Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2011-01-08, 01:45:18 #160 Utolsó szerkesztés: 2011-01-15, 20:14:32 Szerző: MarshallBruce
-

Azt hiszem én is abbahagyom a játékot.Az ok pedig unalom,és a tömény lagg ami nagyon utál engem.
Fejlődni nem tudok,senki se PvP-zik ellenem,hát már egy hónapja nem voltam fennt,és a fórumon sem.

Az utóbbi időkben csak egy emberben bíztam meg,és azt az embert Robbes bácsinak hívják.
Ő rá még az életem is rá tudnám bízni,semmit nem lop/csal és becsületes amit mostanság nem lehet tapasztalni a playerek körében sem.Hamán el tudsz érni,néha fennt leszek,de nagyon nem leszek sűrűn látható a szerveren.
Több barátom nagyon nincs akitől el tudnék így a játékból búcsúzni.
Viszláát!

Nah.. Ketyeg az óra,eljött az én időm is.
Ha nem bánjátok kihagyom a szokásos búcsúzkodást.
Akinek kellek,dob egy PM-et.

Álohá

ShamanJashin~Game over
Név:ShamanJashin (A szerver közutált sámija..xD)
Lv:90 (ezt is megéltem..)
Kaszt:PvP villám sámán
Birodalom:Chunjo

Game over

Sziasztok!

Mint mindenkinek egyszer, nekem is eljött az időm hogy búcsúzzam tőletek.
Sajnos munka miatt itt kell hagynom ezt a játékot, de egy kis friss levegő amúgy sem árt. :)
Majd még egyszer lehet visszajövök.

Üdv: HaliBox

Sziasztok...Minden gyerek életében eljön egyszer az a nap,mikor felnő,és eltünik a DDMT2-ről....Nem gondoltatok még arra,hogy naponta hány 10x ember megy el és jön?Jó barátok tünne kel,és tünnek fel...Ennek a vitatására/csevegésére nyitottam ezt a topicot.Mi a véleményetek erről?Várom válaszotokat...

Nézzétek a távozásról szoló topicot...Hány 100 HSZ van ott ,mennyi búcsuzás....De sajnos nem lehet megaakdályozni...

2011-01-20, 21:13:18 #165 Utolsó szerkesztés: 2011-01-22, 15:17:10 Szerző: keep
Sziasztok!
Mint látjátok nekem is eljött az én időm...
Mint mindenkinek eljön egyszer az életben!
Az ok miért el megyek a sok nyávogás és az átverések!
Lehet egyszer újra el kezdem a ddmt2-t
Nem azt jelenti hogy az egész metint hagyom abba:D
Akik mindig mellettem voltak!
xMindix:Sajnos tőled nem tudtam elbúcsúzni mert egyszer csak ott hagytad és én nem voltam fent!
KRES87:Jó tesó vagy:D Néha még beszélünk!
De a sohan hegyes pvp-ket sosem fogom elfelejteni:D
PujáróShavo:Juj te gyerek veled nagyon sokat hülyültünk főleg amikor csopiba voltunk szabadkoztunk bagesz87-t és ki dobálta a cuccaid/cuccaim xD
Bogyoocskád asszem ez a neved nem emlékszem^^:Hát téged mindig szerettelek főleg akkor mikor megvédted a bagesz-t és én azért is csináltam...
Szerettem mikor veszekedtünk...!
Lowkillet:Hát nem rég óta ismerlek de nagy arc vagy :D
Nyuszko:Veled szerettem perverzkedni :D
ÉdesPixi:Lélekbarlangban taliztunk már akor megszerettelek:$
Főleg amikor adtad a cuccaid>.<
És még sorolhatnám a jó ismerősöket/barátokat!
De akkor itt lennél holnap reggelig és csak 20k szavat írhatok:D
Én búcsúztam!
Nevem: Titkos nem mondom meg:$^^
ByeBye
Egyszer talán az öreg harcos vissza tér!

Összevont búcsú:

Sziasztok...Én bejeztem...Lehet még találkozunk....Mi az ok?

