Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Eljött az én időm, mivel Raptailz lehúzott, elvitt 115%ninját, 75% warit
Akiktől búcsúznék:

-xXBukoXx
-markinnho007
-Kalikko
-keiko
-nyugdijas
-xsiccox
-xTokkenx
-LordMaster
-MagyarVook
És az egész LuckyTeam, SoulEater,GoNDIE céh

ßye-rand

2011-08-18, 22:31:36 #301 Utolsó szerkesztés: 2011-08-31, 10:23:35 Szerző: Dani502
Sziasztok!

Nos, arra a döntésre jutottam, hogy befejezem S1-t végleg, metin2-t még talán nem. (Bánatotokra xD)

Csak pár fontosabb embertől akarnék elbúcsúzni, mert aztán hallgathatom a sírást hogy miért nem írtam őket be.. xD

Crew.. Te lóóów xD Nagyon sok mindent nem tudok írni hozzád, jó haver voltál, yo xD

Monyoo14 homomonyoo xDD hülye, de jófej gyerek. Wari ellen nem voltál..xD

Eclips15 cs low, yo pvp yo, 37k krit, yo?xD mikor alapcuccba voltááál xDD Ne tagadd lee xD

ProMage. Tesóóóóó *-* Mekkora cink volt, mikor megismertelek.. xD Emlékszel..?xD Ki gondolta volna, hogy tesók leszünk xD (Többi karidhoz is szól xD)

Juudaass: Judit, tee. xD Csöves.. xD Hogy örültél mikor bejött a kingedbe az az opt, mi?xD

ShaadyxD.. xD Te kissebségi, megjött má' a segély?xD Jó haver voltál, bár egyszer összevesztünk... min is? jófej vagy, csak általában hülye xD

Paksi.. Nincs sok hozzáfűzni valóm, nagyon jó haver. :D

Zuler.. ZULI, TE MELEG xD Egyen meg a fene, hogy wp-zel.. :D

XtremBm.. a low fajtádat.. :DDDD Minek hívtál vissza sárgába, he?:DDD Egyenmeg a fene. </3 xD Jóhaver voltál. :DDD

markinhoo007.. ehh, ._. Nem tudok mit írni ehhez az iq gyerekhez *-*

HardyPetikee.. dikhejj, még piriben ismertem meg, jógyerek :D

Antonello. Igaz, DD-n nem ismertem, de még tavaly, VHLMt2-n pvp-ztünk. Mély tiszteletem, nagyon jól tudsz karit építeni. :D

NightKillah. Tesóóó <3 Sok boldogságot a csajszival. :DDD

Sandrax3 Cicaaaaaaa*-* xD Köszi mindent. :D

vinetal111 cs low, mizu low, yovota pvp yo? xD Mennyit szenvedtünk DT előtt.. te jóég. xD

Redy.. REDYKÉM, egyenmeg a fene a dupláiddal együtt. xD

Kevinwq23 te csöves állat *-* xD Emlékszel még mikor lélekben ott feszítettél?xD Én meg őrködtem, hogy ne öljön meg senki mikor nem volt cuccod.. xD

SirMamutPl-áááá... ez a sé-s lów *-* Tesóóó .. :D hány karid van neked? 5-6?xD

Mentallxxx tesó, sokat köszönhetek neked is. :)

MewTwo cs ac cuc jangot is agy yo? xD

NaDi Poszááátaaa *-* Még anno a Máté céhébe voltunk együtt.. xD

Davidux. yo, ke a fájás, yo? tesóó :)

Pro(F)Duck tesóó. nemtudom a régi karid nevét, de azt igen, hogy nagy haverok voltunk xDD

kamiz. yo jösz céh, ya mek yo? pvp? yo, leverté, yovota.. xD

WrongWay.. Dávid.. hátte.. xD Te tényleg nem vagy normális.. :D

ßenceSura... te.. te... duplááás.. xD

neOkaa... tesóó, hogy menjé le a strandra a babinénivel a dupla warijaiddal együtt. xD

Angyalgyarto: tesóó.... és életem legnagyobb hibáját követtem el azzal, hogy nem írtam bele -.-' :D xD

Fontossági sorrend nincsen, úgy írtam ahogy eszembe jutott (és sikerült lelesni a barátlistámról xDD)

Apeh~LvL99~Arahan Warrior Game Over

Aki kimaradt, attól elnézést kérek..

Sziasztok!

Több mint 1 éve kezdtem el DDMT2-vel játszani és durván féléve hagytam abba.

xXxJoexXx és XxChrisxX volt a 2karakterem.

Magát a játékot is abba hagytam, de azért még haverom szerverére felszoktam nézni. Mert ugye ahogy mondani szokták haverokkal kockulni a legjobb.;D

Nah ennyit szerettem volna, és búcsúzom az összes barátomtól.

