Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2011-03-29, 19:49:33 #200 Utolsó szerkesztés: 2011-03-31, 09:25:05 Szerző: DragonShaman
Én rég abbahagytam ezt a szerót
de hogy miért is?
1. mert a yang kevés nagyon nagyok az árak
exp drop nem valami fényes
az optok alapok amin lehetne csiszolni minimum 4k tp re
túl gyenge minőségű a szeró az én bioritmusom számára
JAh és harcos volt a kasztom
bye bye ddmt2 rossz volt játszani jó elmenni inenn
jah és a fórumon leszek de a ddmt2 -őn nem :D

Sziasztok.
Én is abbahagyom a ddmt2-őt.
miért? szerintem mindenki tudja.
Mindenkitől bucsúzom.. néhány haverral ugyis leszek szerón.. aki meg legjobb haver azzal tartom a kapcsolatot.. szóval nem írok barátokat.. mindenkit lájkoltam ^^
Ennyi lett volna.. :)
Sziasztok ^^

Sziasztok.
Én is abbahagyom.
Hogy mért ? .. Meguntam.
Forumon leszek-e még ?   : nem
További jó játékot =)
Hogy ki voltam ?
Suraking01 vagy az utóbbi időkben BiGPoWa

2011-04-01, 16:36:19 #203 Utolsó szerkesztés: 2011-04-01, 16:37:53 Szerző: Excorsim
Hát hello az utóbi időben rohadtul nem jártam fel dd re 3 héti hagyás után játszottam 3-4 napot és most megint volt 3 hét kihagyás. Ezeket direkt csináltam a játékra rohadtulnincsen szükségem ,sosem voltam duplás fullos .De  a kezdetekktől játszottam volt jópár erős karim : ExcorsimBM --> annak ideján top 20 ba bőven benntvolt
                                                ROGER85 a ninjám nemes rangal :'D

Megmég sokanmások =)
Sokjóhaver :Klarissa msn en minden megy tovább.! ProStars =)

Ésmég kb 50olyan player akit le tudnák irni :D de Klarissa volt a legfontosabb Meg a régi jókis topos bandánk ( 2010.01..... namindegy )

Sziasztok forumon leszek néha ddre nemfogok fellépni soha karimmal nemtom milesz ha van ötleted PÜ D:DDD

Üdv : ROGER85 az utánozhatatlan !!!!!

UI: CHUNJO 4ewáááh!!!

3 éve kezdtem...
De most abbahagyom.Meguntam a sok pistát.Most meg valaki feltort.Elvitték a d.waris poim.A szirim.Na meg a sipem.Meg ne emlitsem a duplakasztos fekákat...

96blackboy veled sokat hulyultem xD
ProKingG  meg ProKingP...Téged is feltortek.Sajnálom.
[GM]Silent,te mindig jófej voltál!

Ennyi lenne,más szerókon majd megtaláltok uj néven.

Nekem véget ért a ddmt2.Császtok.

2011-04-02, 17:41:25 #205 Utolsó szerkesztés: 2011-10-27, 15:51:52 Szerző: TwilightAvri
Game over... Sziasztok.

2011-04-04, 22:33:11 #206 Utolsó szerkesztés: 2011-04-05, 18:00:37 Szerző: TheSpy
Sziasztok. Már egyszer megpróbáltam abba hagyni de sajna nem ment:(. De most döntöttem. Abba hagyom VÉGLEG.

Crew: Drága "apám" örülök hogy megismertelek:) Sokat segítettél ha valami baj volt hozzád fordulhattam^^ Vigyázz magadra és Rékára.<3

Mizumi: Drága "anyám" köszöni hogy mellettem voltál amikor kellet és segítettél mindenben:) Vigyázz Danira..<3

ProMage: Hát Drága Pro benned bíztam a legjobban és bízok is:) Köszi hogy segítettél amikor barátra volt szükségem:)<3

LittleKnight: Köszi hogy a céhedbe tartozhattam és segitettél hogy ha baj volt:)

Smally: Örülök hogy téged megismertelek benned igazi barátra leltem:)

Angeel: Hát Esztikém jó volt veled hülyülni^^ Vigyázz magadra^^<3

§ura: Hát te voltál a leghülyébb de azért szeretünk<3 Nem felejtem el azt a sok hülyéskedésünket<3

dreamsp3ll: Hát bengikém téged se feledlek el jó volt veled hülyéskedni<3

ShadowGuard: Hát te barátom igazán vissza akartál tartani de most nem maradok:) Nem felejtelek el<3

ShakkMatt: Na tesó téged aztán végképp nem felejtelek el az a sok lovoskodás <3

4everFight: A legjobb céhvezér..^^ Köszi hogy a céhedbe tartozhattam vigyázz Dirtyre<3 Kár hogy abba hagytad..:(

