy emlék a karakteremről.
http://www.youtube.com/watch?v=nO29cieELHg
YouDontSay.
Lv.93.
Birodalom: Jinno.

Most már tényleg utoljára írok ide, szeretném meg köszönni világ legnagyobb kutyájának akit a barátomnak hívtam(danavox prodika)
tudom én hibám h meg adtam neki id pw-t de ez felesleges most...
Minden metinnel le állok mert csak idegesít a sok állat nem tudok rájuk sajnos mást mondani
Sajnálom az anyukat..
ShaadyxD örökre game over kari törölve lett...
U.I elnézést h így fogalmaztam meg de düh is beszélt belőlem.

2011-12-18, 14:10:54 #332 Utolsó szerkesztés: 2011-12-18, 18:05:35 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok. Eljött az én időm :P
Top1VokCs voltam... :)

Sziasztok ugy látom nekem is eljött az idöm.Ki raboltak pedig nagyon szeretem a karim. a sok hülye hacker.Na de Mind Pablo Voltam 98as wari.És abba hagyok minden Metin2-öt nem idegesitem magam rajta.Sziasztok

hát hát háááát.

sok a szemét és kevés a takarító.

nem győzködöm magam tovább.

ennyi volt, itt a vége fuss el véle, elöttetek nem borulok térdre.

halmos/subscribe/nyugdijas ezennel kikerült a forgalomból.

nem is szaporitom tovább a szót. rátok? kizárt...

na szevasztok.

Az út véget ért..
Szeretnék el köszönni tőletek.

Másfél évig voltam ddmt2 S2 tagja. Elég hosszú idő.. Voltak nagyon jó élményeim közöttetek és voltak nagyon rosszak is. Hálás vagyok azoknak, akik az elején a szárnyuk alá vettek és segítettek mindenbe, bele vezettek a ddmt2 rejtelmeibe. Sok mindent meg tanultam a játékról és még több mindent az emberekről. Távozásom okát nem szeretnék publikálni.

S a rossz emlékeket igyekszem törölni...

Két embert szeretnék ki emelni.

Tibi16: Mit is írjak Neked búcsúzóul? Egy sima köszönöm úgysem fejezné ki mindazt, amit érzek. Te vagy az-az ember, aki a legközelebb állt hozzám. Rengeteget segítettél majdnem az elejétől kezdve, amikor bajba voltam Te akkor is ott álltál mellettem. Tudom, hogy nem örülsz a döntésemnek, amit nem rég hoztam és sajnálom is, hogy így alakultak a dolgok. Örülök, hogy összehozott Veled a játék. Maradj mindig ilyen normális, segítőkész, egyenes EMBER, amilyennek megismertelek amilyennek meg szerettelek.

kvardlipi: Te egy tüneményes srác vagy
Tibi mellett Te voltál a szívem másik csücske. Elég sokat beszélgettünk és nagyon megkedveltelek. Örülök, hogy megismertelek, Jó volt Veled együtt játszani. De ma betelt a pohár és nem látom értelmét a folytatásnak. És fel a fejjel, hidd el, most ez volt a jó döntés.

A többieket nem emelném ki egyesével. Örülök, hogy megismertelek Benneteket. Vigyázzatok a DDMT2-re, mert akármilyen pocsék is a dropp, akármilyen elbaltázott is az event, akármennyi lökött ember is játszik a szervereken és bármennyire kötve van is a kezetek, de ez mégiscsak a MIÉNK!

Számomra a Veletek megkezdett út ma véget ért...

Mindenkinek további jó munkát, jó játékot, békés, szeretetteli karácsonyi ünnepeket és egy boldogabb új évet kívánok

Poluska

Hát sziasztok!