Akinek valamien elérhetőség kell az írjon PM.et
További jó játékot.

Üdv.

2011-08-30, 17:54:22 #303 Utolsó szerkesztés: 2016-09-01, 06:09:53 Szerző: [BA]THymea
Nekem is búcsúzni illik már NotHelp nek annyi köszönhető egy nőnek nem akarok ebbe bele menni hogy miért és hogy hogy is volt ez AKI AZ ELLENSÉGEM  VOLT VAGY GYŰLÖLT ENGEM attól nagyon szépen kérem hogy bocsásson meg de ha nem akkorse bánkodok

szóóval barátok listája:

FIRETRUCK:rá mindig emlékezni fogok ő volt a legjobb haverom szinte a bátyámnak néztem :P
Bigger:nem rég ismertem meg de az alatt a pár hét alatt az egyik legjobb barátomat találtam meg benne szóval ő is ugyan olyan fontos nekem mint FIRETRUCK
Xera97:uhh mitis mondhatnék róla ő is nagyon jó fej nagyon jó barátom
ĐuracelNyusz:róla csak annyit modok szeretlek :P <3
Eddy:sokat segítette nekem nagyon jó barátom

ééés ennyi lenne tovább nem akarom sorolni :P szeretlek titeket szeretni is foglak lehet egyszer a távoli jövőben vissza térek

Sziasztok!

Sajnos az én időm is eljött a hiszékenységem miatt...
Először kiraboltak, majd visszatértem, aztán ellopták a duplasurás legyim, kirabolták a farmom, majd most drága Roscoe nevezetű harcos ellopta a +8-as duplasámis epicemet..

Játékban rengeteg jó embert ismertem meg, de mint ahogy leírtam rengeteg rossz élményem is volt itt .
Nem szeretnék embereket kiemelni, mert írhatnék vagy 100-at, ha nem többet.
Őket továbbra is nagyon szeretem, és szeretném velük tartani a kapcsolatot :)
Ez csak egy játék, de sajnos látszik, hogy sokan itt élik ki magukat, karikat, cuccokat lopnak, hogy 8 duplások legyenek...De minek is? Senki nem fog felnézni rád, mert egy játékban iylen olyan jó voltál...
Remélem azért az ismerőseimnek, és barátaimnak sok-sok szép percük és sikeres napjaik lesznek mind itt, és mind az életben :)
Nagyon szeretlek titeket, és sosem fogom elfelejteni amit értem tettetek, soha :) Mind mikor kezdő voltam, és mind addig, ameddig 99 lettem, és jobb :)Szóval nem is húzom az időt, néha még fel-fel nézek a játékba, és lehet majd egyszer újra kezdem, de egy évig még biztosan nem :)Mégegyszer köszönöm az együttöltött időt, és persze a GM-nek is köszönök mindent, rengeteg mindenben segítettem, és persze ugyanígy a MOD-ok is. THymea, te nagyon soakt segítettél nekem, mindig kész voltál visszaírni, és mindig szolgáltál valami újjal, Niix szintugy :D De nem emelgetek ki senkit, mert mindenkinek hálás vagyok a sok segítségért :D

Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem, és további siekres életet mindenkinek :)(Ha kell az msn-em valamim, akkor írj PÜ-t. :)

Üdv.:JOoker
                                     *THE END*

~GameOver~ ßlackPoWa

Barátaim, fájó szívvel búcsúzom, de facen megtalálhattok James House néven vagy Skypeon thekillahpro felhasználón!

U.i. Karakterem eladó sorba van, cuccokat nem osztogatok!

Érdeklődni facen vagy itt P.Ü-ben!

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

Szevasztok!
Itt a vége nekem is, mivel már nem tudok játszani és fórumozni se...
Most is 5-szöri net kapcsolásra tudtam fellépni ... :S
Elég nehéz külföldről írni, most épp pihin vagyok, szóval annyit szeretnék ide írni hogy mindenkinek további jó játékot és munkát kívánok..
Nem írok neveket mivel itt csak 3-4 gyerekben bíztam de nagyon.. (És nem csalódtam, mindvégig mellettem álltak..)
De pár olyan embert/gyereket is megismertem akik a hátam mögött kibeszéltek és mikor ott voltam akkor ment a nyali :)
Na mindegy jó fórumozást kívánok a teamnek.
Na szóval, remélem ha lesz időm találok egy jó szervert és játszhatok megint egy jót :)
De mielőtt itt hagyom a DDMT2 fórumát leírok egy segítséget a 6. skillekről.
Azért is, hogy ne csak 5-6 szerveren legyen 6. skill :DD
Na szevasztok, és azonnal leírom a segítséget ...
~GameOver

És egy titok ami nem derült ki, tesztként jöttem a DDMT2-re de úgy látszik tényleg jó, ezt említeni fogom a teamemnek..
Amit állítottak Metin2.hu-n az mind hazugság volt.
Ugyanis ez a szerver megállja a helyét.
Remélem még találkozunk :)
És garantálom hogy a teamem közül is játszani fognak a DDMT2-őn!
Egy volt Metin2.hu Team tag.
Szevasztok ;)

2011-09-12, 16:27:49 #307 Utolsó szerkesztés: 2011-09-12, 16:32:41 Szerző: EgyApa
Senkitől sem búcsúzkodom biztos látjuk még egymást de a közel jövőbe nem hiszem.
Hogy miért hagyom abba? kép el mond mindent!
El rontották a játékom!