DirtyLove: Hát tőled aztán féltem..:D  Jó barát voltál/vagy kár hogy abba hagytad te is:( <3 Vigyázz everkére mert valami bolondságot csinál..:D

Cassy: Háát Cassy néni te már jóval előttem abba hagytad:( De azért köszi hogy segítettél amikor kellet:)<3

CsokiBaby: Benned igazi barátra leltem^^ Köszi hogy megismerhettelek<3

ProDiKaa: Hát te már régebben abba hagytad..:( De nem felejtelek el köszi a sok segítséget<3

DarkNaar: Te paréj:D Jó barát voltál^^ Örülök hogy megismerhettelek:)

LuXii: Hát Niki benned is barátomra leltem:)

Suárez: Nova..:) Köszi hogy megismerhettelek jó barátra találtam benned..:)<3

TheKillah: Háát Kristófka..:D Köszi azt a sok baromkodást<3

És hát van még sok barátom ellenségem de szerencsére barátból több^^

Még egy régi dallal és egy képel bulcsuznék. http://www.youtube.com/watch?v=c0RCwb_Alsc

http://kepfeltoltes.hu/view/110404/alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  ( A képért köszönet Mizuminak^^)

lácika10 voltam:)

Sziasztok!

Itt a vége!

Magán okokból abba kell hagynom a ddmt2-őt!

A cuccaim remélem jó helyen lesznek

Đarkus voltam

91-es

Jó rangal

Külön köszönet:KhaliWari (Köszi a sok emléket és MSN-en besz majd sokat) <3
                Popey:(A sok skilteszt :) és a sok kockulás :P) <3
                ZsoltiBacsii magátol érthetődő a sok hülyülés <3
A Teem-ből külön kiemelnék pár tagot:Dorka nagyon igazságos kár h elment :(
                                     ATAG Nagyon jófej és sok sikert Dorkával ;)
                                     Nemesis(Remélem jól írtam a neved :S)Köszönöm hogy segítettél a sé ügyekben ;)

Nagyon köszönöm DDMT2-nek ezt a sok élményt és a sok pistinek azt h 5x kiraboltatok de én mindig feláltam s be lett hajtva mindenkin.

Köszönöm a figyelmeteket

Sziasztok
Elértél valamit, de nézz hátra, Hogy honnan jöttél és ki segített neked.

2011-04-13, 21:18:11 #208 Utolsó szerkesztés: 2011-04-13, 21:19:48 Szerző: Wizard32
Sziasztok !

Én is Abbahagyom a játékot :$

Lehet Páran ismertek Crew voltam A szerveren Sokat Elértem a játékban sok barátra na meg ellenségre is szertettem ugyebár :D
Na De okok-at nem közölnék Max annyit hogy elég belőle  Meg a párom Jobban elveszi a szabad időm :P

Külön Külön emberkéktől nem búcsúzom mert Lusta dög vagyok XD
Meg nincs kedvem 40+ embert felsorolni meg még 30+ ott halgattni msn-en Meg Face en hogy mé hagytam ki... xD

Cucaim természetesen nem adom oda senkinek Nem kérek Fenéknyaló PÜ-t :$ <3 xD

És Ahogy Ebben a topicban Szokás

Crew
Lvl:97
Felszerelés: 27 Dupla
Birodalom:Jinno (Kék)
GAME OVER :$ Jók legyetek És Tessék Duplázódni :D

Nah helló! :D Én is elköszönök. Igen megint. Harmadszor szám szerint. Több nem lesz, mert törölve van minden. Pü-t nekem se írjatok mert nem elég hogy bunkó dolog nagyon nem érdekel kinek mi kell tőlem, nem kap senki semmit. xD 
És mivel el szeretném kerülni azt is hogy zaklassanak hogy miért. Hát azért mert unom. Nincs értelme. Van más akivel foglalkozzak. :)
Nem is tudom hogy érdemes-e valakit megemlítenem. Végülis nem sok ember van már aki különösebben közel állna hozzám dd-n. :) Ez van.

Örülök hogy megismerhettem egy-két embert. Főleg Crewet. :) Hát sok összetűzésem is volt dehát ez beletartozik. Nem lesz lelkiismeret furdalásom mert ez csak egy játék különösebben nem érdekel, ha utálnak. :D

Sok sikert kívánok mindenkinek! ;)

Game Over: Mizumi~Aiko

2011-04-14, 15:46:06 #210 Utolsó szerkesztés: 2011-06-09, 16:51:52 Szerző: heveyguns
Sziasztok! Vissza vonulok. Abba hagyom a DDMt2-őt és minden metin2vel kapcsolatos dolgot.
Powwa mondta hogy búcsúzzak el. Hát ezt meg is teszem.

Mindenkinek köszönöm aki a barátom volt.
Neveket nem mondok,egész estig sorolhatnám.
De egy párat meg említek.

