Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Sziasztok!
Hát eljött ez a perc is.
A DDMT volt az első szerver ahogy igazán otthon éreztem magam.
Több mint egy évig voltam ezen a remek szerveren.
Nagyon sok barátot szereztem és sok ellenséget is.
Ennyi volt.
Lehet még a mai napon is fent lennék a szerveren de kiraboltak...
Sokszor megtették. Újrakezdtem.
DE MOST LETT ELEGEM.
Elegem van azokból aki lopnak csalnak kihasználják a kezdők jóhiszeműségét...
Nem mondok neveket pedig sokat tudnék.
Legjobb ddmt-s barátom talán EvilAssasin volt és még mindig tartjuk a kapcsolatot.
Sokat hüjültünk cimbikkel HELL75 Copland leszed Atthella és sorolhatnám.
De Evil-en kívül már szerintem egyikükse emlékszik rám.
Rengeteg karim volt és az összeset talán senki nem ismerte
Tulajdonképen itt tanultam meg metinezni.

Mert US-en kezdtem 32-ig aztán magyarra mentem 72-ig de itt tudtam meg a legtöbb dolgot.
Magyaron például nem tudtam, hogy meg lehet csinálni, hogy a skill 17-esen átváltson.
Itt tudtam meg micsoda mélységekig el lehet menni a metin világában.
Annyit mondok:

KÖSZÖNÖM HOGY VELETEK LEHETTEM.

Fórumon maradok és egy darabig maradni is fogok, ha nem bánjátok.

Üdv:§HOTGUN

U.I.:A szerveren nem ez volt a nevem.

2011-07-12, 18:16:23 #281 Utolsó szerkesztés: 2011-07-13, 06:06:41 Szerző: [BA]THymea
sziasztok

Úgy érzem nekem is itt ,eljött a game over. Mi, mi az élvezet abban, hogy 81es vagyok, 1 nap rengetegen kihívnak PvP-re, vesztek, elvégre nincs pénzem optolni, farmkarim nincs, pénzem nincs SÉ -re hogy felhozzam magam, azzal a 65% warival amim van, semmit se érek a sok 8duplás között.
Legjobb barátaim:

Rozsdás
Zsízsik
Uchiha98
Untitled1
mzs2
Felfoldi

fikafal:
Alternativee - trágárkodott, anyázott
DJF3RI666 / xXNonämeXx / xXM3ntäXx - bennük ne bízzatok
meg a map2-n terrorizáló pistik, kb. 50 ember

karakterem: Haliaeetus

nem fogom tovább vinni a karaktert.

befejeztem./Moderálva/

bye

Hát nekem is eljött.
Nem önszántamból. Mivel chaten meg mertem említeni a ddmt2 nevét, más privát szerver reklámozása miatt banoltak fél évre.
Nincs már kedvem új karival vacakolni, van egy kis testim (35), de túl sok lett oda az egy mailcímen regelt accokkal.

Ez a hülye szabály több, mint 1,5 év játékát tette tönkre, nem beszélve a belefektetett ~190k perc játékról és főleg a ft-ról (nem 100k huf volt...).
A full optos cuccokon kívül vagy 150 millió yang és amit legjobban sajnálok a 88-as 5p-s mentámat vesztettem el (meg egy rahedli raktár karit, mindenféle lomokkal - gyöngyök, lélek kövek). 6 vörös ágra a 85 biosz küldi végétől - talán innen folytatom.
Max krites áthatolásom egy 80-as waridef nélküli sámira volt 24,5k, ami HU-n nem egy rossz krit :)

Azt is tudom, hogy ki jelentett be emiatt, ha még lesz kedvem visszatérni, az másik birodalom lesz és ennek a karinak nem lesz játékélménye, azt garantálom.

A kiskarikat élni nem hagyó map1 és map2-es botokkal, spambotokkal, pecázós csalókkal a kutya nem törődik, egy ilyen marhaságért meg ban olyannak, aki (idióta marha módjára) tömi a zsebüket. Ez minden logikát nélkülöz. Gondolom nem kell nekik a lé sem. Hát többet egy ft-ot nem költök nem csak erre, de semmilyen játékra.

