Speciális leltár készségkönyv..

Indította djmester, 2021-01-07, 21:55:04

Sziasztok.

Szét ver az ideg, hogy nem találom ennek a kis dolognak a megoldását..

Összeraktam egy speciális leltárat. 6 ablakos |fejlesztők|kövek|könyvek|ládák|speciális tárgyak|növények|

Mindegyik külön invetroyra van bontva amit item táblában szépen látszik is ami a köveknél van a kövekhez rakja 0 tól indexelve.

Mindegyik működik kivéve a készség könyves ablak.. mindegyik ablakba tudok berakni kivenni eldobni minden végig nyálaztam még az atya úristent is de egyszerűen nem jövök rá..
Egyszerűen nem tudom ,hogy lehet a hiba abban ,hogy ha felveszek 1 könyvet a földről akkor automatába type szerint + id szerint rakja el a megfelelő inventoryba.
Viszont ha könyvet veszek fel eltűnik és sehol sincs.. Viszont az adatbázisban gyönyörűen ott figyel ,hogy kinél hol SKIlL_BOOK_INVENTORY-ban 0 index és a 50300 a következő 1 index 50300
Ennek így jónak kéne lennie de egyik inventory ablakba sincs..  Ha item táblában átrakom egy másik inventroy ablakba akkor ott látom a könyvet nyilván rinyál a syster, hogy nem jó helyen van de ott van és látszik.. de a book inventoryba az istennek sem akar megjelenni.. nem nagyon tudom már mit nézzek még át.

Másik 5 invertory tökéletes megy..
Hátha járt már valaki így..

Köszi :'(

FIXED.. enum EWindows nem volt ugyan az.. kinem baszta volna a szemem..