Prewiew: Köszönöm neked szivem De veled fogom tartani a kapcsolatot.
eselyes: Téged nem rég ismertelek meg,de jó barát voltál.
Többieknek is köszönöm,aki nem ismert játékban az fórumon.
Külön köszönöm a Team-nak. Ezért a szerverért

Sok sikert kívánok mindenkinek(Annak is akit nem ismertem)
Sok jó farmolást
Level uppot.
Barátokat. Mert barát kell...

Hát heveyguns voltam...

Sziasztok <3

Heveyguns game over. <33.

[color=green]Sajnálom,hogy már nem engem szeretsz:(

2011-04-19, 21:38:55 #211 Utolsó szerkesztés: 2011-04-19, 21:40:58 Szerző: palmark1996
Sziasztok!
orvgyilkos voltam!
Feltörte 1 bizonyos ember az accountomat,amit először csak kipakolt,utána már törölte is.
Nevet nem mondok konkrétan(DevilMayCry,kiskarija:DevilMyKry15)!
Szóval most szeretnék elbúcsúzni minden kedves barátomtól,mindenkitől akit ismertem,és azoktól is szeretnék elbúcsúzni,akiket nem ismertem!
Ezzel az üzenettel további jó játékot és sok szórakozást,OX-ot kívánok minden rendes embernek!
(újrakezdeni nem tudom,hogy újra kezdjem-e,de aki tud adakozni dolgokat a jövőmért írjon nyugodtan PM-et)
orvgyilkos voltam,engem hallottatok,olvashattatok!
GAME OVER:orvgyilkos

2011-04-20, 19:37:52 #212 Utolsó szerkesztés: 2016-09-02, 07:00:19 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok!
Hát nem gondoltam, hogy ide fogok tartozni, mert nem akartam abbahagyni, de a pistik folyamatosan ostromoltak és a frissítés mindent eldöntött.
Szeretnék elbúcsúzni azoktól akiket ismertem és azoktól, akiket személy szerint nem.
Mindenkinek további jó játékot kívánok, de sajnos szerintem a pistik hamarosan átveszik az uralmat a szerver felett (mint ahogy azt rengeteg p szerverben tették).
Már sokszor volt ideiglenes játékkihagyásom, de most már biztos, hogy nem fogok visszamenni :S (Végleg szakitottam a metinnel)
A DDmt2 egyik legnagyobb játékosát vesztettétek el.

2011-04-20, 19:51:40 #213 Utolsó szerkesztés: 2011-05-26, 17:07:38 Szerző: XinYou
Sziasztok!!!

Hát nekem is eljött most az időm,azért hagyom abba mert BANNOLTAK úgy hogy 35 duplám oda,azt kaptam a supportról vissza hogy acc lopás miatt örök kitiltás -.-  nem loptam semmi féle accot,de hát magyarázkodhatnék nem hiszik el,meghalgatni nem halgatnak meg nem tudok semmit se csinálni ugy hogy ezt nagyon igazságtalanak érzem:/,de nem baj egyszer elfog jönni az az idő amikor nem lesz bevétele a szervernek(hála az égnek) és ak nem fogja megérni hogy tovább menjen rengeteg a pisti ja és hogy most sok szabad ídöm lesz csinálok majd 1 vidit youtubra a játékról,és hogy mi a véleményem a TEAM munkájáról!
[Vissza térve az acclopához esküszöm az életemre hogy soha nem loptam accot egyedüli bünöm hogy jellmezeket loptam le is írok 1 pár nevet akikre emlékszem : JeremDriver,kamiz,Rappika,SilentCool,dr3mspeel,VaĐmacska,xXPetike94Xx,kamu,PyroMann,PistaNinja, hát most ezek ugranak be hirtelen,és a jellmeszeket is ugy loptam hogy a sok birka kidopta a földröl és én felvetem hack NÉLKÜL 1 vidim van is 1 jellmesz lopásról majd feldobom azt is youtubre na röviden ennyi!!!

További jó játékot néha néha még fellépek 1-2 jellmeszt behuzni és eladóm utána a vegyesnek de csak azért rontsam még 1 kicsit a levegőt^^. 
                           GAME OVER                          GAME OVER

Üdv:XinYou

Idézetet írta: XinYou Dátum 2011-04-20, 19:51:40
Sziasztok!!!