Jó tanulópénz volt.

y

Hy

Befejezem az összes metinnel kapcsolatos játékot,sokszor mondogatom de már muszáj abbahagynom ugyanis már nem mind1 hogy mivel fogom tölteni az időmet. A metin sok örömet okozott,de csalódást is és sok kárt is.Inkább pc- játékozok ha lesz egy kis időm.Legalább nem anyagiaktól függ ott minden,bár régen rendesen töltöttem a SÉ-t.
Mindeki azt mondja hogy sokkal jobb volt régen,ddmt-n,vagy akár metin2.hu-n.Igazuk van...sok kis analfabéta gyökér van mostanság. Lehet hogy mi akik régen játszottunk 1.metines generációnak lehetne  minket nevezni,de adjuk át a 2.generációnak a helyet (kis gyerekeknek) és ez az első ok ami miatt lehet panaszkodni,hogy a régi emberek emiatt távoztak el a metinből. Már nem minden ugyanaz. Ez a következménye annak,hogy egy normális embert se találok ,aki mondjuk jó társam,barátom lenne aki régen volt alap metinen ,de átjött dd-re és soha többet nem láttam.A neve Thorr2 :(.Meg már amióta elkezdődött ez az egész metin2.hu azóta ezt csinálom kölyök korom óta,tehát ideje lenne abbahagynom.Köszönöm mindenkinek,aki barát volt,netán jól éreztük magunkat a metinen.Sok mindenki van,de már a nevüket is elfelejtettem.Nem! Vinetal-ra még emlékszek Alap metinen ismerkedtünk meg és még tudom hogy mindig itt van a forumon,meg dd-n ;).

A nevem,eredetileg Crusio volt mindig.Alapon,és DD-n is.

Köszönöm hogy leirhattam,és sok szerencsét kivánok mindekinek!

Sziasztok!

Nekem is eljött az idő :)

Az okát már sokan leírták, nem ugyanaz semmi mint régen...
Sok emberrel vagyok jóba és haragban is, de soha senkit nem fogok elfelejteni :)

A legjobb barátaim akikkel még biztos tartani fogom a kapcsolatot:

Boldii: Hát te a példaképem és a mesterem voltál :) Sokat tanultam tőled. Köszönök neked mindent!
pannawatt00: Veled is sokat beszéltem :) Sok sikert boldii-val.
Karin: Hát veled elég sokáig jóba voltam.. De valami nem volt kóser.
CrazyBoxBm-CrazyBox: Veled rengeteget szórakoztam.. majd ha ritkán felnézek még írtjuk majd a népet :P

Sok barátot nem írtam le. De mindenkinek akivel barátságok kötöttem nekik is mindent köszönök!!

Főként sokat köszönhetek a NewAngels-MoON céhnek akik rengeteg segítettek nekem.

Ritkán még fent leszek nyugodtan rám írhattok!

Játékban: S1 Piros birodalom Ipsen néven megtaláltok ritkán.

Sok sikert kívánok mindenkinek a játékhoz. Ne adjátok fel.

Hali.

Én már rég befejeztem, de csak most írok ide, mert most van olyan hangulatom, hogy képes vagyok erre.

A kezdetektől a szerveren játszottam és akkoriban csodálatos szerver volt, remek emberekkel és csodás dolgokkal. A szerver hangulatának romlása ott kezdődött mikor jöttek a "nagy tudásúak" és innentől a régieknek és a normális bejött játékosoknak ismerős a dolog... ezen nincs mit részletezni.
Lehet hogy vannak akik még ismerték ezeket a karaktereket:
xXxWolfxXx(íj ninja) A név kitalálója Én vagyok!
Lock(mentál)
Sklete(bm)

Ezek voltak a "leghíresebb" karaktereim eleinte a Shinsoo birodalomban a végére pedig a Chunjo birodalomban.

Befejezésem oka egyrészt az volt, hogy feltörtek másrészt pedig a legtöbb játékbeli ismerősöm abbahagyta vagy pedig beállt a "nagy tudásúak" közé...

