Fordítás után hiba..

Indította Droid, 2020-12-31, 13:08:41

2020-12-31, 13:08:41 Utolsó szerkesztés: 2021-01-01, 23:19:04 Szerző: Droid
Sziasztok. Sajnos nem vagyok annyira jártas ebben a szerverkészítéses dologban, de senki se kezdi profin. Már többször szembesültem ezzel, és el is vette a kedvem az egésztől..

De most gondoltam már ideje túl esni rajta.

A problémám:

Szóval, amit csináltam Alap 40k-s sf-et használok, letöltöttem hozzá ScriptMan(HuG**es-ről) Forrás fordításához szükséges Freebsd9.2 vdi-jét. Amit kellett beillesztettem, felülírtam stb.
Amikor feltettem vps-re a szerver file-t müködik, hiba nélkül megy, nem áll le nem cressel stb.. De miután a lefordított Game/Db- fájlt beteszem jogot megadom neki, ezt kapom. Az összes libet betettem mint a lib mint a lib32 mappába..

Már nem tudom mi van, valaki esetleg tudna segíteni? Amit a hiba ír, utána néztem és azt írták,hogy a libstdc++.so.6 hiányzik.. De hát nem hiányzik..

Ha valaki esetleg tud rá megoldást, nagyon megköszönném. Sziasztok.

Módosítok: Nem tudom,hogy szükséges e az infó, hogy bsd 12.1 -re tettem fel az sf-et.  és 6.1-es vboxot használok.

Én a deveset használom de ott nincs ilyen problémája.

2021-01-02, 00:54:56 #4 Utolsó szerkesztés: 2021-01-02, 01:17:03 Szerző: Distraught
IdézAz összes libet betettem mint a lib mint a lib32 mappába..
Na, ennél rosszabbat nem is tehettél volna tulajdonképpen. Köztudottan unix rendszereken nincs egy jól meghatározott driver model sem, tehát a binary blobokat újra kell fordítgatni minden egyes kernel verzióhoz (nagyon jó példa erre akár ha csak updateled a freebsd-t).

IdézMódosítok: Nem tudom,hogy szükséges e az infó, hogy bsd 12.1 -re tettem fel az sf-et.  és 6.1-es vboxot használok.
Ez egy nagyon fontos info (lásd amit fentebb írtam). De miért nem azon fordítod amin futtatod?

C++ programmer at Gameloft

Köszönöm a választ, igazából evvel is sokkal több lettem..
Azért csináltam ezt a libeket másolgatok ide oda fas*ságot, mert azt hittem,hogy ez egy megoldás arra, ami a problémám,de az elején jeleztem is,hogy hülye vagyok, de legalább most már értem a hiba okát.

(Gondolom már mindenki unja az ilyen kérdéseket.   :D :D De valahol el kell kezdeni)

Szia

Nem, nem vagy hülye csak megszokásból és reflexből szokott jönni az a libpakolás.
Nem, nem feltétlenül unja mindenki, csak nehéz rövid és értelmes leírást publikálni.