-Nem az hogy szüleim korlátoznak
-Nem a tanulmányi eredményem

Hanem az a tény,hogy az én helyen máshol van...Meglehet ezt érteni,viszont aktív látogató leszeka  fórumon :)

Akiknek köszönöm hogy kiálltak melletem:

[SMOD]Thymea
[SGA]Dorka
Lasek71(Volt moderátor)
Keep
Yahoo
Johonny
Angyalgyarto

és még sorolhatnám....

Minden kedves playernek jó fórumozást,és jó játékot kiván....

Egoist Dreamer!Puszy a családnak!Ezt a számot nektek küldöm csak most... :)

http://www.youtube.com/watch?v=1usGCnVqIqA

FONTOS VIGYÁZZATOK......

Hát eljőtt az én időm is most hogy ellopták a cuccaimat már nem tudok játszani azért nagyon jó volt veletek játszani akiket nagyon szerettem azok tudják kire gondolok.
Nem kezdek el neveket sorolni mert nagyon sokan voltatok és hogy most már nincsen semmi holmim abbakell hogy hagyam a játékot azért még felnézek beszélgetni meg ilyenek.
Amugy aki ellopta a cuccaimat gratulálok neki biztos erős kis karija lessz
Aki ezt csinálta 2 karijárol tudok vigyázzatok vele.
-hong
-Ninjaku1
Hozzáteszem mellesleg az övüké Miskolcon a SweetLife Club
Tehát nem tudom iért jó nkei ellopni a cuccaimat, de megtette mind1
Ha szerettek engem ne menjetek abba a buliba mert még tőletek is ellopnak valamit na sziasztok

DolceGabbane.....

2011-01-25, 16:39:41 #168 Utolsó szerkesztés: 2016-09-02, 07:01:33 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok  . ( :
A mai naptól fogva itthagytam a gamet .
Oka : Töbszörös meglopás és a játékosok hozzáálásai .. =/
Szóval a bátyjám "petiZ" fog a fórum nevemben lenni ( :

Davidka01234 : Legjobb barát voltál , sokat nevettünk , harcoltunk és "csajoztunk :D
CandyMkee : Te voltál a legjobb barátnő akit kívánhattam . ( :
XxHunSuraxD : Nagyon sokat harcoltunk ,vitatkoztunk . hülyültünk .
ÁlmokFutó : Te voltál az aki mindig felviditott , hatalmas a humor érzéked ( :
Nagyon sok ember van még , de nemsorolom .
Ég veletek .!

Üdv : h!p3R.         

Sziasztok! Abbhagyom a játékot.
Legjobb haverom HyP3RK1LL3R volt.

DarkDesire voltam.

:D

2011-01-26, 19:21:59 #170 Utolsó szerkesztés: 2011-01-28, 10:10:28 Szerző: GhostAttila
                     Sziasztok.

Sajnos elég hosszú időre távoznom kell.

Sajnos jegyek stb miatt.

Tudom elég sokan ismernek facebook-n
De azért itt meg találtok
vagy beírjátok Ghost Attila és ki add a rendes nevem [Csákó Attila]

Kereshettek telefonon vagy facebook-n .
Sajnos csak ezen leszek elérhető de bármiben felkereshettek és fel is vehettek!

Tudom sok embernek örömet okoz hogy elmegyek.
De sok embernek nagy csalódás lesz [kapahun,thymea meg sok más akiknek segítettem].

De akik kedveltek azoknak mindig itt leszek .
Kis zene.
http://www.youtube.com/v/7W-7xt324IQ&feature=related

Nem sokára elkezdem csinálni a fájl megosztó oldalamat osztály társammal .

A BladeSide Torrent Trackeren eltudtok érni TraxWall néven vagyok.

Meg találtok IWIW-n még :P

Bence98 találkozott velem személyesen de kicsit néma lett xD

2011-01-30, 13:40:18 #171 Utolsó szerkesztés: 2011-01-30, 13:41:53 Szerző: tokiofotel
Sziasztok!

Úgytűnik, eljött az Én időm is!