Rengeteg tiszteletre méltó embert ismerhettem meg, de sajnos már nagyon rég abbahagytam és nem tudok belépni az accomra így neveket nem tudok mondani. De akik ismertek és még látják ezt a hszt köszönöm nekik, hogy együtt játszhattunk!
A ddmt-t már végleg befejeztem, de a többi játékosnak sok erőt az "okostojások" ellen és jó játékot!

Néhány P szerveren még előfordulok, ha látod ezeket a neveket, tudjátok ki az. Lock, xXxWolfxXx, Farkas2142, HunFarkas.

Üdv.: Farkas.

Üdvözlök mindenkit.
Hosszadalmas gondolkodás után úgy döntöttem, elhagylak titeket.
Ez a fórum Magyarország legjobb fóruma.
Sok szép napot órát szerzett nekem.
De búcsúznom kell.
Az okait nem teszem közzé de nyomós okom van rá.
Aki szeretne szólni írjon nyugodtan ide vagy vegyen fel skype-ra vagy msn-re.
Skype név: §HOTGUN.
MSN: [email protected]
Bárkinek bármi baja van vagy segítség kell vagy csak szeretne egy jót dumálni nevetni nyugodtan vegyen fel.

Sziasztok.
Örökre.

2011-07-27, 16:22:31 #287 Utolsó szerkesztés: 2011-07-27, 16:24:05 Szerző: Dijasz
[HIGHLIGHT=#0070c0]Nos Szia mindenki....

Íme az én GameOverem...

Sosem gondoltam volna,hogy egyszer írok ide, de eljött ennek is az ideje.
az egész úgy kezdődött, hogy nem votl semmi, csak gondoltam egyet. Na jóóó háttere volt, ami nekem elég nyomós ok volt...

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki velem volt mindig is, és aki átvészelte a a nagy eltünéseket, és a hisztijeimet, a kiborulásaimat.....

Jóvolt veletek együtt játszani, néha még talán láthattok... Ne feledjétek, ha nem vagyok itt, én szeretlek titeket..

(Skype, az ahol elérhető vagyok.. vagy Face,,.. (Anita Kászoni... ) )

"Akkor voltak nagy változások, amikor bátrak voltak azok akik mertek :)

Diaspro ... ég veled..

>>>>>>>>>GAME OVER<<<<<<<<<                                 
[/HIGHLIGHT]

Sziasztok
Karaktert cseréltem.. VOLNA, csak Nemesisnek hála megtudtam hogy 3 hónaponta lehet cserélni. Buktam a toppos alap optú sura cuccaimat, és full 5sura5intet.
rövidre fogtam.
a lényeg, hogy Game over.

Sziasztok! Először is szerintem is nagyon jó ötlet ez a téma de annyit szeretnék csak mondani hogy a Pistikék miatt nem éri meg feladni, azért mert most minden szerveren van 1-2 Pistike szerintem nem éri meg miattuk mindent feladni hanem pont hogy kűzdenünk kéne ellenük és minél több hackert eltávolítani a szerverekről!

Sziasztok itt a vége....... Ez már minden volt csak játék nem.
Cuccaim eldobva mindenek vége...

Akkinek kell skype név: prutyutyu

Ennyi volt sziasztok!!!

Gondolom sokan fel fognak ugrani amikor ezt mondom, ShaadyxD bannolva!

További jó játékot minden játékosnak:)
DDMT2 egyszer még vissza térek! :)

Sziasztok :)

Gondolom tudjátok miről lenne szó..

Én is abba hagyom a DDMT2-t nagyon jó szerver volt a kezdetén :)

Igaz nem most hagytam abba hanem KB egy éve.

Nagyon jó szerver volt,imádtam :)
Amikor szabadidőm volt "kockultam"

Sok jó barátot szereztem a szerveren csak nem mindenkire emlékszek

Akiket nem felejtek el:

Angyalgyarto- :) te voltál a legjobb barátom

Réka96 - hát te is hiányzol :)

noname124 - hát téged is a vége fele ismertelek meg :D

Sura6002 - Problem?xD

Bocsi akit nem írtam le nagyon régen voltam fent.. :)

Ezeken a neveken találhattatok meg a szerveren
Darvin.
DeTroNeX
FunWarri

Hiányozni fog a DDMT2 :)

Esetleg még S3mal fogok próbálkozni ;)

Ennyit akartam sziasztok

Sziasztok

Nem fogok regényt írni .. eljött az ideje ennek is.

