Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Sziasztok!

Azthiszem nekemis eljött a GAME OVER ideje =)
Elég sokan ismertek a játékban de otthagyom mert már unom..de néha felfogok járni pár órára..(hétvégéken)
A cuccaim nemadom senkinek!!

Üdv. Lv.99 Lovagias TheKillah.

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

Sziasztok

Mint , ahogy sokaknak is az én agyamban is megvillant a GAME OVER .
Már , nagyon sajnálom ,hogy megismertem ezt a játékot , mert volt amikor nyáron 16 órákat játszottam . Bevallom függő voltam , de most másképp látom a világot . Amióta metinezek felszedtem kb 15kg-t , mert semmi sem érdekelt csak a gép , és a kaja ... Már itt az ideje , hogy abba haggyam a játékot , egyszer majd ti is rá jöttök . A ddmt2-őn sokan ismertek , Langlovag105 néven futottam map1-ről - map2-re . Minden játékosnak jó játékot kívánok , de majd ti is így jártok mint én . Ha valaki szeretné tartani velem a kapcsolatot vegyen fel msn-re : [email protected]
Byby Metin , Viszlát játékosok további jó játékot .

2011-02-24, 20:08:10 #182 Utolsó szerkesztés: 2011-02-24, 21:41:21 Szerző: sunshineX
Yo^^.

Azthiszem nekemis off:D

Unalmassá vált a sok pistabácsi,stb,stb.
Ígyhát sokmindent nem is írnék...
SunshineX-LVL90-BMSURA
Október óta ittvagyok..sok barátot szereztem,és pár ellenséget is :D
Elbúcsúznék a legfontosabb emberektől..

Széth-Rettenetesen nagy arc,minden éjjel jókat hülyültünk. [Néha már átment homiskodásba,de ezt csak az érti,aki látott minket baromkodni:D

ShakkMatt-fejőtársam. veleis jókat lehet szerencsétlenkedni:)

SámiLomPi- Leges-leges-legjobb barátom lett ddmt-n. Bármikor,bármiben számíthattam rá,és számíthatok is. Elképesztően jópofa.

McLaren- hátőő..őőegyhülye:D persze jóértelemben. sokat baromkodtunk, és a nőügyeket is egymássalbeszéltük meg. köszihogymegismerhettelek...:)

BarbyCyca- nagyon aranyos,kedves lányka... bár voltak nézeteltéréseink,azért valahol qva mélyen mindigis szerettem őt:D

Kacajkaa- [nememlékszem hogyírtad a neved,bóócsihugi<3] ővolt a hugocskám:D sokat baromkodtunk,és rengeteg waron voltunk...top15 céh párnap alatt azért valami nem?!:)

Đixie- eszterdrága...egy kicsit más mint a többiek...furcsa humora van,de nagyonjópofa,és bármit,mégegyszermondom. BÁRMIT megbeszélhettem/megbeszélhetek vele. és bármiben számíthattamrá. őtis imádom.

BmKrewi- egy idióta:D "padawan"ként tekintettem rá,próbált olyanlenni mint én...sikerült neki:) birlak tesó^^.

Picipingvin- elképesztőnőszemély,azonkívül "becézgető társam" volt. imádásvan^^.<3

MNDM- vele is jókat beszélgettem,bár megmondom őszintén,nemigazán ismertem annyira. jófej ő is..

VVbelokaVV- arcvagy öcsém. QVA NAGY ARC(y) :D  birlak,ésha bármiben segítség kell,forumon megtalálsz:)

Éshát nagyjából ennyi. ezúton szeretném megköszönni nektek a sok hülyülést,beszélgetést,és azt hogy vagytok/voltatok nekem :)

És ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől,akit megbántottam...
Kiemelnék 3 embert,akik biztosan életükvégéig utálni fognak,de  legalább mondhatom hogy "énbocsánatot kértem" :)

MeLINdaxxx [asszem ígyirta:D]
Alice100/Rosalin
Rongybaba

akinek esetleg hiányoznék,annak itt az msnem^^..