Sokan ismerhettek, nem igazán a ddmt2-s játékomról (bár onnan is ismernek sokan, a karimmal Kingusss-sal), hanem a fórumon való, érzésem szerint nagyrészt hasznos tevékenységeimből...
A játék folyamán rengeteg emberrel ismerkedtem meg, mind a fórumról, mind a játékról. Mindenkit imádok, aki rámírt köszönés nélkül, hogy "leszel a csajom?"   Külön köszönet nekik:D

A játéktól nem azért válok meg, mert megloptak, esetleg ok nélkül bannolták a karimat, és semmi ilyesmi...
Egyszerűen nincs időm a játékra...---Ráadásul, ha felmegyek DDMT2-re, azt látom, hogy a 10 éves, írni nem tudó kisgyerekek szabadban öldösnek, és ha levered 1 skillel őket, akkor édesvirágomat szidják! Dícséretes! (Ezek közül vannak sokan, akik a "leszel a csajom?" kérdéssel jönnek!...)

Szó mi szó elég érdekes lett a DDMT2 mostanság!  De erős idegrendszerrel ki lehet bírni, ha elkötelezett vagy a játékkal szemben!:)

Asszem ezekkel a gondolatokkal el is búcsúzom... :(  Mindenkinek jó szórakozást, élvezettel eltöltött időt kívánok, mind azoknak akiket nagyon bírok, mind azoknak, akiket kevésbé :P

Üdv: Tokiofotel

UI: Remélem azért még maradnak playerek DDMT2-n :D
Büszkén jelenthetem ki, hogy visszatértem DDMT2-re!

Youcanseeme0 ***

Drága barátaim^^
Ütött az óra.Itt az én időm... Hogy miért? Senki se tudja jómagam se.
Néhány szólt azért szólnék: Amióta metinezek tanulmányi eredményeim csak csökkennek.
Kevesebbet vagyok levegőn kevesebb a sport...Fele napom abból áll hogy itthon görnyedek,és nyomom ezt a nyavajás gépet. Hihetetlen hogy rá lehet szokni erre a játékra...Az ember elfejti a kinti életét és szinte csak ezzel foglalkozik....
Köszönetet szeretnék mondani a GM-eknek a kemény munkáért kitartásér! Néhány ilyen ''kis pista'' engem idegileg kicsinált.
Köszönöm barátaimnak a segítséget a szeretetet akik ismertek ismerték rossz és jó oldalam is.

[HIGHLIGHT=#ff0000]Randrover kilép:) Akinek kellek tudja az msnem:) Játékba is megtalálható leszek valoszinü,csak  nem olyan gyakran.[/HIGHLIGHT]

Oldschool player

2011-02-06, 13:43:18 #173 Utolsó szerkesztés: 2011-02-07, 14:17:50 Szerző: TheSpy
Sziasztok.Egyszer mindenkinek eljön az ideje hát az enyém most jött el. :)

Az hogy miért hagyom abba nem titok:) A lagg és legfőképp azért mert unom:)

Pár embert szeretnék kiemelni a barátaim közül akik mindig fel tudtak viditani:)

Crew: Köszi hogy mindig kiáltál melletem és meghallgattál:)

LittleKnight: Köszi hogy a céhedbe tartozhattam és segitettél hogy ha baj volt:)

Smally: Örülök hogy téged megismertelek benned igazi barátra leltem:)

CsokiBaby: Köszi hogy melletem voltál amikor szükségem volt valakire még anno ha kellek Skypen megtalálsz:)

DarkNaar: Te paréj:D Jó barát voltál^^ Örülök hogy megismerhettelek:)

Cassy: Cassy néni^^ Te voltál azaz ember aki mindig fel tudott viditani.:)

szandra99: Hát szandikám te vagy aza másik ember akivel mindig jót nevettünk^^ Régi szép idők^^

LuXii: Hát Niki benned is barátomra leltem:) Vigyázz Kristófra.

damas: Hát veled is sokat hülyéskedtünk drága barátom majd még 1x adjuk férjhez szandrát:D

4everFight:Everke^^ Köszi hogy hozátok tartozhattam még anno az AncientBloodban. Vigyázz Dirtyre.:)

És még sok mindenkit sorolhatnék de túl hosszú lenne a lista:)
lácika10 voltam:) Sziasztok. Talán még majd egyszer vissza térek DDMT2re.

UI: A karimon nem én leszek hanem 1 jó barát:).

