Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Sziasztok! :)

Már régóta GAME OVER van nálam, csak nem volt időm/kedvem/hangulatom írni. Nem nagyon tudom mit írjak ide..:D Szép volt, jó volt, elmúlt(szerencsére). Külön megemlíteném a MyFamily tagjait, Vincenzot, noname124et, Tiffet & ShamanJashin(hiszen ha ők nincsenek, nincsen GAME OVER, köszönöm nekik 100x :D. életem egyik legboldogabb perce volt, mikor abbahagytam), Vasilit <3. A MyFamilyből még külön megemlíteném Meeet, Diast, Mézit, Goot, Kíkíót. Köszönöm [GM]Fine-nak, hogy mikor beteg voltam, mosolyt csalt az arcomra.

Sajnálom Dias, hogy nem mentem át pirosba. :(
Sajnálom Tiff, hogy rád haragudtam.
Sajnálom Meee, hogy köszönés nélkül mentem el.
Sajnálom Jashin, hogy elpazaroltam rád 5 hónapot.
Sajnálom Vasili. :(
Sajnálom Mézi, hogy nem tudtam elköszönni. :(

Tillus voltam/vagyok/leszek, itt a fórumon pmben elértek, de még a játéba is fellépek 1x elköszönni.
Písz van. Báy.

Sziasztok

Hát..eljött az én időm is.1,5 éve után végleg abbahagyom a metin/ddmt2-t...Oka rengeteg van,nem szeretném felsorolni.Sok jó embert ismertem meg a játékban,de azt hiszem nem fog sehova sem vezetni a játék iránti "függőségem".Úgyhogy viszlát ddmt:)

Liedor|Lv.91|Jinno|Dragon Mage| 5 P skills|Server 2-Game Over..!

Sziasztok. régebben írtam én is hogy abbahagyom csak valami visszahúzott=> a barátaim.
De most már tényleg elég lesz!!!! Nemigaz hogy kékeknél nem lehet boltott nézegetni meg 10 haverom közül mindenki abbahagyta. hát sorolnám is.
PaIN1 : tudom régen beszéltünk de emlékezni fogok rád meg a hülyéskedéseinkre.
Azor14: Téged még lvl 40 körül ismertelek meg :) egy ideig te is abbahagytad majd folytattad, de most újra nem látlak.
Pixi/OneSkillSura : Jó barát voltál :) tőled kaptam még régen ingyen egy 48% ák-ás +6-os orkikardot :))
SirSuraMarco: egy elmebeteg :) de téged is rég láttalak. veled is tudtam hülyülni.
Miért is hagyom abba?? a kékek miatt és rájöttem hogy nem éri meg játszani mert mindenki elhagyott mert megunta. Ezért hagyom abba lvl78-on a surám 65-ön a ninjám és 70-en a warim.
NÉHA még felfogok nézni , ezért a karim nem adom oda senkinek

pvpSuraman voltam ; SgS1lVeR / csikdaniel

néha még láthattok :)
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Sziasztok
GAME OVER a Jonszena nevezetü karimnak 1rész azért mert sok a pista nem birom őket elviselni.......
lehet látjátok még meg feltőrték miután abbahagytam sok jo barátra tettem szert jo vólt ez a ddmt2 amig nem volt tele pistával

Név:Jonszena
Szint:90
Kaszt:Wari,Testi
Ló:11
Pár:Flossy
Céh:PlazaBaby volt......
Csak ennyit akartam SZiasztok! FORUMON MARADOK!!!!!!!!!!

Sziasztok!

Hála a sok "pistinek" én is befejeztem a DDMT2-t! Már jó rég (1 éve) elkezdtem, hamarosan Poison+6, a kinget is megvettem, akkor ez még elég jónak számított... A szerver már nem a régi.
Akkor kevesen voltunk, mind magyar Metin2 Pegasusról. Így sok ismerőssel találkoztunk, jókat hülyültünk...

Köszönet:

-Kamiz-nak a kezdeti segítségért
-A volt RoyalKingS céh összes tagjának a jó játékért

Külön köszönet azoknak, akik valóban barátaim voltak egy évre!

Neveik: Zotya93, Children, DeathFighter, Martino15BM, kunika77 és vegzet50.

Sziasztok, minden jót nektek és boldog karácsonyt!

Pro4Ever és TheMatador volt.