[email protected]  <-- nemröhög.tényleg ez

Viszlát DDMT2,viszlát barátaim! :')
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

Sziasztok!

Mindenkinek eljön az a pillanat,mikor végleg eltávozik a harcok mezejéről....Egyszer már bucsúzót vettem tőletek,de ez lesz az utolsó....

Indokok:

-Meguntam a sok 10 éves DMG-s gyökért,akik,ha rájuk tolok 40k-t,rinyálnak a DMG-vel....
-virágomozás,helyesírásukkal....
-Sajnos meguntam a játékot...Innen tovább nincs :)

Bár feltételezve lehetséges,hogy egyszer vissza jövök,de nem valószinű!

Köszönetet szeretnék mondani a következőknek:

Slighter -nek:

Köszönöm hogy anno megmutattad a DDMT2 fórumot,és köszönöm hogy segítettél,hogy segíthetssek :)

Angyalgyarto-nak:

Koma,sok mindent átéltünk,szavadat ne felejtsd!Még találkozunk :)

GhostAttila-nak:

Köszönök neked is mindent.Ha te nem lennél,lehet nem is kezdtem volna bele a dolgokba,és nem lennék ott,ahol most :)

Gamer-nek

Köszönöm hogy részt vehettem a GGMT2-s élményekben....Az utóbbi időben eléggé rossz fele húz a szerver szinvonal....A nyomi GM-eidre figyelj,mert nem a legjobbak!

Disco-nak(Sanchez-nek)

Köszönök mindent neked is barátom :) Sokat segítettél!Találkozunk még! ;)

[SGA]Dorka/Dorka-nak

Nélküled nem lettek volna itt töltött éveim kellemesek....Nélküled nem lenne metin2hungary.Köszönök mindent!

[BA]THymea-nak

Köszönöm a bíztatást!Te vagy a legjobb Board Admin :) Csak így tovább!Jó felé haladsz!Sok szerencsét a munkádba :)

Pyksa-nak

Kösz a sok segítséget,remélem hogy még fogunk együtt dolgozni :)Sok szerencsét a szerverhez!Csak hajrá!

Továbbá köszönöm az összes DDMT2 fórumozónak,és játékosnak hogy veletek lehettem!DDMT2 4 ever....<3

Sziasztok.
Nekem mostmár végem, többet nemleszek..
A karakter neveim:  XxXISMETXxX(lv93),xXStreetXx (lv99),ßmIsmet(lv88),ISMETMental(lv86).
Rengeteg barátot tudnák leírni de sajna nemférne el a lista legalábbis nemakarok ide sokat írni.
A karaktereket a héten valamikor kitörlöm (minden fullduplával és egyebekkel eggyüt) ezért felesleges írnia bárkinek.

Akik még dd-n maradtak barátok annak további jó játékot.

Sziasztok!

Mivel tegnap este feltörték a karakteremet, most már tényleg elhagyom a DDMT2 "társaságát"...

Nem tudok mit reagálni erre a dologra, hisz a felhasználómat főleg a jelszavamat nem adtam meg senkinek.
Annyit tudok csak írni, hogy baromi nagy respect annak a crackernek, akinek  sikerül feltörni a hozzáférésemet, mert ő már nagyon profi szinten űzheti. Nem sírok semmi miatt mert hát ez van ezt kell szeretni   Csak hát amennyit beleköltöttem már a játékba azt a pénzt bánom ( Fene a bundámatxD )

Különösebb képpen személyektől nem búcsúzom, mert nem sok van aki megérdemli...

Sziasztok! Legyetek rosszak

Sziasztok!