Boldii Game Over :)

Nem búcsúzok el nagyon senkitől, akik nagyon számítottak azokkal MSN. :)
[Talán S3 .. ]

Sok sikert mindenkinek :'D

<3

2011-08-09, 00:22:38 #294 Utolsó szerkesztés: 2011-08-09, 14:21:46 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok , ma kidroppoltam d.waris solyóm pajzsom és elszomorodtam hogy mekkora bunkó az ember hogy nem adja vissza ez az ember nem más mint  :Soulness 

nem bucsuzkodok  a szerver tele van /MODERÁLVA/ KISPISTIKKEL.

ROGER85,InsaneBoy,Zhyper   GAME OVER

Kerüld a csúnya szavak használatát!~Niix

Sziasztok!

Én,cukrosbácsi~Szigi42,búcsúzok mint sokak másan.

Nem akarok regényt írni,elég annyit írnom,hogy Sok barátra tettem szert,és szenvedtem elég sokat ahoz,hogy a jelenlegi 8dupla surám meglegyen.(sé nélkül)
Ha körbe nézek,ahol anno pl: Mage93(Feri)noname124,HejjSura,SexyCica,§ura,McLaren,Die,JeremiDriver,Sakak,és sokan másak álltak,1lélek sincs.

Sokan átmentek más birodalomba,de sokan abba hagyták a játékot.

Most nekem is eljött,

Talán s3.

Sziasztok!:)

2011-08-09, 23:58:33 #296 Utolsó szerkesztés: 2011-08-11, 20:42:00 Szerző: SuperPower
Helló mindenkinek.. :)
Nem szeretnék egy nyálas tocsogós történetet  írni, hogy  mért hagytam abba.. *bla bla*
Az a lényeg, hogy, nem játszom tovább.. :D
Néhány nyomós ok miatt, nem  mégpedig : Amikor a cuccaink elvesztek én 26 duplát raktam össze, de elis buktam..-.-
Pár hét alatt összeraktam három teljes 5 intes szettet...
Akiktől búcsuzni szeretnék:
F4ll3H3r0~ AwakenSouls, sajnálom, hogy meguntad a vezetést, MINDEN ESÉLYÜNK MEGVOLT A TOP1-RE !!!

Zuler~ Te dög... :D

Playßoyßunny~ Cica<3, nem voltál sokat fent, emiatt, nem hibáztatlak, de szeretlek.. :)
Remélem viszonozod az érzelmem..:D [Kitti, ha olvasod mond meg neki.. :D]

PonTaZz~ Tesóóóó :DDD

ASDLOLXD982,ASDLOLXD98,ProfiBMSura..~ Ég veled tesó!:)( a szettemet lehet, hogy oda adom, nem tudom hogy alakul :) )

Zephyra,BarbyCica~ Megértem, ha haragszol rám, de már mindegy :DD de azért megyek medencézni :D:DD:D:D:D:DD

Necromanser ~ csa:p Még 15ilyen gyért szedjél fel :D ha érted mire akarok kilyukadni :D:D

Erasus~ Még beszélünk! :D

Rajtuk kívül, talán még pár embert mondhatnék, de inkább, nem . :D
Talán aki, nem ismerne akkor: Az a srác aki 3 nap alatt 98lett..;)

Szóval KardSurca, búcsúzik.. :)
S3on találkozunk szerintem... :D
Néha még felmegyek s1re... :D
Ha valaki beszélne szeretne velem akkor Skype-n elér[sebivagyok] vagy WoD on .. :D [Wariors Of Darkness, wow szerver azon belül Seby néven. :D]

Szóval ...
KardSurca,  távozik.. ;)

KardSurca~Game Over

[color=LawnGreen] Ya, ya, ya, YAMAHAA:D[/color]
[color=RED]Takesz[/color][color=white]MaX[/color]

Sziasztok! DDMT2 szervert már 1 éve abba hagytam, most itt az idő hogy a fórumot is.
Miért? mert már unalmas a metin2 egyszerűen ugyanazt csinálod mindig , mostantól cs 1.6 ban megtaláltok

Fórumról törlöm magam, Jó fórumozást, és jó játékot sziasztok!