Sziasztok.Tudomásom szerint engem a szerveren (s1,s2) kb.össz. vissz. 2 ember ismert:) Hát most énis abba hagytam másodszorra:D
Egy részt azért mert: csinálltam magamnak egy 23% Kézségkáros erő +12-s 10%félemberis dupla waris poisont.Jó mondom végre kész(csak mondom hogy kb 2hónapig farmoltam rá) másnap belépek.Poison??Sehol..szét cincáltam a hajamat(ami nincs xD) hogy hova tünt a kb.félnapos munkám:)(optolásra gondolok ilyenkor) Hát igen..egyszer ledobott. Csak beakarok jelentkezni mert csodálkoztam hogy most mivan és erre: Hibás felhasználó név vagy jelszó!  Vagy is valaki feltört:D mai napig nem tudom mivan a karimmal..szóval aki látja (aki ismert) és kér valamit vagy hülyeségeket ír AZ  NEM ÉN VAGYOK!   Megemlítenék néhány MOD-t és barátokat

G4M3R: Hát igen..benned nagyon megbíztam testvérem :D Azok a szép napok,röhögések,veszekedések,verekedések :) Köszönöm hogy mikor elkezdtem a játékot akkor kaptam tőled egy poi +7 meg egy feketevas vért+9-et :)

Warriorpapa: Igen..te is abba hagytad azt tudom,és hogy már a HU metinen nyomod de akkor is köszönök neked sok mindent :D

[SMOD]Thymea: Remélem emlékszel még rám..Köszönöm a sok segítséget neked és a többi MOD-nak,akiket most felsorolok:
[GA]Abyss
[GM]Zseby
[SGM]About
[SA]Nemesis
[SGM]RaJZoL   Neked külön megemlíteném hogy GRATULA neked hogy [SGM] lettél :)
[TMOD]Niix

Hát köszönöm mindenkinek főleg a MOD-oknak hogysokat segítettek nekem.

Amúgy meg fórumon minden nap fent vagyok :D

Na bye DDMT2 :D

Sziasztok!

Eljött az én időm.
Jó volt veletek játszani,szerettem itt lenni.Köszönöm mindekinek a barátságát és azt hogy kiálltak mellettem.A GM-eknek is megköszönném azt hogy sikerült nekik eddíg marasztalni a jobbnál jobb dolgokkal.Eddíg körülbelül 5000Ft-ot költöttem erre a játékra,és szerintem ez nem jó dolog, hogy valaki egy játékért fizessen.Maradok a nekemvaló játéknál ahol nem kell azért fizetni hogy erős legyél.

A karaktert egy közeli barátomra hagyom,legyetek vele rendesek.

Mentalistaa,BengaAllat,KHkohoz kilép.

Sziasztok =)

Háááát, sosem hittem volna, hogy egyszer én is írok, ide, végül mégis eljött az alkalom.. Az utóbbi időben szó szerint teljesen meguntam a dd-t. Már egy jó ideje csak a barátaim miatt jártam fel, rengeteg ember volt, akivel hülyéskedhettem ^^ DD-s pályafutásom alatt rengeteg barátot szereztem, mindenkinek köszönöm szépen, hogy mellettem voltak =) A legkedvesebb barátaimat ki is emelném:

ShamanJashin: Jasimasi/Jashilucha/Jashííta/Jashini/Jasheeen, drága hugicám ^^ Nélküled nem léteznék Nagggggyon szeretlek, és szeretni is foglak *-* Az a néhány órás találkozó BP-n segített mégszorosabbá alakítani a köztünk lévő köteléket =) msn-en minden nap megtalálsz ^^
Diaspro: Dijászom, drága barátném, "feleségem", Rudolfom :$ Nélküled nem lenne igazi a dd Tőled nem köszönök el, hisz minden nap látjuk egymást ^^ Csak megköszönöm, hogy az életben is, és dd-n is mindig mellettem vagy/voltál =)
Dóriiih(99lv): Dórikám... Az első számú szajhám mindig is te voltál, és te is maradsz :$ Te perverz.... Imádtam veled hülyülni ^^ (Az ott akkoris szilikon >.<")
Mizumi: Tudom, hogy utálsz, drága Mimikém, deh én attól még láwollak :$ Régebben nagyon jóban voltunk, és azokat az időket sosem felejtem el
Hisana: Hisacica!! T_T Nagyon örültem, mikor visszatértél dd-re, feldobtad az unalmas napjaimat ^^ Ha bármiben help kell, mindig számíthatsz rám =) Imádlak <3

Ezen kívül a 2 legjobb céh, amiben valaha voltam a RoyalFusion(később SixtyNine) és a Cooldown. Nagyrészt ezekben a céhekben szereztem haverokat, esetleg barátokat. ProMéédzs, ßijóó, Dárkos, Die, Morbid, Fallen, és a Coolból Meee, deid, Gouu, Erisz, Vinii, Mogyi, Monó, Tillus, Vasili és még jópáran, most így fejből nem tudok leírni mindenkit, ne haragudjon, akit kihagytam..  Meee, neked pedig üzenek egy hatalmas SEMMI-t...xD És nagyon vigyázz Diasra ._."