Én akkor kezdtem el a DDMT-t amikor indult. Annak örültem a legjobban, amikor Map2-n megláttam Dark1999-t :) Őt még Dracon ismertem meg, és tesók lettünk ott. de visszatérve a DD-re : Az első nap volt a legjobb a serveren, másnap felmegyek a szeróra, és azt veszem észre , hogy berontanak a kékek, (sárgaként kezdtem a DD-t) és mindenkit lekaszabolnak, aztán + még ugye a megalázás. Akinek az IQ-ja "eléri" az Átlag szintet, az tutira nyom 1 Delete gombot (törli...) . Nos hát Én megtettem. A Karatkeremmel 93ig mentem. de kissé besokalltam, és hát...  (nem akarok senkit se megsérteni vele, szóval félreértés ne essen.) Meg hát én úgy emlékszem, amikor elindult a DD, akkor elméletileg "fejlődős" szerverne indult. 2hónap után átment elvileg PvP-re

[HIGHLIGHT=#ffff00]Nos, én nem nagyon szeretem a PvP Szervereket, inkább Expelek :)[/HIGHLIGHT]

Köszönöm a figyelmet :)

Katona

Sziasztok =) Ahogy TheKillah mondta eljött a GameOver ideje :) Hát én nekem is eljött aki ismertek  azoknak további jó játékot és kellemes időtöltést.
Külön említem:

Bnc:Mindig mi olyanok voltunk mint egy két jó testvér, további sok szerencsét neked a játékban

ShakkMatt:Jajj hát te :DD Emléxem mindig milyeneket hülyültünk :))

LiinaX,HappyGíírl:Téged mindig csodáltalak néha-néha vitáztunk de mindig kiisbékültünk ;) Meghát milyen az a barátság amiben nincsen vita?:)

CuteSziszkee:Téged mindig bármi legyen is szeretni foglak :)

testiHarcos,xXxKardsura:Emlékszem amikor mi benne voltunk AncientBloodba és milyen jókat hülyéskedtünk eggyüt, igazi barát voltál..És még most is :) KöSzönöm

Anjah:Hozzád is csak annyi mint a többiekhez. AncientBloodban ismertük meg egymást és milyen jó csapatot alkottunk míg téged is lehetett fennt látni :)

DarkHorses:Jajj hát te :DD Még most is annyit röhögtem rajtatok a multkori óta :DDD

Nah hát ennyi lennék ^^ KöSzönöm barátaimnak, hogy kiálltak mellettem bármi is volt :)

Külön köszönet a teamnek, hogy ilyen jó társaságot tudtak összeállítani :)

Nah hát sziasztok:)) További jó játékot, kellemes időtöltést

Ui.:Cuccaimat csak barátaimnak adom oda :)) Nah Sziasztok

Sziasztok.

Úgy érzem hogy én is elbúcsúzzak. Ideiglenesen.
Nos... Karaktereim voltak/vannak: ßodyWari(Lv 91) testi, ßoDyFaRmeR(Lv 71) menta, Kurosaky(Lv 76) íjász, h3adsh0tZ(Lv 86) tőrninja

Kb. 10-15 ezer HUF-ot költöttem a játékra, megérte szerintem, mert volt egy fullmobos farmom, ey jó kis testim, egy brutál tőrninjám :)

Akiknek sokat köszönhetek:

-Zerados: Kisegítettél amikor kiloptak, de mostanában eltávolodtunk egymástól(utállak te bunkó)

-PavelNedved: Hát róla semmit se tudok mondani, csak annyit, hogy ideiglenesen hali, és maradj olyan amilyen voltál.
(nagyon hülye xD) Veled találkozni fogok még, mivel osztálytárs vagy....

-xbalogx: Te bank O.o Emléxem amikor megvetted az optolókat :D csá! xD

-hitsuge: Emléxem még lélek előtt: ak acc elentémadi? Hülyegyerek xD Veled találkozni fogok még, mivel osztálytárs vagy....

