LB3

Indította Deadly2000, 2020-12-25, 16:24:06

Sziasztok, nem tudok rá jönni a hibára. Lényegében annyi az egész ,hogy LB3 (kristály terem) valamiért " el van csúszva " Mivel ,ha küldetéssel beteleportál a mappon kívülre dob, viszont az összes " basic " regen amit a quest lehív magának is a falba mennek. Tehát leszűrés alapján a map 100-150 kordinátát csúszva van. Ezért szinte használhatatlan. Kliens : SPECTRA V2 

2020-12-25, 18:07:12 #1 Utolsó szerkesztés: 2020-12-25, 18:12:20 Szerző: kovibeni777
használd a Disco által kirakott Jelenlegi HU klienst abban ez a hiba nem létezik és csomó más hiba sem amit a spectra produkál. (Az aláírásomban lévő sf is azt a klienst használja.)

2020-12-25, 20:08:20 #2 Utolsó szerkesztés: 2020-12-25, 20:18:19 Szerző: TMP4
Amúgy ha valakit érdekel a hiba háttértörténete és hogy hogy old meg magad klienscsere nélkül:
Ymir-Webzen kb 3-4 féle lélekbarlangot dobott ki, viszont sose írta felül az előző verziót, hanem ment mindig új patchba,
a spectra készítője pedig törölte a nem használt fájlokat, azonban valahol hibázott, és nem csak a legutolsó revíziót hagyta bent.

A hiba gyors megoldása az lenne hogy fogsz egy jó klienst, kibontasz mindent, és az Index fájl alapján megnézed melyik lélekbarlang fájlok vannak tényleges használatban, amit nem ír felül semmi, majd azokat a mappákat átmásolod a tiedbe, onnan jó lesz. Én egyszer csináltam is már egy ismerősömnek, pont ennél a kliensnél mert nagyon népszerű. Nem mondom hogy 2 perc az egész, de 30-nál tovább nem tart.

Lélekbarlang revíziók amikről beszéltem:
[spoiler]Eredeti lélekbarlang

Kk ~ 2011-2-es lélekbarlang

Jelenlegi lélekbarlang

[/spoiler]

2020-12-25, 20:12:43 #3 Utolsó szerkesztés: 2020-12-25, 20:44:19 Szerző: kovibeni777
Idéza spectra készítője pedig törölte a nem használt fájlokat, azonban valahol hibázott, és nem csak a legutolsó revíziót hagyta bent.

Elég jó lenne ha azzal a kliensel csak annyi probléma lenne de ott nagyon elvannak cseszve a dolgok... Pl nálam betöltés közben crasholt is, lassú a kliens betöltés gondolom azért mert törölte a performensz fájlokat is a készítője, bugosak a model elhelyezések, hiányzó python funkciók, rosszak a majom kazik is elég borzalmasan, tűzföldről hiányzik a purgatórium, rossz árnyék és még sorolhatnám napestig mennyi baj van vele. Amiket felsoroltam egyik sem jelentkezett egy normális teljes értékű kliensnél mint pl a jelenlegi hu vagy amit te is használsz test client für

@Deadly2000
Javallott a kliens csere persze ha szopatni akarod magad akkor maradhatsz annál én több hónapos tesztelés után otthagytam a francba

Lehet hogy igazad van, én mindenesetre nem ítélkezem senki felett, csak leírtam a hiba okát :D

Én sem ítélkeztem csak ezek tények.    :-X

Sziasztok, köszönöm a válaszokat, és  a Disco kliens javaslat megfontolandó, de már elég sok hibát javítottam a spectrába is + erre felhúztam egy nagyon jó alapot.

Srácok valaki nem tudná elküldeni a megfelelőt mivel nem találom.. 2 klienst átnéztem ,de csak a rosszak vannak.

,,A pokol üres, mert minden ördög a felszínen van."

-William Shakespeare

Szia, ezt az exés dolgot kihagyom, ha felcsomagolod kibontva " rar " fájlban hamarabb megnyitnám :)

Az egy SFX archívum.
Jobb klikk, kicsomagolás és társai...  :o

https://www110.zippyshare.com/v/5DJw2zkU/file.html

-William Shakespeare

Köszi szépen csak a kristály terem ( boss terem ) hiányzik éppen ami kellene.

-William Shakespeare

Idézetet írta: Deadly2000 Dátum 2020-12-27, 16:42:12
Sziasztok, köszönöm a válaszokat, és  a Disco kliens javaslat megfontolandó, de már elég sok hibát javítottam a spectrába is + erre felhúztam egy nagyon jó alapot.

Sok baj van vele de majd rájösz

Nincs vele annyi baj mint gondolnád, illetve sosincs olyan hiba, amit ne lehetne kijavítani.
Egy hibának mindig van oka, sosem a ködből jön.
Egyébként én abból alakítottam ki egy teljesen 'új' klienst, túl nagy problémáim nem voltak vele, bár tény és való hogy azért volt mit javítani.

Lényeg a lényeg, ha van rá 1 napod, bőségesen elegendő arra, hogy kijavítsd a hibáit.

-William Shakespeare

IdézEgy hibának mindig van oka, sosem a ködből jön.

A készítője rakta bele. 1 nap kevés lesz. Inkább normális klienst használjon sok idegbajtól megkíméli magát