Éssss továbbra is nagyon szeretni fogom mind a 13 luvnyámat: ShamanJashin-t, 99lv-t, Diaspro-t, Hisana-t, MézesBaglyot, Daphne-t, Mizumi-t, Cassy-t, CsokiBaby-t, Lucilla-t, Wednesday-t, Shamanen-t, és TheName-t

DD-re még néha felnézek.. Akire esetleg rájön az 5 perc, és hirtelen hiányozni kezdenék neki, az kérje el PÜ-ben az msn-em

Üdvözlettel: Tiffany

2010-12-19, 13:20:22 #148 Utolsó szerkesztés: 2010-12-19, 13:22:51 Szerző: andras11
R.I.P Metin2

Kedves fórumozók.Lehet, hogy sokak nagyon nagy örömére, befejezem a Metin2-t, esetleg fórumon maradok, és ha valakinek kell segítség, írok neki

Júliusban, már egyszer meggondoltam, hogy befejezem, akkor feltörték a 95-ös DDMT2-s BM surám, VortexP0w3R néven, amit 0 SÉ-vel saját önerőből vittem fel olyanra amilyen lett. Nagyon sok duplasurás kis jó cuccom volt.... Nagyon szerettem és elég jó kis kari volt..... És akkor feltörték..... Nem tudom ki, tippelni sem tudok, de használja egészséggel azt a karít amíg olyan helyzetbe nem kerül mint én....... Akkor azt mondtam, kész vége Viszlát metin2.... De akkor azt mondtam, hogy nem hagyom abba, elkezdem még egyszer.....

Nekifogtam tapasztalatot szerezni, gyűjteni......

Fél hónapja el is kezdtem a szerveremet Saját klienssel (Hard Core Client +PRO), 90%-ig magyar, fullos NPC-k, sok új jó cucc.....

És tegnap volt az a nap amikor elkészült....

Ma fel is raktam Bemutatást...... Regoldallal akadt egy kis probléma, azt kijavítottam..... De ekkor a VPC megadta magát..... Miután próbáltam bejelentkezni a root-tal akkor a paswordot mint mcncc.com nem fogadta el.... És a navicatom se indult el, sem a FZ... Tehát feltörték....

Pár ember akik tényleg nagyon jó emberek és számukra kivánok további sok örömet: ProxykaHUN, LightCrazy, FallenAngel--de már te sem fogsz játszani :S, DaMeX, Richy102 és persze lowkillet (B33Styleee) meg Seacor

Akik meg szeretik feltörni a szervereket azok folytassák nyugodtan tevékenységüket..... Egyszer majd ők is szar helyzetbe kerülnek....... Mert egyszer mindennek véget kell érnie......

[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

Ajándékban gazdag kellemes ünnepeket kívánok minden metines kockának!
Nameg persze BUÉÉK!

Ugyanis már nem érdekel a metin.És a fórumot is itthagyom.

ByBy

2010-12-19, 17:07:31 #150 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 07:35:45 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok!
Én is végeztem...
Meguntam ezt a játékot...
Fel is törték a karakterem a Metin2 is untat megyek /törölve/...
Viszlát

nos én is abbahagyom a DD-t.. aki ismert Claude voltam, és Avast

fórumot nem hagyom el (harmadszorra) :P

2010-12-21, 13:25:46 #152 Utolsó szerkesztés: 2011-01-08, 13:00:53 Szerző: SteeR

Hellosztok.

Én nem hagyom abba, de viszont egy időre szüneteltetem a játékot... Köszönöm szépen egypár "haveromnak" akik segítettek ebben a döntésben. (értem ezalatt azt, hogy megszabadítottak egykét fegyver/vért/ékszeremtől, átvertek és kihasználtak.) Viszont vannak, akik talán még mindig a haverjaim, és éppen ezért fogok visszatérni, lehet, hogy már holnap, lehet, hetek, hónapok múlva, de még visszajövök. Fórumon fentmaradok.

További jó játékot / fórumozást , valamint boldog karácsonyt és új évet.

Üdv.: Lazzy.

2010-12-21, 17:15:42 #153 Utolsó szerkesztés: 2010-12-27, 07:36:50 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok! én is abbahagyom mivel az összes barátom is abbahagyta^^ az egész metin2 / törölve/^^
                                          Búcsúzik:Leilea(ddmt2)

Sziasztok itt az idő!!

Szeretném ha ezt látná [SGA]Dorka, [SA]ATAG is!

Nos akkor kezdem...

Hiába gondolni fogtok mindenre...nem baj

A játék egyre több olyan nevü céh van meg rengetek PARASZT! Magyarul kimondom nem zavar...