Ennyi... ők voltak akiket ki tudtam volna emelni.
Fikafal:

GrenDragon: Kiloptál, és bannoltatni akartál mert nem adtam oda neked a karimat -.-"

TureszBm: Blokkolt, káromkodott, anyázott,

Ide részben Zerados is bekerül.

mzs2/nempvp: pvp védelem kódot használtál, anyáztál, kódokat használtál vezetés kifejlesztésére, bannal fenyegettél, de végül TÉGED BANNOLTAK. Mostanában összehaverkodtunk, de játékban csupor vagy >.>

Ennyi
ßody voltam..

EDIT: Nyáron leszek ^^

Üdv! Kezdeném:

Nem rosszból de a DDMT2 nem vitte magasra a sok "anyuuu add a telcsid, ugye sok a zsozsó rajta?". Tudom, őkis akarnak keresni.
de például én, aki szlovákiai vagyok, 1 áva sét se vehettem. - lehet, ha tehetem sem vettem volna de ezt ne részletezzük.
DDMT2-őt 2009. December elején kedztem, mert kaptam egy accot (Magyar metinen megismert nagyon jó barátom adta).
Igazából tesóm tudta meg, hogy van egy magyar PRivát szerver..

A Játékot azért hagytam abba, mert mindenki annyira 6-7 optos volt, hogy nem tudtam beverni egy BM surát, vagy egy erősebb ninját sem. (tőrninja voltam)
Nemtudom, valaki szerzett e olyan jó barátokat a DDMT2-őn mint én. Rengeteget segitettek. Ilyenek:

FerMent - Ő nélküle senki se lettem vola a DDMT2-őn, semmi jó cuccom se lett volna, semmi jó élményem se.
dehunter - Sokat segitett optokban, ha egy kékcsávó megtámadt egy szóra segitett és kihuzott a bajból.
Itach - Ő adta el nekem az első villám kést (5 milláért +6osat), húúde örültem neki. (Tudom most a pistik: De loooww egy villám késnek örült.. De ők nem tudják milyen volt a DDMT2 a kezdetekben).

Emlékszek arra amikor a Pók Kazamata második emeletén öltünk tesómmal :D Húúde jó élmények voltak.
Természetesen megvan még az első +0-ás kardom is, ami a tesómé volt amikor bekapcsolta a játékot :) (ú hamarabb kezdte mint én.. 2-3 percel)

Mégegyszer mondom, FerMent sose felejtelek el!

Remélem nemvolt tul hosszu!

Üdv: Partisan

Játékbeli neveim:

Maark - Első karamterem (ninja)
BizHU- NE tévesszétek BizHU-val, ő a tesóm :) - ez harcos karakter
Roy - Szintén tőrninja

Éreztem, hogy nemsoká nekem is eljön az időm, így hát én is búcsúzok.
Távozásom legfőbb oka egyszerű, több tízezer perce tétlenül vagyok odabent, meguntam, kiöregedtem...

Egy kis véleménynyilvánítás:
- McNiksa: Egyik legjobb barátom, azonban megbántott, hogy nem szóltál az új karidról
- breed14: Az utóbbi napokban lettünk jó haverok, sok szerencsét a csajokhoz: "Jó a csöcsöd, jössz dugni?"
- KiNgAnO: Egy szintén jó fej barátom, jó volt együtt hülyülni Vigyázz magadra!
- omoncica: Az utóbbi időben ismerkedtünk meg, nagyon cuki csaj vagy
- Glamouros: Alsógatya Nagyon aranyos, vad csajszi vagy Vigyázz magadra
- Antasy: Nagyon sok hülyeséget összehordtunk, a külvilág sose tudjon róluk Az utóbbi időkben nem beszéltünk, de vigyázz magadra!
- civaly99: Nagyon aranyos csaj vagy, sok szerencsét a továbbiakban!
- lácika10: Már nem is tudom, hogy hogyan ismerkedtünk meg, de jó fej barom állat vagy Sok szerencsét!
- ExO: Régen találkoztunk, jó ideje alig beszéltünk, de szerintem jó barátok voltunk További jó játékot!
- Copland: Nagyon nagy haverom vagy, ennyi az egész, légy továbbra is hülye, sok szerencsét!
- Heaven: Metinen leghosszabb kapcsolatom, amit sose felejtek el, mindegy, hogy mivel lett vége, vagy hogyan, egyszerűen egy élmény volt Vigyázz magadra ezután is, puszi!