ShaadyxD GAME OVER!

2011-09-17, 20:22:00 #308 Utolsó szerkesztés: 2011-09-17, 20:32:22 Szerző: [BA]THymea
Mindenkinek eljön az idő s most nekem is. Belefáradtam, meguntam a Metin2 őt.
Sok mindenkit megismertem és sok mindenkit tisztelek. Elsősorban szeretnék szólni a kövekező emberekhez.

Alone: Nagyon szép kliens gyártottál nekünk. Csak így tovább
DeathBat: Sok sikert a szerveredhez majd néha felnézek.
Legendary: ChocoMetin2 készítője akit csodálok. Nagyon szép szervert alkottál. Gratulálok.

Nem sok embert ismertem ezeen a fórumon. Próbáltam segíteni, akinek tudtam és szerettem megmondani a véleményem.

"Mindenkinek végig kell járnia azt az utat, aminek a végén megérti az élet nagy összefüggéseit."

Ezzel az idézettel búcsúzom! Sziasztok!

Játékbeli karrieremet folytatom: / töröltem/

Néha még felnézek fórumra.

2011-09-18, 18:52:15 #309 Utolsó szerkesztés: 2011-09-19, 19:21:07 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok!
Attól tartok nekem is ennyi volt a játék.
A Sok kis Pistiből van elegem , aki rámír hogy cs felhuzam epiked +9 re és rakjak bele ful köveket?
Stb. Stb.
Pár név , akit kiemelnék , hogy a barátaim voltak :
ichigo13
Devergo
ßenceSura
Methadonee
AnTasy (L)
Lexy97
Eclpis15
JOoker

Akit kihagytam annak ezer bocsi! Porsche911 et szándékosan hagytam ki , nagyot csalódtam benne. Ha valaki netán szeretne valamit tőlem, esetleg csak beszélgetni , fb-n Bihary Dávid néven megtaláltok.
Egyszer lehet vissza jövök , addig is további jó játékot mindenkinek!

The End.
BB: MiniBuffer , Fantasys

Kisebb betűvel is látjuk!
~Niix
Név: MiniBuffer
Kaszt: Gyógy Sámán
Szint: 90
Rang: Lovagias
SegítÅ'késznek tartom magam , de csakis azokkal az emberekkel , akik velem is azok , illetve akik nem bántottak meg.

2011-09-21, 18:45:16 #310 Utolsó szerkesztés: 2011-10-09, 11:10:01 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok!

Lehet nem ismertek sokan, de azért beleírok a témába.

Köszönöm a DDMT2-fórumának azt a sok humoros pillanatot ez alatt értem a pistik hülyeségeit, de most  azért ne feledkezzetek meg arról, hogy ti is voltatok azok! Eljött az az idő amikor a metin már nem tud lekötni. Jó volt, ennyi volt, vége van. Örökre? Talán nem, talán igen. Ja és külön köszönet [SMOD]Brett-nek (ha BA akkor neki és gratulálok).

Barátok: BULETTT
          Bajnokman

Néha még felnézek majd a fórumra.

Köszönöm a figyelmet!

Sziasztok!
Ma egy feltörés része lettem.A Jelszó változtatva.
Egy Pár embert említenék akik segítettek,velem voltak,hittek bennem,akik lowoztak de erőt vettem belőlük.
-xXWolf1331Xx
-kari2
-BlueSteel
-DarmonKing
-Kingerri
-SuraShark
-jojcska
-Lascano
-EMBERKINZO001
-ass4sin
-PervezMacii
-Metal4Assasin
Köszönök Mindent!A Segítséget Wolfnak a fegyókhoz vértekhez....Ass4sinnak és Metal4Assasin-nak a hülyülésekért
                                           ~Köszönök Mindent!