Végre eljött az én időm is! Oknak csak annyit írnék, hogy rájöttem ennek a játéknak semmi értelme nincs.
Gondolkozzatok el azon, hogy mi értelme van annak, hogy itt erős vagy?! Lesz belőle pénzed lesz belőle akár mid is???
Csak azt idődet rabolod vele annyi más dolog van amit lehet csinálni pl: ketrecharc <3 ;)
Ne a ddmt2-vel vesztegessétek drága szép éveiteket mert az élet rövid és ki kell használni nem pedig beülsz a gép elé és napi 24 órából 23134 órát a dd-n lógsz ;)
Külön köszönet akiket soha nem felejtek el:
[HIGHLIGHT=#5f497a][HIGHLIGHT=#ffffff][HIGHLIGHT=#4f81bd][HIGHLIGHT=#ffffff][HIGHLIGHT=#c0504d][HIGHLIGHT=#ffffff]
Alternativee,
Ichigo13
MiniBuffer
Azazell
mizoofarm
ThunderFőnix
Démonka1980
KiraBaba <3
attttiiiiii
Thund3rMage
Ashur
Kamcsika <3
És végére a legnagyobb <3 [HIGHLIGHT=#ff0000]RawNess[HIGHLIGHT=#ffffff] imádlak puszi soha nem felejtelek el XDDDDD ;) TheBestSpan

Karaktereim Nevei: Devergo, KingMage, Rewange, OnlyThePeace, IDEVERGO, PsychoMage
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]

Hello!

Nem tudom hogy ideiglenesen vagy végleg de én is be dobom a törölközőt. De mindenképpen kell egy kis szünet. Akik ismertek azok csak az elején ismertek mikor még én is (szégyellem bevallni) de Pisti voltam. Igaz ennek oka az volt hogy még új voltam és úgy gondoltam hogy mindent megtehetek.
Pirosaknál kezdtem még tavaly úgy hogy onnan többen ismernek és emlékeznek rám ha még egyáltalán játszanak.
Mikor a kékekhez kerültem úgy döntöttem ez így nem mehet tovább.
Mostanában kezdtem egy új karit haverommal Cellux a neve. Azoktól elnézést kérek akiket haverom lekaszabolt mikor megállás nélkül szabadozott.
Amiért távozok mint mondtam kell egy kis szünet. Legfőképpen a nagyképű és bunkó emberek miatt hagyom abba egy időre.
Amúgy semmi bajom sincs a szeróval. Pont hogy javulást tapasztalok abban is hogy több az event. (Amikről általában lemaradok :D)

Na de itt a búcsú ideje. Búcsúzom(Csak néhány nevet említek):
Az egész 0nlyTeam céhtől!
Harger Jókat beszélgettünk és hülyültünk.
krisszHUNasd Kösszi a sok wart :) (Egyenlőre még ne rúgj ki céhből thx!)
xXtriplaXx Veled még találkozok :D Mivel csak 2 utcával laksz arrébb.

[HIGHLIGHT=#ffffff]Karaktereim: Cellux, TestesFarm, FasterHarder [törölve, téged nem kellet volna :(][/HIGHLIGHT]

2011-12-26, 14:17:29 #338 Utolsó szerkesztés: 2012-01-17, 23:35:22 Szerző: MaxSkil
.
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Üdv :)

Nem gondoltam volna egyszer írok majd ide, de egyszer mindenki abba hagyja.. xd
Abba hagyom metin2-öt. Talán egyszer majd vissza térek. (10% esély rá..xd, nem látom értelmét :D)
Egyszerűen semmi játékélmény nincsen sehol. Mindenhol csak a Sé dominál, a másik meg 4 éve játszom metinnel totálisan
unalmassá vált számomra. Semmi értelme... :)

Fórumon azért még leszek, megpróbálok nem sokat offolni.

Minden szerveren neveim: Ghetto, tomikaaa10, UnderWALL, BrutalNinja, Top1VokCs, PeseQ, UnderWALLbuf, HadoriS, HadorisHUN,
(Ezekkel a nevekkel játszottam kb 4 évig)

További Jó játékot mindenkinek!