Akit kihagytam azt nagyon sajnálom, jaaaj, tuti kihagytam valakit De még fent leszek pár napig, hogy személyesen is elbúcsúzzak pár embertől

Köszönöm mindenkinek a több, mint 1000 óra játékélményt, és a sok hülyeséget
adaz      :O c:::::8      Game Over      :O::8

2011-03-12, 17:21:22 #191 Utolsó szerkesztés: 2011-03-13, 09:40:24 Szerző: Haze
Sziasztok Nem hittem hogy eljön ez a pillanat de nem tehetek ellene semmit:/ Ezzel Ki jelentem hogy abba hagytam. (magich)
Fő oka nem nagyon van csak az ember 1 idő után meg un mindent. Köszönöm Sok barátomnak a sok élményt :)
Tehát Mindekinek További jó játékot kívánok .
Pár Barátot és Team Tagot meg említenék Akiket tiszteltem, Tisztelek.
Equuleus,ShakkMatt,Energie,Roli111,Csilla15,§ura,Feri93,qS,FRADI4,BlackDragon,KardAura,FelfedezőőxD,Atompocok,xBmSuRaBm,Prenden,
SuraSura,Robert,Annßaßa ,robertHUN, Evasion, stb... Akiket nem írtam ide attól bocsánatot kérek. De Nem akartam nagyon részletezni. ( Karakteremet remélhetőleg Unoka testvérem fogja tovább vinni.)
Tovább nem is részletezném Csak még 1 dolog
Team Tagok közül.
Köszönöm nekik a segítséget :)[/COLOR]
[SGA]Dorka,
[GM]Avici
[GA]Abyss
[GA]About
[GM]Zseby

Üdv.Magich

Sziasztok!

Én nekem is eljött az az idő,hogy abbahagyam a dd-t.
Egyetlen legjobb haverom:Energie <3333

További jó gamet!

Üdv :Roli111 :D

[HIGHLIGHT=#ff0000]
Sziasztok[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]Ezennel a fórumon is abba hagyom a tevékenységem,mert egyes "mod" "playerek"nek elég unszimpatikus vagyok...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]Hát van ez így nem csípi minden ember ha valaki esetleg töbet tud nála, a leg könnyebb leszólni a másikat...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]Mind1 több témához enm fogok szólni,hiszen ti mindent jobban tudtok mindt én[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]Remélem egyszer rájön a fórum 80%-a hogy azt se tudja mi az a metin,és nem ugat másoknak,hogy mindent tud...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]Nem sok értelmes ember volt a fórumon,1-2 azért kiemelnék...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]-Drake[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]-[GA]Abyss[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]-[BA]THymea[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]-paccyk1994[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]-ATAG[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]-szroland[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]Kb ennyi lenne[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]Sokan azt mondták nagy képű vagyok,nem értek semmihez...Hát aki így látja az mennyen el szemészhez![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]Aki ismer DDMT2 őröl az tudja mien vagyok...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]Mind1 köszönöm ismét a "Pista"brigádnak[/HIGHLIGHT]

Üdv:ANTONELLO™

Sziasztok !

Eljött annak az ideje, hogy én is abba hagyjam a játékot ebben a formában ahogy eddig foglalkoztam vele ! Rengeteget időt töltöttem a szerveren mint játékos és egykoron a DDMt2 csapat tagja ként ( [GM]Hoga ) Volt sok jó pillanat és sok rossz ! Hogy mért is hagyom itt a szervert ? : Mer lettek fontosabb dolgok is az életemben mint a Metin2 és P szerveres társai teljesen nem tűnök el az éterben továbbra is megtalálható leszek. Bár már semmi közöm a DDMt2 csapatához, a szerver készítésben és a kliensek manipulálásában, szerkeztésében nagy jártasságom van amennyiben ilyen problémátok akadna írjatok bátran és állok rendelkezésetekre !