Hát nekem is eljött most az időm,azért hagyom abba mert BANNOLTAK úgy hogy 35 duplám oda,azt kaptam a supportról vissza hogy acc lopás miatt örök kitiltás -.-  nem loptam semmi féle accot,de hát magyarázkodhatnék nem hiszik el,meghalgatni nem halgatnak meg nem tudok semmit se csinálni ugy hogy ezt nagyon igazságtalanak érzem:/,de nem baj egyszer elfog jönni az az idő amikor nem lesz bevétele a szervernek(hála az égnek) és ak nem fogja megérni hogy tovább menjen rengeteg a pisti ja és hogy most sok szabad ídöm lesz csinálok majd 1 vidit youtubra a játékról,és hogy mi a véleményem a TEAM munkájáról!
[Vissza térve az acclopához esküszöm az életemre hogy soha nem loptam accot egyedüli bünöm hogy jellmezeket loptam le is írok 1 pár nevet akikre emlékszem : JeremDriver,kamiz,Rappika,SilentCool,dr3mspeel,VaĐmacska,xXPetike94Xx hát most ezek ugranak be hirtelen,és a jellmeszeket is ugy loptam hogy a sok birka kidopta a földröl és én felvetem hack NÉLKÜL 1 vidim van is 1 jellmesz lopásról majd feldobom azt is youtubre na röviden ennyi!!!

További jó játékot néha néha még fellépek 1-2 jellmeszt behuzni és eladóm utána a vegyesnek de csak azért rontsam még 1 kicsit a levegőt^^. 
                           GAME OVER                          GAME OVER

Üdv:XinYou

Nem accot loptál, hanem sok-sok embertől cuccot. És ezt te magad ismerted be nem egy embernek. Mi meg megnéztük a logot, hogy valóban így van-e ;) És így volt ;)

Felőlem vergődhetsz itt, te magad ismerted be, hogy huszonvalahány embert megLOPTÁL, ezek a te szavaid, akkor ne csodálkozz, és felettébb ne állítsd be magad mártírnak, mert minimális hitelességed van, mondhatni nulla. :)

Kellemes további búcsúzkodást, és próbálj meg lopásmentesen játszani:)

Érthetetlen amúgy, h búcsúzkodsz, pár hsz-el később meg azt írod, h amúgy nindzsázol néha)

A több oldalnyi off törléséig zárom a témát.

UI: Aki lop/csal/hazudik, az ne pattogjon ha büntetést kap érte!

Sziasztok.

Új néz ki nekem is el jött a Game Over ideje. Párszor fel törtek, idegesítettek a pistik és elég szomorú hogy az egyik barátom 2x is meg lopott :/.

Köszönök mindent:hiawathának!!!

De fórumon még meg találtok majd üdv:MartinkaTheLegend Alias: MartinNinja

Hát nekem is eljött az idő hogy befejezzem a DDMT2-őt... A sok pisti miatt 2-3-szor feltörtek....

Külön köszönet a barátaimnak:

Tunyacsápi
KisEstiMaci
HUNcutka23
IceFruit (Fórumos acc-ja)
n3xTeR

Sok szerencsét mindenkinek legyen sok duplátok meg barátok...

Slighter-MentalWarrior  GAME OVER!!! (Cuccot nem adok senkinek szóval nem kellenek a nyali PM-ek!)

2011-04-24, 13:31:00 #219 Utolsó szerkesztés: 2011-05-14, 23:15:35 Szerző: sanya90
na hát akkor eljött az én időm is .tegnap este azt vettem észre h valaki elcsorta karim név szerint royalty14 senki ne üzleteljen vele azt ajánlom mert csak a karid lopja na mind1 pár szo hozzátok sok uj barátot és ellenséget is egyaránt szerzetem ebben a játékban rengeteg játék élményem volt sok jo abrát illetve voltak rosszak is pár szo legjobb haverokhoz

Garald:Tesokám te mindig kisegítettél bármikor kellet te ott voltál<333 légy jó tesó

Stablee:tudom te már hamarab abbahagytad de hát leírlak neked mindig jo céheid vltak öröm volt veled egy egy céhben és ate céhedben lenni légy jó<<33333

Noname124:Igaz veled nemsokat beszéltem de voltak azért jo időszakok de amit levvetem rolad rendes és egy kicsit hülye vagy jo értelemben<333

King Mage=Bojka78:teso veled sokat hülyültem igaz az utóbi időben mikor még jáccotam nem nagyon taliztunk légy jo (L)<3(köszi a jo céheket amiben veled lehettem együt)(L)

Sziliboy1212:hát veled az utóbi időnben nemsoakt beszéltem de ha olvasod ezt a  hozzászolást azért gondolj rám<3333

oO0Ninja0Oo:téged sose feledlek el jo volt veled<3333(L)

és hát több enbert nm akarok írni mert akik e legfontosabbak votlak azok ittvannak

legyetek jokilletve rosszak és a team tagokat nem bántani hisz ők csak jot akarnak.

ezzel a dallal búcsozom:http://www.youtube.com/watch?v=D78L3qJG4Aw&feature=related

sziasztok Harcos000000 voltam

"jah és ha netalántán fent lenne az nem én leszek"

sziasztok jo játékot viszlát Team viszlátt ddmt2(L)<3