Eljött az én időm is úgy látom...Tudom nagyon sokan nem kedveltek,de volt pár ember aki igen
Jóvolt veletek,nagyon sok barátot ismertem meg főképp:

Kevinwq23 [áhh,kimondhatatlan mennyire jó barátok voltunk,de sajnos mára már ő is abbahagyta ]
PvPTöRninja [Hát,őt gyakran látom,1 háztömbnyire lakunk egymástól ]

FireSurahh [Nemrég ismertem meg,nagyon jófej volt:)

És szerintem [TMOD]THymea is fog neki örülni hogy elmegyek
Hányszor kaptam bann-t a fórumon? úúú nemtudom megszámolni,szerintem THymeának rám kopott a billentyűje:D

Köszönöm RetroBoyS,hogy bevettetek nagyon jó céh volt

[HIGHLIGHT=#ffffff][HIGHLIGHT=#000000]LaMbOo   ,   TheGladiator    ,PöTyI   ,Brightness
Voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]

2011-02-07, 21:42:38 #175 Utolsó szerkesztés: 2011-02-07, 21:44:16 Szerző: domi88882
Sziasztok!

Az én homokórámon is lepergett az utolsó homokszem:S
Hát 2 év kemény munkája vészett ma munkába , nem bírtam tovább .
Ha nem jött volna a tesám akkor én felkötöttem volna magamat:((
Igen , a ddmt2-t is elérte a vírus és ma nekem leomlott a vírusfalam.
Persze nem egy vírusról beszálek hanem a metin2 legszörnyübb fajáról:    KISPISTIK

Másfél éve fertőzik a játékunkat!!!!!!!
Persze én nem csodálám ha félév múlva a ddmt2 tönkre menne -.-
Félévig!Félévig volt normális pistimentes szeró a ddmt2.De a nyitás után fél évvel jött egy, kettő, 3, 400, 5000 és még több kispisti.
Az én elképzeléseim szerint ilyen a playerstasztika:82% kispisti 18% normális player. Bizony. Ez szomorú.

A megoldás egyszerű: A ddmt2-t újraindítani KELL!!!!! ATAG remélem ezt elolvasod!!!!!

Ennek alkalmából még verset is irtam xD

Íme:

ddmt2 Indítsák végre
Így kezdédék a mesécske
Nem is tudom már mikor
De megnyílt ez a szeró
Elindult a munka, farmolás
Pistik nélkül ez csodás!

Folytatódék a mesécske
Félévvel eltelve
Miaz ott az a nyomi!
Hiszen ez egy pisti!
Nem hittem szememnek
Vége a küzdelemnek

Félév kemény harc a pistik ellen
Hát ez kemyény menet letten.
Nem bírtam tovább , ez túl sok volt
Itt hagyom ezt a szerót.
Hát én búcsúzom talán örökre
Terefiknek volt jó és rossz élménye

Hy all 4ever

Game Over!!

Üdv a hevroknak
Energie- (L) :))) XD bírlak tesóm
Weas- örökké haver maradsz
4everFight tesóm :P

stb

feltörtek 11 duplám elvitték :S

Üdv: Wans    további jó játékot mindenkinek
Név:DCMan
lvl:88 (lesz 99)
Céh:nincs
Biri:Chunjo
Jelenleg Game Over de áprilistól visszatérek

Sziasztok!!

MattStiffler is búcsúzik ha nemis véglegesen, de egy jó hosszú időre biztosan!!!!!

Rengeteg barátom volt úgyhogy  mindenkit most nem sorolnék fel, aki esetleg szeretne velem egyet dumálni az Irjon PÜ-t és megadom az msn-emet !!!!

Most pedig jöjjön néhány  jó barát !!!!

zeroisti,Audrey,LuXii,Mey,BarryAlleen,Jin92 ;),Cassy,Dripone,----> És még vannak nagyon sokan!!!!!

Lehet hogy majd egyszer még visszatérek, nemtudom biztosan ez az emberektől is függ , mert nagyon sok barátom elment már!! Akiket az imént felsoroltam közülük talán 1 ha játszik még :S

Na sziasztok!!!!