2011-08-13, 22:15:21 #298 Utolsó szerkesztés: 2011-08-13, 22:31:56 Szerző: ProfX
Sziasztok:) Gondolom jó páran ismertek, hallottatok rólam.
2 éve kezdem a játékot, amikor még a kék map1-en is 6 bolt, 30 embert volt kb...:) Sokmindent éltem át. Sok jó embert ismertem meg, ezen a szerveren tanultam meg kb mindent. Azért hagyom abba mert egy nagyok "jó" ember SOULASSASSIN feltörte a karakterem és lepakolt róla full optos 8 dupla warit, 8 dupla nindzsa-t, 6 dupla sura-t, 4 dupla sámán-t. Meg már kicsit ráis untam az egészre..:) a barátaimmal továbbra is tartom a kapcsolatot még 1 dolog amiért abbahagyom: mostanába nem érek rá szinte semmire..hamarosan lemezkiadás lesz, és folgozni kell 1000-el:)
Pár név akikre emlékezni fogok:

Eclips15: ő tanított meg pvp-zni, nagyon jó haver volt..de vele is tartom a kapcsolatot még:)
Helletorius: tőle is nagyon sokat tanultam, és persze jóbarát volt.
Pablo: Tőle is tanultam pár dolgot, és őis nagyonjó barátom volt
Daphne: Nagyon jó ember:)
CandyDemon: őrült csajszi..ritka jó ember:D
Paksi: az egyik legjobb barátom:)
Juudaaas: elejinte ugy vertem el ahogy akartam..a vége felé jókat pvp-ztünk:D
ShaadyxD: jógyerek sokat butultunk:D
kamiz: őis jó ember, jóbarát:D
ANTONELLO: hülye állat xD 13:7:$
Noszferat: idegesítő egy koma de alapjáraton bírtam:D
Commandos: szintén egy jóember:)
Stablee: nem ismerem régóta de egy stílust képviselünk, szóval rossz ember nemlehet:D
LuXii: aranyos kis csajszi..pörög 1000-el:D
HunTuresz (HunTurkász): egyik legjobb barát szintén..nagyon jógyerek:D
Feri93: szintén egy nagyon jó ember.sok hülyeséget csináltunk:D
Klaa: ez a csajszi hajnali 3 kor is 1000-el pörög..nemtudom hogycsinálja:D
OmbakK1. voltam fura dolgai de alapjáraton jógyerek;)
Szandra99: magyon jó ember ritka jó barát;)

sorolhatnám még....ha valakit kihagytam írjon:)

Most pedig ismerjétek meg azt az oldalamat, amelyiket 2 éven keresztül titkoltam. Saját alap, saját szöveg, saját hang:)
http://www.youtube.com/watch?v=l_otXRr0E0U

2011-08-16, 20:45:22 #299 Utolsó szerkesztés: 2011-09-11, 11:50:15 Szerző: [MOD]Niix
Hali!

Eljött az idő hogy én is abbahagyjam igaz nem voltam valami nagy szám nem is azért játszottam.
De már nem lehet élvezni a játékot mindenki átver mindenkit mindenki hazudik mindenkinek és sorolhatnám.
Igen sokan mondták hogy 1-2 nyomorék miatt ne mennyek el de nekem igen is rosszul esik hogy éjszakákon át kínlódok hogy legyen valami kis pénzem és egy ilyen "családi pótlék fejű" 9 éves takony  lenyúlja.
Igaz nem kéne megbízni mindenkiben de sajnos én ilyen vagyok hogy megbízok mindenkiben.

Én nem fogok neveket írni búcsúzok mindenkitől.
Köszönök mindent azoknak akik segítettek.

Ezennel az S1-en való pályafutásomnak vége.

További jó játékot azoknak akik még bírják ÉS NE ADJÁTOK FEL A /MODERÁLVA/ HARCOT MINT ÉN!!!!

S3-on majd talán találkozunk.
S2-n még azért megtaláltok hátha nincs ennyi ún."PISTI"

Ennyi voltam: DiKK GameOver. 

Kerüld a trágár kifejezéseket~Niix