A céhek PL::. MagyarGarda, Jobbik ...... És ahány ilyennel találkoztam mind annyit mondott a kékekre ...hogy, MENNYI SOK CIGÁNY VAN A KÉKENÉL na ezért nem játszok....Sőt ez nagyon idegesítő hogy a sok TAKONY ilyeneket beszólongat de tudjátok én SGA vagyok az egyik szerón és  az ilyen céheket feloszlatom/a vezetőt BANOLOM sokan utálnak ott de van okuk....

Külön köszönöm a sok segitséget:

[GM]Tenshu: Te bátya Király vagy! Maradj az is te vagy a legjobb GM...Köszönöm
[GM]Lisbeth: Te is jó vagy sokat segítettél kedves vagy...Köszönöm
[GA]Freya: Te ugyan  úgy  szuper vagy!!! Köszi a sok segítséget...
[GM]Requa: Benned egy igazi jó kemény csaj van :) emlékszem mikor 1/2Pro nevü fickót kipateroltad SD2-ből :)) Köszi köszi!
[SGM]RajZol:Hozzád nem fűzök semmit de , Köszi!
[SGA]Dorka: Téged nem ismerlek de ahogy láttam Kemény vagy te is a playerekkel
[SMOD]THymea: rendes és egy normális moderator!
[GM]Ranofer: Ő is király és az is marad:))

Köszönöm a sok GM-nek

Ennyi lenne köszi mindent!

SZIASZTOK TOVÁBBI JÓ JÁTÉKOT

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TALÁN HA NEM LESZNEK ILYENEK MÉG VISSZA TÉREK!! matyusarnold voltam!

2011-01-03, 02:04:26 #155 Utolsó szerkesztés: 2011-01-03, 04:44:01 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok!

úgy döntötem hogy abba hagyom a metint már meg untam /törölve/
de azért maradok forumon. sziasztok

Sziasztok én is abbahagyom a metint,búcsúszöveget nem írok :P, de fórumról törlöm magam. (:

UI: Sok metin2 kockának üzenem nem minden a metin nem egész nap gép elött lógní, menjetek havarokal hülyülni és élvezétek az életet.

Köszönöm a TEAM a sok munkát ami beleöltöt a szerverbe (:

Bye (:

üdv..
ma olyan történt velem amit legrosszabb ellenségeimnek se kívánok..
csoportba lehúzta 1 gyerek kis surám rangját és egyböl rámjöttek 1000en..
az elég fullos sura elleni 70 es lemi +9 em kiesett és megalázott 1 gyerek mindenki előtt..a gyerek neve pedig:Black1..megérdemelne 1 bannt megjegyzem,és 900m ért se akarta vissza adni..
búcsúzok a DrumAndBass céh összes tagjátol,die-töl,noname124 töl..üdv:az egykori mercenary / Suvarov..mindenkinek további kínokkal teli játékot..egyszer ti is meglátjátok,a pisis nyomoroncok mindent elrontanak..

Én is abbahagyom a pistik miatt ahogy feljövök még be se jön a kép de mér valaki megöl vagy pvpzni akar én meg nem és lelowoznak -.-" vagy akit megölök röktön n00b avgyok
ha jön valaki olyan aki most kezdi ezt az egészet és kérdez hogy mi hol van a " nagy menők " röktön len00bozzák mintha ök elkezdték és alapbol tudták volna, hogy hogy kell optolni mi hol van stb...
igaz bannoltak, de csak egy honapra (ok nélkül, ha valaki meg olyat mondott , hogy hackeltem vagy valami, sajnálom azt a Gm et aki hisz annak aki csak ugy mond ilyeneket :S )és ez is , hogy bármikor bannolhatnak a semmiért és nem akarok minden nap ezen lenni hogy lehet holnap már nincs karim .....

fórumon maradok hátha egyszer bemutatnak egy nagyon jó szervert..
Bye..

Sziasztok!

Újra abbahagyom:(Sokszor abbahagytam,barátaim miatt új erővel új emberkénet újra kezdtem:)
Nembántam meg mivel egy újbarátra tettem szert,aki szinte a testvérem(Zordak).De mivel bannolták így úgy vélem,  sok értelme nincs hogy folytassam:(vele voltam a legjobban,mindig ottvolt és számíthattamrá,de ennek így vége sajnos:(Pár hét alatt amiből 3nap alatt csináltam 1 gyenge kis WPsurát WPricsikeWP néven:):)büszke vagyok magamra,mivel újra kezdtem:)de megint eljött a búcsú ideje nem akarom nagyon felfújni ennyi is lenne:)Konkrét személyeket nem emelek ki egyedül ZORDAKot(L) Mindenkit rendesnek tartotta:)Köszönöm azért hogy olvassátok e pár sort:)

Jövőben soksikert,jójátékot!