Sok sikert a további játékhoz,új játékosoknak !

Üdv mindenkinek Hoga

Sziasztok !
Hát , én nem nagyon szeretném abba hagyni a ddmt-t ,de muszáj lesz . Sajnos engem kibannoltak .. Egy rossz szó a GM-ről az üzifalra és bann .. Szóval ennyi.. Neked két lehetőséged van ,vagy ne kezdj el játszani vagy ne írj csúnyát az üzenőfalra .. És lehet ,hogy nagyon erős vért a KING vért ,de nem éri meg megvenni.. Nekem volt és most látjátok ki lettem bannolva..Szóval most pénz dobtam ki az ablakon semmire... Na mind1 . Remélem nem végleges bannt kapok .. De erre nincs sok esély ezért köszönök mindent a játékosoknak .. Az adminoknak meg sajnos semmit nem tudok megköszöni.. 
                                     Sziasztok! by: Pallala (lvl95)

Sziasztok!Szerintem eljött az én időm is.Köszönöm a TEAM-nak hogy kb 1,5 évig "kockulhattam"a szerveren picit sok pénzt költöttem a szerverre de mindig kiraboltak .
Legjobb barátaim:Kampokez,Arisa,GrapeFruit,HUNwanted,Babyman,Nnoitra,MirageBoy,ProStars és még sorolhatnám de ők álltak hozzám legközelebb a szerveren.Remélem egyszer majd visszatérek.Most jelenleg a Béta szerveren vagyok teszt játékos és majd kiderül hogy mi lesz.warriorbeno4 voltam Sziasztok!
Blau&Weiß eine lebe lang <3
S04 <3 FC Schalke mein verein

2011-03-16, 16:31:18 #197 Utolsó szerkesztés: 2011-03-16, 16:43:08 Szerző: Darkfire002

Sziasztok.

Azért írtam be ide hogy azok a barátaim is el tudjanak tőlem köszönni akik már nem játszanak ,Csak fórumon vannak.
Tovább nem részletezném. Többit le írtam Game Over topik-ba.
Még annyit hogy a vidi . :http://www.youtube.com/watch?v=QLLR1fpg3zE
Üdv.Magich
Tévedésbe ne essetek. xBmSuRaBm más néven Sillver(Section) Lopott meg engem:) Forumon Ultimaten Névan van fent
[S1] Magich
Lv.95
GAME OVER
Negatív karmát köszi *-*

Nohám én már régóta nem játszok, de valószínüleg most VÉGLEG abbahagyom..
Sok jó barátom volt még a kezdetben aztán mindenki itt hagyott és én egyedül maradtam. Volt azóta pár barátom, de velük is minden nap össze vesztem ami nem olyan jó érzés.... napi szinten.. xD

Talán még visszajövök, de erre az esély 1% az esély...

Legutóbbi karim: HUNninjaBOY: Lv: 95 Rang: Jó Ló: 21                   |
                 Robbes: Lv: 90 volt, de töröltem és újrakezdtem        | - oda adtam egy barátomnak
                 Sklave: Lv: 80 csak PvP-s kari volt                      |
       És még van pár, de tőlük elbúcsúztam :D

Viszlát ^^ A fórumon még itt leszek, de a DD-től végleg búcsúzom.

2011-03-28, 16:04:59 #199 Utolsó szerkesztés: 2011-03-29, 21:33:23 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok (:

Átmenetileg itt hagyom a DDMT2-öt.
Okai.:

~ Egy kicsit már unalmas a szerver =/

~ Elegem van a sok kis pistiből hogy ezzekel jönnek:
    - cs odaadod a karid?
    - h*lye dmg-s bannolak Moderálva

~ Meg már szinte fullos a karim ^^

Mostantól szerintem PvP szervereken leszek : D

~ Miniger :$

Kerüld a trágár szavak használatát!~Niix