Üdv: MattStiffler :)

Sziasztok...
Nem hittem volna,hogy 1,5 év után fogok valaha ide írni,de ahogy mindennek eljön a vége, hát így nekem is :)
Hát nem hittem volna de már nagyon meguntam az egész játékot. Régi 1éve akiket ismertem már csak 2en maradtak fent.
Többi mind abbahagyta,hát így én is :) Akikre örökké emlékezni fogok azok : HopeLove, Arisa, MirageBoy -igazbarátok,meglehet bennük bízni bármely mértékben is. A karimat nem én fogom vinni, odaadtam 1 jóbarátnak :) Hát így néhány utolsó szót ráhagyok barátaimra is
HopeLove -nagyon örülök hogy megismertelek,nagyon szeretlek,mindig megvigasztaltál meg minden,felvidítottál ^^ áhh azok a szép idők..
MirageBoy & Arisa-legrégebb óta ismerlek titeket, ti voltatok ddn az 1ik legjobb barátom,majd skypen tartjuk a kapcsolatot :)
GrapeFruit & Kampokez -titeket is régóta ismerlek,nagyon örülök nektek ,hogy a barátotok lehettem :)
Methanek,Copland,joci15 - jó volt veletek hülyéskedni,bár utolsó napokban,hetekben,hónapokban nem is annyit ,de jóvolt veletek:)
4ever barátom..:) legjobb céhvezér :D örültem,hogy megismerhettelek téged is nagyon megkedveltelek,jó volt veled hülyéskedni :)kár hogy te is már itthagytad =/
Bigfoot ~ smallfoot, AYATOLLAH -örültem,hogy megismerhettelek titeket,jó fejek voltatok :)
DarkNaar ~ LordStrong -öregjóhaver :) örültem,hogy régen 1páros voltunk,jófej vagy majd még irogatunk valamikor :)
És még a többi barát...-jófejek voltatok örültem nektek :)
Bocsi,akiket kihagytam,de nagyon sok jó barátaim voltak,de ti a legfontosabbak.

<3 Szeretlek HopeLove <3

2011-02-24, 11:15:52 #179 Utolsó szerkesztés: 2011-02-26, 00:19:08 Szerző: antonello
Sziasztok!!

Biztosan észre vették akik ismernek,hogy már közel 1 hónapja nem voltam fent DDMT2 őn...
Ennek több oka is van..
Nem szeretném részletezni

Az a lényeg,hogy most már véglegesen befejeztem a DDMT2 őt!

Cuccaimat odaadtam egy jó barátomnak,tehát hiába kunyiztok...

Szeretnék kiemelni 1-2 embert,akik jó barátaim voltak,és sok mindenbe segítettek!

Immortal:Te voltál régen az a harcos,akit mindíg is meg akartam verni:D:D több kevés sikerrel végül sikerült:D

4everFight:Eggy értelműen te voltál a példaképem:D te voltál a top1 Wari Ninja ellen.!

Szandra99:te vagy a legjobb fej az egész Game-ba

kamiz:te beteg állatXD nagy spanok lettünk mostanába sok sikert csinálj még 12312423423 duplát

TheGenesis:DDn annyira nem voltunk jóba,de azóta személyesen is ismerjük egymást top1 spanxD

Noszferat:eggyértelmüen,te tartottad benem a lelket hogy csináljam a cuccaimat,mivel te voltál az a harcos,akit nem sikerült elvernem további sikereket neked is!

McLaren:Mi 2 en voltunk az SGM bannolók remélem emlékszel még arraxD nagyon jó spanok voltunk régen

BadGirl:feleségeem volt <3 nem tudom mi lett veled,de még beszélhetnénk MSN en

Vincenzo: eggyik legjobb sámán a szerveren,régen jóba voltunk mi is(sajnos kipakolták)

Feri93: Régi céhvezér "RiwalS" sok sikert értünk el milyen warok ...xD sok ember álma

(és akit legjobban rühellek a szerveren xXDarkDragon! egy senkiházi,csak a Team-ot tudta szidni Jogos bant kapott remélem a kiskarijait is le bannolod Dorka! meg érdemli!!)

és még 100-200 ember,akik ugyanilyen, jó barátaim,de nem tudok mindenkit leírni  azoktól bocsánat

Fórumon leszek,tehát akinek kel játékkal kapcsolatos help az bátran írhat!

Üdv:ANTONELLO™