Sziasztok, nekem is eljött az időm, és meguntam a ddmt2-t.:) Inkább mással kockulok, nincs oka hogy miért csak úgy, nagyon hogy mondjam olyan embereknek való, akik inkább hosszú táv után akarnak erősek lenni top1-ek én nem.:) Barátomnak odattam az 1 hét alatt megszerzett 7 duplát.:)

Egy embertől köszönnék el.:)
Sol: Hallod barátom, nagyon elvoltunk, sajnos meguntam de hát remélem boldog leszel a 7 duplával, sokat baromkodtunk, hülyéskedtünk stb.:)
OLDBOYS-nak bocsánat hogy kiléptem.:)
Ennyi lenne.:) Sziasztok.:D

2011-10-30, 16:49:25 #313 Utolsó szerkesztés: 2011-10-31, 10:24:42 Szerző: §|-|ΘTĞU|\|™
Ennyi, vége, meguntam.
Más elfoglaltság után nézek.
MSN:[email protected] Skype:samindenes
SZIASZTOK!!

Eljött az én időm is...xd
Karik amilyen neveken ismerhettetek: Sillver, BleedMental, xXBukoXx, TheTopBuffer... alter szavaival élve noname adam voltam.
Haverok: mzs2, LostSoull(Losti cicaa <3 xD), a mostani XBm(haver játszik vele, qssxD), AngelicScars(babinéniii), WildHemp(babibácsiii), Lifestyle, SilverPegas
Fikafal: cobretti(lehúzott), Alternativee(neked mindenki noname csak saját magad nem? :o)
AQWzek inkább.xd
szimplán unom már a ddt.
byeall. fórumon leszek, nem ráztatok le :DD

Sziasztok...Már sokszor mondtam ezt,de végre 14 éves fejemmel rájöttem sok mindenre :) Köztük arra is,hogy ez csak egy játék...Tök mind 1 hogy van 32 duplád,vagy akár 0...Attól a való életben méh lehetsz egy nagy 0 :)  Ezzel együtt búcsúzok A DDMT2-őtöl....

Akiktől búcsúznék:

TakiLaci-[TheFristBM] Hát haver,veled nem töltöttem sok időt,de eléggé meg szerettelek :) Jó volt veled S3
Offos- Hát haver,kösz mindent :) S3 :)
dehunter- Yó Cs Yó....Veled **MT2 nagyon jó volt...:) S3:)
[DJ]Shikamaru-Haver,veled úgyis dumálok még,nem köszönök el úgy :)
T3ch-Gyajjj megyünk Cod2 Multi Cs Cs
FallenAngel-Útoljára látlak fórumon :)
Angyalgyarto-Szevasz haver,jó volt :)
Sk1z0fr3n-[Neved nem helyes cs xd] s3 jó volt veled tesa :DDD
TheHelsing/Szikra-Kösz a ProStars-ba való hívást :)
TheLazy-Yó Menő vagy ok cs :'D

nos,EgoistDreamer búcsúzik...:) És tudjátok mit?Emelt fővel...Mivel tagja voltama DorianGray-nek,mely S3 legerősebb céhe!!AKÁRKI AKÁRMIT MOND!!!!!

HAJRÁ DORIANGRAY!!!!!!!!!:)

Viszlát Metin2Hungary,Viszlát Metin2 :) EgoistDreamer túl nőtt ezen a feladaton,és tovább áll :) További szép játékot :)

UI: Lopjátok a neveimet örömmel:)Nekem már lényegtelenek :)

Sziasztok! Eljött a végleges Game Over. Miért is? BELEUNTAM.

Akiktől elköszönnék:

-XBmSuRaBm:Cs yo cs, bye pinky pajtás xdd

-Necrorage:cs, nem adom e a epicem cs

-Lifestyle/TQ:cs, yo cs, bye oltó társam xddd

-AngelicScars:Vicclát Babinéni.

-LostSoull/Areintheblas:cs, cica még szeri van xdd

Más nincs :D

Fórumon, leszek meg minden. DD-n BleedMental néven ismerhettek. Nah CEVACCTOK!

Ui:A cuccaimat XBm-nek adtam :)

DDMT2.S1
Név:Areintheblas
Kaszt:WP Suri:$
LvL:95(egyenlÅ're elég)
Biri:kék

Projecz X : Felért egy tavaszi szünettel :DD

D.surákat veszek!

Sziasztok!

Nem akarok én sem csöpögőset írni, de le írom miért hagytam abban a játékot.
Fontosabb a tanulás, bele kell húznom, a másik meg nincs már annyi időm játszani..
Ebből a játékból már kinőttem, elég volt ennyi kockulás.
Ezeken a neveken ismerhettek: ProMage, Chishou, Chouko.
Kicsikét néha felnézek, ha van rá időm.:)

GAME OVER! :)

Ennyi nekem is, végleg :(

Egyszerű miért..

RÁ UNTAM A JÁTÉKRA

Kavics4Ever, AngelKiss,BaloghTibike,

GAME OVER <3

Eowyn, Trinien, bunny stb. Nem tudom kik futkoznak ezzel a névvel, de nem az eredeti karakterek.
További jó játékot mindenkinek, ismerősöknek (vagyis ottani barátoknak) pedig puszi. :)