Szerver Oldali item proto fordítása

Indította James22, 2021-01-07, 18:40:01

2021-01-07, 18:40:01 Utolsó szerkesztés: 2021-01-07, 23:37:47 Szerző: James22
Üdv. 80k-s  szerverfájlnál szeretnék item_proto-t fordítani magyarra.
Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy a kettőt le tudjam fordítani és be tudjam helyezni a szerverbe(sql)?
A kliens oldalival nincs probléma, az egyszerűen tudom fordítani, arra megvannak a saját programjaim viszont a szerver oldalit nem tudom.
Néztem topicocat , amikre érkezett válasz de ott nem találtam megfelelőt mert mindegyik kliens oldalihoz kerestek általában be/ki csomagolót.

A választ előre is köszönöm.

40k-ig szivárogtak ki a hivatalos fájlok, a te áltad nevezett 80k így biztosan maszek.

2021-ben (de 2014 óta sem) használunk már külön proto-t, a szerveroldali txt-ket fordítjuk át a hivatalos dump_proto-val kliensoldalira, így 2 hely helyett csak 1 helyen kell dolgozni.

Viszont írtad hogy sql, hát ezzel csak a saját dolgodat nehezíted de legyen, fogsz egy magyar item_protot-t átnevezd item_proto2-re és feltöltöd az item_proto-d mellé, majd lefuttatsz egy ilyen sql kódot:

UPDATE item_proto SET item_proto.name = item_proto2.name WHERE item_proto.vnum == item_proto2.vnum;

Ha mégis kiveszed a notxt-t és átállsz dump_proto-ra akkor meg csak az item_names.txt-t kellene kicserélni egy magyarra, nameg ezentúl csak egy helyen kellene dolgozni.

Köszönöm a választ. amint lesz több időm megpróbálom a leírtakat. :D Köszönöm, ment a + előre is. :D